Jump to content

Αξεσουάρ για το HTC One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστω πολυ ολους!gsir πολυ καλη η θηκη που λες,αλλα δεν θελω τετοιο στυλ.θελω να κλεινει απο πανω με "καπακι".

• Απαντήσεις 538
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

α κομπλέ τοτε είπες μήπως ηθελες να παρεις δυο γιατί πιστεψε με αμα πάρεις το κινητο θα θελεις να το βλέπεις οπως ειναι. εγώ δε μπορώ να το κλείσω μεσα σε flip case ας πουμε..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Μετά από την αναβάθμιση και μετά από Hard reset, ακόμα δεν έχω δει βελτίωση στην μπαταρία. Είδωμεν
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Αναμενω και εγω την Black 0.3mm Ultra Thin Matte Soft Cover Case.

Μολις ερθει θα σας πω εντυπωσεις !!!

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Την παρήγγειλες από το λινκ που εχω πιο πάνω; κομπλέ και το screen protector εν τω μεταξύ που έχει μέσα.

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ναι απο το link σου φιλος.
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

παιδια καλησπέρα,

εγω έχω πάρει την incipio frequency (σε μαύρη) και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος.

η θήκη έιναι σούπερ την προτείνω σε όποιον την σκέφτεται

Edited by morpheous

Σήμερα παρέλαβα αυτήν. Μικρό το κόστος αλλά δεν αξίζει τον κόπο και την αναμονή. Το κινητό σίγουρα είναι πιο ασφαλές από τελείως γυμνό, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το αισθητικό αποτέλεσμα για ένα τόσο μικρό ποσοστό περισσότερης ασφάλειας. Αυτά από μένα. ;)

μετά από κάνα δύο αποτυχημένες ζελατίνες που έβαλα και τις πέταξα κατευθείαν παρήγγειλα από εδώ τις ζελατίνες της spigen. πολυ ευχαριστημένος, σαν να μη φοράς ζελατίνα. αν και περίμενα να αργήσουν ήταν εδώ σε 7 εργάσιμες!

- Oneplus 12

καποια καλη θηκη που να μπαινει μεσα το κιν μπορει να μου προτεινει καποιος???ευχαριστω!:)

Η παρακάτω Meifeng είναι καταπληκτική,soft όσο πρέπει, γραπώνει πολύ καλά το κινητό στο χέρι............έφαγε ένα πέσιμο με γυρίσματα και δεν έπαθε τίποτα....αν βγαίνεις έξω με σκοπό να τα τσούξεις πρέπει να να την έχεις φορεμένη.

Αφήνει ακάλυπτα σημεία ok....αλλα δε θα κρύψω όλο το κινητό να το φακελώσω για να μη πάθει τίποτα.....είναι πολύ όμορφη και elegant θα έλεγα.

http://www.ebay.co.uk/itm/MF-Meifeng-Quicksand-Hard-Cover-Case-Skin-LCD-Sreen-Guard-For-HTC-One-M7-/251285232898?pt=US_MP3_Player_Cases_Covers_Skins&hash=item3a81c45d02

Στο video δείχνει κάπως φτηνιάρικη αλλα σε μαύρο που την έχω είναι πολύ όμορφη.....τέλεια θα έλεγα για τα δικά μου γούστα....Για την ακρίβεια είναι σκούρο γκρι-μαύρο και όχι τόσο μαύρο σαν της φωτογραφίας.

Επίσης έχω τη Poetic Slim http://www.amazon.co.uk/dp/B00CIBSH4K/ref=pe_385721_37038051_pe_217191_31005151_3p_M3T1_dp_1.....στη φωτογραφία φαίνεται πλαστικό σκληρό αλλα στο χέρι έχει μια ελαφρά αίσθηση γόμας-λάστιχο που μου αρέσει......προτιμώ όμως, όταν για θήκη, τη Meifeng....πολύ καλύτερο κράτημα-πιάσιμο-αίσθηση...και νομίζω σιγά σιγά δε θα τη βγάζω καθόλου γιατί τέλειο το κινητό αλλα θέλει γυμνό όταν είναι να προσεχεις πως το πιάνεις αλλιώς θα φεύγει κάτω 5 φορες την ημερα.

Η θήκη(Meifeng) δίνει ελάχιστο πάχος,ασήμαντο και με τα κοψίματα που έχει στο πλάι και επάνω του δίνει και μια διαφορετική ομορφιά.

Η "ATMOSHERE" δεν μου αρέσει καθόλου, για να βοηθήσω κάποιον που έχει τα ίδια γούστα με εμενα :)

Με τη Meifeng έφαγε προχτές τη τούμπα της ζωής του πάνω σε πέτρινο δάπεδο από ύψος και άφησε ένα απειροελάχιστο σημαδάκι που δε φαίνεται.

Η Spigen έχει βγάλει μια πολύ ωραία θηκούλα και είναι Slim χωρίς να προσθέτει όγκο στη συσκευή. Spigen είχα στο iPhone 5 και ήταν πολύ ποιοτική θήκη.

http://www.spigen.com/cell-phone/htc/htc-one/htc-one-case-ultra-thin-air.html

Την έχει δοκιμάσει κανείς;

129026.png?1640591734

την εχω εγω...

δε μπορω να πω οτι εχει και την καλυτερη δυνατη εφαρμογη στο κινητο....τριζει αρκετα!!!(πατριωτη..;) )

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Η Spigen έχει βγάλει μια πολύ ωραία θηκούλα και είναι Slim χωρίς να προσθέτει όγκο στη συσκευή. Spigen είχα στο iPhone 5 και ήταν πολύ ποιοτική θήκη.

http://www.spigen.com/cell-phone/htc/htc-one/htc-one-case-ultra-thin-air.html

Την έχει δοκιμάσει κανείς;

Η συγκεκριμένη θήκη δεν έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές. Υπερτιμημένη...

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Ευχαριστώ παίδες για το feedback. Αναμένουμε το ψάξιμο λοιπόν για slim ποιοτική θηκούλα. Αυτές οι φτηνιάρικες από το eBay δεν έχω την καλύτερη ποιότητα και με το συχνό βάλε-βγάλε νομίζω ότι θα μου "τραυματίσουν" το bezel (χαράσσεται κι εύκολα λόγω αλουμινίου).

129026.png?1640591734

Παιδια καλημερα.

Υπαρχει ποιοτικοτερη και καλυτερη ζελατινα οθονης για το τηλεφωνο μας απο την SPIGEN SGP Ultra Crystal.

Το ζητουμενο ειναι να μπει μια ζελατινα και να ειναι σα να μην εχεις βαλει τιποτα..... να μην μπορεις να την καταλαβεις !!!!!!!!!!!

Edited by johnx2

@bill_viper

Aν δε σε χαλάνε οι θήκες σιλικόνης, μια πολύ ποιοτική και δοκισμένη στην καταπόνηση θήκη είναι αυτή:

http://www.ebay.co.uk/itm/TPU-Soft-Gel-X-Line-Back-snap-Cover-Case-for-Blue-Clear-Black-Google-nexus-7-Tab-/230856618547?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item35c0207233

Τη χρησιμοποιώ και στα Nexus 7 και πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά της.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Παιδια καλημερα.

Υπαρχει ποιοτικοτερη και καλυτερη ζελατινα οθονης για το τηλεφωνο μας απο την SPIGEN SGP Ultra Crystal.

Το ζητουμενο ειναι να μπει μια ζελατινα και να ειναι σα να μην εχεις βαλει τιποτα..... να μην μπορεις να την καταλαβεις !!!!!!!!!!!

για τα χρήματά της η spigen ειναι η καλύτερη. την έχω στο δικό μου και είναι λεπτή και γενικά δε καταλαβαίνεις ότι το κινητό έχει ζελατίνα παρα μόνο απο τα ελάχιστα περιθώρια που αφήνει της ταξης των 0,κάτι mm. απο κει και πέρα αν θέλεις να δώσεις φραγκα νομίζω οι ζελατίνες υγρής τοποθέτησης της skinomi και της zagg είναι οτι καλύτερο αλλα 20+Ε για ζελατίνα δεν εδινα. με τη spigen εισαι κομπλέ με 12Ε για 2 ζελατίνες.

- Oneplus 12

Ευχαριστώ παίδες για το feedback. Αναμένουμε το ψάξιμο λοιπόν για slim ποιοτική θηκούλα. Αυτές οι φτηνιάρικες από το eBay δεν έχω την καλύτερη ποιότητα και με το συχνό βάλε-βγάλε νομίζω ότι θα μου "τραυματίσουν" το bezel (χαράσσεται κι εύκολα λόγω αλουμινίου).

Παρήγγειλε τη Meifeng που προτείνω παραπάνω και θα με θυμηθείς.....Στη τιμή περιλαμβάνονται τα μεταφορικά....μονο 7 euro θα σου βγει σύνολο και αν δε σου αρέσει δεν έχασες και τίποτα.

6-7 φορες που την έβγαλα-έβαλα δεν έπαθε τίποτα.....τώρα στις 50 φορες δε ξέρω.

για τσέκαρε κι εδώ http://dx-box.com/catalogsearch/result/?q=htc έχει πολύ πράμα επώνυμο και μη

- Oneplus 12

Παρήγγειλε τη Meifeng που προτείνω παραπάνω και θα με θυμηθείς.....Στη τιμή περιλαμβάνονται τα μεταφορικά....μονο 7 euro θα σου βγει σύνολο και αν δε σου αρέσει δεν έχασες και τίποτα.

6-7 φορες που την έβγαλα-έβαλα δεν έπαθε τίποτα.....τώρα στις 50 φορες δε ξέρω.

Στο eBay δε βρήκα κάτι, και μ'ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα δεν έχει official site. Έχεις κάποιο link της Meifeng; Σε clear υπάρχει για να φαίνεται η πλάτη του κινητού;

για τσέκαρε κι εδώ http://dx-box.com/catalogsearch/result/?q=htc έχει πολύ πράμα επώνυμο και μη

Πω πω...αυτά θες μια μέρα για να τα τσεκάρεις..thanks. :)

129026.png?1640591734

Στο eBay δε βρήκα κάτι, και μ'ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα δεν έχει official site. Έχεις κάποιο link της Meifeng; Σε clear υπάρχει για να φαίνεται η πλάτη του κινητού;

http://dx-box.com/mf-quicksand-black-hard-cover-case-lcd-guard-for-htc-one-htc-m7-htc-6445lvw.html

http://dx-box.com/imak-crystal-transparent-hard-faceplate-case-for-htc-one-m7.html

Edited by gsir

- Oneplus 12