vassilis018 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Yπομονή 3 εβδομάδες έχουν μείνει. Όχι άγχος παίδες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Αν ήξερες που να ψάξεις θα ήξερες εδώ και καιρό ότι η sd ήταν στάνταρ. Εδώ έχουμε βάσιμες υπόνοιες για την κάμερα που είναι το μεγαλύτερο μυστήριο. Άλλωστε κάποιες πηγές λένε ότι το βίντεο επιμελώς έκρυψε ένα στοιχείο που θα κάνει μπαμ. Τώρα τι είναι δεν το ξέρουμε. Αλλά το σώμα της συσκευής και η sd είναι σχεδόν γνωστά εδώ και 2+ μήνες από εκείνο το μπλε σασί που είχε εμφανιστεί. Μπορεί να υπήρχαν φήμες, αλλά δεν υπήρχαν φωτογραφίες. To μπλε σασί έδειχνε την πίσω πλευρά της συσκευής και μια πλαϊνή πλευρά. Το microSD όμως είναι από την άλλη πλευρά. Οπότε είναι λίγο δύσκολο να το έχει δει κάποιος στην φώτο αυτή. Επίσης σε όσες φωτό έχουν διαρρεύσει, πάλι φαίνεται η μία πλευρά, αυτή με το SIM, όχι αυτή με το microSD. Το GSM Arena που είναι ενημερωμένο σχετικά, δεν το είχε: http://www.gsmarena.com/htc_one_2014-6074.php Και τα περισσότερα σάιτς δεν φαίνεται να το γνώριζαν, γι' αυτό το σχολιάζουν. Τώρα για το αν έχει κάποιο άλλο hardware χαρακτηριστικό, που θα μπορούσε να φαίνεται στο βίντεο, αλλά ο τύπος το έκρυψε επιμελώς στο βίντεο, πάλι είναι δύσκολο γιατί στην ουσία κατά τη διάρκεια του βίντεο το έχει δείξει πλήρως σε 360 μοίρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μπορεί να υπήρχαν φήμες, αλλά δεν υπήρχαν φωτογραφίες. To μπλε σασί έδειχνε την πίσω πλευρά της συσκευής και μια πλαϊνή πλευρά. Το microSD όμως είναι από την άλλη πλευρά. Οπότε είναι λίγο δύσκολο να το έχει δει κάποιος στην φώτο αυτή. Επίσης σε όσες φωτό έχουν διαρρεύσει, πάλι φαίνεται η μία πλευρά, αυτή με το SIM, όχι αυτή με το microSD. Το GSM Arena που είναι ενημερωμένο σχετικά, δεν το είχε: http://www.gsmarena.com/htc_one_2014-6074.php Και τα περισσότερα σάιτς δεν φαίνεται να το γνώριζαν, γι' αυτό το σχολιάζουν. Τώρα για το αν έχει κάποιο άλλο hardware χαρακτηριστικό, που θα μπορούσε να φαίνεται στο βίντεο, αλλά ο τύπος το έκρυψε επιμελώς στο βίντεο, πάλι είναι δύσκολο γιατί στην ουσία κατά τη διάρκεια του βίντεο το έχει δείξει πλήρως σε 360 μοίρες. Φαινόταν η υποδοχή. Ο χώρος δηλαδή που θα έμπαινε η κάρτα στο εσωτερικό. Το θέμα είναι αν η κάμερα είναι αυτή που νομίζουμε ότι είναι κι αν είναι επαρκής η φημολογούμενη ανάλυση 4+2 ΜΡ. Ο 801 παρέα με τα 2 GB ram είναι κι αυτά σχεδόν στάνταρ. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Φαινόταν η υποδοχή. Ο χώρος δηλαδή που θα έμπαινε η κάρτα στο εσωτερικό. Το θέμα είναι αν η κάμερα είναι αυτή που νομίζουμε ότι είναι κι αν είναι επαρκής η φημολογούμενη ανάλυση 4+2 ΜΡ. Ο 801 παρέα με τα 2 GB ram είναι κι αυτά σχεδόν στάνταρ. Σε κάποια από τα leaks είχαν αναφέρει ότι η διπλή κάμερα είναι για διπλό focusing, που επιτρέπει να τραβάς χωρίς να έχεις εστιάσει πρώτα, ή να επιλέξεις το βάθος εστίασης αφού έχεις τραβήξει τη φωτογραφία (παρουσίασε η toshiba κάποια με ανάλογη τεχνολογία). Μια εξελιγμένη εφαρμογή φωτογραφίας θα μπορούσε να δώσει και παραπάνω δυνατότητες. Σίγουρα δεν αφορά 3D. Η ανάλυση θα είναι 4-5mp, αλλά τώρα το πόσο επαρκής είναι υποκειμενικό θέμα, όπως ήταν και στο υφιστάμενο one (για όποιον δεν χρειάζεσαι zoom και crop είναι επαρκής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα, και σίγουρα μια σύγχιση στο μυαλό του Ας ελπίσουμε η HTC να έμεινε σε μια επίπληξη στον πατέρα του και να μην έχασε τη δουλειά του τσάμπα Περιμενα κατι παραπάνω. Δεν βρισκω καποιο λογο για αλλαγη αν εχεις το One. Ο twitter λογαριασμος αυτου που εκανε το leak: Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Περιμενα κατι παραπάνω. Δεν βρισκω καποιο λογο για αλλαγη αν εχεις το One. ... Ε ναι, δεν αλλάζεις το one για αυτές τις βελτιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Σε κάποια από τα leaks είχαν αναφέρει ότι η διπλή κάμερα είναι για διπλό focusing, που επιτρέπει να τραβάς χωρίς να έχεις εστιάσει πρώτα, ή να επιλέξεις το βάθος εστίασης αφού έχεις τραβήξει τη φωτογραφία (παρουσίασε η toshiba κάποια με ανάλογη τεχνολογία). Μια εξελιγμένη εφαρμογή φωτογραφίας θα μπορούσε να δώσει και παραπάνω δυνατότητες. Σίγουρα δεν αφορά 3D. Η ανάλυση θα είναι 4-5mp, αλλά τώρα το πόσο επαρκής είναι υποκειμενικό θέμα, όπως ήταν και στο υφιστάμενο one (για όποιον δεν χρειάζεσαι zoom και crop είναι επαρκής). Υπάρχει κι άλλο ένα που μιλάει για μια καινούρια τεχνολογία με δύο κάμερες. Παρουσιάστηκε στη φετινή MWC από μικρό κατασκευαστή και στο περίπτερο τους υπήρχε παντού η HTC. Η τεχνολογία παρουσιάστηκε με δύο φακούς με διαφορετικά μεγέθη (ένας μικρός κι ένας μεγάλος) όπως στα πρωτότυπα one που είδαμε μέχρι τώρα. Τα μεγέθη των φακών (σε MP) είναι πολύ μικρά αλλά (λένε) ότι το αποτέλεσμα είναι συγκρίσιμο με αυτό των 41MP των lumia σε ζουμ. Αν και δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω (θα το ξαναψάξω) ο εκπρόσωπος τους είπε ότι η λογική λέει ότι θα μπει σε συσκευή φέτος, ενώ φυσικά όταν ρωτήθηκε αρνήθηκε ότι θα είναι στο one. Το βρήκα http://www.talkandroid.com/197733-new-two-camera-system-for-htc-m8-shown-at-mwc-2014/ Edited March 4, 2014 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Υπάρχει κι άλλο ένα που μιλάει για μια καινούρια τεχνολογία με δύο κάμερες. Παρουσιάστηκε στη φετινή MWC από μικρό κατασκευαστή και στο περίπτερο τους υπήρχε παντού η HTC. Η τεχνολογία παρουσιάστηκε με δύο φακούς με διαφορετικά μεγέθη (ένας μικρός κι ένας μεγάλος) όπως στα πρωτότυπα one που είδαμε μέχρι τώρα. Τα μεγέθη των φακών (σε MP) είναι πολύ μικρά αλλά (λένε) ότι το αποτέλεσμα είναι συγκρίσιμο με αυτό των 41MP των lumia σε ζουμ. Αν και δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω (θα το ξαναψάξω) ο εκπρόσωπος τους είπε ότι η λογική λέει ότι θα μπει σε συσκευή φέτος, ενώ φυσικά όταν ρωτήθηκε αρνήθηκε ότι θα είναι στο one. Το βρήκα http://www.talkandroid.com/197733-new-two-camera-system-for-htc-m8-shown-at-mwc-2014/ Πολύ ενδιαφέρον αν μπορεί να πετύχει το αποτέλεσμα x15 οπτικού ζουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλημέρα παιδιά!Μόνο σε μένα δεν εχει ερθει ακόμα η 4.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Με την kitkat μόνο σε εμένα τρελαίνονται τα Google services και που και που το android system; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλημέρα παιδιά!Μόνο σε μένα δεν εχει ερθει ακόμα η 4.4; Και σε εμένα επίσης... Καινούρια παρτίδα αγορασμένο από expansys και μάλλον από ότι θυμάμαι γερμανικό... Τελευταία και καλύτεροι... Χαχαχα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ούτε σε μένα έχει έρθει με T mobile ακόμα. Μην αγχώνεστε με την αναβάθμιση αυτή δεν είναι τόσο ουσιαστική όσο ήταν η προηγούμενη με το Sense 5.5... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Και σε εμένα επίσης... Καινούρια παρτίδα αγορασμένο από expansys και μάλλον από ότι θυμάμαι γερμανικό... Τελευταία και καλύτεροι... Χαχαχα... Θέλω να έρθει για να την κατεβάσω και να το κάνω reset.Δεν εχω σετάρει τίποτα τόσες μέρες :p Kαι μένα γερμανικό είναι. Κάτι άλλο,όταν τα capacitive μου ανάβουν,δεξιά από το home button,ανάμεσα στο γυαλί και το μέταλλο,βγαίνει και απο εκει φως.Ελάχιστο μεν αλλά γιατί να συμβαίνει σε καινουρια συσκευή;Το έχει κάποιος άλλος αυτό ή κάτι παρόμοιο;Είχα ελέγξει τα πάντα αλλα αυτό μου διέφυγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Θέλω να έρθει για να την κατεβάσω και να το κάνω reset.Δεν εχω σετάρει τίποτα τόσες μέρες :p Kαι μένα γερμανικό είναι. Κάτι άλλο,όταν τα capacitive μου ανάβουν,δεξιά από το home button,ανάμεσα στο γυαλί και το μέταλλο,βγαίνει και απο εκει φως.Ελάχιστο μεν αλλά γιατί να συμβαίνει σε καινουρια συσκευή;Το έχει κάποιος άλλος αυτό ή κάτι παρόμοιο;Είχα ελέγξει τα πάντα αλλα αυτό μου διέφυγε. Μπορείς να το σετάρεις, το ota δεν θα σου χαλάσει τίποτα Η διαρροή φωτός δεν είναι φυσιολογική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Μπορείς να το σετάρεις, το ota δεν θα σου χαλάσει τίποτα Η διαρροή φωτός δεν είναι φυσιολογική Το factory reset που θα ακολουθήσει θα μου χαλάσει τα settings όμως.Σωστά; Δεν είναι ναι αλλά δεν φαίνεται.Το θέμα δεν είναι στο πόσο φαίνεται αλλά στο γιατί;Είναι καινούριο και αν το λαμβαναν για αντικατάσταση θα γελούσαν.Χάλασε πολύ η HTC... Edited March 4, 2014 by thanos55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Με την kitkat μόνο σε εμένα τρελαίνονται τα Google services και που και που το android system; Το έπαθα κι εγώ μετά την αναβάθμιση. Έκανα ένα factory reset και restore μέσω HTC backup και είδα σημαντική βελτίωση. Χθες είχα σχεδόν 5 ώρες screen time Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Το factory reset που θα ακολουθήσει θα μου χαλάσει τα settings όμως.Σωστά; Δεν είναι ναι αλλά δεν φαίνεται.Το θέμα δεν είναι στο πόσο φαίνεται αλλά στο γιατί;Είναι καινούριο και αν το λαμβαναν για αντικατάσταση θα γελούσαν.Χάλασε πολύ η HTC... Κάνε factory reset από Τώρα, πριν αρχίσεις το σεταρισμα (αν νομίζεις ότι χρειάζεται) Το ota, όταν έρθει, δεν θα σου πειράξει τις ρυθμίσεις Γιατί να γελούσαν? Μπορεί να είναι τελείως λεπτομέρεια και τους περισσότερους να μην τους πειράζει, αλλά για ορισμένους, ρίχνει την μεταπωλητική του αξία. Έπρεπε να το δώσεις εντός doa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Το έπαθα κι εγώ μετά την αναβάθμιση. Έκανα ένα factory reset και restore μέσω HTC backup και είδα σημαντική βελτίωση. Χθες είχα σχεδόν 5 ώρες screen time Παίζει να ακολουθήσω το δρόμο σου γιατί δεν παλεύεται να πέφτει η μπαταρία στο άκυρο. Ειδικά όταν το βγάζω από το φορτιστή και πέφτει από το 100 στο 99 σε 5 λεπτά μου σπάει τα νεύρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παίζει να ακολουθήσω το δρόμο σου γιατί δεν παλεύεται να πέφτει η μπαταρία στο άκυρο. Ειδικά όταν το βγάζω από το φορτιστή και πέφτει από το 100 στο 99 σε 5 λεπτά μου σπάει τα νεύρα :D Αυτο ειναι φυσιολογικο. Δεν προκειται να αλλαξει. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παίζει να ακολουθήσω το δρόμο σου γιατί δεν παλεύεται να πέφτει η μπαταρία στο άκυρο. Ειδικά όταν το βγάζω από το φορτιστή και πέφτει από το 100 στο 99 σε 5 λεπτά μου σπάει τα νεύρα :D Αυτό λύνεται αμα αφήσεις το τηλέφωνο κάνα μισαωρο περισσότερο στη πρίζα αφότου πάει στο 100% Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Το αφήνω πάντα. Όταν λέω να πέφτει από το 100 σε 99, εννοώ χωρίς να το χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 [ATTACH]41937[/ATTACH] Τα στατιστικά μου ως τώρα. Θεωρώ ότι είναι μια χαρά! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 παιδιά πόσες μερες κραταει η μπαταρια μια ελάχιστη χρήση?ελαχιστη χρήση=1-2 τηλεφωνα την ημερα και με ΒΤ ακουστικο....τιοπτα άλλο... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 παιδιά πόσες μερες κραταει η μπαταρια μια ελάχιστη χρήση?ελαχιστη χρήση=1-2 τηλεφωνα την ημερα και με ΒΤ ακουστικο....τιοπτα άλλο... Οθόνη κλειστή κατά τα άλλα; Wi-fi, 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι για το htc one max αλλα επειδή δεν βρήκα να υπάρχει θέμα ξεχωριστό θα ρωτήσω εδώ αφού πάνω κάτω τα ίδια κινητά είναι. Θέλω να το αγοράσω απλα βλέπω οτι κάποια μαγαζιά έχουν την ευρωπαϊκή έκδοση της T - Mobile υπάρχει καμία διαφορά ? έχει κανείς την έκδοση του htc one της T-Mobile να μου πει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts