Jump to content

mpekoula

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mpekoula

  • Ημ. Γέννησης 18/04/1993

mpekoula's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ναι ναι δουλεύει! κανονικά..
  2. δεν κατάλαβα, όλα μια χαρά δουλεύουν!
  3. έχω windows 8.1!κάποιος άλλος τρόπος?
  4. ναι το απενεργοποίησα και δν έγινε τίποτα! δν έκανα αδΡανοποίηση όχι! :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09
  5. λοιπόν, όταν πατήσω το κουμπί να το ανοίξω αργεί να μπει στον κωδικό πρόσβασης που έβαλα! με το που μπει στην επιφάνεια εργασίας όλα είναι γρήγορα κ μια χαρά! το μόνο πρόβλημα είναι όταν πατήσω το κουμπί θα κάνει μπορεί και λεπτό να βγει στην οθόνη με τον κωδικό πρόσβασης! δν κολλάει πουθενά μετά!
  6. καλημερα!δεν εχω βρει ακρη με το λαπτοπ..ακομα αργει να ανοιξει!φταιει καποια ενημερωση που εκανα?τι αλλο να κανω?
  7. κάπου διάβασα ότι θα γίνει κάποια ενημέρωση λογισμικού του HTC one mini ,ισχύει?
  8. το έκανα ήδη αυτό με το cccleaner!δν κάνω τίποτα μαντάρα! προσέχω τι κατεβάζω! την έχω πατήσει να κατεβάζω βλακείες και μετά έκανα επαναφορά,οπότε δν το διακινδυνεύω πάλι!
  9. θα το δοκιμάσω!φυσικά είμαι ανοιχτή σε όποια βοήθεια!θα το κάνω και θα σας ενημερώσω! μήπως να κάνω επαναφορά? ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έκανα αυτό με το antivirus ,το απενεργοποίησα αλλά τίποτα δυστυχώς! δν άλλαξε κάτι
  10. όχι κάνει πολύ καλή δουλειά! δν το πλήρωσα..το έσπασα και το έχω ολόκληρο! από την αρχή έχω αυτό το antivirus και δν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα! τις τελευταίες 4 μέρες αργεί ο υπολογιστής ,άρα δν είναι από το antivirus
  11. πως θα το κανω και εγω αυτο με το μαυρο boot??
  12. μήπως θέλει καμιά ρύθμιση το antivirus?το έχω ρυθμίσει να σκαναρει όλο τον υπολογιστή με το που μπαίνω στην επιφάνεια εργασίας! θα περιμένω να δω.. πάντως θέλω να βρεθεί μια λύση! ευχαριστώ πολύ!!!
  13. έχω το Lenovo s400 με 500 GB και 4 GIGA επεξεργαστή! δν έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές και δν το έχω επιβαρύνει !έχω καλό antivirus χωρίς ιούς..που είναι το πρόβλημα δν μπορώ να καταλάβω!
  14. γεια σας,δεν έχω πολύ καιρό που αγόρασα λαπτοπ και μάλιστα καλό και τώρα τελευταία αντιμετωπίζΩ πρόβλημα!δεν ανοίγει γρήγορα όπως άνοιγε ούτε και κλείνει! δν έχω κανένα σφάλμα γιατί και έκανα έλεγχο σφάλματων και ανασυγκρότηση! μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
×
×
  • Create New...