Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το HTC One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:thanks: για το χρόνο σου :)

Team Win Recovery Project v2.6.3.3

Μας κάνει; :p

Aφού περάσω τη ROM στο root directory μετά για την όλη διαδικασία πρέπει να μαι συνδεδεμένος με το pc;

Στη σελίδα τους αναφέρει αυτό " * Unlocked Phone @ HTCDEV or S-OFF"

Άρα χρειάζεται s-off λογικά..

• Απαντήσεις 960
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:thanks: για το χρόνο σου :)

Team Win Recovery Project v2.6.3.3

Μας κάνει; :p

Aφού περάσω τη ROM στο root directory μετά για την όλη διαδικασία πρέπει να μαι συνδεδεμένος με το pc;

Στη σελίδα τους αναφέρει αυτό " * Unlocked Phone @ HTCDEV or S-OFF"

Άρα χρειάζεται s-off λογικά..

Μια χαρα ειναι, αυτη εχω!!!

Δεν χρειαζεται να εισαι συνδεμενος πουθενα (τα εχω κανει αυτα και στην τουαλετα!!! :lol::lol::lol::lol: )

Για το S-OFF δεν λεω τιποτα, λογικα ΠΡΕΠΕΙ να εισαι... Δεν εχω ομως ασχοληθει με το θεμα και δεν θελω να σε μπερδεψω...

Παντως, καλου-κακου, πριν φτασεις στο σημειο των wipes, κανε copy-paste τα αρχεια σου στο pc σου... ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

S-off του φίλου δεν γίνεται γιατί είναι T-Mobile η συσκευή.. Οπότε απλά πάει σε custom rom με Sense 6 (που το προτιμάει) κι αν δει τίποτα περίεργο τότε σημαίνει ότι υπάρχει ασυμβατότητα λόγω παλιού firmware.. Σε αυτή την περίπτωση πάει αναγκαστικά σε 4.4.2 και Sense 5.5.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Λέει ότι θέλει τηλέφωνο με unlocked bootloader ή τηλέφωνο με S-OFF

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Άρα προχωράω και βλέπουμε.

Σας ευχαριστώ όλους!

Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα!Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα απρόοπτα...

Βασικα, 4.4.4 δεν μπορει να παρει γιατι δεν εχει βγει ακομη! Σημερα δοθηκε στα Nexus η 4.4.3, οποτε υπομονη!

Αν εισαι καινουργιος στη HTC, θα σου προτεινα να το χαρεις οπως ειναι και να μην το "σκαλισεις" ακομη. Αν γουσταρεις καστομιες και πειραγματα, ΟΚ!

Πρωτα απ'ολα, θεωρω οτι εισαι ξεκλειδωτος & ρουταρισμενος!

Δευτερον, η εμπειρια η δικη μου, αφορα 2 συγκεκριμενες custom roms, με 4.4.2 & Sense 6 που ειναι εξισου καλες. Μιλαω για την InsertCoin & την ViperOne (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694142 & http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2334294) αντιστοιχα.

Το ποια θα επιλεξεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα, ειναι και οι 2 ταχυτατες, ομαλοτατες, "ποιο smooth πεθαινεις"...! Το Sense 6 πεταει φωτιες!

Εχω δοκιμασει επισης την ARHD (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2183023). Και σιγουρα αν μπεις στο αντιστοιχο thread του XDA θα βρεις "πολυ πραμα"!!!

http://forum.xda-developers.com/htc-one/development

Sense 6 να εχει και βαλε οτι γουσταρεις!

Πολύ καλό το Venom αλλά δεν μπορούσα να βάλω Ελληνικά στο πληκτρολόγιο και τελικά έβαλα το incert-coin καλό και αυτό αλλά οχι σαν το προηγούμενο. Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες και τη βοήθεια. :-)

Σκαλίζω και χαλάω

S-off του φίλου δεν γίνεται γιατί είναι T-Mobile η συσκευή.. Οπότε απλά πάει σε custom rom με Sense 6 (που το προτιμάει) κι αν δει τίποτα περίεργο τότε σημαίνει ότι υπάρχει ασυμβατότητα λόγω παλιού firmware.. Σε αυτή την περίπτωση πάει αναγκαστικά σε 4.4.2 και Sense 5.5.

Σε tmobile γίνεται soff αλλά δε ξέρω αν είναι απαραιτηο για να περάσει ρομ..

Απ'ότι φαίνεται δεν χρειάζεται S-OFF αν έχεις unlocked bootloader.

Όλα κύλησαν ομαλά.

Νομίζω είναι ένα κλικ πιο γρήγορα τα περισσότερα πράματα..

Μόνο η κάμερα που αν και μ αρέσει πιο πολύ το καινούριο μενού έχω την εντύπωση ότι βγάζει χειρότερες φωτό..

Τεσπά τώρα που του πήραμε τον αέρα θα το ταλαιπωρήσουμε το κινητάκι... :happy:

Ενεργοποίησα και ένα Mod για αύξηση του ήχου αλλά νομίζω το παράκανε λίγο ο τύπος..

Σα να χαλάει λίγο ο ήχος..

Τώρα αν θέλω να περάσω κάποια στιγμή μια άλλη ROM κάνω τα ίδια πράματα περίπου ε;

Όλα κύλησαν ομαλά.

Μόνο η κάμερα που αν και μ αρέσει πιο πολύ το καινούριο μενού έχω την εντύπωση ότι βγάζει χειρότερες φωτό..

Ενεργοποίησα και ένα Mod για αύξηση του ήχου αλλά νομίζω το παράκανε λίγο ο τύπος..

Τώρα αν θέλω να περάσω κάποια στιγμή μια άλλη ROM κάνω τα ίδια πράματα περίπου ε;

ναι πρώτα κάνεις wipe dalvik,cache και μετά φλασάρεις. εκτός και αν η ρομ έχει aroma installer οπότε μπορείς να το κάνεις wipe από εκεί :)

Σε tmobile γίνεται soff αλλά δε ξέρω αν είναι απαραιτηο για να περάσει ρομ..

Πως? Γιατί σε όσα δοκίμασα εγώ με 3.63.xxx.x rom σε κανένα δεν έγινε.

Κι όπως καταλαβαίνεις περιμένω αναλυτικές οδηγίες όχι απλά να λέμε κάτι, να το στηρίζουμε κιόλας..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλό το Venom αλλά δεν μπορούσα να βάλω Ελληνικά στο πληκτρολόγιο και τελικά έβαλα το incert-coin καλό και αυτό αλλά οχι σαν το προηγούμενο. Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες και τη βοήθεια. :-)

Την ειχα πατησει κι εγω τη πρωτη φορα!!! :p Σε ρωταει λιγο πριν το install ποιες γλωσσες θελεις!!!!! :lol:

Όλα κύλησαν ομαλά.

Γιατι χαλασε η καμερα? Εμενα ιδια μου φαινεται... :confused:

Αν θελεις να περασεις αλλη rom, κρατας nandroid backup, κανεις τα απαραιτητα wipes (προσωπικα τα κανω χειροκινητα απο την recovery και οχι απο τις επιλογες της rom που θελω να βαλω - θελω να βλεπω τι γινεται!:D) και μετα φλασαρεις.... Και παει λεγοντας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως? Γιατί σε όσα δοκίμασα εγώ με 3.63.xxx.x rom σε κανένα δεν έγινε.

Κι όπως καταλαβαίνεις περιμένω αναλυτικές οδηγίες όχι απλά να λέμε κάτι, να το στηρίζουμε κιόλας..

Να πω την αλήθεια δε θυμάμαι αλλά και γω tmobile έχω και το είχα κάνει αλλά με αρκετό ψάξιμο και ταλαιπωρία..

Θα κοιτάξω αν είναι όταν βρω χρόνο και θα σου πω.

Να πω την αλήθεια δε θυμάμαι αλλά και γω tmobile έχω και το είχα κάνει αλλά με αρκετό ψάξιμο και ταλαιπωρία..

Θα κοιτάξω αν είναι όταν βρω χρόνο και θα σου πω.

Απλά σου ξαναλέω ότι από την 3.63 και μετά δεν γίνεται.. Αν το είχες κάνει πριν τότε οκ ναι γινόταν..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα περασα και εγω την viper....Καμια σχεση μα την maximus στο θεμα παραμετροποιησης....Η maximus ειναι πιο απλη....Τωρα θα δω μια δυο μερες πως θα παει η μπαταρια.Νομιζω οτι πρεπει να ειναι απο τις πιο ωραιες (αν οχι η ωραιοτερη) ρομ που κυκλοφορει για το κινητο...Οντως ειναι σφαιρα το κινητο (σε συγκριση παντα με stock ρομ και maximusHd ).

Αυτο με την καμερα που λεει ο φιλος πιο πανω πιστευω οτι εχει δικιο. Αλλα μονο για τις νυχτερινες φωτογραφιες η' σε κλειστο χωρο...Τωρα ισως να φταιει και καποια ρυθμιση που δεν εχω ανακαλυψη ακομα.

Οσο για το 4g που ρωταγα προχθες....Δουλευει σαν 4g ταχυτητα αλλα η ενδειξη γραφει 3g... Στην ιδια περιοχη και στο ιδιο σημειο οταν ενεργοποιουσα τα δεδομενα με στοκ ρομ ειχα ενδειξη 4g και ταχυτητα ,με maximusHd δεν ειχα ουτε ενδειξη (μονο H αναβε ) ουτε ταχυτητα ,ενω με την viper εχω ενδειξη 3g αλλα ταχυτητα 4g :wacko:

Τωρα αν θελω να περασω και τον Elementax kernel απλος τον φλασαρω μεσω recovery η' χρειαζεται και τιποτα αλλο?

Δεν νομιζω (μαλλον δεν εχω καταλαβει ) αν χρειαζεται s-off για αλλαγη κερνελ....

Εγω ειμαι με ξεκλειδωτο bootloader και s-on ....

Την ειχα πατησει κι εγω τη πρωτη φορα!!! :p Σε ρωταει λιγο πριν το install ποιες γλωσσες θελεις!!!!! :lol:

Γιατι χαλασε η καμερα? Εμενα ιδια μου φαινεται... :confused:

Αν θελεις να περασεις αλλη rom, κρατας nandroid backup, κανεις τα απαραιτητα wipes (προσωπικα τα κανω χειροκινητα απο την recovery και οχι απο τις επιλογες της rom που θελω να βαλω - θελω να βλεπω τι γινεται!:D) και μετα φλασαρεις.... Και παει λεγοντας!!!

Αυτο με την καμερα που λεει ο φιλος πιο πανω πιστευω οτι εχει δικιο. Αλλα μονο για τις νυχτερινες φωτογραφιες η' σε κλειστο χωρο...Τωρα ισως να φταιει και καποια ρυθμιση που δεν εχω ανακαλυψη ακομα.

Aυτό που λέει..

Εκεί μου φάνηκε και μένα η διαφορά..Νυχτερινές φωτό (κλειστός χώρος, ακόμα και πίσσα σκοτάδι).

Μου φαίνεται αλλοιωμένο το φως, πιο πολύ noise σε σχέση με πριν...

Καλησπερα παιδιά είχα 4.4.2 stock Google edition που την είχα περάσει εγώ χωρίς root!απλά με s_off κτλ ( όλα ωραία όλα απλά χωρίς πολλά πολλά) και ξαφνικά χθες μ βγήκε update 4.4.3. Μου φάνηκε παράξενο γιατί κανονικά τα ota update τα περνούσα εγώ διότι δεν μου έβγαζε ειδοποίηση για update . Πάτησα οκ και έκανα εγκατάσταση κ έκανα update! Με τ πολλΑ μόλις άνοιξε το κινητό μετα το update η έτρωγε τρέλα κολλήματα και η οθόνη έκανε σπασίματα δαδη σαν να μιλούσαν τα γράμματα – pixel μεταξύ τους! ( δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω) τι ακριβώς έγινε? Μπορώ να βρω κάπου την 4.4.2-3 GE ολόκληρη δεν με νοιαζει αν ειναι τουρ Η όχι και να την ξανά περάσω;

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κολλουσαν*

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κολλουσαν*

Καλησπερα παιδιά είχα 4.4.2 stock Google edition που την είχα περάσει εγώ χωρίς root!απλά με s_off κτλ ( όλα ωραία όλα απλά χωρίς πολλά πολλά) και ξαφνικά χθες μ βγήκε update 4.4.3. Μου φάνηκε παράξενο γιατί κανονικά τα ota update τα περνούσα εγώ διότι δεν μου έβγαζε ειδοποίηση για update . Πάτησα οκ και έκανα εγκατάσταση κ έκανα update! Με τ πολλΑ μόλις άνοιξε το κινητό μετα το update η έτρωγε τρέλα κολλήματα και η οθόνη έκανε σπασίματα δαδη σαν να μιλούσαν τα γράμματα – pixel μεταξύ τους! ( δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω) τι ακριβώς έγινε? Μπορώ να βρω κάπου την 4.4.2-3 GE ολόκληρη δεν με νοιαζει αν ειναι τουρ Η όχι και να την ξανά περάσω;

Εδώ είσαι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2341395

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να κανω κι εγω μια ερωτηση με αφορμη τις Google Edition roms?....

Εχω δοκιμασει να βαλω 2 απο αυτες, custom. Την InsertCoin & την ARHD.

Και στις 2 περιπτωσεις ετρωγα ατελειωτα bootloops... Γιατι?

Εννοειται οτι εκανα ΟΛΑ τα wipes πριν και μετα, οπως κανω καθε φορα που αλλαζω rom...

Υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα recovery? Εχω TWRP 2.6........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν κάνω λάθος θέλει άλλο firmware.

Πιθανον να εχεις δικιο...

Ενημερωτικα, σημερα δοκιμασα την SlimKat και ειναι εντυπωσιακη... Αν καποιος "βαρεθηκε" το Sense και θελει μια αλλαγη, εστω και για λιγο την προτεινω, πολυ καλη rom... Να δουλευε και το apk της Sense καμερας...!

Εννοειται οτι τη ειδα και γυρισα πισω, δεν το αλλαζω το Sense!!! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τούμπανο είναι το sense από winmo 6.5.3 που είχα πριν έως τώρα ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Και το 6 είναι και όμορφο οπτικά.

Αν και δεν είμαι πολύ fan του flat style, που επικρατεί παντού βέβαια στις μέρες μας, στο sense δένει πολύ όμορφα!

Λειτουργικά είμαι 100% ικανοποιημένος!Μόνο τα εικονίδια είναι λίγο meh αλλά λύσεις υπάρχουν!Να'τανε και τσάμπα! :p

Αναμεσα σε viper rom και insertcoin απο μπαταρια ποια πιστευεται κραταει καλυτερα(γιατι με viper rom δε μου κραταει πολυ);Επισης το perapp color τι ακριβως ειναι;Σαν το tinted statusbar που αλλαζει χρωμα η statusbar αναλογα με την εφαρμογη,το κανει απο μονη της ή χειροκινητα;Τελος η insertcoin εχει dobletap to sleep στη statusbar γιατι δε μπαινει απο kernel αλλα ειναι θεμα ρομ.

Ευχαριστω πολυ

Insertcoin δεν εχω δοκιμασει οποτε εκει θα παρεις απαντηση απο αλλον....

Σου συνιστω να δοκιμασεις την eragon V43 ....Εχει αλλον kernel (μεσα στην ρομ) ...Κραταει λιγο παραπανω η μπαταρια σε εμενα (με την ιδια χρηση και στις δυο ρομ )...

Απλος στην Eragon υπερισχυει το μαυρο θεμα (εγω το πρωτειμω απο το ασπρο) και οι ρυθμισεις της ειναι πιο κατανοητες απο την viper...(τουλαχιστον για εμενα....) Πιο ευκολα ρυθμισα το κινητο οπως θελω στην eragon παρα στην viper...Ασε που στην viper τα με ειχε τρελλανει στο donate ....

Επισης το doubletap δουλευει αμεσα στην eragon λογω του kernel που χρησιμοποιει (kangaroo Linaro)...

Insertcoin δεν εχω δοκιμασει οποτε εκει θα παρεις απαντηση απο αλλον....

Εγω που τις εχω δοκιμασει και τις 2 (InsertCoin & Viper) δεν εχω διαπιστωσει καμμια μεγαλη αλλαγη απο την μια στην αλλη... Χωρις πειραγματα... Πανω-κατω ιδιες ειναι...

Και δεν νομιζω οτι υπαρχει η δυνατοτητα να αυξησεις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την διαρκεια της μπαταριας σε τετοιες συσκευες... Καθαρα προσωπικη αποψη...

[sIGPIC][/sIGPIC]