vassilis018 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 σκεφτομαι το συγκεκριμενο κινητο σε μαυρο που μου αρεσε...2 ειναι οι προβληματισμοι μου..απο custom rom τη παλευει?περνιουνται ευκολα? τελος,το power,εκει που ειναι,βολευει? αν είναι να περάσεις custom rom, θα περάσεις και kernel που υποστηρίζει το double tap 2 wake. bulletproof και elementalX :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 αν είναι να περάσεις custom rom, θα περάσεις και kernel που υποστηρίζει το double tap 2 wake. bulletproof και elementalX :) η απαντηση σου με καλυψε ειδικα οσον αφορα το εργονομικο λαθος..ευχαριστω! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 ... Τα modifications που γραφει οτι ειναι για Χperia & Galaxy, τι ρολο βαρανε? To XPOSED είναι γενικότερα για το Android, όχι μόνο για τα HTC. Και κατι αλλο: Προσφατα ειχες γραψει οτι υπηρξε fix για το μεγαλο κενο των εικονιδιων της ARHD... Ποιο ειναι? To prism μάλλον. ... δηλαδή τέλος το flash... απο τη μιά καλό είναι αλλά απο την άλλη... δεν λειτουργουν οι φόρμες για e-mail στα sites που φτιάχνω... Δοκίμασε μήπως δουλεύει με τον Dolphin browser Δεν έχει νόημα να φτιάχνεις οτιδήποτε σε Flash γιατί οι περισσότεροι δεν το βλέπουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) η απαντηση σου με καλυψε ειδικα οσον αφορα το εργονομικο λαθος..ευχαριστω! να σαι καλά φίλε μου συμπολίτη :) Νίκο το prism είναι ο launcher της ARHD από ότι θυμάμαι μέχρι την 53.0 που φορούσα. είχε να κάνεις και παραμετροποιήσεις στο sense, αλλά δεν την άφησα την rom πάνω στο κινητό γιατί βγήκε η insertcoin με sense 6 :) Edited April 2, 2014 by vassilis018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Λοιποοοοοοον!!!!! Σημερα δοκιμασα την InsertCoin την τελευταια και μπορω να πω οτι το Sense 6 ειναι ακομα ταχυτερο απο πριν, οπως αλλωστε ειχα διαπιστωσει και με την ARHD. Δεν ξερω αν ειναι θεμα "καστομιας" ή αν η HTC εχει κανει πολυ καλη δουλεια, παντως του βγαζω το καπελο!!! Πραγματικα αξιζει τον κοπο!!! Δεν υπαρχουν προβληματα με τα ουτε με τα εικονιδια, ουτε με τα widgets. Οπτικα ολα ειναι ΟΚ. Το μοναδικο θεματακι που εχω διαπιστωσει μεχρι στιγμης ειναι οτι δεν συγχρονιζεται το Facebook με τα ημερολογια. Το διαπιστωσα και με την ARHD. Χρησιμοποιω το aCalendar, αλλα και με το "μαμησιο" το ιδιο γινεται... Με την πρωτη επαφη τιποτα αλλο, ουτε κολληματα, ουτε κρασαρισματα, ουτε reboots. Και κατι αλλο: Εδωσα μια ακομη ευκαιρια (πριν την InsertCoin) στην Viper. Το λαθος που ειχα κανει οταν την περασα την πρωτη φορα, ηταν οτι πριν το Install δεν ειχα χρησιμοποιησει καμμια επιλογη απο αυτες που μου δινει στην αρχη, γι'αυτο και δεν εβρισκα Ελληνικα στο Sense πληκτρολογιο... Εκανα δηλαδη κατ'ευθειαν install... Σημερα που ξεστραβωθηκα και ειδα οτι εχω αυτη την επιλογη, ο installer κολλουσε στο please wait, οποτε και δεν καταφερα τιποτα... Το δοκιμασα 2-3 φορες και τελος... Edited April 2, 2014 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 ... Νίκο το prism είναι ο launcher της ARHD από ότι θυμάμαι μέχρι την 53.0 που φορούσα. είχε να κάνεις και παραμετροποιήσεις στο sense, αλλά δεν την άφησα την rom πάνω στο κινητό γιατί βγήκε η insertcoin με sense 6 :) Είχε launcher η ARHD? Εγώ εννοούσα αυτό εδώ το prism.zip που εγκατέστησε ο stabill: Prism fix to fill the gap http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51506667&postcount=74080 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Πραγματικα οποιος θελει sense 6, η λυση αυτη τη στιγμη ειναι η insertcoin. Την εβαλα και εγω, δεν υπαρχουν τα προβληματα της ARHD και μπορω να πω οτι ειναι ακομα πιο smooth και γρηγορη. Ειναι ο sense6, ειναι τα tweaks του baadnewz, ειναι και τα δυο μαζι, παντως η rom ειναι τρομερα smooth, εξαιρετικη. Εχει και μερικα αλλα καλουδια, να αλλαζεις πχ το χρωμα σε καθε εφαρμογη και διαφορα αλλα. Ενα ερωτημα για τα fonts. Πηγαινοντας στα settings, font style, κατεβασα καποια fonts απο το playstore αλλα οσα δοκιμασα ειχαν θεμα με τα ελληνικα. Στα αγγλικα ηταν μια χαρα αλλα οταν πηγαινα στο blinkfeed πχ και στο twitter καποια γραμματα δεν εμφανιζονταν σωστα. Με τα δυο fonts που εχει μεσα, helvetica και lcd δεν υπαρχει προβλημα, μονο με τα downloaded. Μπορουμε να βρουμε fonts που να εμφανιζονται σωστα οι ελληνικες γραμματοσειρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Είχε launcher η ARHD? Εγώ εννοούσα αυτό εδώ το prism.zip που εγκατέστησε ο stabill: Prism fix to fill the gap http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51506667&postcount=74080 ναι Prisme και καλά, είναι ο launcher στην ARHD. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Να ρωτησω κατι βρε παιδια... Η Insertcoin δεν εχει ΟΤΑ updates? Πηγα στο Settings\About και δεν εχει κατι τετοιο, αν και στο xda το αναφερει... Εχει γουστο να εκανα καμμια γκαφα στο Aroma... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Να ρωτησω κατι βρε παιδια... Η Insertcoin δεν εχει ΟΤΑ updates? Πηγα στο Settings\About και δεν εχει κατι τετοιο, αν και στο xda το αναφερει... Εχει γουστο να εκανα καμμια γκαφα στο Aroma... το myhub δεν το έχεις εγκατεστημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 το myhub δεν το έχεις εγκατεστημένο? Το εχω..... Ουτε που ειχα ασχοληθει!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (καλα "φωναζες" εσυ μερικα posts πιο πισω... πολυ καλη η rom...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Νομίζω ότι η δυνατότητα για OTA προστέθηκε με την τελευταία έκδοση, την 2.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Το εχω..... Ουτε που ειχα ασχοληθει!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (καλα "φωναζες" εσυ μερικα posts πιο πισω... πολυ καλη η rom...) κάτι ξέρει ο παλιός :p:lol: Νομίζω ότι η δυνατότητα για OTA προστέθηκε με την τελευταία έκδοση, την 2.1.2 το Myhub υπήρχε και στην 1.0.0 και σε ποιο παλίές εκδόσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Που και που, οι εφαρμογες στην insertcoin εμφανιζονται με χαμηλωμενη φωτεινοτητα, ενω εγω μπορει να την εχω στο τερμα... Μαλιστα η μπαρα ειδοποιησεων φαινεται εντονα!!! Αν πατησω το back και μετα ξαναμπω στις εφαρμογες, ολα ειναι καλα... Να το θεωρησω ως ενα ασημαντο bug? Απευθυνομαι κυριως στον vassilis018, αλλα βεβαια οποιος αλλος φιλος ξερει, ειναι ευπροσδεκτη η απαντηση του! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Που και που, οι εφαρμογες στην insertcoin εμφανιζονται με χαμηλωμενη φωτεινοτητα, ενω εγω μπορει να την εχω στο τερμα... Μαλιστα η μπαρα ειδοποιησεων φαινεται εντονα!!! Αν πατησω το back και μετα ξαναμπω στις εφαρμογες, ολα ειναι καλα... Να το θεωρησω ως ενα ασημαντο bug? Απευθυνομαι κυριως στον vassilis018, αλλα βεβαια οποιος αλλος φιλος ξερει, ειναι ευπροσδεκτη η απαντηση του! Παρών. Εγώ έχω ενεργοποιημένο το battery saver, οπότε έχω χαμηλωμένη φωτεινότητα συνέχεια. Δες στο νήμα στην ρομ μήπως υπάρχει κανά fix. Πάντως χθες βράδυ βγήκε η 2.1.4. δες τι αλλαγές έχουν γίνει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 (edited) Παρών. Εγώ έχω ενεργοποιημένο το battery saver, οπότε έχω χαμηλωμένη φωτεινότητα συνέχεια. Δες στο νήμα στην ρομ μήπως υπάρχει κανά fix. Πάντως χθες βράδυ βγήκε η 2.1.4. δες τι αλλαγές έχουν γίνει :) Κι εγω το ιδιο, απλα 2-3 φορες μου εχει πεσει η φωτεινοτητα ακομη περισσοτερο (μονο στις εφαρμογες) κι αναρωτιεμαι γιατι... Θα μπω στο xda να δω τι παιζει, αλλα μην φανταστεις οτι ειναι και μεγαλο προβλημα... ============================================================================================ Λοιπον my friend and InsertCoin EXPERT, vassilis018...!!!!! Εκανα τo update που μου ειπες κι εντελως τυχαια μου το ξαναεμφανισε αυτο που σου ελεγα. Μαλιστα τραβηξα κι ενα screenshot, απλα για να δεις οτι η μπαρα επανω ειναι με κανονικη φωτεινοτητα, αλλα οι εφαρμογες με χαμηλη... Τελος παντων, μικρο το κακο... Ομως, εχω καποιες αποριες... 1. Οταν παω στα Settings\About\Software Information, μου βγαζει InsertCoin SixthSense 2.1.1 κι οχι 2.1.4... Δεν θα'πρεπε να μου βγαζει την τελευταια version? 2. Το MyHUB μου κρασαρει που και που... Εσενα σου το κανει? 3. Οταν πηγα στο Check for OTA updates, πριν κατεβασω κι εγκαταστησω χειρικινητα την 2.1.4, μου ειπε οτι εχω την τελευταια version... Why? Και βεβαια ποτε δεν ειδοποιηθηκα οτι υπαρχουν updates, αν κι εχω τικαρει την επιλογη... Τωρα θα μου πεις γιατι "βασανιζω" εσενα με τοσες ερωτησεις και δεν διαβαζω κατ'ευθειαν το νημα στο xda... Πολυ χαλι ρε φιλε αυτο το forum!!! Χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα εκει μεσα!!! Πολλες φορες ψαχνω να βρω που ειναι το download...:lol::lol::lol: Οπως καταλαβαινεις, πιο πολυ ζηταω την εμπειρια σου (αν δηλαδη εχεις παρατηρησει ολα τα παραπανω) κι οχι "μασημενη τροφη"...! Σε ευχαριστω! Edited April 5, 2014 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 ^Μαλλον δεν εχεις περασει την 2.1.4...:) Πρωτα περνας την full rom 2.1.2, μετα το update 2.1.3 και στο τελος την 2.1.4. Απ´οτι καταλαβα φλασαρες την 2.1.4 κατευθειαν πανω στην 2.1.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 ^Μαλλον δεν εχεις περασει την 2.1.4...:) Πρωτα περνας την full rom 2.1.2, μετα το update 2.1.3 και στο τελος την 2.1.4. Απ´οτι καταλαβα φλασαρες την 2.1.4 κατευθειαν πανω στην 2.1.1; Περιπου...! Κατεβασα την 2.1.3 & την 2.1.4 και τις φλασαρα μια-μια... Βλακεια? Αν φλασαρω την full 2.1.2 θα χρειαστει factory reset? Ελπιζω οχι γιατι βαριεμαι!!!!!!!!! :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Πρωτα πρεπει να βαλεις την full rom 2.1.2. Μετα θα πας settings θα σου βγαλει την OTA 2.1.3, εγκατασταση, reboot και ξανα settings για να σου βγαλει την OTA 2.1.4. Εγω εκανα factory reset για καλο και για κακο, δε νομιζω ομως οτι ειναι απαραιτητο αφου δεν αλλαζει η base 1.54.401.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Πρωτα πρεπει να βαλεις την full rom 2.1.2. Μετα θα πας settings θα σου βγαλει την OTA 2.1.3, εγκατασταση, reboot και ξανα settings για να σου βγαλει την OTA 2.1.4. Εγω εκανα factory reset για καλο και για κακο, δε νομιζω ομως οτι ειναι απαραιτητο αφου δεν αλλαζει η base 1.54.401.5. Σε ευχαριστω πολυ, θα το δοκιμασω αυριο... Παντως θα πω για μια ακομη φορα οτι η ρομ πεταει. Αν το One ηταν ηδη ταχυτατο και smooth, τωρα "εχει ξεφυγει"...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 πάντως όταν βγήκε η Sense 6 λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει επίσημα, και σηκώθηκε στους xda έγινε χαμός. Μπινελίκι και σβησίματα μυνημάτων έπεφταν το ένα πίσω από το άλλο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 πάντως όταν βγήκε η Sense 6 λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει επίσημα, και σηκώθηκε στους xda έγινε χαμός. Μπινελίκι και σβησίματα μυνημάτων έπεφταν το ένα πίσω από το άλλο :lol: Γιατι, χαλαστηκαν με κατι? Εν τω μεταξυ, ολα καλα με τα updates, χωρις factory reset, χωρις τιποτα. Ολα αψογα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 μια ομάδα στους XDA σήκωσε στην ζούλα το Sense 6. κάποιος καλοθελητής το κάρφωσε στην HTC, και η HTC ζήτησε να γίνει διαγραφή της σελίδας με την rom. Έλα ντε που κάποιοι προλάβανε να την κατεβάσουν πριν γίνει διαγραφή, και Σαββάτο ξημερώματα 22/4 τσουπ ξανά πάλι πάνω. Τα μέλη που είχαν σηκώσει πρώτοι το Sense 6 μπήκανε στο νήμα και αρχίσανε να στολίζουν αυτούς που κάνανε την μπινιά. Φακ γιου μας κλέψατε την ρομ και λέτε ότι είναι δική σας, και γενικά μύλος. Οπότε ξανά διαγραφή το νήμα. Το μόνο λάθος που έκανα ήταν να αναφέρω στο νήμα ότι κατέβασα την ρομ για να την δοκιμάσω. Σηκώνομαι το Σαββάτο κατά τις 11-12, ανοίγω τους XDA και βλέπω καμιά 30 pm:D Περιττό να σου πω ότι όλα τα pm γράφανε, ανέβασε την ρομ κάπου για να την κατεβάσουμε και εμείς :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Στο sense 6 το BlinkFeed δεν έχει ρολόι;;;Γιατί βλέπω το m8 σε φωτογραφίες ότι έχει αλλά σε βίντεο Κ πουθενά αλλού όχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Οχι δεν εχει. Και στο Blinkfeed και στον app drawer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts