guideman Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 τώρα μίλησα online και δεν υπάρχει.Κυριακή ή αλλιώς Τετάρτη Στο τσατ ειπε η Ασιατισσα για Κυριακη shipping.. Για να πω την αληθεια 3 μερες μπρος, 3 πισω, το ιδιο μου κανει. Οπως και το χρωμα, ας ειναι και ασπρο με..κοκκινα μανιταρια, δεν με νοιαζει. χαχαχα.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Απο το minideal το εχω παραγγειλει ηδη, πριν κανα διωρο. Η γλωσσα δεν με νοιαζει, Αγγλικα θελω, καταλαβαινω το μενου καλυτερα.. εννοεις οτι θα διαβαζεις πχ μηνυματα? το μενου και εγω δεν εχω θεμα, το προτιμω στα αγγλικα. Επισης τις επαφες μου τις σωζω παντα στα αγγλικα. Αλλα δεν ξερω τι παιζει με τα μηνυματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 εννοεις οτι θα διαβαζεις πχ μηνυματα? το μενου και εγω δεν εχω θεμα, το προτιμω στα αγγλικα. Επισης τις επαφες μου τις σωζω παντα στα αγγλικα. Αλλα δεν ξερω τι παιζει με τα μηνυματα....ωχ, καλα και με ταρακουνησες και ξυπνησα. Ειχα ξεχασει μυνηματα και επαφες στα ελληνικα. Τους εστειλα μειλ και Τους ειπα να τα προσθεσουν... Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 ωχ, καλα και με ταρακουνησες και ξυπνησα. Ειχα ξεχασει μυνηματα και επαφες στα ελληνικα. Τους εστειλα μειλ και Τους ειπα να τα προσθεσουν... τις επαφες τις ειχα παντα στα λατινικα για να μην εχω τετοια θεματα.... αλλα και παλι στα μηνυματα, θα διαβαζεις κινεζικα με το κινεζικο :X αντε για κανε εξηγηση για τα :rtfm: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 τις επαφες τις ειχα παντα στα λατινικα για να μην εχω τετοια θεματα.... αλλα και παλι στα μηνυματα, θα διαβαζεις κινεζικα με το κινεζικο :X αντε για κανε εξηγηση για τα :rtfm: Δηλαδη τι αλλο πρεπει να τους πω? Εκει που γραφει which language you want εβαλα English, Greek. Αυτο δεν ειναι αρκετο για να εχω English menu και Greek input (Ελληνικους χαρακτηρες στις επαφες και εξερχομενα μυνηματα) ?? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Τα μηνύματα παιζουν μια χαρα. Απλα χρειαζεται ενα πληκτρολόγιο να υποστηριζει ελληνικη γραφη. Το G2S που εχω ειναι στα αγγλικα και αυτα που γραφω τωρα ειναι απο το κινητο. Αντώνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Τα μηνύματα παιζουν μια χαρα. Απλα χρειαζεται ενα πληκτρολόγιο να υποστηριζει ελληνικη γραφη. Το G2S που εχω ειναι στα αγγλικα και αυτα που γραφω τωρα ειναι απο το κινητο. Αντώνης Αρα, εαν η γλωσσα του τηλ σε τελευταια αναλυση ειναι μονο Αγγλικη, μπορουμε να εχουμε μενου στα αγγλικα και με ενα πληκτρολογιο που θα εγκαταστησουμε που θα υποστηριζει ελληνικα να εχουμε ελληνικους χαρακτηρες στις επαφες και στην συνθεση των μυνηματων. Σωστα? Σορρυ αλλα ειμαι λιγο ασχετουμπας.. Edited June 7, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Αρα, εαν η γλωσσα του τηλ σε τελευταια αναλυση ειναι μονο Αγγλικη, μπορουμε να εχουμε μενου στα αγγλικα και με ενα πληκτρολογιο που θα εγκαταστησουμε που θα υποστηριζει ελληνικα να εχουμε ελληνικους χαρακτηρες στις επαφες και στην συνθεση των μυνηματων. Σωστα? Σορρυ αλλα ειμαι λιγο ασχετουμπας.. Ακριβως, το θεμα που μπορει να υπαρχει ειναι με τα sms ειναι οτι οταν γραφεις ελληνικα θα γραφει 60 χαρακτηρες, αλλα και αυτο λυνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Ε, εφ οσον λυνεται κι αυτο, τι αλλο θελουμε :) Ευχαριστω Αντονυ Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Ε, εφ οσον λυνεται κι αυτο, τι αλλο θελουμε :) Ευχαριστω Αντονυ εφοσον δεν σε ενδιαφερουν τα μενου στα Ελληνικα, τοτε ειναι τοσο απλο να γραψεις μηνύματα στα ελληνικα, απλα καταβαζεις ενα δωρεαν Greek-keyboard προγραμμα απο το Google-shop και τελος τοσο απλα ;) τωρα το ποτε θα ολοκληρωθεί η ριμαδα η μεταφραση του ΡΟΜ της LeWa ...... :(:mad::blink: .... ειναι μια αλλη υποθεση (γιατι υποτιθεται οτι ο "κορμος" της Ελληνικης μεταφρασης της συγκεκριμενης ΡΟΜ για το G3, θα την "τροποποιησουν" για τα περισσοτερα Jiayu) ...... ειδωμεν Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Αντε να δουμε πως θα μαθουμε κολυμπι στα βαθεια.. Θα το κανουν βρε τωρα, που πηρα εγω κινητο.. :lol::lol::lol: Καλημέρα , μετά από πολύ σκέψη έκανα εχθές την παραγγελία μου μέσω MiniDeal κόστος 154€, όταν θα παραλάβω σε περίπου 20 μέρες θα σας ενημερώσω Φιλαρακι το παραγγειλα κι εγω απο minideal, εσενα σου ειπαν οτι θα ειναι rooted? Εμενα μου ειπαν πως δεν θα ειναι.. Σημερα 8/6 εστειλαν μειλ και ειπαν οτι θα το ρουταρουν.. Το δικο σου εγινε shipped? Edited June 8, 2013 by guideman συνεχόμενα posts Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros64 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Σημερα η αυριο θα το παρω και εγω απλα εχω κολησει απο που να κανω τη παραγγελια.Etotalk,minideal ή pandawill? Οι πιο πολλοι βλεπω οτι στραφηκαν προς minideal... οποτε μαλλον και εγω για εκει παω... :) Παράθεση HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Εχθες το παραγγειλα, σημερα εδωσαν trucking number. Τι'ν' τουτοι ρε.. Ειδες οταν θελουν.. minideal "the great" :rolleyes: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 για το g2s οταν τους ρωτησα αν το ρουταρουν μου ειπαν οχι...κ ηρθε ρουταρισμενο! με αυτο γραφω τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Με τοσα μοντελα κινητων, κακα τα ψεμματα, εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια τους. "Δεν ξερει η αριστερη τι ποιει η δεξια"..:lol: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap1 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Αντε να δουμε πως θα μαθουμε κολυμπι στα βαθεια.. Θα το κανουν βρε τωρα, που πηρα εγω κινητο.. :lol::lol::lol: Φιλαράκι το παράγγειλα κι εγω απο minideal, εσενα σου ειπαν οτι θα ειναι rooted? Εμενα μου ειπαν πως δεν θα ειναι.. Σημερα 8/6 εστειλαν μειλ και ειπαν οτι θα το ρουταρουν.. Το δικο σου εγινε shipped? Φίλε μου πριν το παραγγείλω μίλησα μαζί τους στο Online chat (το οποίο σπάνια βρίσκεις κάποιον Online !!) και τους ζήτησα να μου πουν εάν μπορούν να το κάνουν Root και μου είπαν ότι φυσικά και γίνεται, επίσης τους ρώτησα την ίδια στιγμή και για το G2s για έναν φίλο που ενδιαφερότανε και μου είπαν ότι δεν γίνεται Root. Επειδή είναι η πρώτη φορά που έκανα αγορά από Minideal μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ γρήγορη. Το δικό μου έχει φύγει από Κίνα (Παραγγελία 4/6 στην συνέχεια 6/6/13 HONGKONG - SINGAPORE και αυτή την στιγμή είναι 07/06/13 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS ) Παράθεση www.gadget-rumours.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 για το g3s μου ειπανε πως δεν γινεται!λογικα για να βαζουν ελληνικα το ρουταρουν κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Απαντηση στο μειλ μου σημερα το πρωι, πριν να το στειλουν: "Hello,Sir Thanks for your order,and we has mark it.we will root it,and it will has Greek language." Αρα, θα εχει εικονιδιο superuser στο μενου του. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Αγγλικα για σεμιναριο. Λες και το κανουν επιτηδες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Αγγλικα για σεμιναριο. Λες και το κανουν επιτηδες :p Παλι καλα. Θα μπορουσαν να γραψουν "yes, it is in stock":lol: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap1 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλημέρα, στο Minideal είναι πλέον διαθέσιμο και σε ασημί χρώμα για όποιον ενδιαφέρεται http://www.minideal.net/jiayu-g3s-silver-mtk6589-quad-core-android-4-2-smart-phone.html με τιμή $203,85 Παράθεση www.gadget-rumours.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 μολις χτύπησα ενα :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Αντε κουνηθειτε, να φαμε το N828 και το W100... :) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 αφού στο Minideal ξεστοκάρουν συνέχεια!...στο μαύρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Καλυτερη τιμη ever εδω .....189.99 USD = 143.098 EUR....ειμαι στην τσιτα να το χτυπησω και να σταματησω να ασχολουμε με τα turbo...... Edited June 11, 2013 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts