Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θενκς φλάμπουρας και καρχ.

Μήπως έχετε παρατηρήσει κάθε πότε κάνει backup στο Google Drive;

Γιατί παλιά με Dropbox έκανε κάθε βδομάδα νομίζω, ενώ τώρα κάνει κάθε μέρα που είναι υπερβολή για μένα.

Για το drive δεν ξέρω,αλλα στην ουσία ούτε για το dropbox γιατί ειχα κλειστό τον αυτόματο συγχρονισμό και το έκανα μια στο τόσο χειροκίνητα!

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για όσους χρησιμοποιουσαν το screen off and lock με Swype στο home button, δοκιμάστε τώρα στην 4.4 το Google now swype disabler και επιλέξτε αντί του Google now να ανοίγει το screen off and lock, για να κλείνει και πάλι η συσκευή με ένα swype..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Για όσους χρησιμοποιουσαν το screen off and lock με Swype στο home button, δοκιμάστε τώρα στην 4.4 το Google now swype disabler και επιλέξτε αντί του Google now να ανοίγει το screen off and lock, για να κλείνει και πάλι η συσκευή με ένα swype..

Εμένα κι έτσι όπως είναι κλείνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορες δεν πιάνει και πάει να μπει το google now. Θα το δοκιμάσω μετά γιατί δεν ήξερα που να το ψάξω, μπράβο ρε Αντώνη. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το έβαλα κι εγώ. Παρόλο που δούλευε κι εμένα χωρίς αυτό, μερικές φορές όταν άνοιγα την οθόνη μετά το swipe με πήγαινε κατευθείαν στη homescreen και είχε κι ένα μικρό κόλλημα λόγω της διπλής δόνησης νομίζω. Με είχε κουράσει στην 4.4.2 σε σχέση με την 4.3 που δούλευε τέλεια.

Εγώ επέλεξα το google now swipe disabler με το swipe και μετά μέσα στην εφαρμογή διάλεξα το screen off and lock. Νομίζω έτσι δουλεύει καλύτερα, δεν χρειάζεται να πηγαίνεις τόσο προς το κέντρο και δεν "κομπιάζει" πια.

Εύγε για την πρόταση κι ευχαριστούμε :)

Εμένα κι έτσι όπως είναι κλείνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορες δεν πιάνει και πάει να μπει το google now. Θα το δοκιμάσω μετά γιατί δεν ήξερα που να το ψάξω, μπράβο ρε Αντώνη. ;)

Εγώ ρε παιδιά είμαι στην 4.3.Αυτό που κλειδώνει με το home δεν το βρίσκω από που ρυθμίζει...πείτε μου λίγο

Εγώ ρε παιδιά είμαι στην 4.3.Αυτό που κλειδώνει με το home δεν το βρίσκω από που ρυθμίζει...πείτε μου λίγο

Πήγαινε στις ρυθμίσεις > οθόνη κινήσεις δαχτύλων και κουμπιά >αρχική, εκεί ορίζεις την χειρονομία και την εντολή του home button.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

2 επιλογες έχει μόνο.[ATTACH]41674[/ATTACH]

Εγώ την πρώτη επιλογή έχω τικάρει , οπότε πατώντας το home δύο φορες ανοίγει το μενού των ανοικτων εφαρμογων και κρατώντας το πατημένο για 1" , κλέινει την οθόνη. Έτσι το έχω συνηθίσει από το One X κάποτε , οπότε έτσι το έχω κι εδώ.

Το google now που στην ευχή το βρίσκω να το απενεργοποιησω το swype εν τω μεταξύ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

2 επιλογες έχει μόνο.[ATTACH]41674[/ATTACH]

Αφήνεις την επιλογή που έχεις στην εικόνα, κατεβάζεις αυτο, πας στην homescreen, κάνεις swipe προς τα πάνω ξεκινώντας από το home button και επιλέγεις το screen off πάντα. Μετά θα σου δουλεύει.

Γιάννη θα βάλεις πρώτα την εφαρμογή Google now swype disabler και μόλις την ανοίξεις θα επιλέξεις στο choose option την εφαρμογή screen off and lock.. Edited by gsir

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Λοιπόν παιδιά έπαθα το εξής. Προχθές μου ήρθε η ειδοποίηση για το kit kat. Επειδή δεν είχα χρόνο αλλά διάβαζα και στο forum για πιθανά προβλήματα μετά την αναβάθμιση ανέβαλα την εγκατάσταση μία φορά για 4 ώρες, και την άλλη μέρα το πρωί άλλη μια για 4 ώρες πάλι. το βράδυ που αποφάσισα να την κάνω και αφού έκανα ενα backup στον υπολογιστή (δυστυχώς) με htc sync manager, κάτι γίνεται δεν θυμάμαι ακριβώς, πέφτει η σύνδεση και ψιλομπλοκάρει το τηλέφωνο. Του κάνω επαναφορά αλλά πουθενά η αναβάθμιση. Κοιτάω και είμαι με την 4.3 και μου λέει οτι δεν υπάρχουν ενημερώσεις για το τηλ. Παράλληλα δεν λειτουργεί η σύνδεση με τον υπολογιστή μεσω htc sync manager ούτε και οι ρυθμίσεις δικτύου usb (είναι γκρίζα). Μετά απο αυτό κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και επανεγκατάσταση του htc sync manager (χάνω το backup που είχα κάνει). Τώρα όλα δουλεύουν κανονικά και πάλι αλλά αναβάθμιση πουθενά. Έχει κανείς καμιά ιδέα.

Αφήνεις την επιλογή που έχεις στην εικόνα, κατεβάζεις αυτο, πας στην homescreen, κάνεις swipe προς τα πάνω ξεκινώντας από το home button και επιλέγεις το screen off πάντα. Μετά θα σου δουλεύει.

Εγώ πάντως απλά απενεργοποίησα την εφαρμογή αναζήτηση Google.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλημέρα παιδιά λίγο την βοήθεια σας.. Το τηλέφωνο το έχω κάνει root και φοράει την Official 4.3. Μου κατέβασε εχτές την 4.4.2 και πάω να την βάλω με βάζει στο recovery αν δεν κάνω λάθος, πατάω install του δείχνω το firmware ξεκινάει και βγάζει failed. τι δεν κάνω σωστά ;

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Καλημέρα παιδιά λίγο την βοήθεια σας.. Το τηλέφωνο το έχω κάνει root και φοράει την Official 4.3. Μου κατέβασε εχτές την 4.4.2 και πάω να την βάλω με βάζει στο recovery αν δεν κάνω λάθος, πατάω install του δείχνω το firmware ξεκινάει και βγάζει failed. τι δεν κάνω σωστά ;

Μ' αρέσει που ρωτάς κιόλας. Δεν έχεις τον κανονικό recovery αφού είσαι rooted και προφανώς τον άλλαξες.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

δεν το εχω κανει εγω γι αυτο ρωταω. μπορω να περασω το update?

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Λοιπόν παιδιά έπαθα το εξής. Προχθές μου ήρθε η ειδοποίηση για το kit kat. Επειδή δεν είχα χρόνο αλλά διάβαζα και στο forum για πιθανά προβλήματα μετά την αναβάθμιση ανέβαλα την εγκατάσταση μία φορά για 4 ώρες, και την άλλη μέρα το πρωί άλλη μια για 4 ώρες πάλι. το βράδυ που αποφάσισα να την κάνω και αφού έκανα ενα backup στον υπολογιστή (δυστυχώς) με htc sync manager, κάτι γίνεται δεν θυμάμαι ακριβώς, πέφτει η σύνδεση και ψιλομπλοκάρει το τηλέφωνο. Του κάνω επαναφορά αλλά πουθενά η αναβάθμιση. Κοιτάω και είμαι με την 4.3 και μου λέει οτι δεν υπάρχουν ενημερώσεις για το τηλ. Παράλληλα δεν λειτουργεί η σύνδεση με τον υπολογιστή μεσω htc sync manager ούτε και οι ρυθμίσεις δικτύου usb (είναι γκρίζα). Μετά απο αυτό κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και επανεγκατάσταση του htc sync manager (χάνω το backup που είχα κάνει). Τώρα όλα δουλεύουν κανονικά και πάλι αλλά αναβάθμιση πουθενά. Έχει κανείς καμιά ιδέα.

Στο Settings-> About Device -> Check for Updates δεν έχει τίποτα?

Αν έχεις custom recovery, μπορείς να κατεβάσεις το OTA σε zip και να το περάσεις.

Το HTC sync manager που βοηθάει?

Στο Settings-> About Device -> Check for Updates δεν έχει τίποτα?

Αν έχεις custom recovery, μπορείς να κατεβάσεις το OTA σε zip και να το περάσεις.

Το HTC sync manager που βοηθάει?

Με αφορμη το παραπανω, το zip που το βρισκουμε? Και αναφερομαι στο επισημο zip, αυτο που ερχεται ota...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει παρατηρήσει κανείς αύξηση στην κατανάλωση μπαταρίας από τις υπηρεσίες Google στην 4.4.2; Εμένα είναι στο 60% τώρα.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ έχω σοβαρό θέμα με την μπαταρία δυστυχώς μετά την 4.4.2.

Το Android System τρώει συνέχεια πάνω απο 70%

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Με αφορμη το παραπανω, το zip που το βρισκουμε? Και αναφερομαι στο επισημο zip, αυτο που ερχεται ota...

Πρέπει να βρεις το URL

Αν το βρεις, απλά το πατάς στον browser και το κατεβάζεις

Τα OTA updates κατεβαίνουν από εδώ:

http://fotadl.htc.com//secure/

Αν για παράδειγμα ξέρεις ότι το filename είναι

ota_m7_ul_jb43_sense55_mr_htc_europe_3-62-401-1-2-24-401-8_release_338160gxmo5sd9337kadux.zip

τότε η πλήρης διεύθυνση είναι

http://fotadl.htc.com/secure/ota_m7_ul_jb43_sense55_mr_htc_europe_3-62-401-1-2-24-401-8_release_338160gxmo5sd9337kadux.zip

Έχει παρατηρήσει κανείς αύξηση στην κατανάλωση μπαταρίας από τις υπηρεσίες Google στην 4.4.2; Εμένα είναι στο 60% τώρα.

Κι εγώ έχω σοβαρό θέμα με την μπαταρία δυστυχώς μετά την 4.4.2.

Το Android System τρώει συνέχεια πάνω απο 70%

Έχετε κάνει factory reset μετά;

Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα όλο αυτόν τον καιρό με 4.4.2.

Μήπως θέλουν update τα google services;

Επίσης που κοιτάς τα στατιστικά της μπαταρίας; Εμένα στο μετρητή του κινητού λέει 85% android system, ενώ στο gsam battery δείχνουν όλα φυσιολογικά.

Έχετε κάνει factory reset μετά;

Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα όλο αυτόν τον καιρό με 4.4.2.

Μήπως θέλουν update τα google services;

Επίσης που κοιτάς τα στατιστικά της μπαταρίας; Εμένα στο μετρητή του κινητού λέει 85% android system, ενώ στο gsam battery δείχνουν όλα φυσιολογικά.

Έχω κάνει reset ναι. Τα κοιτάω στις ρυθμίσεις αλλά βλέπω ότι πέφτει και πιο γρήγορα ούτως ή άλλως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω κάνει reset ναι. Τα κοιτάω στις ρυθμίσεις αλλά βλέπω ότι πέφτει και πιο γρήγορα ούτως ή άλλως.

Βλέπεις να είναι καθόλου awake η συσκευή; Προχθές μου έκανε ένα περίεργο και ήταν awake 24 ώρες. Έστρωσε με reboot, αλλά δεν ξέρω τι έφταιγε καθώς δε μπορώ να δω πια τα wakelocks. Επειδή την έχω 1 μήνα την 4.4.2 δεν έχω παρατηρήσει κάτι πέρα από αυτό. Ίσως πάλι τα έκανε χάλια η Google με κάνενα update στα google services.

Βλέπεις να είναι καθόλου awake η συσκευή; Προχθές μου έκανε ένα περίεργο και ήταν awake 24 ώρες. Έστρωσε με reboot, αλλά δεν ξέρω τι έφταιγε καθώς δε μπορώ να δω πια τα wakelocks. Επειδή την έχω 1 μήνα την 4.4.2 δεν έχω παρατηρήσει κάτι πέρα από αυτό. Ίσως πάλι τα έκανε χάλια η Google με κάνενα update στα google services.

Τα awakes πού τα βλέπω; Θα του κάνω κι ένα restart γιατί εχθές έδειχνε ok .

[sIGPIC][/sIGPIC]

[ATTACH]41711[/ATTACH][ATTACH]41712[/ATTACH]

Έκανα factory reset χθες. Δε μου φαίνονται φυσιολογικά

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.