Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω στο 100 %. Εδώ έμεινα χωρίς sense κοντά στους 9 μήνες κι έπαθα κατάθλιψη. Σορι, αλλά πέραν της κάμερας δεν βρίσκω άλλο λόγο να πάρει κάποιος το s4.

Παιδια θα τα λεμε όλα, δε θα μεροληπτούμε. Τα εχουμε ξαναπει.

S4: Μεγαλυτερη οθονη (ναι, το μικροτερο bezel είναι μεγαλη υποθεση), καλυτερη καμερα, καλυτερη μπαταρια (ένα 15% ευκολα), επεκτασιμη μνημη (με καλυπτουν τα 32 αλλα δεν παυει να είναι benefit).

One: Πολύ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης (πλαστικο παιχνιδι vs κορυφαια υλικα), smoothness/αμεσοτητα (πολύ πιο ελαφρυ και ομορφο το sense), πιο αμεση καμερα...

edit: Επιβεβαιωνω την 4.2.2 για T-MOB101...

Edited by v@gelis

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια θα τα λεμε όλα, δε θα μεροληπτούμε. Τα εχουμε ξαναπει.

S4: Μεγαλυτερη οθονη (ναι, το μικροτερο bezel είναι μεγαλη υποθεση), καλυτερη καμερα, καλυτερη μπαταρια (ένα 15% ευκολα), επεκτασιμη μνημη (με καλυπτουν τα 32 αλλα δεν παυει να είναι benefit).

One: Πολύ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης (πλαστικο παιχνιδι vs κορυφαια υλικα), smoothness/αμεσοτητα (πολύ πιο ελαφρυ και ομορφο το sense), πιο αμεση καμερα...

edit: Επιβεβαιωνω την 4.2.2 για T-MOB101...

Αμάν, και εσύ με τα bezel; Προσωπικά θεωρώ τα μικρά bezel μειονέκτημα. Το bezel είναι ο προφυλακτήρας του κινητού. Ενα μικρό ή ανύπαρκτο bezel σημαίνει ότι οποιαδήποτε δυνατή επαφή στη γωνία θα καταστρέψει την οθόνη. Άλλωστε το μεγάλο bezel στο one είναι το αντάλλαγμα για τα ηχεία. Νομίζω ότι σχεδιαστικά δεν τίθεται σύγκριση σε κανένα επίπεδο.

Στα υπόλοιπα + του S4 συμφωνώ εκτός του ότι έδωσαν 16gb + sd. Αν ήταν 32gb + sd ώστε η sd να είναι για ώρα ανάγκης και όχι για να λύσει το πρόβλημα. Η sd δεν είναι εμπιστοσύνης. Είναι αργή και ξένο σώμα για της συσκευή. Το θέλω σαν feature αλλά όχι για να κόψουν αυτοί από το κόστος κατασκευής.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Και εγώ με t mob 101 πήρα σήμερα την 4.2.2,πήγα να την κάνω εγκατάσταση και ξεκίνησε μια χαρά μέχρι που στο 1/4 της μπάρας κόλλησε για κάνα 3ωρο...το έκλεισα,άνοιξε και ζήτησε να την ξανακατεβασει,το άφησα και πάλι έγινε το ίδιο...Τι μπορεί να φταίει;Ευχαριστω πολύ.

Και εγώ με t mob 101 πήρα σήμερα την 4.2.2,πήγα να την κάνω εγκατάσταση και ξεκίνησε μια χαρά μέχρι που στο 1/4 της μπάρας κόλλησε για κάνα 3ωρο...το έκλεισα,άνοιξε και ζήτησε να την ξανακατεβασει,το άφησα και πάλι έγινε το ίδιο...Τι μπορεί να φταίει;Ευχαριστω πολύ.

Πως προσπάθησες με wifi ή με 3g/4g ?

Υποθέτω οτι έκανες την διαδικασία και πέρασες το stock recovery .

Samsung galaxy s21+

Πως προσπάθησες με wifi ή με 3g/4g ?

Υποθέτω οτι έκανες την διαδικασία και πέρασες το stock recovery .

Ναι το πέρασα τo στοκ και το δοκίμασα με 3g..

Ναι το πέρασα τo στοκ και το δοκίμασα με 3g..

Ίσως να φταίει αυτο ,δοκίμασε κάποια στιγμή όταν θα βρεις wifi .

Samsung galaxy s21+

Αμάν, και εσύ με τα bezel; Προσωπικά θεωρώ τα μικρά bezel μειονέκτημα. Το bezel είναι ο προφυλακτήρας του κινητού. Ενα μικρό ή ανύπαρκτο bezel σημαίνει ότι οποιαδήποτε δυνατή επαφή στη γωνία θα καταστρέψει την οθόνη. Άλλωστε το μεγάλο bezel στο one είναι το αντάλλαγμα για τα ηχεία. Νομίζω ότι σχεδιαστικά δεν τίθεται σύγκριση σε κανένα επίπεδο.

Στα υπόλοιπα + του S4 συμφωνώ εκτός του ότι έδωσαν 16gb + sd. Αν ήταν 32gb + sd ώστε η sd να είναι για ώρα ανάγκης και όχι για να λύσει το πρόβλημα. Η sd δεν είναι εμπιστοσύνης. Είναι αργή και ξένο σώμα για της συσκευή. Το θέλω σαν feature αλλά όχι για να κόψουν αυτοί από το κόστος κατασκευής.

Παιδιά, εδώ δεν είναι ταμπλέτα. Είναι κινητό. Δε μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι είναι καλύτερο κάτι με μικρότερο ωφέλιμο χώρο οθόνης από κάτι άλλο με μεγαλύτερες διαστάσεις και μικρότερη οθόνη. Με τα ακροδακτυλα η την παλάμη κρατάμε ένα κινητό, δε μπορούμε να λέμε ότι είναι καλύτερο το μεγάλο bezel. Το επιχείρημα για τα ηχεία σαφώς κι έχει λογική , αλλά προσωπικά θα προτιμούσα χειρότερα ηχεία για μικρότερη συσκευη. Αυτά είναι γούστα βέβαια...

Αναφορικά με τη μνημη δε διαφωνώ επί της ουσίας. Μετά από 2 κρεμασματα microsd και διαγραφη μνημης στο παρελθον με note , note 2 προτιμω κι εγω σαφως την ενσωματωμένη μνημη ξεκάθαρα...

Παιδιά, εδώ δεν είναι ταμπλέτα. Είναι κινητό. Δε μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι είναι καλύτερο κάτι με μικρότερο ωφέλιμο χώρο οθόνης από κάτι άλλο με μεγαλύτερες διαστάσεις και μικρότερη οθόνη. Με τα ακροδακτυλα η την παλάμη κρατάμε ένα κινητό, δε μπορούμε να λέμε ότι είναι καλύτερο το μεγάλο bezel. Το επιχείρημα για τα ηχεία σαφώς κι έχει λογική , αλλά προσωπικά θα προτιμούσα χειρότερα ηχεία για μικρότερη συσκευη. Αυτά είναι γούστα βέβαια...

Αναφορικά με τη μνημη δε διαφωνώ επί της ουσίας. Μετά από 2 κρεμασματα microsd και διαγραφη μνημης στο παρελθον με note , note 2 προτιμω κι εγω σαφως την ενσωματωμένη μνημη ξεκάθαρα...

Ο σχεδιασμός μιας συσκευής έχει ένα σωρό παραμέτρους. Το bezel στο ύψος είναι μια αδιάφορη (σχεδόν) μάζα αφού το κινητό το πιάνουμε από το μέσο και όχι από τα άκρα (εγώ προσωπικά βλέπω ότι πια είμαι στα όρια αφού μετά βίας χωράει στο ύψος στην πίσω τσέπη). Το πλάτος της συσκευής είναι το βασικό μέγεθος και κατά δεύτερο λόγο το πάχος. Οποτε αυτό που πρακτικά μας ενδιαφέρει είναι να έχει όσο το δυνατόν μικρότερα bezel δεξιά και αριστερά από την οθόνη, Αλλά να είναι τόσα ώστε να αποφεύγονται τα άκυρα αγγίγματα που προκύπτουν από τη λαβή. Διαφωνώ ακόμα και με το μηδενικό κάτω bezel του S4 που σαν αποτέλεσμα έχει να πατιέται συνεχώς το κάτω δεξιά κουμπί (που εκνευριστικά είναι το πίσω). Εδώ πατάω το home του One (με το "μαξιλαράκι" του αντίχειρα) που όχι μόνο είναι πάνω από bezel αλλά έχει "σπρωχτεί" προς τα μέσα. Είναι τόσα στο σχεδιασμό μιας συσκευής που ανακαλύπτεις τη χρηστικότητα τους (ή μη) κατά τη διάρκεια μακρόχρονης χρήσης και είναι τραγικό λάθος να διαβάζω από κάποιους ξερά νούμερα χωρίς λογική (το γνωστό παραμύθι με το πάχος).

Παραδέχομαι πάντως το κατασκευαστικό κομμάτι της Samsung (πολλοί που αγοράσαμε πρώτες παρτίδες από htc είχαμε και έχουμε θέματα) . Οι συσκευές της από την πρώτη μέρα έχουν σταθερή ποιότητα χωρίς σκαμπανεβάσματα. Αλλά σχεδιαστικά πάσχει. Τόσο στο τμήμα software (εκεί είναι εντελώς για μπάτσες), όσο και στο τμήμα hardware. Προφανώς το θέμα τους είναι να έχουν τα καλύτερα δυνατά νούμερα (σε benchmark, μέγεθος, λειτουργίες) με αμφίβολα όμως αποτελέσματα. Κινητά που ζεσταίνονται, κάμερες που εξέχουν, interface που λαγκάρουν, update που επιδεινώνουν τη λειτουργία, αποδεικνύουν περίτρανα την τσαπατσου/λιά στο σχεδιασμό και την "αδιαφορία" για την τελική χρήση. Η εμπειρία μιας συσκευής όμως αρχίζει εκεί για τον πελάτη και όχι στα "τροφαντά" νούμερα που σαν μόνο σκοπό έχουν τον εντυπωσιασμό ώστε να γίνει η πώληση...

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ίσως να φταίει αυτο ,δοκίμασε κάποια στιγμή όταν θα βρεις wifi .

Το δοκίμασα και με WiFi αλλά και πάλι το ίδιο...τι μπορεί να φταίει;

Παρατηρώ ότι οι οπές των ηχείων είναι βουλωμενες λογικά με σκόνη. Πως καθαρίζει αυτό;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Εγώ το καθαρίζω με ένα λεπτό πινελάκι ζωγραφικής σε συνδυασμό με φύσημα αέρα από κομπρεσσέρ.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Το δοκίμασα και με WiFi αλλά και πάλι το ίδιο...τι μπορεί να φταίει;

μηπως κανες ενα factory reset? ειναι μ@λ@κι@ αλλα..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

μηπως κανες ενα factory reset? ειναι μ@λ@κι@ αλλα..

Πρέπει να κάνω factory reset?!?!Άμα το κάνω θα χαθούν και εικόνες μουσική που είναι στην εξωτερική;(ρωτάω γιατί στα αλλά που είχα έβγαινε ενώ εδώ είναι ενσωματωμένη..)

Στο titanium backup πως μπορώ να κάνω backup το πως έχω τις εφαρμογές και widget στην αρχική οθόνη;Ευχαριστώ πολυ

Edited by D_Angelos

κανονικά δε πρέπει να κάνεις factory reset για να περασεις τη 4.2 αλλα αφου λες οτι δε μπορεις να τη περάσεις αλλιώς δε βλέπω αλλη λύση. για να κάνεις backup με titanium πρέπει να εισαι root. είσαι; γιατί αν εισαι προφανως και δε μπορείς να περάσεις official 4.2. επισης αν έχεις γυρισει το κινητο με official rom χωρις root μπορείς να δοκιμάσεις το hellium για backup. κάνει ότι και το titanium. τέλος αν κάνεις factore reset μπορείς να επιλέξεις να μη σβηστεί το υλικό σου φωτο, βιντεο, μουσικη κλπ αλλα οι εφαρμογές θα σβηστούν

έχω κι εγώ μια ερώτηση! όταν κατεβάζεις της status bar και πας στα toggles έχει πάνω αριστερά τη φωτογραφία! έχω επιλέξει να παίρνει τη φωτο του fb αλλά ότι να ναι κανει. μία τη παίρνει μία βγάζει το αλλο το περίγραμμα με το γκρι κεφαλι. δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτό το fb!

Edited by gsir

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

κανονικά δε πρέπει να κάνεις factory reset για να περασεις τη 4.2 αλλα αφου λες οτι δε μπορεις να τη περάσεις αλλιώς δε βλέπω αλλη λύση. για να κάνεις backup με titanium πρέπει να εισαι root. είσαι; γιατί αν εισαι προφανως και δε μπορείς να περάσεις official 4.2. επισης αν έχεις γυρισει το κινητο με official rom χωρις root μπορείς να δοκιμάσεις το hellium για backup. κάνει ότι και το titanium. τέλος αν κάνεις factore reset μπορείς να επιλέξεις να μη σβηστεί το υλικό σου φωτο, βιντεο, μουσικη κλπ αλλα οι εφαρμογές θα σβηστούν

έχω κι εγώ μια ερώτηση! όταν κατεβάζεις της status bar και πας στα toggles έχει πάνω αριστερά τη φωτογραφία! έχω επιλέξει να παίρνει τη φωτο του fb αλλά ότι να ναι κανει. μία τη παίρνει μία βγάζει το αλλο το περίγραμμα με το γκρι κεφαλι. δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτό το fb!

Root ειμαι και εχω στοκ 4.1.2...αλλα εσύ λες ότι δεν πρέπει να είμαι ρουτ έτσι;

Edited by D_Angelos

Καλημερα στην παρεα. Ηρθα κι εγω (απο one x).

Μπορει καποιος να μου πει πως βγαζουμε τις τρεις τελειες που πατοντας τις εμφανιζεται το μενου της καθε εφαρμογης?

Edited by OUMADS
Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

εχεις την 4.2.2? αν ναι πας ρυθμισεις->oθονη->κουμπι αρχικη και τικαρεις τη δευτερη επιλογη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Root ειμαι και εχω στοκ 4.1.2...αλλα εσύ λες ότι δεν πρέπει να είμαι ρουτ έτσι;

Ότι δε πρέπει να χεις custom recovery είναι σίγουρο για ρουτ νομίζω δεν υπάρχει θέμα

- Oneplus 12

Καλησπέρα συμφορουμιτες

Για το service HTC Θεσσαλονίκη υπάρχει κάτι?

Μιλάω μόνο με Arvato Αθήνα;

Δεν είναι για το One (ευτυχώς) αλλά για ένα άλλο HTC φίλου.

Ευχαριστώ

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Δεν υπάρχει σέρβις στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει στην Βασιλίσσης Όλγας μαγαζί που τα μαζεύουν και τα στέλνουν στην Αθήνα.

Παιδιά το ξέρω οτι εδώ ειναι τοπικ για το one , αλλά πρέπει να ρωτήσω γιατί δεν παει άλλο και πρέπει να απόφασησω. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο s4, δυστυχώς Κέρκυρα που βρίσκομαι δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα το one για live demo, αλλά έχουν μόνο το s4.

Ηθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιος που δοκίμασε και τα δυο και διάλεξε το s4? η κάποιος που μετάνιωσε την μετάβαση απο το s4 στο one?

Στο s4 μου αρέσει η μεγάλη οθόνη του αλλά δεν μπορω να τα συγκρινω δίπλα δίπλα για να δώ ποια μου αρέσει καλύτερα σαν χρώματα γωνίες θέασης κλπ.

Στο ΟΝΕ δεν μου αρέσει που δεν περνει κάρτα sd αλλά μου αρέσουν πολύ τα ηχεία του.

Κάποιος που έχει δουλέψει πολύ και τα δυο ας με ξεμπερδεψει.

Mια βολτα απο το Βιλαμπαχαλο (XDA) θα σε πείσει, ακόμα τρίβουν (οι samsungkides)!

Πριν πανε δουλεια πρωτα αλλαζουν rom και μετα σώβρακο.... :lol:

Η οθονη του ONE και μην ακους τα παπαγαλακια ειναι πολυ καλυτερη σε ολα, φωτεινοτητα, χρωματικη παλετα, ευκρίνεια!

No lag experience στο HTC ONE.

Για το Boomsound δεν υπαρχουν λογια...

μπορω να σου γραφω πολλα θετικα... go for it!

Edited by Sebastian13

Οσοι δεν εχουν ακομα θηκη...Ενας απ'αυτους και γω...αλλα οχι για πολυ :D...Εχεται παρατηρησει οτι το ασπρο υλικο που ειναι περιμετρικα της συσκευης αρχιζει και λερωνεται?...Σε μενα τουλαχιστον αρχιζει και γκριζιζει...Πως λετε να το καθαρισω?...θελω να ειμαι ιδιαιτερα προσεχτικος και δεν ξερω πως να το κανω...Εχετε να προτεινετε κατι?

Με ένα λεπτό πινέλο στις γρίλιες των ηχείων, ένα αντιστατικό πανάκι αρχικά και μετά με ένα καλό microfiber πανάκι (ιδανικά αυτά που χρησιμοποιούνται για καθαρισμό των φακών των SLR), ανά 2 μέρες.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Οσοι δεν εχουν ακομα θηκη...Ενας απ'αυτους και γω...αλλα οχι για πολυ :D...Εχεται παρατηρησει οτι το ασπρο υλικο που ειναι περιμετρικα της συσκευης αρχιζει και λερωνεται?...Σε μενα τουλαχιστον αρχιζει και γκριζιζει...Πως λετε να το καθαρισω?...θελω να ειμαι ιδιαιτερα προσεχτικος και δεν ξερω πως να το κανω...Εχετε να προτεινετε κατι?

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μωρομάντηλο αφού πρώτα το στίψεις καλά.

Το άσπρο πλαστικό δυστυχώς τραβάει σα μαγνήτης. Που να δοκιμάσεις να το βάλεις σε τσέπη τζην.