billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 πως την περνάω...? δώσε οδηγίες γιατί δε το βλέπω να ξανά-ανάβει αν το κάνω μόνος μου...:rolleyes::D είπαμε Σκαλίζω και χαλάω Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 πως την περνάω...? δώσε οδηγίες γιατί δε το βλέπω να ξανά-ανάβει αν το κάνω μόνος μου...:rolleyes::D είπαμε Σκαλίζω και χαλάω Πέρνα πρώτα την ROM στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου. Κράτα αντίγραφο όλων των δεδομένων σου. Μετά κλείσε το κινητό και άνοιξε το με volume down+power και διάλεξε recovery. Θα σε βάλει στο TWRP ή στο CWM ανάλογα ποιο φλάσαρες πριν. Εκεί διάλεξε install zip και βρες το αρχείο της Android Revolution. Ακολούθησε όλα τα βήματα μέχρι να ολοκληρωθεί. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 @stabill έγω πρόσφατα που το έκανα δε πήρα backup της recovery Βασικα θελω να περασω (για πρωτη φορα) μια custom, αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι αν θελω να γυρισω πισω, θα γυρισω εκει που ημουν, οχι να φλασαρω recovery ξεχωριστα κλπ.κλπ. μια και ακομα ειμαι "απειρος" στο One... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Okey man, Ελληνική γλώσσα έχει έτσι ? Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Βασικα θελω να περασω (για πρωτη φορα) μια custom, αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι αν θελω να γυρισω πισω, θα γυρισω εκει που ημουν, οχι να φλασαρω recovery ξεχωριστα κλπ.κλπ. μια και ακομα ειμαι "απειρος" στο One... Μα έχεις ήδη φλασάρει custom recovery.Αυτήν θα κρατήσει backup και όχι την στοκ η οποία δεν υπάρχει πλέον στο κινητό σου. Άρα για να γυρίσεις εκεί που ήσουν το να φλασάρεις την stock recovery είναι απαραίτητο. @Billdll έχει ελληνικά. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Ε-ε-έγινε...! Τώρα...? Πάει και το brand της vodafone... εξαφανίστηκε !!!!!! Edited March 31, 2014 by billdll Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μα έχεις ήδη φλασάρει custom recovery.Αυτήν θα κρατήσει backup και όχι την στοκ η οποία δεν υπάρχει πλέον στο κινητό σου. Άρα για να γυρίσεις εκεί που ήσουν το να φλασάρεις την stock recovery είναι απαραίτητο. Ασε, εκανα ακυρη ερωτηση, μολις ξυπνησα!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Ε-ε-έγινε...! Τώρα...? Πάει και το brand της vodafone... εξαφανίστηκε !!!!!! Ξεκίνα τη διαδικασία για S-OFF τώρα την οποία αναφέρω πιο πάνω. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Ρε φίλε τι να σου πω τώρα ΥΠΟΚΛΕΙΝΩΜΕ !!! Όταν θα έρθεις Πειραιά έχεις απο εμένα κέρασμα ποτά, σουβλάκια, καφέδες ότι γουστάρεις πραγματικά είσαι τρισμέγιστος !!! :thanks::thanks::thanks::thanks: αυτά που λέω τα εννοώ και δεν τα λέω έτσι, όταν έρθεις στείλε μου μήνυμα onpc.gr@gmail.com 1000 ευχαριστώ ! Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Τώρα σε τι κατάσταση είναι το κινητό; Έτρεξες και το RUU? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Οχι το RUU δεν το έτρεξα... έχει φύγει το brand και είναι root και S-OFF τι άλλο μένει ?! Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Τελευταία βήματα αν θες βέβαια είναι: α.να αλλάξεις το CID μπαίνοντας στον bootloader πατάς FASTBOOT και γράφεις fastboot oem writecid HTC__304 β. να κλειδώσεις τον bootloader ώστε να λέει LOCKED (για θέματα εγγύησης και αναβαθμίσεων) κατεβάζοντας αυτό το αρχείο http://www.htc1guru.com/dld/guru_bootloader_reset_1-0-zip/ και να το φλασάρεις μπαίνοντας bootloader,πατάς RECOVERY και μετά Install zip. Στις επιλογές που θα βγάλει τικάρεις μόνο το LOCK BOOTLOADER. γ.να τρέξεις το RUU αφού πρώτα μπεις στον bootloader και διαλέξεις FASTBOOT. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 νομίζω δεν χρειάζεται ... νά'σαι καλά φίλε μου ελπίζω να σε γνωρίσω και από κοντά :-) Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Αν κάποια στιγμή χρειαστεί να γυρίσεις σε στοκ για λόγους εγγύησης είναι πολύ εύκολο πάντως μιας και υπάρχει nandroid backup για το CID σου. Τα λέμε! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Σε ευχαριστώ φίλε μου, νά'σαι καλά, τα λέμε ! :-) Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 :offtopic: Finn αν είναι για μάσα, βάζω το αυτοκίνητο να κατέβουμε Πειραιά :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Φύγαμε! :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλησπερα παιδια!!! Μια βοηθεια!!! Εβαλα την Viper κι εχω κολλησει με την γλωσσα, πρωτη φορα μου τυχαινει να μην βρισκω Ελληνικα... Κατεβασα το morelocale2 αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελει... 'Η εχω Ελληνικα, ή Αγγλικα, εχει γινει το κεφαλι μου καζανι απο το σεταρισμα της συσκευης κι εχω κολλησει τωρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλησπερα παιδια!!! Μια βοηθεια!!! Εβαλα την Viper κι εχω κολλησει με την γλωσσα, πρωτη φορα μου τυχαινει να μην βρισκω Ελληνικα... Κατεβασα το morelocale2 αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελει... 'Η εχω Ελληνικα, ή Αγγλικα, εχει γινει το κεφαλι μου καζανι απο το σεταρισμα της συσκευης κι εχω κολλησει τωρα... έχει ελληνικά βρε. πάνω πάνω στην λίστα είναι Eλληνικά(Ελλάδα) γράφει. και την ώρα που κάνεις εγκατάσταση την ρομ όταν ρωτάει για γλώσσες keyboard τικάρεις αγγλικά και ελληνικά. ή ότι άλλη γλώσσα θέλεις εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Το morelocale2 θέλει permissions με ADB. pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 έχει ελληνικά βρε. πάνω πάνω στην λίστα είναι Eλληνικά(Ελλάδα) γράφει. και την ώρα που κάνεις εγκατάσταση την ρομ όταν ρωτάει για γλώσσες keyboard τικάρεις αγγλικά και ελληνικά. ή ότι άλλη γλώσσα θέλεις εσύ Το προβλημα ειναι οτι στο πληκτρολογιο γραφει μονο English. Μπορω να γυρισω τα μενου απο Ελληνικα σε Αγγλικα, αλλα δεν μπορω να το κανω στο Sense πληκτρολογιο... Ομολογω οτι στο φλασαρισμα δεν θυμαμαι τι εκανα... Διορθωνεται, ή να ξαναφλασαρω απο πανω? Το morelocale2 θέλει permissions με ADB. pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε... Τι ακριβως πρεπει να κανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Το προβλημα ειναι οτι στο πληκτρολογιο γραφει μονο English. Μπορω να γυρισω τα μενου απο Ελληνικα σε Αγγλικα, αλλα δεν μπορω να το κανω στο Sense πληκτρολογιο... Ομολογω οτι στο φλασαρισμα δεν θυμαμαι τι εκανα... Διορθωνεται, ή να ξαναφλασαρω απο πανω? ... Στο Settings -> Language & Keyboard ->HTC Sense Input -> Keyboard Selection, τι γλώσσες έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Στο Settings -> Language & Keyboard ->HTC Sense Input -> Keyboard Selection, τι γλώσσες έχει? English και κατι αλλες που δεν καταλαβαινω τι ειναι!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Finn & Vassilis018 σας περιμένω με μεγάλη μου χαρά :-) Λαμψάκου 12 Νίκαια - Πειραιάς 6944460830 Αν ποτέ χρειαστείτε κάτι που αφορά υπολογιστή ζητήστε μου. Edited April 1, 2014 by billdll Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Καλημερα παιδια. Χθες δοκιμασα την τελευταια version της Viper. Οπως θα δειτε και ποιο πανω, αντιμετωπισα προβλημα με τα Ελληνικα (στο Sense πληκτρολογιο, oχι στην γλωσσα της συσκευης). Με ενδεχομενο να εκανα καποιο λαθος εγω κατα τις επιλογες στην εγκατασταση το αφηνω στην ακρη αυτο, αλλωστε καποια στιγμη θα την ξαναφλασαρω για να δω τι εφταιξε τελικα. Παρ'ολα αυτα ομως, παρατηρησα και καποια αλλα πραγματακια, τα οποια θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας. Πρωτα απ'ολα, το widget του καιρου, το οποιο εννοειται οτι βγηκε απο default στην home screen μετα το reboot, ηταν "κομμενο" στο πανω μερος. Χρειαστηκε να το κανω edit και να το μεγαλωσω για να φαινεται ολοκληρο, τοτε ομως πηγε λιγο παρακατω, αφηνοντας κενο κατω απο την status bar... Ενα αλλο θεματακι ηταν οτι τα apps που εβγαλα στις οθονες μου, αν ειχαν 2 γραμμες στην ονομασια τους, φαινοταν κι αυτα "κομμενα"... Η δευτερη γραμμη της ονομασιας φαινοταν μιση! Οσο κι αν "επαιξα" μεχρι αργα χθες με τις ρυθμισεις & τα tweaks, δεν καταφερα να βρω λυση... Αν καποιος φιλος εχει να μου προτεινει κατι που δεν βρηκα θα με βοηθουσε για την επομενη φορα που θα την φλασαρω... Ευχαριστω! Υ.Γ. Αυτη τη στιγμη εχω γυρισει πισω στην stock. Edited April 1, 2014 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts