gnt Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Nαι, από εκεί θα ξεκινούσα. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ωραία. Να σε ρωτήσω κάνα δυο πραγματάκια ακόμα. Η απόδειξη αγοράς είναι σημαντική ή μόνο με το ΙΜΕΙ μπορεί να γίνει η δουλειά; Ρωτάω γιατί σκεφτόμουν να αγοράσω ένα μεταχειρισμενο οπότε δεν θα είχα απόδειξη. Η εγγύηση που περιγράφεις στα ποστ σου ισχύει μόνο για τα dev και τα Google Play edition ή για οποιαδήποτε συσκευή οποιασδήποτε αμερικανικής εταιρείας; Σύμφωνα πάντα με ο, τι σου είπε η HTC USA. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Για τα dev και GPE μόνο. Για τα υπόλοιπα υπάρχει ρητή πολιτική εντοπιότητας. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Μάλιστα. Για το θέμα της απόδειξης ή ΙΜΕΙ ξέρεις τίποτα; Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Στο εξωτερικό η απόδειξη δεν είναι πάντα απαραίτητη, στην Ελλάδα όμως θα στη ζητήσουν κατά πάσα πιθανότητα. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Κατάλαβα. Μάλλον δεν θα πάρω τελικά. Ευχαριστώ. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδιά μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με εκπρόσωπο της Arvato που μου είπε το ήδη γνωστό ότι καλύπτουν προϊόντα αγορασμένα μόνο από ΕΕ και Ελλάδα και μάλιστα δεν αναλαμβάνουν τα παραεισαγωγης εκτός ΕΕ. Ρώτησα αν γνωρίζουν για το GWS, μου είπαν όχι και ότι η ίδια η HTC δεν τους έχει δώσει τέτοια οδηγία. Μετά τηλεφώνησα στην HTC Ελλάδας - παρεμπιπτόντως η κλήση είναι στο εξωτερικό αλλά με αστική χρέωση - και μου είπαν ακριβώς το ίδιο. ΟΜΩΣ ο εκπρόσωπος μού είπε και κάτι άλλο ακριβώς έτσι. '' Μεταξύ μας κύριε, αν το Service στην Ελλάδα δεχτεί να αναλάβει τη συσκευή σας εμάς δεν μας πειράζει καθόλου ακόμα και αν είναι από Ινδία '' σε ερώτηση μου σχετικά με προϊόντα που αγοράστηκαν από ΗΠΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας. Μια εταιρία service δεν έχει λόγο να μην αναλάβει να φτιάξει μια συσκευή, ακόμα και εντός εγγύησης, εφόσον το δέχεται ο κατασκευαστής. Το κόστος των ανταλλακτικών δεν το επωμίζεται η εταιρία service, αλλά ο κατασκευαστής. Και για τα εργατικά, πληρώνεται πάλι από τον κατασκευαστή. Το θέμα είναι αν μπορεί να το φτιάξει, και αν έχει υιοθετήσει σχετική πολιτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Παιδιά μια τελευταία ερώτηση για την developer edition. Δηλαδή αν αγοράσω μεταχειρισμένη μία, θα έχω εγγύηση κανονικά στην Ελλάδα; Και θα χρειάζεται και η απόδειξη μαζί ή επειδή είναι dev edition θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου μόνο με το IMEI; Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδιά μια τελευταία ερώτηση για την developer edition. Δηλαδή αν αγοράσω μεταχειρισμένη μία, θα έχω εγγύηση κανονικά στην Ελλάδα; Και θα χρειάζεται και η απόδειξη μαζί ή επειδή είναι dev edition θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου μόνο με το IMEI; Σύμφωνα με τον gnt και αυτά που του είπε η HTC USA είσαι καλυμμένος μόνο με το ΙΜΕΙ εντός ΕΕ. Όμως συγκεκριμένα στη χώρα μας δυστυχώς ζητούν και την απόδειξη την οποία δεν μπορείς να έχεις. @gnt Φίλε μου βρήκα ολοκαίνουριο κόκκινο One ξεκλείδωτο ΕU edition. Από Αγγλία συγκεκριμένα. Ο πωλητής όμως ΔΕΝ θα μου στείλει απόδειξη. Αν χτυπα ξύλο χρειαστεί να σταλεί για επισκευή πού θα το στείλω; Μπορώ να στείλω δηλαδή οπουδήποτε στην ΕΕ για επισκευή χωρίς απόδειξη ή μόνο Αγγλία; Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιο άλλο service HTC εκτός από την ελεεινή Arvato; Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Σύμφωνα με τον gnt και αυτά που του είπε η HTC USA είσαι καλυμμένος μόνο με το ΙΜΕΙ εντός ΕΕ. Όμως συγκεκριμένα στη χώρα μας δυστυχώς ζητούν και την απόδειξη την οποία δεν μπορείς να έχεις. Καλημέρα. Έχω μπερδευτεί τώρα στο τι ισχύει. Πριν αγοράσω το κινητό από ένα παιδί εδώ της myphone κοινότητας, λόγω του ότι δεν είχε απόδειξη να μου δώσει, τηλεφώνησα στην arvato, και της έδωσα το Imei της συσκευής, λεγοντάς τους ότι δεν υπάρχει απόδειξη και αν από το imei είμαι καλυμένος σε τυχόν ανάγκη για service. H απάντηση ήρθε τηλεφωνικά την επόμενη μέρα οτι το κινητό καλύπτεται κανονικά και έτσι προχώρησα στην αγορά του. Έχει πάρει κανείς επίσημη απάντηση ότι απαιτείται απόδειξη? Το κινητό είναι ευρωπαικό, αν αυτό παίζει ρόλο.... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Τι να πω τώρα; Πήρα τηλέφωνο προχθές στην Arvato και μου είπαν ότι χρειάζονται την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Πλάκα μας κάνουν; Πραγματικά δεν ξέρω τι ισχύει στην Ελλάδα. Για την Ευρώπη είναι μόνο με ΙΜΕΙ. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Χωρίς απόδειξη πώς θα αποδείξεις ότι δεν είναι κλεμμένο; Θα μπορούσε να είναι προϊόν κλεπταποδόχου ή αγορασμένο από αλλού χωρίς να μπορεί να το εξακριβώσει κανείς. Edited December 13, 2013 by Makinen Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Επικοινώνησα μόλις πριν από 10 λεπτά με την Arvato. Συμπέρασμα από τη συνομιλία: Η απόδειξη μπορεί για οποιαδήποτε λόγο δικό τους να ζητηθεί, δεν είναι απαραίτητη όμως προυπόθεση, Για παράδειγμα όπως μου ανέφεραν (και έχουν δίκιο). Αν από τον έλεγχο του IMEI δουν ότι είναι κατασκευασμένο τον 7/13 και εμείς το πάμε για service καλή ώρα τον Αύγουστο του 2015, θα θέλουν την απόδειξη να ελέγχξουν πότε πραγματικά είναι αγορασμένο. Δηλαδή, πάει κάποιος στο Χ μαγαζί τον Αύγουστο του 2014 και αγοράζει το ΟΝΕ, κανονικά με απόδειξη. Αυτό όμως είναι κατασκευασμένο τον Μάιο του 2013. Η εγγύησή του βάσει απόδειξης είναι μέχρι τον 08/2016, αλλά αν χάσει την απόδειξη το κινητό θα είναι καλυμένο μέχρι τον 05/2015. Αυτά κατάλαβα, το θεωρώ λογικό, και η απόδειξη δε θα ζητηθεί οπωσδήποτε για να εισαχθεί στο service εφόσων είμαστε καθαρά εντός 2ετίας. Άλλος λόγος που μπορεί να ζητηθεί η απόδειξη, είναι φυσικά να έχει αναφερθεί ως κλεμμένο. Από κει και πέρα ελπίζω να μη γίνει καμιά αλλαγή πολιτικής πχ από θέμα ότι, κτύπα ξύλο,τα ΟΝΕ άρχισαν στον 1,5 χρόνο να τα φτύνουν και ομαδικά όλοι τρέχουν στο service... :X:X:X φτου φτου... Edited December 13, 2013 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Η ύπαρξη της απόδειξης απλουστεύει σημαντικά τη διαδικασία. Από εκεί και πέρα, όπως έγραψα παραπάνω, τη δουλειά σου μπορείς να την κάνεις και χωρίς αυτή υπό προϋποθέσεις. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος ύπαρξης της απόδειξης. Η συσκευή είναι με το ζόρι 8 μηνών, από το IMEI μπορούν να δουν αν είναι από χώρα που υποστηρίζουν ή αν είναι κλεμμένο. Τι άλλο μπορεί να έχει σημασία και να φαίνεται στην απόδειξη; Από ποιον το αγόρασες; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 αυτο που ειπε o babill παραπάνω..εσυ μπορει να πηρες σημερα τη συσκευη και να εχει κατασκευαστει 6/13. θα εχεις εγγυηση μέχρι 6/15 αν ομως εχεις αποδειξη που αναγράφει αγορα τον 12/13 θα εχεις εγγυηση μεχρι τον 12/15 ασχετος αν το κινητο με βαση imei κατασκευαστηκε 6/13 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Μια ερώτηση που προέκυψε με τη κουβέντα. Κάποιος που το έχει το κινητό χωρίς απόδειξη δεύτερο χέρι, πως μπορεί σε περίπτωση απώλειας να το δηλώσει, (πριν το χάσει βέβαια) ως ιδιοκτησία του? Ή με άλλα λόγια αν κανείς το έχει δηλώσει απώλεια, τι απαιτείται προς πιστοποίηση ιδιοκτησίας? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Επικοινώνησα με την HTC ξανά και μου είπαν ότι η εγγύηση καλύπτεται με το ΙΜΕΙ για αγορές εντός ΕΕ. Για αγορές εκτός ΕΕ, ξεκλείδωτες μονάχα, υποστηριζεται το GWS και καλύπτεται η εγγύηση από χώρες της ΕΕ μόνο με απόδειξη αγοράς. Στην Ελλάδα ισχύει ό, τι πει η Arvato. Μιλάμε για τραγελαφικα πράγματα. Σας προτείνω να κάνετε ένα τηλέφωνο όλοι σας να συγκρίνουμε όλοι μαζί τα λεγόμενα τους μήπως και βγάλουμε κάνα συμπέρασμα. Και το πρόβλημα για μένα είναι ότι ΔΕΝ μπορώ να έχω την απόδειξη. Ο πωλητής δεν την έχει. Edited December 13, 2013 by Alexcxvtr Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ωραία. Να σε ρωτήσω κάνα δυο πραγματάκια ακόμα. Η απόδειξη αγοράς είναι σημαντική ή μόνο με το ΙΜΕΙ μπορεί να γίνει η δουλειά; Ρωτάω γιατί σκεφτόμουν να αγοράσω ένα μεταχειρισμενο οπότε δεν θα είχα απόδειξη. Η εγγύηση που περιγράφεις στα ποστ σου ισχύει μόνο για τα dev και τα Google Play edition ή για οποιαδήποτε συσκευή οποιασδήποτε αμερικανικής εταιρείας; Σύμφωνα πάντα με ο, τι σου είπε η HTC USA. Στην arvato αυτο που κοιτουν ειναι το imei για να δουν αν εισαι σε εγγυηση ή οχι. Βλεπουν ποτε ενεργοποιηθηκε το κινητο και αμεσως ξερουν αν καλυπτεσαι ή οχι με εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Στην arvato αυτο που κοιτουν ειναι το imei για να δουν αν εισαι σε εγγυηση ή οχι. Βλεπουν ποτε ενεργοποιηθηκε το κινητο και αμεσως ξερουν αν καλυπτεσαι ή οχι με εγγυηση. Ζητούν και την απόδειξη φίλε μου. Μου το είπαν στο τηλέφωνο. Κάποτε είχα στείλει ένα Wildfire χωρίς απόδειξη γιατί την ξέχασα και μου το έστειλαν πίσω. Αγορασμένο από Wind και μάλιστα το έστειλα μέσω Wind. Ο, τι να 'ναι. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ξέρουμε πότε (αν?) το HTC One dual sim θα έρθει στην Ελλάδα? :confused: Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ξέρουμε πότε (αν?) το HTC One dual sim θα έρθει στην Ελλάδα? :confused: Λίγο δύσκολο έως απίθανο το κόβω, μιας και οι περισσότερες εταιρείες αυτές τις εκδόσεις τις κρατούν μόνο για την ασιατική αγορά. Φαντάσου ότι το s4 εκεί έχει τηλεόραση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Αυτο ακριβώς φοβομουν. Γιατί ναι μεν το άρθρο λέει οτι θα είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο,αλλά προσθέτει: " Δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα φτάσει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης." . Εχει επιδότηση ο αδερφός μου και ψάχνει συσκευή. Εχουμε εταιρικό πρόγραμμα όλη η οικογένεια (6 γραμμές,ζωή να'χουμε :p) και κάθε χρονο παίρνει ένας συσκευη (πλην γονιών,αυτοί παίρνουν ό,τι περισσεύει :p). Πέρυσι είχαμε 750 ευρώ επιδότηση, οπότε πήρα τζάπα το Note II και τα περισσευούμενα 50 ευρώ τα κάναμε εκπτωση στα πάγια (btw πήρα και επιστροφή 100 ευρω cashback από Samsung Hellas, το deal της 10ετίας :D). Φετος είναι η σειρά του αδερφού να πάρει συσκευή. Εχει το iPhone 4 και θέλει να μεταπηδησει στο android. Το Note III το βρίσκει πολύ μεγάλο (παρά τα όσα του λέω για να τον μεταπείσω:lol:),αλλά το HTC One του αρέσει πολύ. Βεβαια, τον χαλάει η ελλειψη card slot και η μη αποσπώμενη μπαταρία (σάμπως τα'χει στο iPhone του βεβαια? :devil: ), οπότε η εκδοση που λίνκαρα θα ηταν ιδανική (υπάρχει και το θέμα με την κάμερα,αλλά δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα) . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Αν υπάρχει σε κάποιο Ευρωπαϊκό αμαζον η στο expansys θα σε καλύψουν αυτοί με εγγύηση.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Αυτο ακριβώς φοβομουν. Γιατί ναι μεν το άρθρο λέει οτι θα είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο,αλλά προσθέτει: " Δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα φτάσει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης." . Εχει επιδότηση ο αδερφός μου και ψάχνει συσκευή. Εχουμε εταιρικό πρόγραμμα όλη η οικογένεια (6 γραμμές,ζωή να'χουμε :p) και κάθε χρονο παίρνει ένας συσκευη (πλην γονιών,αυτοί παίρνουν ό,τι περισσεύει :p). Πέρυσι είχαμε 750 ευρώ επιδότηση, οπότε πήρα τζάπα το Note II και τα περισσευούμενα 50 ευρώ τα κάναμε εκπτωση στα πάγια (btw πήρα και επιστροφή 100 ευρω cashback από Samsung Hellas, το deal της 10ετίας :D). Φετος είναι η σειρά του αδερφού να πάρει συσκευή. Εχει το iPhone 4 και θέλει να μεταπηδησει στο android. Το Note III το βρίσκει πολύ μεγάλο (παρά τα όσα του λέω για να τον μεταπείσω:lol:),αλλά το HTC One του αρέσει πολύ. Βεβαια, τον χαλάει η ελλειψη card slot και η μη αποσπώμενη μπαταρία (σάμπως τα'χει στο iPhone του βεβαια? :devil: ), οπότε η εκδοση που λίνκαρα θα ηταν ιδανική (υπάρχει και το θέμα με την κάμερα,αλλά δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα) . To ΟΝΕ dual sim, ούτε αυτό έχει αποσπώμενη μπαταρία. Αν ο αδελφός σου δεν χρησιμοποιεί δυο αριθμούς, το μόνο πλεονέκτημα είναι το microsd, που και αυτό μικρή χρησιμότητα έχει, δεδομένου ότι το ONE ήδη έχει 32GB built in, και με το sense 5 ανεβάζεις τον χώρο του Google Drive στα 50GB. To Note 3 είναι πιο ολοκληρωμένη λύση, αλλά αν δίνει μεγάλη έμφαση στο design, τότε το ONE is the way to go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts