Jump to content

Αξεσουάρ για το HTC One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ πάλι που με ενδιαφέρει πρώτα να μην πάθω εγκεφαλικό από πτώση και ύστερα το πως θα φαίνεται στους άλλους, παρήγγειλα αυτή:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200908843091&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160

Στο Samsung Sii 2 φορές που χρειάστηκε ήταν βράχος...

Το μόνο θέμα τους είναι ντάλα καλοκαίρι σε υψηλή χρήση gps, 3G data και φόρτιση (ταυτόχρονα στο αυτοκίνητο)...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

• Απαντήσεις 538
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω παλι πηρα αυτα τα δυο http://www.ebay.co.uk/itm/121206480024?var=420194273700&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.co.uk/itm/310763567912?var=610213527493&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 νομιζω οτι ειδικα η θηκη και προστατευει και ειναι ομορφη
salonika city :thanks:

πάντως πολύ σκληρή και ανθεκτική με εσωτερική επένδυση είναι και αυτή της case mate η πιο ελαφριά. http://www.ebay.com/itm/Case-Mate-HTC-One-Barely-There-Cases-Glossy-White-/121191509684?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item1c3793aeb4

οι θηκες της htc ωραιες αλλα οσοι τις ειχανε αναφερανε οτι τους δημιουργησαν σημαδια

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Case Mate θήκη. Παρέλαβα σήμερα από ebay.co.uk. Έφτασε σε 6 μέρες από παραγγελία.

Στο samsung sii, ήταν/είναι πραγματικός bodyguard. για αυτό το λόγο την πήρα και στο ONE. Να γλυτώσω από ότι ήδη έπαθε ένας φίλος εδώ, σήμερα. Από εμφάνιση, προσωπικό γούστο βέβαια, μου αρέσει πολύ. Δίνει όγκο στο κινητό, πολύ λιγότερο όμως από ότι φοβόμουνα.

Καλύπτει φυσικά το hot body της κατασκευής, αλλά (πάλι προσωπικά), είναι το λιγότερο που (με) ενδιαφέρει.

Το άνοιγμα επάνω στο power button, οδηγεί πάνω του το δάχτυλο ακριβώς...

Με μαύρο ΟΝΕ δε, που ήταν αρχικά και αυτό που ήθελα, θα ήταν κουκλί....

https://www.dropbox.com/sh/ig8tbvb9xml3bne/Rw2yl-XSnd

ebay link: http://www.ebay.com/itm/200908843091?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Ρε συ κρίμα.. Δε λέω μπορεί να προστατεύει αλλά χάνετε όλη η ομορφιά του κινητού!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ρε συ κρίμα.. Δε λέω μπορεί να προστατεύει αλλά χάνετε όλη η ομορφιά του κινητού!

Σωστό, αλλά προτιμώ να είναι χρηστικό παρά όμορφο. Είχα πάνω του μέχρι να μου έρθει αυτές τις διάφανες. Σαν να μην φόραγε τίποτα όσον αφορά την εμφάνιση, όμως είχα την αίσθηση ότι θα μου γλυστρίσει και ότι δεν θα γλίτωνε και πολλά σε περίπτωση πτώσης...

Μόνο εκδορές από την επαφή του με τα τραπεζάκια, κλειδιά κλπ...

Το ΟΝΕ το διάλεξα κυρίως για το σύνολό του. Η εμφάνιση και το feeling του, είναι σαφώς ένας παράγοντας που γέρνει τη ζυγαριά, αλλά, προσωπικά πάντα, και από πλαστικό να ήταν δεν θα με πείραζε.

Αν ήταν και μαύρο δε όπως είπα, θα "έδενε " πολύ, τώρα κάπως είναι παράταιρο...

Παιδιά για φορτιστή αυτοκινήτου πρέπει να προσέξω κάτι ιδαίτερο; Κάνουν όλοι για τα τα κινητά ή πρέπει να είναι συγκεκριμένο κάποιο χαρακτηριστικό π.χ. τα Αμπέρ; Έχω έναν φορτιστή από GPS που βγάζει 2Α, θα κάνει για το ΟΝΕ; Ή μήπως ένας τέτοιος είναι καταλληλότερος: http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.006387

Παιδιά για φορτιστή αυτοκινήτου πρέπει να προσέξω κάτι ιδαίτερο; Κάνουν όλοι για τα τα κινητά ή πρέπει να είναι συγκεκριμένο κάποιο χαρακτηριστικό π.χ. τα Αμπέρ; Έχω έναν φορτιστή από GPS που βγάζει 2Α, θα κάνει για το ΟΝΕ; Ή μήπως ένας τέτοιος είναι καταλληλότερος: http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.006387

2Α είναι πολύ και ίσως σου δημιουργήσει πρόβλημα στη μπαταρία.. Καλύτερα ένας στο 1Α, όπως είναι και ο κανονικός του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Case Mate θήκη. Παρέλαβα σήμερα από ebay.co.uk. Έφτασε σε 6 μέρες από παραγγελία.

Στο samsung sii, ήταν/είναι πραγματικός bodyguard. για αυτό το λόγο την πήρα και στο ONE. Να γλυτώσω από ότι ήδη έπαθε ένας φίλος εδώ, σήμερα. Από εμφάνιση, προσωπικό γούστο βέβαια, μου αρέσει πολύ. Δίνει όγκο στο κινητό, πολύ λιγότερο όμως από ότι φοβόμουνα.

Καλύπτει φυσικά το hot body της κατασκευής, αλλά (πάλι προσωπικά), είναι το λιγότερο που (με) ενδιαφέρει.

Το άνοιγμα επάνω στο power button, οδηγεί πάνω του το δάχτυλο ακριβώς...

Με μαύρο ΟΝΕ δε, που ήταν αρχικά και αυτό που ήθελα, θα ήταν κουκλί....

https://www.dropbox.com/sh/ig8tbvb9xml3bne/Rw2yl-XSnd

ebay link: http://www.ebay.com/itm/200908843091?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Είχα παραγγείλει την case mate tough και εγώ για το HTC One μου αλλά αυτήν την σιλικόνη που χρησιμοποιεί η case mate μόνο ως αισχρή μπορώ να την χαρακτηρίσω!

Είχα ξανά αγοράσει την ίδια ακριβώς θήκη και για άλλα μοντέλα όπως galaxy s2, s3, Note2. Και πάντα η ίδια ποιότητα πολύ κακής σιλικόνης.

Επίσης δεν κρατάει καλά την φόρμα της στα διάφορα ανοίγματα πχ Jack 3,5 , στην θύρα φόρτισης κα!

Σε τέτοιου είδους θήκες προτείνω ανεπιφύλακτα την otterbox commuter.

Πολύ καλή ποιότητα σιλικόνης (σκληρή), που δεν χάνει την φόρμα της και μετά από χρόνια χρήσης του κινητού και επίσης μεγάλο συν είναι ότι καλύπτει την θύρα φόρτισης και την θύρα Jack 3,5 από σκόνες και σκουπιδακια.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια,εδώ επαρχία δε βρίσκω πουθενά ζελατίνα οθόνησ,μπορείτε να μου πείτε που μπορώ από Ελλάδα να παραγγείλω μέσω ίντερνετ άμεσα αύριο μια για να την έχω μέχρι σε μια μέρα;μετά θα ψάξω με την ησυχία μου.

Η Case Mate Barely there με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο 3 χρόνια τώρα κρατώντας το Desire μου σαν καινούριο από πτώσεις που έκανε και γκελ στα πεζοδρόμια! Οπότε παράγγειλα την αντίστοιχη για το One αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη στο play247.gr που τη βρήκα και κοντεύω μια βδομάδα αναμονής :mad:

Διαφωνώ για τις Case Mate εκτός αν πήρατε απομιμήσεις. Οι γνήσιες έχουν πολύ καλή σιλικόνη και κρατάνε τη φόρμα τους χρόνια. Συν τοις άλλοις η Barely There είναι από τις λίγες που δεν το κάνουν πολύ ογκώδες και χοντροκομένο κρατώντας το όμως προστατευμένο το κινητό.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Η Case Mate Barely there με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο 3 χρόνια τώρα κρατώντας το Desire μου σαν καινούριο από πτώσεις που έκανε και γκελ στα πεζοδρόμια! Οπότε παράγγειλα την αντίστοιχη για το One αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη στο play247.gr που τη βρήκα και κοντεύω μια βδομάδα αναμονής :mad:

Διαφωνώ για τις Case Mate εκτός αν πήρατε απομιμήσεις. Οι γνήσιες έχουν πολύ καλή σιλικόνη και κρατάνε τη φόρμα τους χρόνια. Συν τοις άλλοις η Barely There είναι από τις λίγες που δεν το κάνουν πολύ ογκώδες και χοντροκομένο κρατώντας το όμως προστατευμένο το κινητό.

Θα συμφωνήσω και εγώ στο θέμα της case mate. Η σιλικόνη, τουλάχιστον στο Sii μου, 2 χρόνια χρήσης ήταν μια χαρά....

Είμαι ευχαριστημένος από την αίσθηση στο χέρι, το μόνο παράταιρο ο διχρωματισμός....

Edited by babill2004

Καλησπέρα στην εκλεκτή παρέα. Θέλω να βρω μια θήκη για το HTC One μου ,η οποία να είναι σε στυλ βιβλίου/πορτοφολιου, και να έχει τζαμακι μπροστά ώστε να έχουμε οπτική επαφή όταν υπάρχει κλήση κλπ. Έχετε να προτείνετε κάτι ? Βρήκα κάποιες κάνοντας googling αλλά μια που βρήκα έχει ένα μικρό τζαμακι που δίνει πρόσβαση μόνο σε ένα μικρό μέρος της οθόνης στο πάνω μέρος , φανταστείτε ότι φαίνεται μόνο το κλασσικό widget του sense με το ρολόι και το εικονίδιο καιρού. Ψάχνω κάτι ώστε να φαίνεται το μέρος της οθόνης που δείχνει αυτόν που καλεί. Ευχαριστώ!!

Πήρα από play247 τη γνήσια θήκη ΤΗΣ HTC,είναι καλή;αυτή που είναι κκυμπωτη πάνω κάτω,σα bumper.επίσης πηρα και τη γνήσια ζελατίνα οθόνης,να την περάσω με νερό;έτσι ΤΙΣ έβαζα και στο ιφον,...

Δεν την έχει κανείς;

Edited by kollatos

αφου τη πηρες τωρα οτι και να σου πουμε!το θεμα ειναι να ρωτουσες πριν τη παρεις. η συγκεκριμενη εχει αναφερθει οτι αφηνει γρατζουνιες στο κινητο. επισης το screen protector της htc ειναι για πεταμα..περνα το πανω μεχρι να παρεις κατι αξιολογο..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

- Oneplus 12

giabri σβησε Pm

- Oneplus 12

Έσπασε και η παρθενιά του δικού μου πριν λίγο. 2 θήκες (αυτή και αυτή) έχω παραγγείλει και η μία μένει κλειστή στην courier που δεν δουλεύει σήμερα και δεν μπορώ να την πάρω παρότι έχει έρθει και η δεύτερη δεν έχει αποσταλεί ακόμα με αποτέλεσμα να είμαι χωρίς θήκη και να πέσει από το ύψος του κρεβατιού στο παρκέ.

Έπαθα ένα μίνι εγκεφαλικό αλλά το ότι ήταν πτώση από χαμηλά και σε παρκέ και όχι δάπεδο σκληρό δεν άφησε σημάδια. ΠΟΤΕ ξανά χωρίς θήκη ούτε στιγμή.

Υ.Γ. έκανε θόρυβο σα να έπεσε σφυρί κάτω, τόσο συμπαγές και "στιβαρό" πράγμα είναι το One μας. Respect στην ποιότητα.

Edited by Makinen

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Έσπασε και η παρθενιά του δικού μου πριν λίγο. 2 θήκες (αυτή και αυτή) έχω παραγγείλει και η μία μένει κλειστή στην courier που δεν δουλεύει σήμερα και δεν μπορώ να την πάρω παρότι έχει έρθει και η δεύτερη δεν έχει αποσταλεί ακόμα με αποτέλεσμα να είμαι χωρίς θήκη και να πέσει από το ύψος του κρεβατιού στο παρκέ.

Έπαθα ένα μίνι εγκεφαλικό αλλά το ότι ήταν πτώση από χαμηλά και σε παρκέ και όχι δάπεδο σκληρό δεν άφησε σημάδια. ΠΟΤΕ ξανά χωρίς θήκη ούτε στιγμή.

Υ.Γ. έκανε θόρυβο σα να έπεσε σφυρί κάτω, τόσο συμπαγές και "στιβαρό" πράγμα είναι το One μας. Respect στην ποιότητα.

Γρήγορος είσαι εσυ :lol:

Αφου δεν άφησε ενθύμιο όλα καλά.

Νίκος

Πέραν του δικού μας σκαλώματος που το έχουμε μπιμπελό και κόσμημα έχω την αίσθηση ότι είναι κινητό που θα ζήσει χρόνια. Στιβαρο και ανθεκτικό. Άλλο αν φοβόμαστε να χαρακώσουμε την υπέροχη πλατη του από αλουμίνιο.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Εδώ εμένα έπεσε το 2ο από ένα μέτρο και κάτι (πήγαινα να το βάλω στην τσέπη), την ίδια μέρα που το άνοιξα, στο πλακάκι χωρίς θήκη και δεν έπαθε τίποτα κι αγχώθηκες εσύ που έπεσε σε παρκέ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά από Ελλάδα ποια ιντερνετικα μαγαζιά έχουν καλές θήκες για το one;

Ακυρωσα παραγγελία από play247 που πήρα τη γνήσια θήκη και μου είπατε ότι είναι χάλια και πήρα από eBay otterbox που έχει κι ζελατίνα μαζί

Αυτήν http://www.ebay.co.uk/itm/360748617496?redirect=mobile

Edited by kollatos