Sebastian13 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Τουλάχιστον θα το επαναφέρουν.. Eχεις ακουσει τιποτα More ? Φυσικα και οχι! Απο τοτε εχουν περασει πανω απο 9 μηνες και οσο το ειδες το ειδα! Το ξεχασανε μαλλον... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Έχω μαζί με το πληκτρολόγιο της HTC και 2 άλλα. Υπάρχει τρόπος πχ την ώρα που γράφω κάποιο μήνυμα να επιλέγω πιο πληκτρολόγιο θέλω χωρίς να πηγαίνω στις ρυθμίσεις βγαίνοντας από την εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Έχω μαζί με το πληκτρολόγιο της HTC και 2 άλλα. Υπάρχει τρόπος πχ την ώρα που γράφω κάποιο μήνυμα να επιλέγω πιο πληκτρολόγιο θέλω χωρίς να πηγαίνω στις ρυθμίσεις βγαίνοντας από την εφαρμογή? Όταν είσαι με ένα πληκτρολόγιο ανοικτό, εμφανίζεται ένα εικονίδιο πληκτρολογίου στο notification bar. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καλησπέρα με την φωτογραφική του είστε ευχαριστημένοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καλημέρα φίλε.Κάνε μια αναζήτηση στο νήμα και θα δεις απόψεις.Όπως επίσης δες κ το νημα που υπάρχει ειδικά για την κάμερα.Αν θες μια γρήγορη απάντηση, προσωπικά με καλύπτει.Γρήγορη.Ίσως η γρηγορότερη.υπερτερεί σε επιλογές και καλούδια αλλά χάνει σε ανάλυση σχετικά με τον ανταγωνισμό. Αυτά από μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mg444 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) καλησπέρα αγόρασα ένα HTC ONE (m7)(Sprint) από ebay και θα ήθελα να το κανω root και μετατροπή σε Ευρωπαϊκό δεν δουλεύει το link για το επίσημο unbranded firmware μπορεί καποιος να μου πει που να ψάξω η να μην το πειράξω και να το αφήσω όπως είναι.Αξίζει η αλαγη rom και αν ναι πια προτείνετε εχω διαβάσει για αυτήν insertcoin. Ευχαριστω Edited May 3, 2014 by mg444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλημέρα παιδιά. λοιπόν το κινητό κλάταρε. Δεν άνοιγε με τπτ του έκανα factory reset και τώρα έχει κολίσει (μετα το reset δεν άνοιξε κανονικά) σε μια οθόνη μαύρη που ανα 2 δευτερόλεπτα πετάει ενα μήνυμα "Android is Upgrading - optimizing step 2 of 2 - Starting apps" πάει για σερβις μάλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyedoc Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μετά από τη δύσκολη προσαρμογή λόγω μεγέθους (απο Note 2)..δυσκολεύομαι γιατί δύσκολα βγάζω μέρα με τη μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μετά από τη δύσκολη προσαρμογή λόγω μεγέθους (απο Note 2)..δυσκολεύομαι γιατί δύσκολα βγάζω μέρα με τη μπαταρία.. Σε πρώτη φάση, βάλε το greenify και άστο να κλείσει αυτόματα ότι πρέπει και μετά αν θέλεις και σε βολεύει, βάλε τον Apex launcher που έχει ελάχιστη κατανάλωση έναντι του sense. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλησπέρα έχω βρει ένα htc μαύρο αγορασμένο τον 10/13 στα 300!ειναι καλά ;τι πρέπει να προσέξω πριν γίνει η αγορα;επισης ξέρω ότι δεν ειναι το σωστό topic αλλα πιστεύεται ότι αξίζει η μετάβαση απο iPhone 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλησπέρα έχω βρει ένα htc μαύρο αγορασμένο τον 10/13 στα 300!ειναι καλά ;τι πρέπει να προσέξω πριν γίνει η αγορα;επισης ξέρω ότι δεν ειναι το σωστό topic αλλα πιστεύεται ότι αξίζει η μετάβαση απο iPhone 5? Προσεχείς Αν δεν είναι ελληνικό να είναι τουλάχιστον ευρωπαϊκό. Άνοιξε την φωτογραφική και βάλε το χέρι σου πάνω στον φακό. Αν βγάζει ροζ μπορεί να σε εκνευρίζει ώρες ώρες (σε σκοτεινά θέματα) αλλά επισκευάζεται από το σέρβις. Το κοιτάς γύρω γύρω για σημάδια (αν έχει εξαρτάται από σένα πόσο σε ενοχλούν) Κατέβασε μια εφαρμογή για να δεις αν έχει καμένα πίξελ. Γενικά κοιτάς ότι κοιτάμε σε όλες τις συσκευές. Επίσης σίγουρα θα περάσεις τη συσκευή από το τεστ της HTC για να ξέρεις ότι δουλεύουν όλα. Στον dialer πληκτρολογείς *#*#3424#*#* και ακολουθείς τα βήματα. Όσο για το πέρασμα σε Android, σαν χρήστης iPhone, αν είναι μια συσκευή που πλησιάζει τη λογική της Apple αυτή είναι το one. Απλότητα, σημασία στη λεπτομέρεια και it just works... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά.Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για βελτιστοποίηση μπαταρίας;Δεν είμαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά.Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για βελτιστοποίηση μπαταρίας;Δεν είμαι root. Greenify, όπως έγραψα και πιο πάνω. Όλα τα υπόλοιπα, παίζει και να καταναλώνουν τελικά και περισσότερο με όλα αυτά που τρέχουν στο παρασκήνιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Κάπου διάβασα ότι πρέπει να σαι root για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εγω που την εβαλα δεν εβγαλα ακρη..Αν μπορει καποιος να μας πει πανω κατω πως την ρυθμιζεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παιδιά , απλά τρέξτε την εφαρμογή και θα τα κάνει ότι είναι μόνη της αυτόματα. Μετά άν θέλετε κάποιες να τις κλείσετε μόνοι σας, πατήστε κάτω το + και προσθέστε στην λίστα αναμονής αυτά που θέλετε. Μετά πατάτε πάνω στην εφαρμογή για να την επιλέξετε και πατάτε μετά το sleep, το Zzzz δηλαδή για να μπει σε αδράνεια. Απλό είναι μην νομίζετε. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Όσοι έχετε την viper 6.1.0 Πόσο Σας κρατάει η μπαταρία;Γιατί από τότε που την έβαλα μου βγάζει πολύ λίγο σε έχει με πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mg444 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλησπέρα συνειδητοποιεισα ότι εκανα πατάτα (htc one sprint) αλα ενθουσιαστικά από την τιμή. Το τηλ θα δουλεύει στην Ελλάδα η είναι για πεταμα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Θα δουλεύει κανονικά αρκεί να κάνεις unlock και να βάλεις καμία custom Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2586704 Edited May 5, 2014 by Finn Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Άλλη μια ερώτηση και ρωτάω επειδή με νοιάζει να εχει καλη κάμερα,δείγματα που είδα ειναι παραπάνω απο ικανοποιητικά , πέρα από Κει τις έχετε εκτύπωσει;έχουν καλη ποιότητα και στην εκτύπωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εγώ προσωπικά δεν έχω εκτυπώσει αλλά το αποτέλεσμα με ικανοποιεί απόλυτα Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Άλλη μια ερώτηση και ρωτάω επειδή με νοιάζει να εχει καλη κάμερα,δείγματα που είδα ειναι παραπάνω απο ικανοποιητικά , πέρα από Κει τις έχετε εκτύπωσει;έχουν καλη ποιότητα και στην εκτύπωση; Σε 10*15 που εκτυπώνω συνήθως, είναι μια χαρά. Σε Α4 δεν έχει τύχει να δοκιμάσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Σε Α4 ουτε 8mp απο καμερα sonny δεν εκτυπωνουν καλα...;) Οντως για 10 χ 15 και λιγο παραπανω ειναι πολυ ικανοποιητικη φωτογραφια... Και βεβαια παιζει ρολο και η ρυθμιση του τηλεφωνου και το κατα ποσο ειναι καθαρος ο φακος.... Εγω επειδη το εχω το κινητο στην τσεπη συνηθως ο φακος ειναι λιγο θαμπος και πρεπει να τον καθαρισω πριν βγαλω φωτο.... Αντε να δουμε ποτε θα ερθει η θηκη να υσηχασω!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Άντε να δώσω ποτε θα αποφασίσω, ειμαι αναμεσα σε αυτο και το g2 κυρίως αλλα ενώ όλοι μου λένε g2 κάτι με τραβάει στο htc one... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Άντε να δώσω ποτε θα αποφασίσω, ειμαι αναμεσα σε αυτο και το g2 κυρίως αλλα ενώ όλοι μου λένε g2 κάτι με τραβάει στο htc one... αν σε ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη, ναι το G2. Αν θέλεις πάντως την καλύτερη υλοποίηση σε android μετά το Ν5, το One είναι μονόδρομος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts