eliasmad Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Τι έκδοση HBOOT έχει αυτό? Δεν γίνεται S-OFF? εκδοση HBOOT 1.55 απο οσα λενε τα παιδια εδω οχι δεν γίνετε S-OFF Edited May 18, 2014 by eliasmad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 εκδοση HBOOT 1.55 απο οσα λενε τα παιδια εδω οχι δεν γίνετε S-OFF Ξεκλείδωμα bootloader και εγκατάσταση custom recovery γίνεται? Χωρίς S-OFF χάνεις τη δυνατότητα να αλλάξεις CID και να βάλεις νέο firmware, αλλά γενικά ακόμα και οι τελευταίες custom roms λειτουργούν με παλιότερα firmwares (εκτός τα πολύ παλιά). Οπότε αν μπορείς να βάλεις custom recovery και να εγκαταστήσεις custom rom εν πολλοίς είσαι οκ. Για δες μήπως για S-OFF σου δουλέψει αυτό που γράφει κάποιος εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52703242 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyedoc Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 3.63.111.3 Άρα Τσάμπα Χάρηκα. Ας ανεβάσει και κάποιος άλλος συμφορουμιτης με t-mobile την έκδοση που έχει για να δούμε τι παίζει. Το ίδιο έχω και εγώ.. Μόλις τώρα λαμβάνω update με kitkat (4.4.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Μόλις ήρθε update για kit Kat στα T Mobile! Αλλά φοβάμαι πως δεν περιλαμβάνει το Sense 6 ... Είναι τραγικοί, δεν το συμπεριλάβανε σε ένα update και τώρα δώσανε το προηγούμενο... Άντε να δούμε αν θα γίνεται s off αυτό... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Καλησπέρα παιδιά... Δεν έχω καταφέρει να στείλω ΜΜS με το ΟΝΕ. Έχω κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις του δικτύου, (πριν ήμουν στη vodafone, μετακόμισα στη WIND) αλλά πριν όπως και τώρα μου βγάζει αποτυχία αποστολής. Είναι κάτι έξτρα πέρα από τις ρυθμίσεις APN που πρέπει να κοιτάξω? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Μόλις ήρθε update για kit Kat στα T Mobile! Αλλά φοβάμαι πως δεν περιλαμβάνει το Sense 6 ... Είναι τραγικοί, δεν το συμπεριλάβανε σε ένα update και τώρα δώσανε το προηγούμενο... Άντε να δούμε αν θα γίνεται s off αυτό... Πάλι καλά δε λες ... Ήταν ικανοί να μην βγάλουν τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Καλησπερα παιδια.... Επειδη εχω μπερδευτει με τα cid και τα T-mobile μηπως μπορειτε να βοηθησετε λιγο???? Εμενα γραφει cid is:HTC_V13 στην κορυφη του προγραμματος....και πιο κατω στην λιστα γραφει ro.cid :HTC_Y13... Στις πληροφοριες λογισμικου εχει την εκδοση 4.4.2 με sense 5.5 και αριθμο λογισμικου 4.19.401.11.... Προσπαθησα να το κανω root αλλα μεχρι στιγμης δεν το εχω καταφερει (4 προσπαθειες εχω κανει )....Μου βγαζει ενα σφαλμα οταν αντιγραφω τον συνδεσμο απο το minimal ADB and fastboot στο σαιτ της HTC για να ξεκλειδωσω τον bootloader... Αυτο πιστευω να το λυσω καποια στιγμη που θα εχω περισσοτερο χρονο να ασχοληθω.... Στα υπολοιπα ομως με τα cid και τους αριθμους λογισμικου ειναι νορμαλ το τηλεφωνο (εννοω αν τελικα ειναι ξεκλειδωτο η' εχω πεσει σε συσκευη οπως της T-mobile ) και καλο θα ειναι να περιμενω αν ερθει η ενημερωση για sense6 στην Ευρωπη η' να ψαξω περισσοτερο την λυση για ξεκλειδωμα και να προχωρησω σε μια custom rom???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Καλησπερα παιδια.... Επειδη εχω μπερδευτει με τα cid και τα T-mobile μηπως μπορειτε να βοηθησετε λιγο???? Εμενα γραφει cid is:HTC_V13 στην κορυφη του προγραμματος....και πιο κατω στην λιστα γραφει ro.cid :HTC_Y13... Στις πληροφοριες λογισμικου εχει την εκδοση 4.4.2 με sense 5.5 και αριθμο λογισμικου 4.19.401.11.... Προσπαθησα να το κανω root αλλα μεχρι στιγμης δεν το εχω καταφερει (4 προσπαθειες εχω κανει )....Μου βγαζει ενα σφαλμα οταν αντιγραφω τον συνδεσμο απο το minimal ADB and fastboot στο σαιτ της HTC για να ξεκλειδωσω τον bootloader... Αυτο πιστευω να το λυσω καποια στιγμη που θα εχω περισσοτερο χρονο να ασχοληθω.... Στα υπολοιπα ομως με τα cid και τους αριθμους λογισμικου ειναι νορμαλ το τηλεφωνο (εννοω αν τελικα ειναι ξεκλειδωτο η' εχω πεσει σε συσκευη οπως της T-mobile ) και καλο θα ειναι να περιμενω αν ερθει η ενημερωση για sense6 στην Ευρωπη η' να ψαξω περισσοτερο την λυση για ξεκλειδωμα και να προχωρησω σε μια custom rom???? Μείνε όπως είσαι. Μέχρι την άλλη Δευτέρα θα έχει έρθει το Sense 6 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Πέμπτη μέρα με το ONE και η μπαταρία αρχίζει και στρώνει. Βγάζει 24ωρο άνετα (και το ψιλοσκαλίζω συνέχεια), οπότε πιστεύω ότι θα βελτιωθεί και άλλο. Πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή. Για την κάμερα έχουν ειπωθεί πολλά, θα πω μόνο ότι θέλει λίγο ψάξιμο για την φωτό, αλλά ας μην επεκταθώ. Και τώρα στα σπουδαία: Ερώτηση για το update (νέος σε Android και HTC): κάνω απλά το update ΟΤΑ; Πρέπει να προσέξω κάτι; Κάποιο back up; (κάνω ηδη back up από την επιλογή backup account της HTC). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!!!!! Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyedoc Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Μολις εκανα το update. Δεν ειδα ακομα καμια διαφορα, καμια αλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Πέμπτη μέρα με το ONE και η μπαταρία αρχίζει και στρώνει. Βγάζει 24ωρο άνετα (και το ψιλοσκαλίζω συνέχεια), οπότε πιστεύω ότι θα βελτιωθεί και άλλο. Πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή. Για την κάμερα έχουν ειπωθεί πολλά, θα πω μόνο ότι θέλει λίγο ψάξιμο για την φωτό, αλλά ας μην επεκταθώ. Και τώρα στα σπουδαία: Ερώτηση για το update (νέος σε Android και HTC): κάνω απλά το update ΟΤΑ; Πρέπει να προσέξω κάτι; Κάποιο back up; (κάνω ηδη back up από την επιλογή backup account της HTC). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!!!!! Η καμερα ειναι μια χαρα, μην ακους τις γκρινιες των ασχετων. Απλα ειναι μονο 4αρα και σε συγκριση με μια 13αρα, 20αρα κλπ., χανει αν ζουμαρεις την εικονα. Δες ομως τις νυχτερινες φωτογραφιες, καθως επισης και την ταχυτητα εστιασης και τα ξαναλεμε!!! Οσο για τα ΟΤΑ updates, δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα... Ασ'τα να ερθουν και θα κατσουν μια χαρα... ;) Δεν σε χαλαει βεβαια ενα backup, αλλα εγω απο την 4.1.2 που ειχε οταν το πηρα μεχρι την 4.3 που εβαλα επισημα (μετα το rootαρα), δεν χρειαστηκε τιποτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Η φωτο μια χαρά είναι!!! Δεν είπα το αντίθετο, ίσα ίσα. Αυτο που λέω είναι ότι θέλει και λίγο ψάξιμο επειδή έχει πολλά settings για καλύτερο αποτέλεσμα! Έκανα και το update και όλα καλά. Κάποιες μικροαλλαγες στα μενού των settings βλέπω μόνο. Το κινητό είναι ήδη πολύ γρήγορο ποσό καλύτερο μπορεί να γίνει;! Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Η φωτο μια χαρά είναι!!! Δεν είπα το αντίθετο, ίσα ίσα. Αυτο που λέω είναι ότι θέλει και λίγο ψάξιμο επειδή έχει πολλά settings για καλύτερο αποτέλεσμα! Έκανα και το update και όλα καλά. Κάποιες μικροαλλαγες στα μενού των settings βλέπω μόνο. Το κινητό είναι ήδη πολύ γρήγορο ποσό καλύτερο μπορεί να γίνει;! Τι update σου ηρθε? Επειδη εχω βαλει ηδη custom rom, δεν παρακολουθω τις επισημες εξελιξεις... Αν ΔΕΝ εχεις δει ακομα το Sense 6, τοτε κανε λιγη υπομονη ακομα και θα καταλαβεις ποσο καλυτερο μπορει να γινει!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 4.4.2 sense 5.5. Σε αναμονή για το 6! Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Να αυτή η t-mobile μισές δουλειές κάνει. Χάθηκε μαζί με την 4.4 να δώσει και το sense 6? Πότε θα μας το δώσει τώρα, σε κάνα χρόνο? Τέλος πάντων,κάλιο αργά παρά αργότερα :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) Από που επιλέγουμε προεπιλογή πχ για το πληκτρολόγιο? Δεν το βρίσκω πουθενά. Έβαλα ένα άλλο πληκτρολόγιο αλλά δεν έχει να το επιλέξω σαν προεπιλογή. Τι κάνω. ? Edited May 20, 2014 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Από που επιλέγουμε προεπιλογή πχ για το πληκτρολόγιο? Δεν το βρίσκω πουθενά. Έβαλα ένα άλλο πληκτρολόγιο αλλά δεν έχει να το επιλέξω σαν προεπιλογή. Τι κάνω. ? Όταν σου έχει ανοιγμένο ένα πληκτρολόγιο για να γράψεις, πάνω στο notification bar έχει ένα εικονίδιο πληκτρολογίου. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις άλλο πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Mε μια γρήγορη πρώτη ματιά: Αλλαγές στην εμφάνιση, λίγο τα φοντς, λίγο τα χρώματα σε διάφορα stock apps. Μου αρέσει. Extreme power saving mode. Αλλαγμένο camera app. Zoe ξεχωριστό mode που τραβάς όσο θέλεις ή το συνεχίζεις σε βίντεο. Πολύ πιο εύκολο να επιλέξεις ένα frame μια που στα βγάζει από κάτω ένα ένα και δεν χρειάζεται να σκρολλάρεις. Επιλέγεις τα volume buttons τι θα κάνουν (capture, zoom, volume). Στο gallery να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα μεγάλες διαφορές, αλλά δεν έψαξα και πολύ. Blinkfeed. Μου φαίνεται πιο γρήγορο και πιο απλό. Μικρότερα κουτάκια πλέον και μικρότερες φωτό, δείχνει πιο καλό. Συνεργάζεται και με το foursquare περισσότερο. Δυστυχώς δεν βλέπω flickr κάτι που χρησιμοποιούσα πολύ. Locksreen. Επιστρέφουν τα Notifications με κλήσεις-μέιλ κτλ. Δυνατότητα με διαφορετικό ξεκλείδωμα να ανοίγεις κάτι άλλο. Δεν ασχολήθηκα πολύ και μάλλον δεν παίζει με Nova. Θα το κοιτάξω αργότερα. Δυνατότητα αλλαγής φοντς, δεν το δοκίμασα. Σε πηγαίνει στο Play Store. Δυστυχώς έχω πολλή δουλειά και δεν μπορώ να παίξω όσο θέλω, οι αλλαγές πάντως είναι ορατές. Νιώθεις ότι κάτι έχει αλλάξει, όχι όπως πχ με Κιτ-Κατ κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Sotnem, όσο αφορά την μπάρα (με τις 4 εφαρμογές και το menu) άλλαξε? Έγινε διαφανής ή είναι όπως πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Sotnem, όσο αφορά την μπάρα (με τις 4 εφαρμογές και το menu) άλλαξε? Έγινε διαφανής ή είναι όπως πριν? Για ποια μπάρα λέμε; Αυτή των notifications πάνω; Διαφανής είναι και φαίνεται κανονικά το φόντο που έχεις βάλει. Επίσης αλλάξανε και οι ήχοι, μπήκαν καινούριοι που είναι καλοί μεν αλλά κάποιοι που χρησιμοποιούσα λείπουν (νομίζω vermillion λεγόταν ο ένας) και θα πρέπει να τους ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 HTC One M7: Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Sense στην έκδοση 6 Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 εγώ την πέρασα μέσω custom rom, μέχρι στιγμής καλή δείχνει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelaras Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Εννοώ την κάτω μπάρα, που στην μέση είναι το κουμπί πού σε πάει στις εφαρμογές και αριστερά/δεξιά δυο εφαρμογές. Μέχρι τώρα ήταν μαύρη και έκρυβε από το φόντο, με το sense 6 άλλαξε κι έγινε διαφανής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Εννοώ την κάτω μπάρα, που στην μέση είναι το κουμπί πού σε πάει στις εφαρμογές και αριστερά/δεξιά δυο εφαρμογές. Μέχρι τώρα ήταν μαύρη και έκρυβε από το φόντο, με το sense 6 άλλαξε κι έγινε διαφανής? έγινε transparent ναι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 έγινε transparent ναι ;) Πωωω, γιατί δεν δίνουν επιλογή όπως θέλουμε εμείς? Κάτι που μου άρεσε στο Sense είναι αυτή η μαύρη μπάρα κάτω, που μοιάζει περισσότερο με dock όταν είναι χρωματιστή. Θα μου πεις βέβαια, μέχρι να πάρει το t-mobile το sense 6 όταν μόλις χθές ήρθε η kitkat , έχουμε καιρό. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts