Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά όσοι το πάτε στην Arvato για τα γνωστά προβλήματα το πάτε αφού πρώτα επικοιονωνήστε με το help center της HTC? Και το πάτε χέρι χέρι και σαν κάνουν επιτόπου την αντικατάσταση ή το στέλνετε μέσω courier?

Θα επιστρέψω και εγώ το δικό μου γιατί εκτός της κάμερας έχει και θέματα με το airoplane mode και την ανοιχτή ακρόαση κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Χθες την ώρα που μιλούσα έπεσε σε zero brightness και ταυτόχρονα σε airoplane mode!!

Μου ήρθε να το πετάξω κάτω ειλικρινά...

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στους xda λένε ότι έβαλαν flash focus assist στο 5.5. Αληθεύει;
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Εσβησα κατα λαθος το widget του καιρου. Ξερει κανεις ποιο .apk ειναι να το ξαναπερασω;

Οχι το ειδησεις και καιρος του Αndroid, αλλα της HTC.

Edited by spdrosin

Εγώ δεν είχα θέμα με δεδομένα.

Κινητό αγορασμένο από Amazon.de, για το θέμα της κάμερας το στέλνουμε Γερμανία ή arvato;

Edited by Finn

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Στους xda λένε ότι έβαλαν flash focus assist στο 5.5. Αληθεύει;

Αληθεύει. Το πόσταρα και γω χθες βράδυ που εξερευνούσα το Sense

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46477848&postcount=2

Είναι πάρα πολύ χρήσιμο και απορώ πως έλειπε τόσο καιρό

μακαρι να αληθευει, ήταν μεγάλη ελλειψη!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Πραγματικά. Διαβάζω ότι έβγαλαν τις διαφορές οθόνες κλειδώματος. Τι έχει τώρα δηλαδή; Μεγάλη βλακεία αν έβγαλαν την παραγωγικότητα...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Παράθεση:

Παράθεση από Highlander >

Το πρόβλημα παραμένει παρόλο που το έκλεισα και το ξανα-άνοιξα.

Το επιπλέον που δεν είχα παρατηρήσει γιατί χρησιμοποιώ bluetooth είναι πως αν δεν έχω bluetooth μπαίνει ανοιχτή ακρόαση, είτε σε εισερχόμενη είτε σε εξερχόμενη κλήση.

Επίσης 3-4 φορές μου έχει βγάλει ενώ το έχω στο χέρι μου και όχι στη φόρτιση, κάτι σαν "Ο φόρτιση δεν μπορεί να ξεκινήσει, χρησιμοποιείστε εγκεκριμένο φορτιστή".

Μάλλον κάτι σοβαρό συμβαίνει ε;

Θυμάται κανείς το τηλέφωνο της HTC ; Κάποιο 80011 νομίζω ότι είναι.

Μόλις έκλεισα με την HTC.

Τελικά θα έρθει courier να το πάρει, μάλλον έχει κάποια βλάβη.

Ενημερωτικά, έγινε αντικατάσταση συσκευής.

Στη νέα συσκευή που μου ήρθε δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί το Bluetooth.

Κάτι πρέπει να πίνουν εκεί στην Arvato δεν εξηγείται διαφορετικά.

Περιμένω πάλι να έρθουν να το πάρουν.

Ήρθε χθες η συσκευή αντικατάστασης.

Για την ώρα όλα δείχνουν καλά.

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Ήρθε χθες η συσκευή αντικατάστασης.

Για την ώρα όλα δείχνουν καλά.

Φίλε μου το courier για την αποστολή της συσκευής σου στο service και την παραλαβή της νέας έγινε με δικά σου έξοδα ή τα επιβαρύνεται η HTC?

Τάσος

Φοβερό νέο αυτό, προχθές το κράζαμε

:)

Τι έχει αλλάξει στο Blinkfeed; Μπορείς να βάλεις δικά σου RSS ή δεν κατάλαβα καλά;

Φίλε μου το courier για την αποστολή της συσκευής σου στο service και την παραλαβή της νέας έγινε με δικά σου έξοδα ή τα επιβαρύνεται η HTC?

Στέλνουν Γενική Ταχυδρομική με δικά τους έξοδα, για την παραλαβή και την παράδοση.

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Φοβερό νέο αυτό, προχθές το κράζαμε

:)

Τι έχει αλλάξει στο Blinkfeed; Μπορείς να βάλεις δικά σου RSS ή δεν κατάλαβα καλά;

Στα 6 λεπτά εξηγεί τη διαδικασία.

τελικά μαζί με την 4.3 θα πάρουμε και το sence 5.5?

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Στα 6 λεπτά εξηγεί τη διαδικασία.

Και εδώ αναλυτικά οι αλλαγές του 5.5

http://www.pocket-lint.com/news/124286-htc-sense-5-5-vs-sense-5-new-features-tweaks-and-changes-reviewed

Τρομερή δουλειά από την ΗTC.

Στέλνουν Γενική Ταχυδρομική με δικά τους έξοδα, για την παραλαβή και την παράδοση.

οκ, ευχαριστώ! Έλεγα να το στείλω και εγώ το δικό μου αλλά μετά από αυτά που ακούω ότι δηλαδή δεν διορθώνεται κάτι με τη μωβ κάμερα κλπ κλπ μάλλον θα το αφήσω να μείνω με το δικό μου..

Τάσος

Παιδειά σε εσάς δουλευει η περικοπή των βίντεο? Τώρα είδα ότι δεν δουλεύει σε εμένα πλέον...
technoholic maniac reviewer

Παρατηρήσατε πως με το νέο firmware χρειάζεται περισσότερη ώρα να έχεις πατημένο το Power για να ανοίξει η συσκευή σε αντίθεση με πριν που ένα (ακόμα και καταλάθος) στιγμιαίο πάτημα ενεργοποιούσε το τηλέφωνο ;

Παρατηρήσατε πως με το νέο firmware χρειάζεται περισσότερη ώρα να έχεις πατημένο το Power για να ανοίξει η συσκευή σε αντίθεση με πριν που ένα (ακόμα και καταλάθος) στιγμιαίο πάτημα ενεργοποιούσε το τηλέφωνο ;

Ισχύει ναι. Για μένα καλό αυτό, αλλά στην αρχή τρόμαξα λίγο να πω την αλήθεια

Ισχύει ναι. Για μένα καλό αυτό, αλλά στην αρχή τρόμαξα λίγο να πω την αλήθεια

Εγώ μέχρι να μου απαντήσεις εσύ τώρα τη διατηρούσα την υποψία τρομάρας μου. Χαχαχα.

Νόμιζα μετά το flashάρισμα του νέου firmware κάτι παίχτηκε. :wacko:

Καλημέρα σας,

Σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο το ΟΝΕ , και θα ήθελα να μου λέγατε τι να προσέχω . Να δω την ημερομηνία παραγωγής αν είναι κάποια σειρά προβληματική , αν το wifi δεν πιάνει καλά , ή οτιδήποτε εσείς που το έχετε θεωρείτε ότι πρέπει να προσέξω γιατί παρουσιάζεται σαν συχνό πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Καλημέρα σας,

Σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο το ΟΝΕ , και θα ήθελα να μου λέγατε τι να προσέχω . Να δω την ημερομηνία παραγωγής αν είναι κάποια σειρά προβληματική , αν το wifi δεν πιάνει καλά , ή οτιδήποτε εσείς που το έχετε θεωρείτε ότι πρέπει να προσέξω γιατί παρουσιάζεται σαν συχνό πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

Κοίτα το εξωτερικά αν είναι οκ, και λειτούργησε την φωτογραφική σε συνθήκες χαμηλού φωτός να δεις αν έχει αυτό το purple tint.

Και ρώτα τον πωλητή γιατί το πουλάει :-)

Το ποιο πιθανό είναι ότι κάποιος το πουλάει, όχι επειδή το βαρέθηκε, αλλά είτε επειδή έχει κάποιο πρόβλημα είτε επειδή πάει σε μεγαλύτερη οθόνη (one max ή note).

Κοίτα το εξωτερικά αν είναι οκ, και λειτούργησε την φωτογραφική σε συνθήκες χαμηλού φωτός να δεις αν έχει αυτό το purple tint.

Και ρώτα τον πωλητή γιατί το πουλάει :-)

Το ποιο πιθανό είναι ότι κάποιος το πουλάει, όχι επειδή το βαρέθηκε, αλλά είτε επειδή έχει κάποιο πρόβλημα είτε επειδή πάει σε μεγαλύτερη οθόνη (one max ή note).

Αυτό το purple tint είναι hardware πρόβλημα;

εκτός απο το purple tint τι αλλο πρόβλημα βγάζουν αυτά τα μοντέλα;

Καλημέρα σας,

Ευχαριστώ.

1. Κάποιο gap που έχουν παρατηρήσει κάποιοι μεταξύ του τζαμιού της οθόνης και του body της συσκευής σε κάποιο σημείο(στο δικό μου δεν το έχω, οπότε δεν ξέρω τί ακριβώς εννοούν)

2. Μωβ αποχρώσεις σε νυχτερινές photos χωρίς φλας (99,9% θα το έχεις καθώς πρόκειται για διαπιστωμένο πρόβλημα που άλλοι το αποδίδουν στο software και άλλοι στο module της κάμερας.

3. Αν σε ενδιαφέρει η εγγύηση δες αν έχει περαστεί custom rom και έχει ξεκλείδωτο bootloader οπότε χάνεται και η εγγύηση,

4. Σε κάποιες φάσεις αραιά και που κατά τη διάρκεια της κλίσης μπαίνει από μόνο του σε airoplane mode ή/και ανοίγει η ανοιχτή ακρόαση και σε ξεκουφαίνει.. οπότε καλό θα είναι να δοκιμάσεις να κάνεις κάποιες κλίσεις πριν το πάρεις μπας και σου τύχει.. Αλλιώς ρώτα τον κάτοχο να σου πει αν του έχει τύχει κάτι σχετικό.

5. Εννοείται για γρατσουνιές - χτυπήματα κλπ.

Τάσος

1. Κάποιο gap που έχουν παρατηρήσει κάποιοι μεταξύ του τζαμιού της οθόνης και του body της συσκευής σε κάποιο σημείο(στο δικό μου δεν το έχω, οπότε δεν ξέρω τί ακριβώς εννοούν)

2. Μωβ αποχρώσεις σε νυχτερινές photos χωρίς φλας (99,9% θα το έχεις καθώς πρόκειται για διαπιστωμένο πρόβλημα που άλλοι το αποδίδουν στο software και άλλοι στο module της κάμερας.

3. Αν σε ενδιαφέρει η εγγύηση δες αν έχει περαστεί custom rom και έχει ξεκλείδωτο bootloader οπότε χάνεται και η εγγύηση,

4. Σε κάποιες φάσεις αραιά και που κατά τη διάρκεια της κλίσης μπαίνει από μόνο του σε airoplane mode ή/και ανοίγει η ανοιχτή ακρόαση και σε ξεκουφαίνει.. οπότε καλό θα είναι να δοκιμάσεις να κάνεις κάποιες κλίσεις πριν το πάρεις μπας και σου τύχει.. Αλλιώς ρώτα τον κάτοχο να σου πει αν του έχει τύχει κάτι σχετικό.

5. Εννοείται για γρατσουνιές - χτυπήματα κλπ.

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, ήσουν κατατοπιστικότατος. θα τα δω όλα αυτά.

αυτό με το 99.9% των κινητών με purple φωτός τη νύχτα χωρίς φλας μήπως είναι υπερβολή? δηλαδή στο δικό μου που βγάζει κανονικά σε σκοτάδι είμαι στο 0.1%?

απλά ρώτα για zero gap, κοίτα για απόδειξη, (και αν έχει κάνει root ρωτα αν έχει κάνει soff). πλέον ακόμα και με son και με hboot 1.54 σε λίγες μέρες θα μπορουν να γίνουν και αυτά soff. ρώτα και αυτό με την μωβ απόχρωση στις φωτο σε σκοτεινές φωτο. το να μπαίνει σε flight mode όταν κάνεις κλήση αυτό είναι κάτι σπανιο αλλά γενικά ρώτα αν παρατήρησε τίποτα περίεργο στη χρήση του κινητού

technoholic maniac reviewer