kollatos Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 είμαι root. απλά όπως φλασάρω τις custom roms, έτσι να φλασάρω και την stock, αλλά να μην μπένω στην διαδικασία ξανά root κτλ. Ναι έτσι την περνάς απλά μετά περνάς και το stock recovery και είσαι κομπλέ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Ναι έτσι την περνάς απλά μετά περνάς και το stock recovery και είσαι κομπλέ.. Κάτσε βρε. εγώ το θελω το TWRP. αν είναι να αλλάξω και recovery, ας το αφήσω έτσι όπως είναι τώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Κάτσε βρε. εγώ το θελω το TWRP. αν είναι να αλλάξω και recovery, ας το αφήσω έτσι όπως είναι τώρα :) Έλα sorry μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι ήθελες να γυρίσεις τελείως σε stock.. Ε οπότε απλά περνάς την rom που σου έστειλα από το recovery και τα rooting tools και είσαι stock και rooted. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Έλα sorry μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι ήθελες να γυρίσεις τελείως σε stock.. Ε οπότε απλά περνάς την rom που σου έστειλα από το recovery και τα rooting tools και είσαι stock και rooted. ;) odexed ή de-odexed? τι προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 odexed ή de-odexed? τι προτείνεις? Odexed για ταχύτητα de-odexed για μόντες.. Αν και με το xposed νομίζω μπορείς να έχεις τις μόντες σε odexed σύστημα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Odexed για ταχύτητα de-odexed για μόντες.. Αν και με το xposed νομίζω μπορείς να έχεις τις μόντες σε odexed σύστημα... το link που δίνει ο dev για τα rooting tools δεν λειτουργεί πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 το link που δίνει ο dev για τα rooting tools δεν λειτουργεί πάντως. Έχει αλλάξει τον server γι' αυτό.. Θα τα βρεις εδώ: http://www.androidrevolution.org/downloader/download.php?file=Android_Revolution_HD_Root_and_BusyBox.zip Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik6600 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Παιδιά ΣΟΣ Πήγα να περάσω custom ROM και όταν πέρασα το reocovery το κινητό κόλλησε την οθόνη του bootloader. Η εντολή που έδωσα είναι fastboot boot recovery.img και ενώ μου έβγαλε οκ. Βοηθηστε με να το αναστησω πριν την ανασταση :sick::sick::sick: άκυρο ήθελε παρατεταμένο πάτημα το power :) :) Edited April 19, 2014 by maik6600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 H Viper δεν εχει πλεον την επιλογη use weather animations, known from sense 4.0? 'Η εγω δεν την βλεπω? :confused: :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 ...και τώρα που το έχω κάνει root s-off και όλα τα συναφή πως μπορώ να βάλω το sense 6...? το κατεβάζω από κάπου ? Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 ...και τώρα που το έχω κάνει root s-off και όλα τα συναφή πως μπορώ να βάλω το sense 6...? το κατεβάζω από κάπου ? Υπάρχουν πολλές επιλογές εδώ: http://forum.xda-developers.com/htc-one/development Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 ...και τώρα που το έχω κάνει root s-off και όλα τα συναφή πως μπορώ να βάλω το sense 6...? το κατεβάζω από κάπου ? InsertCoin rom, μακράν από τις καλύτερες και με κέρνελ elementalX. ούτε προμήθεια να έπερνα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 InsertCoin rom, μακράν από τις καλύτερες και με κέρνελ elementalX. ούτε προμήθεια να έπερνα :p Λες...? Για στείλε link γιατί είμαι και λίγο τεμπελακος :-) Ευχαριστώ :-) Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Λες...? Για στείλε link γιατί είμαι και λίγο τεμπελακος :-) Ευχαριστώ :-) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694142 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) Μολις διαπιστωσα οτι στην InsertCoin, το mod που κανει διαφανο το widget του καιρου, δημιουργει ενα μικρο λαγγαρισματακι κατα το ξεκλειδωμα... Ενημερωτικα! (@ vassilis018... Την εχω ακομα!!! Δεν την εβγαλα :lol::lol::lol::lol::p ) Edited April 25, 2014 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μολις διαπιστωσα οτι στην InsertCoin, το mod που κανει διαφανο το widget του καιρου, δημιουργει ενα μικρο λαγγαρισματακι κατα το ξεκλειδωμα... Ενημερωτικα! (@ vassilis018... Την εχω ακομα!!! Δεν την εβγαλα :lol::lol::lol::lol::p ) γιατί να το κάνεις transparent? δεν σε αρέσει λευκό την ημέρα, μαύρο το βράδυ? το είχα transparent όταν είχα την sense 5.5 που ήταν συνέχεια μαύρο. απλά θεωρώ καλό τρικ αυτό με την εναλλαγή χρωμάτων σε λευκό/μαύρο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 γιατί να το κάνεις transparent? δεν σε αρέσει λευκό την ημέρα, μαύρο το βράδυ? το είχα transparent όταν είχα την sense 5.5 που ήταν συνέχεια μαύρο. απλά θεωρώ καλό τρικ αυτό με την εναλλαγή χρωμάτων σε λευκό/μαύρο :) Ετσι, δοκιμαστικα το εκανα... Καλο βεβαια το ασπρο-μαυρο, αλλα το transparent εχει κι αυτο την γλυκα του! :lol: Απο την στιγμη ομως που λαγγαρει εστω και ελαφρα, δεν το θελω. Αλλωστε εκανα και update, οποτε "καπακωθηκε"... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ετσι, δοκιμαστικα το εκανα... Καλο βεβαια το ασπρο-μαυρο, αλλα το transparent εχει κι αυτο την γλυκα του! :lol: Απο την στιγμη ομως που λαγγαρει εστω και ελαφρα, δεν το θελω. Αλλωστε εκανα και update, οποτε "καπακωθηκε"... ;) έχω κανά 2 μέρες που είμαι με stock rom root. ήθελα να θυμηθώ τα παλιά που λένε. πέρα από την πλάκα όμως, με την stock rom γιατί νομίζω έχει καλύτερο ήχο στα ηχεία και στα ακουστικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 έχω κανά 2 μέρες που είμαι με stock rom root. ήθελα να θυμηθώ τα παλιά που λένε. πέρα από την πλάκα όμως, με την stock rom γιατί νομίζω έχει καλύτερο ήχο στα ηχεία και στα ακουστικά? Οταν ακους μουσικη, ή γενικα, ακομα και στις κλησεις? Ομολογω οτι δεν θυμαμαι να καταλαβα αλλαγη οταν εφυγα απο stock και πηγα σε custom... :confused: Τουλαχιστον "φανερη" αλλαγη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Οταν ακους μουσικη, ή γενικα, ακομα και στις κλησεις? Ομολογω οτι δεν θυμαμαι να καταλαβα αλλαγη οταν εφυγα απο stock και πηγα σε custom... :confused: Τουλαχιστον "φανερη" αλλαγη... γενικά σε ότι έχει σχέση με ήχο, είτε είναι μουσική είτε ήχο κλήσης. το ίδιο κομμάτι το άκουσα και με την InsertCoin και με την Stock που είμαι τώρα. Προσωπικά η Stock βγάζει πιο δυνατό και γεμάτο ήχο. ίσως είναι και η ιδέα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 γενικά σε ότι έχει σχέση με ήχο, είτε είναι μουσική είτε ήχο κλήσης. το ίδιο κομμάτι το άκουσα και με την InsertCoin και με την Stock που είμαι τώρα. Προσωπικά η Stock βγάζει πιο δυνατό και γεμάτο ήχο. ίσως είναι και η ιδέα μου. Γιατί σου κανει εντύπωση , αυτά σχεδόν πάντα λειτουργούν πολύ καλύτερα στην στοκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 γενικά σε ότι έχει σχέση με ήχο, είτε είναι μουσική είτε ήχο κλήσης. το ίδιο κομμάτι το άκουσα και με την InsertCoin και με την Stock που είμαι τώρα. Προσωπικά η Stock βγάζει πιο δυνατό και γεμάτο ήχο. ίσως είναι και η ιδέα μου. Δοκίμασε κάποια έκδοση >= R197 https://code.google.com/p/insertcoin-m8-port-for-m7/source/list Δοκίμασε και το ICE CAVE μήπως σου ακούγεται καλύτερα. (αν δουλεύει με την InsertCoin) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panomi Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Για σας παιδια.Προσπαθω να κανω s-off το htc one μου για να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση δηλαδη locked and unroot. Υπαρχει καποιος να με βοηθησει σας παρακαλω.το hboot μου ειναι 1.56. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 καλησπερα παιδια εχω ενα one t mobile και θελω να το κανω unbranded για αναβαθμίσεις κλπ..καποιος οδηγος?υπαρχει καποιο tool που αλλάζεις το cid μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Όσοι ψάχνεστε για s-off, unbrand κλπ θα παρακαλούσα να αναφέρετε πρώτα το cid σας. Επίσης όσοι έχετε T-Mobile DE (cid: T-MOB101) ξεχάστε το s-off για την ώρα μιας και η T-Mobile μετά την 4.3 έδωσε ένα μικρό update και (χωρίς να το γνωρίζουν καν) έκλεισε την τρύπα που υπήρχε και επέτρεπε στα διάφορα εργαλεία (rumrunner, firewater, κλπ) να γυρίσουν το διακόπτη ασφαλείας στο off [s-OFF(security off)]. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts