gsir Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 λογικό δεν είναι να ασχολείται ο κόσμος με ότι καινούργιο κυκλοφορεί; πριν 7 μήνες ο κόσμος ασχολούνταν με το s4, one, z τώρα με την καινούργια φουρνιά. είδικα τότε είχαν γίνει πόσα vs με πολλές σελίδες μεταξύ των παραπάνω. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Καλησπερα παιδια...Εδω και 3-4 μερες εχω παρατηρησει οτι οταν μιλαω στο τηλεφωνο δυσκολευομαι να ακουσω το ατομο με τον οποιο μιλαω...Οπως επισης και αυτος εμενα...Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος??Τι μπορει να συμβαινει???οοοεεεοοο???!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Παρατηρω οτι δημιουργειται πολυ hype με τις τελευταιες κυκλοφοριες βλεπε Note 3, G2, Z1 και συγχρονως "παραγκωνισμό" του One. Δηλαδη θεωρειται ξεπερασμενη πλεον η συσκευη ή ειναι τόσο μάπα;; Στην ουσια η μονη διαφορα ειναι ο σναπντραγκον 800. παντα αυτο γινοταν φιλε μου.ο καθενας μας ομως μπορει να κρινει μια συσκευει αν ειναι πισω και ποσο απο τον ανταγωνισμο.εγω για παραδειγμα αν και εχω το s4 9500 πηρα το one και μου αρεσε παρα πολυ που το s4 το αφησα στην ακρη. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdimit Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Παρατηρω οτι δημιουργειται πολυ hype με τις τελευταιες κυκλοφοριες βλεπε Note 3, G2, Z1 και συγχρονως "παραγκωνισμό" του One. Δηλαδη θεωρειται ξεπερασμενη πλεον η συσκευη ή ειναι τόσο μάπα;; Στην ουσια η μονη διαφορα ειναι ο σναπντραγκον 800. μήπως θα έπρεπε να προσθέσεις, εκτός από τα 3 που ανέφερες, ότι έξω πολύ hype γίνεται και με το one max?? βλέπεις μπορεί να "παραγκωνίζεται" το one, αλλά όλοι περιμένουν το μεγάλο του αδελφάκι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Δεν θεωρείται, ούτε είναι μάπα. Απλά οι εταιρείες πλέον έχουν μικρύνει υπερβολικά πολύ τον κύκλο κάθε συσκευής με αποτέλεσμα να βγάζουν συνεχώς καινούριες και να τις πλασάρουν. Σε αυτό παίζει ρόλο και το μάρκετινγκ και ο υπερκαταναλωτισμός που κάνει τον κόσμο να "βαριέται" συσκευές (είτε τηλέφωνα, είτε τάμπλετς, είτε οτιδήποτε) που δεν έχουν κανένα πρόβλημα και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις. Δεν άλλαξε ο κόσμος από το S3 στο S4, ούτε από το Note 2 στο Note 3. Απλά είναι αυτή η ανάγκη του συστήματος της κατανάλωσης να πρέπει να παράγει και συνεπώς ότι παράγεται να βρίσκει πελάτες. Το φαινόμενο αυτό είναι ακόμα πιο έντονο στους πελάτες της Αππλ, που συχνά αγοράζουν συσκευές που δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά και τις οποίες η Αππλ πλασάρει λες και φέρανε επανάσταση. Προσωπικά αν το One μου δεν βγάλει προβλήματα δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το αλλάξω για αρκετό καιρό. Ειδικά όταν μιλάμε για συσκευές που κάνουν αρκετές εκατοντάδες Ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Παιδια οταν βγαινει κατι καινουργιο ετσι θα ειναι...εγω εχω να πω ενα πραγμα:το κινητο ειναι απλα αλλου...εχει τα ψιλοπροβληματακια του,για την καμερα κυριως,αλλα παιδια το κινητο ειναι γρηγορο,χωρις lugs και δεν το αφηνω απο τα χερια μου....ασε που γινεται και google edition οποτε δυο σε ενα.... Περιμενουμε την 4.3 και αν δεν δουμε διαφορα κυριως στην μπαταρια γιατι σε ολα τα αλλα ειμαι ικανοποιημενος βαζω την 4.4 και το κανω google edition.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Είναι το μόνο κινητό που σκέφτομαι να κρατήσω πάνω από 2 χρόνια. Έχω το Google Edition και ύστερα από πολλά Αndroid κινητά, επιτέλους βρήκα αυτό που είναι πραγματικά απροβλημάτιστο στην καθημερινή του χρήση. Ακόμα και όταν κάποτε αλλάξω συσκευή (με βλέπω προς Nexus μεριά), πάντα θα το έχω στο μυαλό μου ως την κορυφαία Android υλοποίηση. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 οτι και να λέμε το κινητό δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την καινούργια φουρνιά, ίσα ίσα. οκ η κάμερα ειναι το μελανό του σημείο αλλά και πάλι εμενα με ικανοποιεί. μη ξεχνάμε ότι τραβάει απίστευτο hd βίντεο. σε φωτο πάσχει. τεράστιο θετικό είναι και η υποστήριξη να λήξει και να θες αλλαγείς περνάς την google edition και είσαι ωραίος. δε σκέφτομαι παντως να το δωσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο ακόμα και καινούργιο να πάρω το one παίζει να το κρατήσω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 οτι και να λέμε το κινητό δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την καινούργια φουρνιά, ίσα ίσα. οκ η κάμερα ειναι το μελανό του σημείο αλλά και πάλι εμενα με ικανοποιεί. μη ξεχνάμε ότι τραβάει απίστευτο hd βίντεο. σε φωτο πάσχει. τεράστιο θετικό είναι και η υποστήριξη να λήξει και να θες αλλαγείς περνάς την google edition και είσαι ωραίος. δε σκέφτομαι παντως να το δωσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο ακόμα και καινούργιο να πάρω το one παίζει να το κρατήσω.. Εγώ πάλι δε λέω μεγάλα λόγια γιατί και το One X αν είχα βλέποντας το one θα τρελλαινόμουν να το παρω. Οποτε περιμένοντας το "next one" δεν παίρνω όρκους. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Παιδια ενας φιλος μου εχει παρει το one και θα σας παρακαλουσα να του λυσουμε 2 αποριες. 1) ενω λειτουργει το κινητο κανονικα στα ελληνικα, δεν μπορει να κανει γρηγορη αναζητηση στις επαφες απο το πληκτρολογιο που πραγματοποιει κλησεις. Οι επαφες που του εμφανιζει ειναι μονο αυτες με αγγλικους χαρακτηρες ενω σε προηγουμενα htc το εκανε κανονικα 2) δεν εχει βρει το τροπο να προσθετει φωνητικη κληση στις επαφες. Εννοω να καταγραφει δικια του φραση και να συνδεεται με την εκαστοτε επαφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Παιδια ενας φιλος μου εχει παρει το one και θα σας παρακαλουσα να του λυσουμε 2 αποριες. 1) ενω λειτουργει το κινητο κανονικα στα ελληνικα, δεν μπορει να κανει γρηγορη αναζητηση στις επαφες απο το πληκτρολογιο που πραγματοποιει κλησεις. Οι επαφες που του εμφανιζει ειναι μονο αυτες με αγγλικους χαρακτηρες ενω σε προηγουμενα htc το εκανε κανονικα 2) δεν εχει βρει το τροπο να προσθετει φωνητικη κληση στις επαφες. Εννοω να καταγραφει δικια του φραση και να συνδεεται με την εκαστοτε επαφη Για το δεύτερο ξέρω ότι υπάρχει εφαρμογή επί πληρωμή στο store..άμα θες να ποστάρω το λινκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Για το δεύτερο ξέρω ότι υπάρχει εφαρμογή επί πληρωμή στο store..άμα θες να ποστάρω το λινκ... Ναι ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ναι ευχαριστω! Επειδή δεν έχω τώρα υπολογιστή και ειμαι από κινητό θα σου πω το όνομα..λέγεται voice speed dial και είναι της cyberon corp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Παιδια ενας φιλος μου εχει παρει το one και θα σας παρακαλουσα να του λυσουμε 2 αποριες. 1) ενω λειτουργει το κινητο κανονικα στα ελληνικα, δεν μπορει να κανει γρηγορη αναζητηση στις επαφες απο το πληκτρολογιο που πραγματοποιει κλησεις. Οι επαφες που του εμφανιζει ειναι μονο αυτες με αγγλικους χαρακτηρες ενω σε προηγουμενα htc το εκανε κανονικα 2) δεν εχει βρει το τροπο να προσθετει φωνητικη κληση στις επαφες. Εννοω να καταγραφει δικια του φραση και να συνδεεται με την εκαστοτε επαφη Για το πρώτο, το πρόσεξα στο κινητό μιας φίλης. Αν και hox μόλις έβαλε την 4.2 πήγα να της δείξω αυτό ακριβώς και με έκπληξη ανακάλυψα ότι σε αυτήν δούλευε όπως λες (στο δικό μου one κανονικά). Μάλλον φταίει ότι είναι γερμανικό t mobile. Ψάξε να δεις μήπως η συσκευή δεν είναι ελληνική. Το κακό είναι ότι δεν ξέρω πώς και αν διορθώνεται. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πολύ περίεργο το πρώτο. Από πού το πήρε; Είναι branded; Ποια έκδοση έχει; Το έκανε πάντα; Εμένα είναι US unlocked το έχω και στα αγγλικά το μενού και ψάχνω κανονικά στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Πολύ περίεργο το πρώτο. Από πού το πήρε; Είναι branded; Ποια έκδοση έχει; Το έκανε πάντα; Εμένα είναι US unlocked το έχω και στα αγγλικά το μενού και ψάχνω κανονικά στα ελληνικά. Εαν παει στην αναζητηση επαφων κανει κανονικα ελληνικη αναζητηση. Δεν κανει απο το πληκτρα κλησης (την εξυπνη αναζητηση) που εκανε παλια το sense Edited October 12, 2013 by kollatos Διαγραφή διαφημιστικού link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Εαν παει στην αναζητηση επαφων κανει κανονικα ελληνικη αναζητηση. Δεν κανει απο το πληκτρα κλησης (την εξυπνη αναζητηση) που εκανε παλια το sense Γι αυτό μιλάω κι εγώ. Στη γλώσσα συστήματος θα πρέπει να είναι επιλεγμένο ελληνικά (ελλάδα). Edited October 12, 2013 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μεσα στο σπιτι εχω φουλ σημα wifi και παει και μου συνδεεται στο τομσον του γειτονα με με μια γραμμη σημα. Γενικα εχει θεμα με τα ασυρματα δικτυα δεν μενει σταθερο σε ενα. Ειδικα οταν εχω δυο δικτυα με χαμηλο σημα μπαινοβγαινει μια στο ενα μια στο αλλο..Συμβαινει σε κανεναν αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μεσα στο σπιτι εχω φουλ σημα wifi και παει και μου συνδεεται στο τομσον του γειτονα με με μια γραμμη σημα. Γενικα εχει θεμα με τα ασυρματα δικτυα δεν μενει σταθερο σε ενα. Ειδικα οταν εχω δυο δικτυα με χαμηλο σημα μπαινοβγαινει μια στο ενα μια στο αλλο..Συμβαινει σε κανεναν αυτο; Φυσιολογικό είναι αυτό. Προσπαθεί να συνδεθεί όπου έχει καλό σήμα (έστω κι αν στιγμιαία μόνο βρήκε καλύτερο σήμα εκεί). Σβήσε το wifi του γείτονα από τη λίστα αν δεν θέλεις να συνδέετε με αυτό. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Εαν παει στην αναζητηση επαφων κανει κανονικα ελληνικη αναζητηση. Δεν κανει απο το πληκτρα κλησης (την εξυπνη αναζητηση) που εκανε παλια το sense Έχεις δίκιο φίλε, δεν είχα ιδέα ότι μπορείς να ψάξεις και από εκεί. Τώρα το ανακάλυψα. Και σε μένα μόνο λατινικά γράφει. :) Το κακό είναι ότι τόσο καιρό δεν το ήξερα ότι υπάρχει η δυνατότητα και απλά πήγαινα στην αναζήτηση επαφών που την είχα ακριβώς "δεξιά". Τώρα που το είπες μου κακοφαίνεται. Στα ελληνικά δουλεύει κανονικά; @abalaea γιατί δεν κάνεις "Forget" το δίκτυο του γείτονα; Προσωπικά με ασύρματα δεν έχω θέμα. Γρήγορα συνδέεται και χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Είχα μια συζήτηση με την HTC Ελλάδος για την υπέροχη εμπειρία που είχα με το σέρβις τους. Στο τέλος τους είπα ότι πήρα μια συσκευή που βγάζει μωβ φωτογραφίες στα σκοτάδια και αυτή ήταν η απάντηση που πήρα. Καλημέρα Δημήτρη. Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι σύντομα θα διατεθεί αναβάθμιση σε Android 4,3, το οποίο αφορά και στην επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει στην κάμερα ορισμένων One. Σε ευχαριστούμε για την κατανόηση. Μ' αρέσει η αισιοδοξία τους αλλά στους xda δεν την συμμερίζονται. Και πολύ σωστά! look at me ---> http://www.youtube.com/watch?v=KZqZv6MlU8g Οι λύσεις είναι 2 η τρίτη είναι απλή υπόθεση αφού το θέμα είναι καταφατικά φως φανάρι/προβόλι κακής υλοποίησης/σχεδίασης 1. Επιστροφή συσκευής για επισκευή και θα βάλουν στο σερβις έξτρα αυτοκόλλητα χάλκινα για καλύτερη θερμοαπαγωγή 2. Επιστροφή συσκευής για επισκευή και θα αλλάξουν στο σέρβις camera module νεότερο, όχι το κλασσικό παλιό της STM το οποίο και επηρρεάζεται 3. Αν υποθέσουμε οτι θα βγάλει update μάλλον θα κλάψει κόσμος γιατί αν παίξει με τα RGB gains θα χαλάσει η ποιότητα και η ορθή αποτύπωση των χρωμάτων, άν τώρα παίξουν με τα ρεύματα και χαμηλώσουν τα ρεύματα στο τσιπάκι πίσω από τη κάμερα (dedicated Image processor) το οποίο και υπερθερμένεται και με τη σειρά του επηρρεάζει τη κάμερα, αν λοιπόν μειώσουν τα ρεύματα για να επιτύχουν μικρότερη υπερθέρμανση τότε μάλλον θα ακυρώσουν τις "αρετές" του κινητού όσον αφορά τουλάχιστον τις χαμηλού φωτισμού φωτογραφίες... Edited October 12, 2013 by sugardad Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Σε προηγούμενες Rom όμως δεν υπήρχε.Αρα κάτι έκαναν για να παρουσιάζει η κάμερα αυτήν την συμπεριφορά ακόμα και σε καινούργια κινητα,και λογικά ειναι αναστρέψιμο. Edited October 13, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Σε προηγούμενες Rom όμως δεν υπήρχε.Αρα κάτι έκαναν για να παρουσιάζει η κάμερα αυτήν την συμπεριφορά ακόμα και σε καινούργια κινητα,και λογικά ειναι αναστρέψιμο. Το μόνο σίγουρο στη δική μου περίπτωση είναι ότι τα πρώτα δευτερόλεπτα η οθόνη δείχνει μαύρο και σιγά σιγά κοκκινίζει. Διαβάζοντας στους xda προτείνουν την απαίτηση επισκευής με module με ημερομηνία μετά τον Σεπτέμβριο (αν και εκ του πονηρού η htc σε κάποια module βάζει ημερομηνία κατασκευής 0/0/0000 ώστε να μην ξέρουμε τι έβαλαν) . Εγώ προσωπικά στα περισσότερα σενάρια φωτογράφισης ως τώρα δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα αφού μόνο σε απόλυτο σκοτάδι έχω προβλήματα. Αλλά στους xda μιλάνε για σταδιακή χειροτέρευση οπότε ίσως να είναι νωρίς ακόμα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) Ναι αλλά αυτο δεν εμφανίστηκε μετά από τις τελευταίες ρομ?Το λέω,γιατί κάποια παιδιά παρόλο που το άλλαξαν με καινούργιο,το εμφάνισε πάλι άμεσα....Κάποια ίσως αναβάθμιση στην κάμερα έκανε την ζημια,και εμφάνισε την υπερθέρμανση στα παλαιότερα module.Στην τελική περιμένετε λιγάκι να ξεστοκαρει τα παλαιά η εδώ αντιπροσωπεια,και πηγαινετε το για αλλαγη. Edited October 14, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ναι αλλά αυτο δεν εμφανίστηκε μετά από τις τελευταίες ρομ?Το λέω,γιατί κάποια παιδιά παρόλο που το άλλαξαν με καινούργιο,το εμφάνισε πάλι άμεσα....Κάποια ίσως αναβάθμιση στην κάμερα έκανε την ζημια,και εμφάνισε την υπερθέρμανση στα παλαιότερα module.Στην τελική περιμένετε λιγάκι να ξεστοκαρει τα παλαιά η εδώ αντιπροσωπεια,και πηγαινετε το για αλλαγη. Η αλήθεια είναι ότι ως τώρα είχα 3 συσκευές στα χέρια μου. Οι 2 πρώτες δεν είχαν απολύτως τίποτα αλλά έτρεχαν κυρίως την 4.1. Η δεύτερη που έτρεξε λίγο την 4.2 ήταν ήδη προβληματική στην κάμερα οπότε δεν θυμάμαι και πολύ την συμπεριφορά της. Η τελευταία που μου έδωσαν κοκκίνιζε με το καλημέρα. Οχι από την πρώτη μέρα αλλά από την πρώτη στιγμή. Λάθος μου που δεν δοκίμασα πριν κάνω τις ενημερώσεις. Αλλά αν ισχύει αυτό που λέει η αντιπροσωπεία (καινούρια συσκευή ή refurbished) τότε, ή δεν διορθώθηκε το θέμα από τον προηγούμενο χρήστη (ή δεν το πρόσεξαν καν) ή η 4.2 κάνει άμεση καταστροφή του φακού (που το θεωρώ μάλλον δύσκολο). Πάντως αν ήταν refurbished η τελευταία συσκευή να πω ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά αφού εξωτερικά ήταν καλύτερη κι από καινούρια. Για μένα πάντως (γι αυτό που κρατάω εννοώ) προς το παρόν το πρόβλημα είναι μικρό κι αν μείνει έτσι απλά θα κάνω αυτό που λες και θα ζητήσω αλλαγή / επισκευή προς το τέλος της εγγύησης. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts