Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα ήρθε το ειδοποιητηριο απο τα ΕΛΤΑ, επομένως, αύριο με το καλό θα το έχω στα χέρια μου.

Εγω πηρα trucking number στις 08/06.

Εσυ ποτε πηρες και μας εφαγες στην στροφη..?

Αααααα, δεν παιζω :(

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Εγω πηρα trucking number στις 08/06.

Εσυ ποτε πηρες και μας εφαγες στην στροφη..?

Αααααα, δεν παιζω :(

Το κινέζικο tracking number δεν λέει τίποτα.

Πολλές φορές το δίνουν και το πακέτο δεν έχει φύγει καν.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το κινέζικο tracking number δεν λέει τίποτα.

Πολλές φορές το δίνουν και το πακέτο δεν έχει φύγει καν.

Φίλε μου δοκίμασε αυτό τo Site για το Tracking σου http://en.4px.com/ . Σε φίλο μου του έδωσαν άλλο Site και δεν του έβγαζε καμία πληροφορία. Φυσικά όταν το πακέτο ήταν σε κατάσταση ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS και σε αυτό το Site δεν είχαν ενημέρωση. Στην συνέχεια δοκίμασα το Link απο τα ΕΛΤΑ που έδωσε ένας φίλος πιο πάνω και εκεί όταν έφτασε Ελλάδα εμφανίστηκε κανονικά. Από την ώρα που έφτασε Αθήνα, σε 48 ώρες το παρέλαβα απο Θεσσαλονίκη. Tracking πήρα στις 5/6/2013.

Το κινητό το έχω μία ώρα στα χέρια μου και ακόμα δεν πρόλαβα να δω πολλά, ένα όμως είναι σίγουρο η οθόνη του είναι όλα τα λεφτά !!!!. Έχει Ελληνικό Menu, είναι Rooted, δεν έχει κινέζικες εφαρμογές, διαθέσιμη μνήμη από τα 4gb είναι περίπου 2,4GB

Επίσης σε σύγκριση και με ένα Tablet τετραπύρινο που έχω το κινητό ξεκινάει σαφώς πιο γρήγορα και η αίσθηση που σου αφήνει είναι ότι το κινητό είναι φοβερά γρήγορο. Περισσότερα όταν θα παίξω λίγο με την συσκευή !!

Ο φορτιστής που έχει δεν έχει Adaptor για τις δικές μας πρίζες. Είναι με καρφιά.

Edited by paulpap1
Προσθήκη
www.gadget-rumours.com

στο στάτους των Ελτα λέει

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας

τι πάει να πει?έχει επόμενα στάδια?

το 4px.com το έχει ακόμη despatched και το singpost ότι ναναι

Φυσικα και εχει. Εκτος αν μενεις αεροδρομιο :lol:

Δε νομιζω το 4px και οποιοδηποτε αλλο να ενημερωνεται και οταν το δεμα φτανει εντος ελλαδας...

δεν ενημέρωσε καν ότι έφτασε Ελλάδα

Το singpost είχε ενημερώσει την πρώτη φορά...τώρα δείχνει ότι ναναι

απο minideal το πήρες φίλε?

Ναί φίλε μου απο Minideal

Εάν λέει ότι είναι στην Αθήνα, αύριο το πρωί θα έχει Status π.χ. Κ.Δ. Θεσσαλονίκης, και στην συνέχεια π.χ. Status Κ.Δ. Δυτικής Θεσσαλονίκης, και στην συνέχεια την ίδια ημέρα θα πάρεις το ειδοποιητήριο για την παραλαβή απο το ταχυδρομείο. Σε εμένα τουλάχιστον έτσι έγινε.

Το G2s για ποίο λόγω το πουλάς? έχει κανένα πρόβλημα, δεν ήταν αυτό που περίμενες ? (Έχω έναν φίλο που ενδιαφέρεται για το G2s, αλλά δεν είναι σίγουρος ακόμα διότι διαβάζει κάποια αρνητικά σχόλια και δεν το παίρνει απόφαση

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
www.gadget-rumours.com

Για το δικό μου θα σου πω πως είναι απροβλημάτιστο και το πουλάω μόνο και μόνο επειδή πήρα το G3S για φίλο που τελικά δεν το θέλει

Οπότε ένα από τα 2 θα το δώσω

Αλλιώς 101% θα το κρατούσα.Το κινητό είναι σούπερ

Στο τσατ ειπε η Ασιατισσα για Κυριακη shipping..

Για να πω την αληθεια 3 μερες μπρος, 3 πισω, το ιδιο μου κανει.

Οπως και το χρωμα, ας ειναι και ασπρο με..κοκκινα μανιταρια, δεν με νοιαζει.

χαχαχα..

Ε είσαι σιχαμένος...

Κόκκινα μανιτάρια??? Και τα στρουμφάκια που θα ξαπλώνουν μετά???

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Μάγκες... Είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί...

Από Minideal... Αλλά δε ξέρω τι χρώμα να το πάρω ρε ****το...

Διάβασα όλο το thread και δεν κατέληξα... Σίγουρα είναι θέμα αισθητικής του καθενός αλλά μια γνώμη παίζει ρόλο...

Ανεβάστε καμία φώτο, εσείς οι τυχεροί... Γιατί σίγουρα αυτές από τα site είναι λίγο σαν αυτές στα Playboy...

Ερώτηξη... Θα πρέπει να τους αναφέρω να του βάλουν Ελληνικά και να το κάνουν root ή όχι?

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Φίλε μου δοκίμασε αυτό τo Site για το Tracking σου http://en.4px.com/ . Σε φίλο μου του έδωσαν άλλο Site και δεν του έβγαζε καμία πληροφορία. Φυσικά όταν το πακέτο ήταν σε κατάσταση ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS και σε αυτό το Site δεν είχαν ενημέρωση. Στην συνέχεια δοκίμασα το Link απο τα ΕΛΤΑ που έδωσε ένας φίλος πιο πάνω και εκεί όταν έφτασε Ελλάδα εμφανίστηκε κανονικά. Από την ώρα που έφτασε Αθήνα, σε 48 ώρες το παρέλαβα απο Θεσσαλονίκη. Tracking πήρα στις 5/6/2013.

Το κινητό το έχω μία ώρα στα χέρια μου και ακόμα δεν πρόλαβα να δω πολλά, ένα όμως είναι σίγουρο, είναι όλα τα λεφτά !!!!

Το 4px ειναι κολλημενο στο despatched to overseas, ας παει ομως να λεει οτι θελει, αφου στο ΕΛΤΑ εμφανιστηκε ΚΔ Αθηνων, οπου ναναι θα γνωριστουμε..χαχαχα

Κι απ οτι λες ειναι.."καλο κομματι"..

Μάγκες... Είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί...

Από Minideal... Αλλά δε ξέρω τι χρώμα να το πάρω ρε ****το...

Διάβασα όλο το thread και δεν κατέληξα... Σίγουρα είναι θέμα αισθητικής του καθενός αλλά μια γνώμη παίζει ρόλο...

Προβλημα και αυτο με το χρωμα..

Εγω το πηρα σε μαυρο γιατι ξερω σιγουρα οτι το επομενο που θα παρω θα ειναι οπωσδηποτε ασημι..

:lol::lol::lol:

Λογικη ε??

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Το 4px ειναι κολλημενο στο despatched to overseas, ας παει ομως να λεει οτι θελει, αφου στο ΕΛΤΑ εμφανιστηκε ΚΔ Αθηνων, οπου ναναι θα γνωριστουμε..χαχαχα

Εγω το πηρα σε μαυρο γιατι ξερω σιγουρα οτι το επομενο που θα παρω θα ειναι οπωσδηποτε ασημι..

Λογικη ε??

Εγώ διάλεξα το μαύρο διότι όταν το παρήγγειλα δεν υπήρχε διαθέσιμο το ασημί, μπορώ να πω όμως ότι τελικά και το μαύρο είναι πολύ ωραίο

www.gadget-rumours.com

Λογικη ε??

Σίγουρα είσαι πιωμένος... Το έχω διαβάσει 3 φορές και προσπαθώ να το καταλάβω... χαχαχααχαχαχ

Βάλτε καμιά φώτο ρε παίδες!!!

Cube U30GT2

Kαι εγω ντεμί ημουν, και τελικα επελεξα το silver.

Και εγώ προς τα εκεί κλίνω ρε μαν...

Απλά ζήτησα φώτο από τους κατόχους γιατί σίγουρα είναι πιο "αληθινές" από τα sites

Cube U30GT2

Και εγώ προς τα εκεί κλίνω ρε μαν...

Απλά ζήτησα φώτο από τους κατόχους γιατί σίγουρα είναι πιο "αληθινές" από τα sites

http://defendgun.com/wp-content/uploads/2012/09/1.jpg

Ψαξε στο goole 'jianyu g3 silver' ή 'jianyu g3s silver' εχει και αλλες

Το κινητο ειπα να ερθει ρουταρισμενο.

Θα εχει ομως recovery?

Eπισης, δεν εχω βρει ακομα custom κλπ για το συγκεριμενο, φαινεται ειναι πολυ καινουργιο.

18-06-2013, Arrived at overseas (Country code: GB) United Kingdom

τη σκ@τ@ τους ρώτησα μηπως το στείλανε λαθος και τσέκαραν τη διεύθυνσή που ηταν σωστη!

Η ερχετε μεσω Αγγλίας (SG post) η με τρολλαρανε με λαθος Tracking number!

Το κινητο ειπα να ερθει ρουταρισμενο.

Θα εχει ομως recovery?

Eπισης, δεν εχω βρει ακομα custom κλπ για το συγκεριμενο, φαινεται ειναι πολυ καινουργιο.

ολες οι ΡΟΜ για ολα τα Jiayu εδω .... http://www.needrom.com/phone-roms/jiayu/

ΠΡΟΣΟΧΗ στην επιλογή του μοντελου !!! και για το G3S βλεπω να εχει 1 ΡΟΜ (μαλλον την original)

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

ολες οι ΡΟΜ για ολα τα Jiayu εδω .... http://www.needrom.com/phone-roms/jiayu/

ΠΡΟΣΟΧΗ στην επιλογή του μοντελου !!! και για το G3S βλεπω να εχει 1 ΡΟΜ (μαλλον την original)

ΩΡΑΙΟΣ!!

Το ειχα δει το συγκεκριμενο, αλλα επειδη δεν εχει διπλα στις κατηγοριες το G3S, θεωρησα οτι δεν εχει ακομα roms.

Nασαι καλα, με εφτιαξες!

ΕDIT

Εχεις δικιο, μονο μια εχει, και εγω εψαξα για 4 που ειπες αρχικα!!

Edited by nikchris

απο την πείρα μου .... ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ την εργοστασιακη ΡΟΜ, αν δεν κανεις ενα σωστο backup !!! σχεδον παντα οι official ROM ειναι οι καλλυτερες

και αν δεν υπαρχει κατι ΣΟΒΑΡΟ να σε ενοχλει στην λειτουργια του, ΜΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ .... θα δημιουργησεις περισσοτερους μπελαδες απο οτι θα λυσεις

Το πιο βολικο ειναι να ρουταρεις την official (για να μπορεις να φορτωσεις οτι θες) και μονο !!! ..... μην την αλλαξεις

για να καταλαβεις .... στο δικο μου, μετα απο αμέτρητες ΡΟΜ κατέληξα σε μια "σχεδον" official, με μηδαμινές διαφορες και απολυτως την ιδια εμφάνιση και λειτουργικοτητα, και ειμαι με αυτη τη ΡΟΜ "για παντα"

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045