manhunter Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Προφανώς.. Το firmware το πέρασες? Ναι. Περάστηκε με OTA από τις επιλογές της Viper, νέα έκδοση Viper βασισμένες πάνω στο νέο firmware. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλησπέρα. Βγήκε η 42 maximus με 4.4.3 .Δεν υπάρχει καμία αλλαγή που να αξίζει πέρα από τα safety της Google και είδα ότι πολύς κόσμος έχει θέματα με την νέα ρομ.Έχει κολλήσει πάνω ή ειδοποίηση για αναβάθμιση και κλασικά δεν φεύγει από δω μέχρι να την κάνω..Τι να κάνω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Μάλλον δεν ξέρει κανείς..Μου έχει έρθει το ota και απ ότι θυμάμαι από προηγούμενο update,αν την κατεβάσω από το κινητό με πάει κατευθείαν στο μενού της εγκατάστασης χωρίς να με ρωτήσει αν θέλω να το κάνω με wipe ή χωρίς.Να φανταστώ το κάνει χωρίς wipe,σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Χωρίς το κάνει. Αυτή είναι και η αξία του OTA.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Χωρίς το κάνει. Αυτή είναι και η αξία του OTA.. Τα θέματα που έχουν με το ότι δεν κλειδώνει με double tap στο lock screen, ανάβουν μόνιμα τα led,πως τα έλυσες;Δεν την περνάω γιατί δε θα μπορέσω να τα λύσω και θα την ψωνίσω !!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Μια φορά μου το έκανε αυτό με τα led και αν κρατήσεις πατημένο το power και τα αφήσεις να αναβοσβησουν μια δύο φορές τότε δεν το ξανακάνει. Η εναλλακτικά σβήνεις το 90initdtest από το system/etc/init.d Οσο για το double tap to lock θέλει να αλλάξεις το htclockscreen.apk στο /system/priv-app με το προηγούμενο και θα δουλέψει κανονικά. Βασικά πάρε το apk από την 41 και βάλτο στην 42 πριν την περάσεις και θα είσαι κομπλε.. Edited June 28, 2014 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Μια φορά μου το έκανε αυτό με τα led και αν κρατήσεις πατημένο το power και τα αφήσεις να αναβοσβησουν μια δύο φορές τότε δεν το ξανακάνει. Η εναλλακτικά σβήνεις το 90initdtest από το system/etc/init.d Οσο για το double tap to lock θέλει να αλλάξεις το htclockscreen.apk στο /system/priv-app με το προηγούμενο και θα δουλέψει κανονικά. Βασικά πάρε το apk από την 41 και βάλτο στην 42 πριν την περάσεις και θα είσαι κομπλε.. Την πέρασα αλλά για τα wake gestures μου ζητάει άλλον kernel.Βασικά τίποτα δεν λειτουργεί από το sense 6 toolbox..Ποιον να βάλω; Edited June 28, 2014 by thanos55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Την πέρασα αλλά για τα wake gestures μου ζητάει άλλον kernel.Βασικά τίποτα δεν λειτουργεί από το sense 6 toolbox..Ποιον να βάλω; http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358550241 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Υπάρχει τρόπος να δώσουμε manually access από τον super su σε εφαρμογή?Δεν με ρωτάει καν για το toolbox. Ψάχνω και στο ίντερνετ και μόνος μου αλλά απ ότι είδα δεν γίνεται κάπως..Ξέρει κανείς κάτι; Edit: Με reboot έφτιαξε αλλά δεν ξέρω αν ξαναγίνει. Edited June 29, 2014 by thanos55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ναι υπάρχει τρόπος να μην σου ζητάει η εφαρμογή κάθε φορά έγκριση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekoula Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 πως θα το κανω και εγω αυτο με το μαυρο boot?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 πως θα το κανω και εγω αυτο με το μαυρο boot?? Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekoula Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 κάπου διάβασα ότι θα γίνει κάποια ενημέρωση λογισμικού του HTC one mini ,ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 κάπου διάβασα ότι θα γίνει κάποια ενημέρωση λογισμικού του HTC one mini ,ισχύει? Και γιατί Ρωτάς εδώ και δεν Ρωτάς δύο θέμα του mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παιδιά πως γίνεται να επεξεργαστούμε φωτισμό κλπ των capacitive;Το είχα κάνει νομίζω μέσω sense toolbox αλλά πλέον δεν το βρίσκω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Αν δεν κάνω λάθος μόνο με custom kernel γίνεται αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μα έχω.Και το είχα κάνει αλλά τωρα δεν το βρίσκω.Ούτε πως να μην αναβοσβήνουν για ειδοποιήσεις μαζί με το led βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μα έχω.Και το είχα κάνει αλλά τωρα δεν το βρίσκω.Ούτε πως να μην αναβοσβήνουν για ειδοποιήσεις μαζί με το led βρίσκω. Για τις ειδοποιήσεις, κάνε edit το configuration file του elemental x ή ξανά τρέξε το installer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Μήπως ξέρεις και που είναι; Βρήκα ότι πρέπει να αλλάξεις κάποιο αρχείο.Τ διάβασα στο xda.έψαξα στο system αλλά δεν βρήκα άκρη.Δε το κάνω πάλι install γιατί πρέπει να κάνω πάλι ρυθμίσεις αφού περαστεί .. Edit:Το βρήκα.Σ ευχαριστώ Edited July 5, 2014 by thanos55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Καλησπερα στην παρεα! Εδω και μερικες ημερες μου εχει "μπει" η ιδεα να δοκιμασω την συσκευη με καποια GPE custom rom, ετσι για αλλαγη... To μονο "κολλημα" που εχω, ειναι η Sense Camera & κυριως η δυνατοτητα της να κρατας πατημενο το κουμπι και να "πυροβολει"... Στην κυριολεξια δεν μπορω χωρις αυτο... Μεχρι που ειδα οτι ειναι διαθεσιμο το apk για τις GPE συσκευες... Κατεβασα εντελως τυχαια την SkyDragon (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2400161), καθως και την Sense Camera απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2351965 & εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2411533. Ουτε η μια, ουτε η αλλη δουλεψαν... Εχει κανεις αποψη για αυτο? Φταιει το οτι ειναι custom κι οχι stock GPE? 'Η το οτι η rom που δοκιμασα ειναι 4.4.4? Ομολογω οτι δεν διαβασα το κατεβατο του xda, αλλωστε εχω ξαναπει οτι το θεωρω εντελως δυσχρηστο site... Aν καποιος εχει γνωση για αυτο, θα χαρω πολυ να την ακουσω (ή μαλλον διαβασω)!!! Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Με αυτόν τον οδηγό μπόρεσα να κάνω S-Off κινητό με 1.57 Hboot. Το κινητό μου ήταν HTC-Dev unlocked και S-ON. http://forum.xda-developers.com/htc-one/general/guide-htc-one-m7-hboot-1-57-s-off-t2807762/post53966835 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Αν τελικά δεν γίνεται να κάνεις soff σε 1.57 μένεις χωρίς εγγύηση εφόσον έχεις ξεκλειδώσει boot loader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Αν τελικά δεν γίνεται να κάνεις soff σε 1.57 μένεις χωρίς εγγύηση εφόσον έχεις ξεκλειδώσει boot loader; Θεωρητικά ναι. Κατά το ξεκλείδωμα όταν κατεβάζεις το unlock code από την HTC, αναγνωρίζεις ότι μπορεί να τεθεί εκτός εγγύησης λόγω του ξεκλειδώματος. Στην πράξη, κανείς δεν έχει πει ότι του το έβγαλαν εκτός εγγύησης λόγω ξεκλειδώματος, μάλλον γιατί λόγω της θεωρίας όλοι τα κλειδώνουν πριν τα στείλουν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Θεωρητικά ναι. Κατά το ξεκλείδωμα όταν κατεβάζεις το unlock code από την HTC, αναγνωρίζεις ότι μπορεί να τεθεί εκτός εγγύησης λόγω του ξεκλειδώματος. Στην πράξη, κανείς δεν έχει πει ότι του το έβγαλαν εκτός εγγύησης λόγω ξεκλειδώματος, μάλλον γιατί λόγω της θεωρίας όλοι τα κλειδώνουν πριν τα στείλουν ... Ναι αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν μπορείς να κλειδώσεις τον boot loader αν δεν είσαι soff,σωστά; Κάτι άλλο,Πώς μπορώ να δω τι chip έχω,emmc κτλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ναι αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν μπορείς να κλειδώσεις τον boot loader αν δεν είσαι soff,σωστά; Κάτι άλλο,Πώς μπορώ να δω τι chip έχω,emmc κτλπ; Μπορείς να τον ξανακλειδώσεις και χωρίς s-off αλλά θα γράφει RELOCKED και όχι LOCKED και θα φαίνεται ότι είχε κάποτε ξεκλειδωθεί Για το flash memory, βάλε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check Αλλά ποιος ο σκοπός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts