stabill Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Αυτη η InsertCoin ανανεωνεται καθε λιγο και λιγακι? Δεν προλαβαινω να φλασαρω, να περασω τα updates, να παλι νεα version...!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Αυτη η InsertCoin ανανεωνεται καθε λιγο και λιγακι? Δεν προλαβαινω να φλασαρω, να περασω τα updates, να παλι νεα version...!!! χειρότερη και από cyanogen έχει γίνει. κάθε μέρα update :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 χειρότερη και από cyanogen έχει γίνει. κάθε μέρα update :p Παντως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μεχρι στιγμης, οποτε και δεν μπαινω στην διαδικασια των συνεχομενων updates. Οπως εσυ σ'εμενα, ετσι κι εγω την προτεινω σε οποιο φιλο εχει "ορεξη" για δοκιμες και φλασαρισματα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Παντως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μεχρι στιγμης, οποτε και δεν μπαινω στην διαδικασια των συνεχομενων updates. Οπως εσυ σ'εμενα, ετσι κι εγω την προτεινω σε οποιο φιλο εχει "ορεξη" για δοκιμες και φλασαρισματα!!! Xθες έκανα εγκατάσταση την 2.1.5. ακόμα δεν είδα αν έχει νέο update. Παρεπιπτόντως από 2.1.3 που ήμουν, μου ήρθε ειδοποίηση για 2.1.4. μέσω ΟΤΑ. Οπότε δουλεύει και το update τους μέσω ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Εγώ έβαλα χθες την 2.1.7, με dirty flash εννοείται, βαριόμουν να κάνω πάλι full wipe και να τα βάζω από την αρχή. Δεν βλέπω κάποια διαφορά, δεν είχα κάποιο πρόβλημα έτσι και αλλιώς με την 2.1.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Εγώ έβαλα χθες την 2.1.7, με dirty flash εννοείται, βαριόμουν να κάνω πάλι full wipe και να τα βάζω από την αρχή. Δεν βλέπω κάποια διαφορά, δεν είχα κάποιο πρόβλημα έτσι και αλλιώς με την 2.1.5 Οταν πηγα απο την 2.1.1 στην 2.1.4, με dirty flash πηγα, δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω. Και οντως, οι διαφορες δεν φαινονται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Οχι δεν εχει. Και στο Blinkfeed και στον app drawer. Στο Blinkfeed έχει ρολόι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Στο Blinkfeed έχει ρολόι!! στο sense 6?πως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) στο sense 6?πως? Αρκεί να ορίσεις το Blinkfeed σαν αρχικη (κυρίως) οθόνη!!! Edited April 10, 2014 by makis22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos7r Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά ,αρχικα ειμαι ασχετος με την διαδικασια root unlock bootloader κτλ, εχω ενα htc one s και καθω προσπαθουσα να κανω unlock τον bootloader οταν ετρεχα την εντολη identifier_token δεν μου βγαζει τιποτα απλα περιμενει σαν να μην αναγνωριζει την συσευη οταν ειναι σε bootloader mode κοιτωντας στις συσκευες μου δειχνει ενα htc και ενα κιτρινο τριγωνο πανω του και μ λεει οτι δεν λειτουργει σωστα.. εχω εγκαταστησει drivers java sdk ...παιδες τα φωτα σας.. Edited April 14, 2014 by nickos7r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλησπέρα παιδιά ,αρχικα ειμαι ασχετος με την διαδικασια root unlock bootloader κτλ, εχω ενα htc one s και καθω προσπαθουσα να κανω unlock τον bootloader οταν ετρεχα την εντολη identifier_token δεν μου βγαζει τιποτα απλα περιμενει σαν να μην αναγνωριζει την συσευη οταν ειναι σε bootloader mode κοιτωντας στις συσκευες μου δειχνει ενα htc και ενα κιτρινο τριγωνο πανω του και μ λεει οτι δεν λειτουργει σωστα.. εχω εγκαταστησει drivers java sdk ...παιδες τα φωτα σας.. αν έχεις One S, καλύτερα να απευθυνθείς στο σχετικό νήμα του One S. Εκεί ίσως βρεις πιο γρήγορα την λύση για το πρόβλημα σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Νομιζω το ειχα ξαναγραψει, δεν ειμαι σιγουρος... Προσπαθω να ανοιξω τον Aroma Installer της Viper και μου κολλαει... Αν κανω κατ'ευθειαν install χωρις αλλες επιλογες, εγκαθισταται κανονικα, αν επιλεξω το Aroma μου κολλαει. Εχει τυχει σε αλλον? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Νομιζω το ειχα ξαναγραψει, δεν ειμαι σιγουρος... Προσπαθω να ανοιξω τον Aroma Installer της Viper και μου κολλαει... Αν κανω κατ'ευθειαν install χωρις αλλες επιλογες, εγκαθισταται κανονικα, αν επιλεξω το Aroma μου κολλαει. Εχει τυχει σε αλλον? εμ βέβαια θα σε κολλάει, αφού από InsertCoin μας πούλησες για την Viper :p:lol: κάνε κανά wipe data/cache πριν κάνεις εγκατάσταση με aroma. ποτέ δεν ξέρεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 εμ βέβαια θα σε κολλάει, αφού από InsertCoin μας πούλησες για την Viper :p:lol: κάνε κανά wipe data/cache πριν κάνεις εγκατάσταση με aroma. ποτέ δεν ξέρεις:) Οχι, οχι, δοκιμες κανω!!! :lol::lol: Μαλιστα δοκιμασα και Cyanogen προχθες (παλια αγαπημενη)... Τα κανω ολα τα wipes, αν κανω απ'ευθειας install "καθεται" κανονικα... Ο Aroma κολλαει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Μέχρι στιγμής την InsertCoin την θεωρώ από τις πιο καλές Rom overall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Μέχρι στιγμής την InsertCoin την θεωρώ από τις πιο καλές Rom overall Τι διαφορά (καλύτερο,χειρότερο ) έχει από arhd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Τι διαφορά (καλύτερο,χειρότερο ) έχει από arhd; πιστεύω ότι η InsertCoin είναι πιο ελαφρυά και δεν έχει τόσα εξτρά παραμετροποίησης σαν την ARHD. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 πιστεύω ότι η InsertCoin είναι πιο ελαφρυά και δεν έχει τόσα εξτρά παραμετροποίησης σαν την ARHD. :) Πέρα από τη δυνατότητα για κάποια mods κατά την εγκατάσταση, ως προς την ενσωματωμένη παραμετροποίηση η Insertcoin έχει περισσότερη λόγω του ενσωματωμένου Insertcoin Kontrol, ενώ η ARHD εγκαθιστά το Xposed για το οποίο υπάρχει ένα module, το Sense 6 Toolbox με αρκετά mods Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Άρα πιο παραμετροποιησιμη είναι η insertcoin;Γιατί τόσο καιρό Έχω δοκιμάσει μόνο την arhd, ήθελα να βάλω venom (Που έχει πολλά για παραμετροποίηση) αλλά δεν έχει sense 6.Μετά άκουσα για την insertcoin Που έχει δικό του control Αλλά δε ξέρω τι κάνει..Επίσης το sense 6 toolbox Δε μπορεί να μπει και στην άλλην; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Άρα πιο παραμετροποιησιμη είναι η insertcoin;Γιατί τόσο καιρό Έχω δοκιμάσει μόνο την arhd, ήθελα να βάλω venom (Που έχει πολλά για παραμετροποίηση) αλλά δεν έχει sense 6.Μετά άκουσα για την insertcoin Που έχει δικό του control Αλλά δε ξέρω τι κάνει..Επίσης το sense 6 toolbox Δε μπορεί να μπει και στην άλλην; νομίζω η νέα Viper υποστηρίζει Sense 6. πάντως είμαι με InsertCoin πάνω από 2 εβδομάδες και προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να την αλλάξω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Άρα πιο παραμετροποιησιμη είναι η insertcoin;Γιατί τόσο καιρό Έχω δοκιμάσει μόνο την arhd, ήθελα να βάλω venom (Που έχει πολλά για παραμετροποίηση) αλλά δεν έχει sense 6.Μετά άκουσα για την insertcoin Που έχει δικό του control Αλλά δε ξέρω τι κάνει..Επίσης το sense 6 toolbox Δε μπορεί να μπει και στην άλλην; νομίζω η νέα Viper υποστηρίζει Sense 6. πάντως είμαι με InsertCoin πάνω από 2 εβδομάδες και προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να την αλλάξω :) Nαι, υποστηριζει Sense 6 και οχι μονο αυτο, εχει και τα εφε του καιρου full screen οπως στις παλαιοτερες εκδοσεις του Sense (νομιζω απο το 4 και πισω). Κατι το οποιο εμενα με ενθουσιαζει και μου θυμιζει "παλιες εποχες"...!!! :lol: Αν την βαλεις, πες μου κι εμενα αν σου δουλευει ο Aroma Installer πριν το φλασαρισμα, δυστυχως εμενα μου κολλαει. :( Η ARHD μια χαρα ειναι, αλλα δεν μου αρεσε το Xposed, μου φανηκε δυσχρηστο... Οσο για την InsertCoin, τι να πω, ΤΕΛΕΙΑ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Άρα πιο παραμετροποιησιμη είναι η insertcoin;Γιατί τόσο καιρό Έχω δοκιμάσει μόνο την arhd, ήθελα να βάλω venom (Που έχει πολλά για παραμετροποίηση) αλλά δεν έχει sense 6.Μετά άκουσα για την insertcoin Που έχει δικό του control Αλλά δε ξέρω τι κάνει..Επίσης το sense 6 toolbox Δε μπορεί να μπει και στην άλλην; To Sense 6 Toolbox είναι module του Xposed. Λογικά αν παίζει το Xposed και έχεις Sense 6, θα παίζει και το Sense 6 Toolbox. Και οι τρεις ARHD, IC, VENOM έχουν το ίδιο code base από το M8. Πιο παραμετροποιήσιμη από τη μάνα της φαίνεται η Venom, αλλά μέσω του Xposed μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Για να δεις τις ρυθμίσεις του INSERTCOIN KONTROL, πάτα στα οκτώ thumbnails που έχει κάτω κάτω αυτό το ποστ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51606862&postcount=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 ψάχνω στους XDA να βρω στοκ ρομ να είναι root. έχει κανά παιδί κάποιο λίνκ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 ψάχνω στους XDA να βρω στοκ ρομ να είναι root. έχει κανά παιδί κάποιο λίνκ? :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224752 κι αν θες και root απλά περνάς τα rooting tools. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224752 κι αν θες και root απλά περνάς τα rooting tools. ;) είμαι root. απλά όπως φλασάρω τις custom roms, έτσι να φλασάρω και την stock, αλλά να μην μπένω στην διαδικασία ξανά root κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts