Jump to content

billdll

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About billdll

  • Ημ. Γέννησης 10/06/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

billdll's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ έβαλα τη maximus και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν δοκίμαζα κάποια άλλη θα ήταν του cynogen
  2. sorry για το διπλό post έχεις δίκιο, το PayPal δούλεψε για είχα μέσα ένα ποσό πριν το Hannibal control :-) Ευχαριστώ πολύ για το link φίλε μου :-)
  3. Το έφτιαξα με το sunshine. Ένα καλό Rom τώρα υπάρχει...? Κανα link όποιος θέλει φίλοι μου. Ευχαριστώ Βασικά το λειτουργικό που έχει είναι μια χαρά, αλλά αν και s-off δεν περνάει τις αναβαθμίσεις, οπότε γιατί να μη βάλω μια custom....? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  4. Καλησπέρα παίδες. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα S-OFF. Ενώ το έκανα root :cry::angry: Δεν παίζει δωρεάν s-off ? ? ?
  5. Πολύ καλό το Venom αλλά δεν μπορούσα να βάλω Ελληνικά στο πληκτρολόγιο και τελικά έβαλα το incert-coin καλό και αυτό αλλά οχι σαν το προηγούμενο. Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες και τη βοήθεια. :-)
  6. Σε ευχαριστώ παρα-πολύ για το χρόνο σου:) Υ.Γ. κάπου διάβασα ότι είχε βγει 4.4.4 αλλά μάλλον το διάβασα την 1 Απριλίου :lol: EDIT -> Καλά φίλε μου με την Venom έχω πάθει πλάκα !!!!! Φοβερή ROM !!!
  7. Παιδιά καλησπέρα. Έχει κάνα καλό android να περάσω στο HTC one, sorry αλλά δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα post. Αν υπάρχει κάτι καλό και μπορείτε στειλτε μου link. Ευχαριστώ. Υπάρχει περίπτωση να παίρνει 4.4.4 ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  8. Σχεδόν συμφωνώ αλλά αν δε γίνει μια ουσιαστική αλλαγή στα "παράθυρα" π.χ. χωρίς τα προβλήματα της registry, μυρίζωμε πτώση... οσο για το hardware εύκολα για "αυτούς" γίνεται συμβατό...
  9. Λοιπόν Mac χρησιμοποιώντας κάποτε οι μουσικοί που έγραφαν σε studio ήταν πλήρως καλυμμένοι, μέχρι που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να φέρει τα προγράμματα στα "μέτρα" των Windows μιας και διευκόλυναν όλα τα γύρω γύρω-γύρω (συμβατότητα δίκτυο διάφορα βοηθητικά προγραμματακια φθηνά ανταλλακτικά κτλ) επίσης Όταν οι γραφίστες δούλευαν μόνο illustrator τότε το Mac ήταν μονόδρομος μιας και δεν παρουσιαζόταν το φαινόμενο BSOD. Τώρα πλέον με Corel με autocad και ταυτόχρονα illustrator Photoshop και τα συναφή... σε ένα μηχανάκι αξιοπρεπές πηγενουν όλα ρολόι.... Ε ?
  10. Λες...? Για στείλε link γιατί είμαι και λίγο τεμπελακος :-) Ευχαριστώ :-)
  11. Θα βγούνε σύντομα, όπως και διανομή android για pc και μάλιστα σε πολύ λογικές τιμές για το βαλαντιο του "σημερινού" Έλληνα.
  12. Φίλε μου gloofish δεν είναι εφικτό ένα λειτουργικό android με mouse και keyboard.... σε desktop pc...? και μάλιστα με πολύ λιγότερες απαιτήσεις σε cpu και ram...
  13. Κακά τα ψέματα παιδιά... Όταν βγούνε τα επαγγελματικά προγράμματα για εκδόσεις android τότε η αυτοκρατορία της microsoft βλέπω να γκρεμίζεται...
  14. ...και τώρα που το έχω κάνει root s-off και όλα τα συναφή πως μπορώ να βάλω το sense 6...? το κατεβάζω από κάπου ?
×
×
  • Create New...