Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το HTC One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχει συναντησει κανεις προβλημα με το gps με την insertcoin 3 ? Αργει παρα πολυ να κλειδωσει δορυφορους πλεον κ προβληματιζομαι ..
Παύλος

• Απαντήσεις 960
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εχει συναντησει κανεις προβλημα με το gps με την insertcoin 3 ? Αργει παρα πολυ να κλειδωσει δορυφορους πλεον κ προβληματιζομαι ..

Μπορείς να κατεβάσεις το fasterGPS και να διαλέξεις Χώρα Ελλάδα..Δε ξέρω αν θα φτιάξει το πρόβλημα αλλά δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις..Και αν δοκιμάσεις πες τα αποτελέσματα.

Θυμάσαι το αρχικό σου cid? Αν ναι μπες bootloader και με fastboot γράψε fastboot oem writecid HTC__xxx

Μετά κατεβάζεις το RUU της 4.19.401.9 και είσαι έτοιμος!

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Το βρήκα το αρχικό cid. Τώρα που θα το γράψω; Θα ανοίξω παράθυρο εντολών αφού πρώτα έχω συνδέσει το κινητό μου στο pc; Ευχαριστώ πολύ

Edited by friqules
:D

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Το βρήκα το αρχικό cid. Τώρα που θα το γράψω; Θα ανοίξω παράθυρο εντολών αφού πρώτα έχω συνδέσει το κινητό μου στο pc; Ευχαριστώ πολύ

Καλημερα,

Καταφερα και το αλλαξα το Cid και τωρα περιμενω να κατεβη το Ruu.

Ετρεξα το Ruu που κατεβηκε και μου εβγαλε σφαλμα 158 και μου εγραψε οτι δεν ηταν το σωστο βοηθητικο προγραμμα.

Και ρωταω εγω τωρα? Ποιο ειναι το σωστο οεοεοεο....

:thanks:

Edited by friqules

Περασα μετα κοπων και βασανων την arhd 53 και σημερα ειπα να βαλω απο πανω την 71.1 (χωρις wipe κτλ) και τσουπ παλι κολλαει στο Logo της htc.Γιατι αυτο το κινητο να σπαει νευρα και μην πω τι αλλο????Ελεος!!παλι απο την αρχη παιδεμα γμτ

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Καλημερα,

Καταφερα και το αλλαξα το Cid και τωρα περιμενω να κατεβη το Ruu.

Ετρεξα το Ruu που κατεβηκε και μου εβγαλε σφαλμα 158 και μου εγραψε οτι δεν ηταν το σωστο βοηθητικο προγραμμα.

Και ρωταω εγω τωρα? Ποιο ειναι το σωστο οεοεοεο....

Ποιο ήταν το αρχικό σου cid? Μπες λίγο fastboot και γράψε fastboot getvar all και ποσταρε τι σου έβγαλε σβήνοντας το ΙΜΕΙ σου αλλά και το serial number.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παιδες λοιπον:

1) htc one ATT

2) ξεκλειδωσα τον booloader

3) περασα recovery

4) Εκανα backup

5) περασα την Android Revolution HD 71.1 και το κινητο παει χαλια. Κολλαει και επισης δεν εχω 4G. Μονιμως 3g και H. ενω πριν με την μαμα stock rom ειχα 4G.

Θελω να περασω την επισημη ευρωπαικη.

1) Κανω s-off με firewater

2) και μετα αλλαζω το cid σε 304 (ελληνικα)

3) ΠΩΣ αλλαζω το mid?

4) Τι τιμή να δωσω στο mid?

TCe

Ποιο ήταν το αρχικό σου cid? Μπες λίγο fastboot και γράψε fastboot getvar all και ποσταρε τι σου έβγαλε σβήνοντας το ΙΜΕΙ σου αλλά και το serial number.

καλημερα φιλε.

Το αρχικο cid δεν το θυμομουν και ετρεξα το προγραμμα Getcid και μου εβγαλε οτι ειχα το 304.

Βεβαια εγω μετα απο πολλες πολλες ωρες καταφερα και εκανα εγκατασταση την εξης ρομ

OTA_M7_UL_K44_SENSE55_MR_HTC_Europe_4.19.401.9_R-3.62.401.1_release_353071ka19rmkvzdvkhpf4

Μπηκα σε fastmode και μου γραφει οτι ειναι relock και οτι εχει αλλαξει το cid απο 111111111 σε 304.

Τωρα δηλαδη ειναι ετοιμο? Εργαστασιακο?

Εσύ πέρασες το OTA μόνο. Για να είσαι εργοστασιακος θα έπρεπε να λέει LOCKED, να έχεις το αρχικό σου CID και stock Rom/recovery

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καλημερα παιδες.

Τελικα χαρη στην βοηθεια και τον ευχαριστω πολυ και δημοσια τον Finn καταφερα και περασα την σωστη ρομ.

Το κιντητο πλεον γραφει αυτα?

***RELOCKED***

M7_UL PVT SHIP S-OFF RH

CID-HTC_304

HBOOT-1.44.0000

RADIO-4A. 14.3231.27

OPENDSP-V26.120.274.0202

EMMC-BOOT

Τωρα πως μπορω να το κανω παλι lock?

Ευχαριστω πολυ

Edited by friqules

@friqules: Δες εδώ -> http://www.htc1guru.com/guides/guru-bootloader-reset/

Επίσης έχεις πολύ παλιό firmware, καλό θα ήταν να κάνεις την αναβάθμιση αφού είσαι και s-off.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα, υπάρχει κανένας γραφίστας ανάμεσά μας? Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια σε ένα splash screen που θέλω να φτιάξω.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλημερα παιδια!

Απο προχθες ειμαι με την Viper και θα ηθελα τα "φωτα" σας!

Προσπαθω να κανω τις contact pictures μεγαλυτερες, οπως τις ειχα με την InsertCoin. Ενα Xposed Module που βρηκα με την ονομασια Fullscreen Caller ID for KitKat δεν δουλευει, αλλωστε καπου διαβασα οτι ειναι τεσταρισμενο σε Nexus, οποτε ισως να μην δουλευει στο One...

To XDA ειναι (για μενα) εντελως δυσχρηστο για τετοιου ειδους ψαξιματα, οποτε απευθυνομαι σε οποιον φιλο την εχει (την rom) και εχει ασχοληθει με αυτο, μηπως μπορεσει να με βοηθησει.

Ευχαριστω!

=============================================================

Και κατι αλλο που μου προεκυψε σημερα!

Ειπα να δοκιμασω μια Google Edition rom για να δω και διαλεξα την προσφατη InsertCoin. Εκανα κανονικα τα wipes και το install οπως σε ολες οσες εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης, αλλα κατα το reboot και ενω εφτανε στο σημειο οπου επελεγα γλωσσα, εκανε ξανα reboot. Και ξανα, και ξανα...

Γιατι? Θελουν κατι ιδιαιτερο αυτες οι roms? Εχω TWRP 2.6.3.3...

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και υστερα απο ολη αυτη την αναγνωση τιθεται το ερωτημα......

insert coin , viper one η' maximoushd ?????

Stock κερνελ η' ElementalX ?????

Να πω την αληθεια απο εχθες το βραδυ εχω περασει την maximous hd. Δεν μπορω να πω οτι ειμαι δυσαρεστημενος αλλα οχι και τελειως ευχαριστημενος.....

Ασε που κανοντας το κινητο root με το HTCOneroot και ενω ειχα παρει ενα πληρες buckup (συμφωνα με τις οδηγιες) χαθηκαν ολες οι φωτο και η μουσικη και δεν μπορω να τις βρω πουθενα....οΛα τα υπολοιπα (επαφες, εφαρμογες ,ρυθμισεις...) υπαρχουν κανονικα.....Το περιεργο ειναι οτι η ταπετσαρια παραμενει με μια φωτογραφια μου.....αλλα αυτη δεν εμφανιζεται πουθενα αλλου!!!!!!!

Και υστερα απο ολη αυτη την αναγνωση τιθεται το ερωτημα......

insert coin , viper one η' maximoushd ?????

Stock κερνελ η' ElementalX ?????

Να πω την αληθεια απο εχθες το βραδυ εχω περασει την maximous hd. Δεν μπορω να πω οτι ειμαι δυσαρεστημενος αλλα οχι και τελειως ευχαριστημενος.....

Ασε που κανοντας το κινητο root με το HTCOneroot και ενω ειχα παρει ενα πληρες buckup (συμφωνα με τις οδηγιες) χαθηκαν ολες οι φωτο και η μουσικη και δεν μπορω να τις βρω πουθενα....οΛα τα υπολοιπα (επαφες, εφαρμογες ,ρυθμισεις...) υπαρχουν κανονικα.....Το περιεργο ειναι οτι η ταπετσαρια παραμενει με μια φωτογραφια μου.....αλλα αυτη δεν εμφανιζεται πουθενα αλλου!!!!!!!

Θα σου πω την γνωμη μου για τις 2 απο τις 3 custom roms που αναφερεις: (δεν εχω ασχοληθει με custom kernels ακομη)

Την InsertCoin την ειχα καιρο, ειναι πολυ καλη, ταχυτατη, smooth (εννοειται...) αν και λιγο πιο "συμμαζεμενη". Την Viper την εχω τις τελευταιες 3-4 ημερες και ειναι επισης πολυ καλη, ταχυτατη, smmoth, αλλα και με ποοοοοολληηηηηηηη παραμετροποιηση!!! Αν εχεις ορεξη να ασχοληθεις, λεει! Ασε που εχει και την δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις (καθαρα σαν εφε) τα animations του Sense 4... Οι παλιοι HTCαδες, ξερουν!!! :D

Οποια και να βαλεις, θα πεταει!!!!!!!! Σ'το λεω γιατι εχω εμπειρια...

Για το HTCONEROOT που λες δεν το ξερω, προφανως σου εκανε ολοκληρωτικο factory reset, οχι μονο τον χωρο που "καθεται" η rom, οι εφαρμογες & τα data τους, αλλα και τον αποθ.χωρο... Επρεπε να τα εχεις κατεβασει στο pc σου, προσωπικα δεν εμπιστευομαι τετοιου ειδους backup, τουλαχιστον μεχρι να δω πως λειτουργουν οι εφαρμογες που (λενε οτι) το κανουν...

Υ.Γ Τι σε χαλαει στην Maximus?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιας που είπες έχεις τη viper πόσο σου τρώει πολύ μπαταρία το android system και ο kernel;Εμένα τρώει 10% και 5% αντιατοιχα.

Και για το ερώτημα του φίλου πάνω Εγώ προτείνω να βαλεις και κερνελ αν θες να έχεις Την ευκολία του double tap η αλλά παρόμοια

Μιας που είπες έχεις τη viper πόσο σου τρώει πολύ μπαταρία το android system και ο kernel;Εμένα τρώει 10% και 5% αντιατοιχα.

Και για το ερώτημα του φίλου πάνω Εγώ προτείνω να βαλεις και κερνελ αν θες να έχεις Την ευκολία του double tap η αλλά παρόμοια

Σου στελνω ενα snapshot... Για τον custom kernel που λες, δεν εχω ασχοληθει γιατι ειδικα το double tap δεν νοιαζει (σιγουρα θα ειναι βολικο, αλλα ΟΚ...) και τα υπολοιπα "καλουδια" που θα δινει ισως να μην ειναι ιδιαιτερα σημαντικα... Λεω ισως, δεν εχω ψαχτει!

Στο GSII ειχα ψιλοπειραματιστει με custom kernels, κυριως για το θεμα της μπαταριας, αλλα δεν ειδα και καμμια σπουδαια διαφορα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα. Έχει κάνα καλό android να περάσω στο HTC one, sorry αλλά δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα post. Αν υπάρχει κάτι καλό και μπορείτε στειλτε μου link. Ευχαριστώ.

Υπάρχει περίπτωση να παίρνει 4.4.4 ?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos
Σκαλίζω και χαλάω

Θα σου πω την γνωμη μου για τις 2 απο τις 3 custom roms που αναφερεις: (δεν εχω ασχοληθει με custom kernels ακομη)

Την InsertCoin την ειχα καιρο, ειναι πολυ καλη, ταχυτατη, smooth (εννοειται...) αν και λιγο πιο "συμμαζεμενη". Την Viper την εχω τις τελευταιες 3-4 ημερες και ειναι επισης πολυ καλη, ταχυτατη, smmoth, αλλα και με ποοοοοολληηηηηηηη παραμετροποιηση!!! Αν εχεις ορεξη να ασχοληθεις, λεει! Ασε που εχει και την δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις (καθαρα σαν εφε) τα animations του Sense 4... Οι παλιοι HTCαδες, ξερουν!!! :D

Οποια και να βαλεις, θα πεταει!!!!!!!! Σ'το λεω γιατι εχω εμπειρια...

Για το HTCONEROOT που λες δεν το ξερω, προφανως σου εκανε ολοκληρωτικο factory reset, οχι μονο τον χωρο που "καθεται" η rom, οι εφαρμογες & τα data τους, αλλα και τον αποθ.χωρο... Επρεπε να τα εχεις κατεβασει στο pc σου, προσωπικα δεν εμπιστευομαι τετοιου ειδους backup, τουλαχιστον μεχρι να δω πως λειτουργουν οι εφαρμογες που (λενε οτι) το κανουν...

Υ.Γ Τι σε χαλαει στην Maximus?

Ισως να ειμαι συνηθισμενος απο τις custom στα xperia που παρουσιαζοταν τελειως διαφορετικο τηλεφωνο ακομα και στα γραφικα και τις εικονες....Με την HTC πρωτη φορα ασχολουμαι και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος....Η maximus λοιπον μου φαινεται πολυ απλη (βεβαια ειναι σταθεροτατη και χωρις κολληματα ) χρησιμοποιωντας αρκετες απο τις παραμετρους της....Επισης νομιζω οτι τρωει λιγο παραπανω μπαταρια και δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευει το 4g της....Απο την μερα που την εβαλα δεν το εχω δει να εμφανιζεται !!!!! Θα δοκιμασω και την Viper αφου την συστηνεις και λες οτι εχει πολυ αρκετο πειραγμα μεσα....Ξερεις αν το 4g δουλευει σιγουρα σε αυτη???

Θα ηθελα να το δοκιμασω αυτο το double tap να δω κατα ποσο πιο εξυπηρετικο ειναι απο το πατημα του on/off ;)

Οποτε συστηνεις τον custom kernel που ανεφερα...

Ξερετε μηπως (εσεις που ασχολειστε και περισσοτερο) αν τωρα που εχει παρει το κινητο την sense6 (ειτε stock ειτε custom ) αν μπορει η συσκευη μας να φορεσει και την θηκη του M8 που σου βγαζει ολες τις πληροφοριες απ'εξω????

Ισως να ειμαι συνηθισμενος απο τις custom στα xperia που παρουσιαζοταν τελειως διαφορετικο τηλεφωνο ακομα και στα γραφικα και τις εικονες....Με την HTC πρωτη φορα ασχολουμαι και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος....Η maximus λοιπον μου φαινεται πολυ απλη (βεβαια ειναι σταθεροτατη και χωρις κολληματα ) χρησιμοποιωντας αρκετες απο τις παραμετρους της....Επισης νομιζω οτι τρωει λιγο παραπανω μπαταρια και δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευει το 4g της....Απο την μερα που την εβαλα δεν το εχω δει να εμφανιζεται !!!!! Θα δοκιμασω και την Viper αφου την συστηνεις και λες οτι εχει πολυ αρκετο πειραγμα μεσα....Ξερεις αν το 4g δουλευει σιγουρα σε αυτη???

Θα ηθελα να το δοκιμασω αυτο το double tap να δω κατα ποσο πιο εξυπηρετικο ειναι απο το πατημα του on/off ;)

Οποτε συστηνεις τον custom kernel που ανεφερα...

Ξερετε μηπως (εσεις που ασχολειστε και περισσοτερο) αν τωρα που εχει παρει το κινητο την sense6 (ειτε stock ειτε custom ) αν μπορει η συσκευη μας να φορεσει και την θηκη του M8 που σου βγαζει ολες τις πληροφοριες απ'εξω????

Το 4g στην viper δουλεύει και επίσης για 2tap στην αρχή μπορεί να σου φανεί κάπως μέχρι να το συνηθίσεις αλλά μετά θα ξεχάσεις ότι έχει κουμπί!

Για τη θήκη που Ρωτάς πέρα του ότι είναι μεγαλύτερη και δε μπορείς να την χρησιμοποιησεις στο m7 νομίζω ούτως ή άλλως δε μπορεί να συνεργαστεί με το κινητό μας .

Παιδιά καλησπέρα. Έχει κάνα καλό android να περάσω στο HTC one, sorry αλλά δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα post. Αν υπάρχει κάτι καλό και μπορείτε στειλτε μου link. Ευχαριστώ.

Υπάρχει περίπτωση να παίρνει 4.4.4 ?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Βασικα, 4.4.4 δεν μπορει να παρει γιατι δεν εχει βγει ακομη! Σημερα δοθηκε στα Nexus η 4.4.3, οποτε υπομονη!

Αν εισαι καινουργιος στη HTC, θα σου προτεινα να το χαρεις οπως ειναι και να μην το "σκαλισεις" ακομη. Αν γουσταρεις καστομιες και πειραγματα, ΟΚ!

Πρωτα απ'ολα, θεωρω οτι εισαι ξεκλειδωτος & ρουταρισμενος!

Δευτερον, η εμπειρια η δικη μου, αφορα 2 συγκεκριμενες custom roms, με 4.4.2 & Sense 6 που ειναι εξισου καλες. Μιλαω για την InsertCoin & την ViperOne (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694142 & http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2334294) αντιστοιχα.

Το ποια θα επιλεξεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα, ειναι και οι 2 ταχυτατες, ομαλοτατες, "ποιο smooth πεθαινεις"...! Το Sense 6 πεταει φωτιες!

Εχω δοκιμασει επισης την ARHD (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2183023). Και σιγουρα αν μπεις στο αντιστοιχο thread του XDA θα βρεις "πολυ πραμα"!!!

http://forum.xda-developers.com/htc-one/development

Sense 6 να εχει και βαλε οτι γουσταρεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστώ παρα-πολύ για το χρόνο σου:)

Υ.Γ. κάπου διάβασα ότι είχε βγει 4.4.4 αλλά μάλλον το διάβασα την 1 Απριλίου :lol:

EDIT -> Καλά φίλε μου με την Venom έχω πάθει πλάκα !!!!! Φοβερή ROM !!!

Edited by billdll
Σκαλίζω και χαλάω

Καλησπέρα σας όμορφοι και όμορφες.

Πρώτο μου ποστ εδώ μιας και μετά από τοοοόσο καιρό μπήκα κι εγώ στον κόσμο του android.

Βασικά είχα μία μικρή εμπειρία στο προηγούμενο μου κινητό to htc hd mini καθώς είχα περάσει dualboot την CM 4.0.4 μέσα στην SDCard για να περάσω καμιά εφαρμογή όπως whatsapp και τα τοιαύτα..

Το θέμα είναι το εξής.

Πρόσφατα πήρα μετέχειρο ένα HTC ONE με τα εξής:

android 4.3

sense 5.5.

tampered unlocked

M7_UL PVT SHIP S-ON RH

HBOOT- 1.55.0000

RADIO-4A.22.3263.03B

OPENDSP-v32.120.274.0909

os-3.63.111.4

emmc boot 2048

dec 12 2013 20:55:35,0

Cid: T-MOB101

Αυτό που θέλω και παρόλο το διάβασμα που χω ρίξει (κι έχασα τη μπάλα,το τέρμα και το γήπεδο μαζί :p )

είναι το εξής.

4.4.2 + Sense 6

Αν μπορώ να το κάνω ελληνικό και να παίρνει αυτόματα ΟΤΑ updates πείτε μου τον τρόπο.

Αλλιώς πάμε στην Insert Coin.

Ποια από τις 2 επιλογές είναι πιο εύκολα να πραγματοποιηθεί;

Άσχετος, οπότε όσο πιο αναλυτικές οι απαντήσεις τόσο το καλύτερο! :happy:

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!

Αυτό που θέλω και παρόλο το διάβασμα που χω ρίξει (κι έχασα τη μπάλα,το τέρμα και το γήπεδο μαζί :p )

είναι το εξής.

4.4.2 + Sense 6

Αν μπορώ να το κάνω ελληνικό και να παίρνει αυτόματα ΟΤΑ updates πείτε μου τον τρόπο.

Αλλιώς πάμε στην Insert Coin.

Ποια από τις 2 επιλογές είναι πιο εύκολα να πραγματοποιηθεί;

Άσχετος, οπότε όσο πιο αναλυτικές οι απαντήσεις τόσο το καλύτερο! :happy:

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!

Απο την στιγμη που εισαι "ετοιμος" (εννοω TAMPERED & UNLOCKED), προσωπικα δεν θα σου προτεινα "πισωγυρισματα" με διαδικασιες που εγω δεν θα μπορουσα να βοηθησω, αλλα κι εσυ φανταζομαι δεν γνωριζεις...! (εννοειται οτι καποιος φιλος, πιο εμπειρος, ισως μπορεσει να σε βοηθησει...)

Εγω λοιπον σου προτεινω να βαλει καμμια "καστομια"...!!! :happy: (δες τι εγραψα λιγο πιο πανω σε εναν αλλο φιλο)

Επισημα ΟΤΑ δεν θα παιρνεις, εννοειται. Θα εχεις ομως την 4.4.2 ΚΑΙ το Sense 6, το οποιο ειναι ΑΛΛΟ "ΠΡΑΜΑ"!!!!!

Αλλωστε οι custom roms ενημερωνονται και αυτες ΟΤΑ (εφ'οσον προκειται για μικρα updates) ή αν προκειται για μεγαλυτερα, φλασαρεις απο πανω χωρις wipes... Και εισαι παλι μια χαρα, πιστεψε με!!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραία..

Άρα πάμε με την Insert Coin.

Κατεβάζω από xda τη τελεταία official έτσι;Η οποία είναι αυτή... InsertCoin M7 3.0.1 | 5.11.401.10 | Android 4.4.2 Sense 6 | ROM Kontrol – Tweaks | Market | Stable| Performance

Και μετά τι;

Οδηγίες δεν έχουν αυτοί; :p

Το ότι είμαι S-ON δεν παίζει ρόλο;

EDIT: Βackup πως κάνω;

Edited by Leontamp

Ωραία..

Άρα πάμε με την Insert Coin.

Κατεβάζω από xda τη τελεταία official έτσι;Η οποία είναι αυτή... InsertCoin M7 3.0.1 | 5.11.401.10 | Android 4.4.2 Sense 6 | ROM Kontrol – Tweaks | Market | Stable| Performance

Και μετά τι;

Οδηγίες δεν έχουν αυτοί; :p

Το ότι είμαι S-ON δεν παίζει ρόλο;

EDIT: Βackup πως κάνω;

Αυτη ειναι η version, ναι. Την κατεβαζεις απο το επισημο site, εδω: http://insertcoin-roms.org/category/devices/one_m7/one_sense6/

Το S-ON νομιζω οτι παιζει ρολο, δεν το "κατεχω" ιδιαιτερα αυτο... Οι οδηγιες γραφουν S-OFF, αλλα καλυτερα να μας πει καποιος πιο εμπειρος.

Backup κανεις απο την recovery. Πατας ταυτοχρονα volume down & power για μερικα δευτερολεπτα και περιμενεις...

Οταν μπεις (ποια recovery εχεις?) βρισκεις την επιλογη backup, επιλεγεις και μετα απο 2-3 λεπτα, θα τελειωσει.

Την εγκατασταση της rom την κανεις ως εξης: Κατεβαζεις το αρχειο που θελεις (αυτο που λεγαμε πιο πανω). Θα εχει επεκταση .zip, ΔΕΝ το αποσυμπιεζεις!

Το αντιγραφεις στην συσκευη (στο root directory θα σου προτεινα, ωστε να μην ψαχνεσαι στην συνεχεια...).

Μπαινεις παλι recovery οπως σου ειπα και πηγαινεις στην επιλογη Wipe. Κανεις wipe σε dalvik, cache, system. Προσοχη, ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΚΑΡΕΙΣ το wipe του internal χωρου αποθηκευσης, διοτι χανεις τα παντα απο εικονες, βιντεο, τραγουδια κτλ.

Στην συνεχεια, βρισκεις την επιλογη Install, κανεις browsing μεχρι να βρεις το αρχειο και πατας Install.

Θα σου κανει μερικες "ερωτησεις" για το ποιες εφαρμογες να εγκαταστησει και ποιες οχι, για το ποιες γλωσσες θελεις και ποιες οχι και στην συνεχεια θα αρχισει η εγκατασταση...

Οταν τελειωσει, θα εχεις ενα πεντακαθαρο τηλεφωνο, σαν να το εβγαλες απο το κουτι και θα πρεπει να το σεταρεις απο την αρχη, προφανως περιμενωντας να επανελθουν οι εφαρμογες απο την Google. Δεν θα εχεις χασει ομως τα προσωπικα σου αρχεια..

Αυτα σε γενικες γραμμες, θα βοηθουσε περισσοτερο να μου ελεγες ποια recovery εχεις ωστε να σου δωσω πιο λεπτομερεις οδηγιες. Γενικα ομως, ολα αυτα μοιαζουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]