billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδιά καλημέρα. Έχω το HTC one το οποίο είχε κολλήσει το πήγα στην ARVATO μου είπαν ότι το άλλαξαν, λειτουργεί μια χαρά αλλά δεν μπορώ με καμία δύναμη να το κάνω root με άλλο τρόπο παρά μόνο με HTCdev... αλλά όταν πάω να περάσω το USERUSER.zip από το recovery mod μου βγάζει ένα κίτρινο θαυμαστικό και μουλαρώνει... για S-OFF δεν το συζητάω με τη καμία... το έχουν διπλό-τριπλό-κλειδώσει τι ...ατα έχουνε κάνει μπορεί κάποιος να μου πει...? Όταν το ανοίγω και αυτό αλλά και το προηγούμενο έβγαζε το logo της Vadafone αλλά δέχεται οποιαδήποτε sim. Please help me :( Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Περιμενε... Δεν εχεις κανει ολη τη διαδικασια? Να παρεις το unlock token, να ξεκλειδωσεις τον bootloader, να περασεις custom recovery (CWM ή TWRP) και ΜΕΤΑ να περασεις το SuperSU? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δεν περνάει καμιά custom με τίποτα... βγάζει σφάλμα! Πληρώνω κάποιος αν μου το κάνει αυτό... Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δεν περνάει καμιά custom με τίποτα... βγάζει σφάλμα! Πληρώνω κάποιος αν μου το κάνει αυτό... Ποια έκδοση recovery έχεις περάσει? Και ποια έκδοση custom Rom προσπαθείς να εγκαταστήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δεν περνάει καμία recovery...:( έχεις να μου προτείνεις κάτι να το ξανά-προσπαθήσω ? Ευχαριστώ. Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Ποια έκδοση recovery έχεις περάσει? Και ποια έκδοση custom Rom προσπαθείς να εγκαταστήσεις? όπως λέει και ο Νίκος, έχεις την τελευταία έκδοση από CWM/TWRP? μήπως σου βγάζει error 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία έκδοση αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μου βγάζει ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει το τηλέφωνο ή ότι είναι corrupted. Στείλτε μου ένα link να δοκιμάσω και το DOS μήπως κάτι δεν κάνω καλά...? Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Σε τι Windows δοκιμάζεις; Γράψε ένα fastboot devices να δούμε αν το βρίσκει Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 C:\Android>fastboot usage: fastboot [ <option> ] <command> commands: update <filename> reflash device from update.zip flashall flash boot + recovery + system flash <partition> [ <filename> ] write a file to a flash partition erase <partition> erase a flash partition format <partition> format a flash partition getvar <variable> display a bootloader variable boot <kernel> [ <ramdisk> ] download and boot kernel flash:raw boot <kernel> [ <ramdisk> ] create bootimage and flash it devices list all connected devices continue continue with autoboot reboot reboot device normally reboot-bootloader reboot device into bootloader help show this help message options: -w erase userdata and cache (and format if supported by partition type) -u do not first erase partition before formatting -s <specific device> specify device serial number or path to device port -l with "devices", lists device paths -p <product> specify product name -c <cmdline> override kernel commandline -i <vendor id> specify a custom USB vendor id -b <base_addr> specify a custom kernel base address. default: 0x10000000 -n <page size> specify the nand page size. default: 2048 -S <size>[K|M|G] automatically sparse files greater than size. 0 to disable Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Fastboot devices πρέπει να γράψεις. Εσύ γράφεις σκετο fastboot Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 C:\Android>fastboot devices SH38RW903213 fastboot C:\Android> Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μια χαρά το βλέπει το κινητό. Πάνε htcdev.com για να κάνεις generate το unlock token και ξεκλειδωσε bootloader. Γράψε επίσης κι ένα fastboot getvar all να δω τι hboot και cid έχεις Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 C:\Android>fastboot getvar all (bootloader) version: 0.5 (bootloader) version-bootloader: 1.56.0000 (bootloader) version-baseband: 4A.26.3263.05 (bootloader) version-cpld: None (bootloader) version-microp: None (bootloader) version-main: 4.19.161.11 (bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON (bootloader) serialno: SH38RW903213 (bootloader) imei: 357864058504141 (bootloader) meid: 00000000000000 (bootloader) product: m7_ul (bootloader) platform: HBOOT-8064 (bootloader) modelid: PN0710000 (bootloader) cidnum: VODAP102 (bootloader) battery-status: good (bootloader) battery-voltage: 4076mV (bootloader) partition-layout: Generic (bootloader) security: on (bootloader) build-mode: SHIP (bootloader) boot-mode: FASTBOOT (bootloader) commitno-bootloader: dirty-09ff2ded (bootloader) hbootpreupdate: 11 (bootloader) gencheckpt: 0 all: Done! finished. total time: 0.044s Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Αν ξεκλειδωσεις bootloader με htcdev περνάς μια Android Revolution HD και μετά με firewater θα μπορείς να προχωρήσεις και σε s-off. Debrand θες να κάνεις την Vodafone? Edited March 31, 2014 by Finn Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Ναι θέλω να κάνω debrand την vodafone αλλά δεν ξέρω τι είναι το firewater.... Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Το firewater είναι μέθοδος για s-OFF. Παρά μα πάρα πολύ απλός τρόπος για να γίνει. Απλά θέλει να τρέχεις μια custom Rom (arhd) με root για να δουλέψει. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Ναι θέλω να κάνω debrand την vodafone αλλά δεν ξέρω τι είναι το firewater.... Δεν έχεις περάσει custom recovery? (TWRP ή CWM) Πως προσπαθούσες να περάσεις την custom rom χωρίς custom recovery? H σειρά των ενεργειών είναι: (1) Bootloader Unlocking (μέσω HTCDEV.COM) (2) Εγκατάσταση Custom Recovery (π.χ. TWRP) (3) Εγκατάσταση Custom Rom που να είναι root (π.χ. ARHD) (4) Εκτέλεση Firewater για απόκτηση S-OFF (http://firewater-soff.com/) Κάνε τα με τη σειρά. Δεν μπορείς να πας στο [3] αν δεν έχεις κάνει το [2], ούτε στο [2] αν δεν έχεις κάνει το [1] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Τωρα αμα σας πω οτι δεν θυμαμε .... ξερω θα με βριζετε τωρα.... :-) λοιπον κανω παλι τα βηματα και σας ενημερωνω... Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Λοιπόν φίλοι μου το προχωρησα όλα πήγαν καλά, τώρα για να βγάλω το brand της vodafone θα τρέξω αυτό "RUU_M7_UL_K44_SENSE55_MR_HTC_Europe_4.19.401.9_R_Radio_4A.23.3263.28_10.38r.1157.04L_release_353069_signed_2-1.exe" στον υπολογιστή ? Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Για να φύγει το brand της vodafone θέλεις S-OFF. Έχεις S-OFF? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Οχι, πρέπει πρώτα να περάσω άλλη rom δηλαδή ? Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Οχι, πρέπει πρώτα να περάσω άλλη rom δηλαδή ? Αν πέρασες την ARHD που σου είπα τότε δε χρειάζεται να περάσεις άλλη και προχωράς παρακάτω: 1.Το κινητό σε λειτουργία και με τον εντοπισμό σφαλμάτων ενεργό και συνδεμένο σε wifi Με internet. 2.Κατεβάζεις αυτο http://firewater-soff.com/firewaterdownload-3 και το τοποθετείς στον φάκελό του fastboot/adb 3.Τρέχεις ένα CMD και γράφεις adb devices και επιβεβαιώνεις ότι βλέπεις τη συσκευή σου 4. Μετά γράφεις όλα τα παρακάτω adb reboot adb wait-for-device push firewater /data/local/tmp adb shell su chmod 755 /data/local/tmp/firewater /data/local/tmp/firewater 5.Μετά την τελευταία εντολή πληκτρολογείς Yes (θα σου βγάλει ένα μήνυμα) 6.Μπαίνεις στον bootloader και τσεκάρεις αν όντως έχεις s-off. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billdll Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 όχι δε τη πέρασα, αυτό εννοείς ? RUU_M7_UL_K44_SENSE55_MR_HTC_Europe_4.19.401.9_R_Radio_4A.2 3.3263.28_10.38r.1157.04L_release_353069_signed_2-1.exe ή αυτό Android_Revolution_HD-One_53.0.zip ποιο από τα δύο ? Το μόνο που έκανα είναι unlock HTCdev και μετά το recovery Παράθεση Σκαλίζω και χαλάω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Επιτρεψ'τε μου να μπω "σφηνα" στο προβλημα του φιλου και να ρωτησω κατι: Οταν παιρνω nandroid backup με την TWRP πρεπει να τικαρω ΚΑΙ την recovery (εκτος απο το system και τα data)??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Android_Revolution_HD-One_53.0.zip πρέπει να περάσεις πρώτα ώστε να έχεις μια rom με root. Μετά κάνε αυτά που έγραψα παραπάνω για να έχεις S-OFF. Όταν θα έχεις S_OFF θα σε καθοδηγήσω παρακάτω. @stabill έγω πρόσφατα που το έκανα δε πήρα backup της recovery Και να δώσω κι ένα hint! Πρόσφατα ήθελα να βάλω Sense6 based rom αλλά δεν ήθελα να ξεκλειδώσω bootloader. 1.Έφτιαξα ένα zip με twrp 2.6.3.3 το οποίο φλάσαρα με την εντολή fastboot oem rebootRUU fastboot flash zip filename.zip 2.Έχοντας custom recovery με LOCKED bootloader όμως πήρα ένα nandroid backup της stock rom (αν κάνεις htcdev unlock χάνεις τα data ενώ εγώ δεν έχασα τίποτα) 3.Φλάσαρα sense 6 based rom και είδα πως είναι. 4.Nandroid restore την στοκ ρομ 5.Φλάσαρα to 4.19.401.11 firmware για να επαναφέρει στοκ recovery και να φύγουν τα κόκκινα γράμματα! Edited March 31, 2014 by Finn Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts