Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα!Σκέφτομαι να αγοράσω κ εγώ, και θέλω τα φώτα σας!Βρήκα κάποιο αγορασμένο απο kaiser, άρα ευρωπαϊκό, τα καλύπτει αυτά το επίσημο service ή θα έχω παρατράγουδα?

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το είχα δει κι εγώ το Post αυτό... Κάτι τέτοια βλέπω και εξεγείρομαι λες κι έχω μετοχές της HTC ρε ****το. Και μετά μουτζώνω τον εαυτό μου (γιατί πρακτικά δεν θα αλλάξει η ζωή μου αν κλείσει αύριο η HTC - αλλά σίγουρα είναι κρίμα)

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά καλησπέρα!Σκέφτομαι να αγοράσω κ εγώ, και θέλω τα φώτα σας!Βρήκα κάποιο αγορασμένο απο kaiser, άρα ευρωπαϊκό, τα καλύπτει αυτά το επίσημο service ή θα έχω παρατράγουδα?

Το καλύπτει, κι αυτό είναι το σημείο που θα έχεις παρατράγουδα. Γιατί το επίσημο σέρβις είναι η Arvato κι αν κάνεις μια έρευνα για τις απόψεις και εμπειρίες των περισσότερων από τα λαμόγια αυτά θα τρομάξεις... Και δυστυχώς είναι το επίσημο σέρβις για τις περισσότερες εταιρίες κι όχι μόνο την HTC άρα δε γλιτώνεις.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Το είχα δει κι εγώ το Post αυτό... Κάτι τέτοια βλέπω και εξεγείρομαι λες κι έχω μετοχές της HTC ρε ****το. Και μετά μουτζώνω τον εαυτό μου (γιατί πρακτικά δεν θα αλλάξει η ζωή μου αν κλείσει αύριο η HTC - αλλά σίγουρα είναι κρίμα)

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το καλύπτει, κι αυτό είναι το σημείο που θα έχεις παρατράγουδα. Γιατί το επίσημο σέρβις είναι η Arvato κι αν κάνεις μια έρευνα για τις απόψεις και εμπειρίες των περισσότερων από τα λαμόγια αυτά θα τρομάξεις... Και δυστυχώς είναι το επίσημο σέρβις για τις περισσότερες εταιρίες κι όχι μόνο την HTC άρα δε γλιτώνεις.

Δηλαδή τι πρέπει να περιμένω από αυτούς?Αν υποθέσουμε πως τους πάω μια συσκευή χωρίς root με κάποιο σοβαρό πρόβλημα πχ πλακέτα, θα μου κάνουν μανούρες για την επισκευή?

Δηλαδή τι πρέπει να περιμένω από αυτούς?Αν υποθέσουμε πως τους πάω μια συσκευή χωρίς root με κάποιο σοβαρό πρόβλημα πχ πλακέτα, θα μου κάνουν μανούρες για την επισκευή?

Μανούρα όχι γιατί είναι υποχρεωμένοι. Αλλά δεν είναι και οι ταχύτεροι του κόσμου, ούτε οι πιο συνεπείς.

Μανούρα όχι γιατί είναι υποχρεωμένοι. Αλλά δεν είναι και οι ταχύτεροι του κόσμου, ούτε οι πιο συνεπείς.

Κατάλαβα.... Ου μπλέξεις δλδ:wacko:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας!

Κάτι τελευταίο, σε πόση ώρα φορτίζει το τηλέφωνο?

Edited by panos7440

Κάτι τελευταίο, σε πόση ώρα φορτίζει το τηλέφωνο?

Ναι ακριβώς, ου μπλέξεις. Λογικά πάντως δεν θα έχεις θέματα, στατιστικά μιλώντας πάντα καθώς οι καινούριες παρτίδες δεν έχουν θέματα που υπήρξαν αρχικά.

Αργεί να φορτίσει αλλά μετά κάποια update βελτιώθηκε ο χρόνος του που ήταν τραγικός αρχικά. Τώρα απλά είναι κακός.

Είναι για μένα από τα μειονεκτήματά του. Για χρόνο ακριβώς δεν μπορώ να σου πω γιατί παίζει ρόλο από τι ποσοστό φορτίζεις.

Προσωπικά το φορτίζω μεταξύ 20-30% (για καλύτερη μελλοντική ζωή της μπαταρίας, αν και όλα αυτά είναι σχετικά) και θέλει σίγουρα πάνω από 2 ώρες.

Ενα πρόβλημα που έχω παρατηρήσει μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 είναι με την εφαρμογή screen off and lock. Ενώ σβήνει κανονικά την οθόνη, μερικές φορές όταν την ανάβω παρακάμπτει την lockscreen και με πάει κατευθείαν στην homescreen.

Οπότε σβήνω την οθόνη με το κουμπί του κινητού δεν έχει τύχει ποτέ το αντίστοιχο.

Ρε παιδιά μπορω να βάλω την κιτκατ manual?? Είσαι στοκ 4.3 .και το sid μου είναι htc_102,η περιμένω αναγκαστηκα το update ??
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

γιατι τοση βιασυνη;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

γιατι τοση βιασυνη;

Έτσι για να περάσει η ωρα..πιστεύω θα είναι ποιο γρήγορο..γίνετε;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Έτσι για να περάσει η ωρα..πιστεύω θα είναι ποιο γρήγορο..γίνετε;;

Μπορείς να βάλεις μια custom 4.4.2, π.χ. την Android Revolution HD 51.0

Εμφανισιακά δεν έχει καμιά διαφορά από την stock 4.4.2.

Για να βάλεις μια custom rom, ξεκλειδώνεις το bootloader μέσω HTCDEV.COM και βάζεις ένα custom recovery (π.χ. TWRP). Μετά εγκαθιστάς την custom rom.

Ενα πρόβλημα που έχω παρατηρήσει μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 είναι με την εφαρμογή screen off and lock. Ενώ σβήνει κανονικά την οθόνη, μερικές φορές όταν την ανάβω παρακάμπτει την lockscreen και με πάει κατευθείαν στην homescreen.

Οπότε σβήνω την οθόνη με το κουμπί του κινητού δεν έχει τύχει ποτέ το αντίστοιχο.

Αντί το screen off and lock, καλύτερα βάλε ένα custom kernel που να έχει S2S & DT2W, είναι πολύ πιο λειτουργικά.

Edited by Nikos2k5

...

Παρότι φαντάζομαι ότι ισχύουν τα όσα λένε οι υπόλοιποι, εμένα η εμπειρία μου με το σέρβις ήταν καλή. Είχε πρόβλημα η φωτογραφική, τηλεφώνησα στο HTC call center και έστειλαν courier με δική τους χρέωση, και το επέστρεψαν μετά από δύο εβδομάδες, πάλι με δικό τους courier. Και εκτός από την φωτογραφική, έκλεισαν και μικρό gap που είχε :-)

Αν ασχοληθείς, μην μιλήσεις καθόλου με την αρβάτο, μίλα με τo call center της HTC. Και αν θες να δεις την πρόοδο της επισκευής, πάλι με την HTC μίλα, έχουν πρόσβαση και μπορούν να δουν σε τι φάση βρίσκεται.

Ρε παιδιά μπορω να βάλω την κιτκατ manual?? Είσαι στοκ 4.3 .και το sid μου είναι htc_102,η περιμένω αναγκαστηκα το update ??

Μόνο αν είσαι S-OFF μπορείς να περάσεις την ενημέρωση χειροκίνητα

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παρότι φαντάζομαι ότι ισχύουν τα όσα λένε οι υπόλοιποι, εμένα η εμπειρία μου με το σέρβις ήταν καλή. Είχε πρόβλημα η φωτογραφική, τηλεφώνησα στο HTC call center και έστειλαν courier με δική τους χρέωση, και το επέστρεψαν μετά από δύο εβδομάδες, πάλι με δικό τους courier. Και εκτός από την φωτογραφική, έκλεισαν και μικρό gap που είχε :-)

Αν ασχοληθείς, μην μιλήσεις καθόλου με την αρβάτο, μίλα με τo call center της HTC. Και αν θες να δεις την πρόοδο της επισκευής, πάλι με την HTC μίλα, έχουν πρόσβαση και μπορούν να δουν σε τι φάση βρίσκεται.

Η HTC στην αρβάτο δεν το έστειλε λογικά το δικό σου;

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να ξαναπεράσουμε το firmware με επίσημο τρόπο; Δεν έχω κάνει ούτε root ούτε τίποτα, απλά μου κάνει κάτι χαζά που με το reset δεν επανήλθαν και θέλω να δοκιμάσω αυτό πριν το δώσω.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να ξαναπεράσουμε το firmware με επίσημο τρόπο; Δεν έχω κάνει ούτε root ούτε τίποτα, απλά μου κάνει κάτι χαζά που με το reset δεν επανήλθαν και θέλω να δοκιμάσω αυτό πριν το δώσω.

Και εμένα έχει αρχίσει να κάνει διάφορα. Είχε ξεκινήσει με redraw όταν έκλεινα το Real racing, τώρα με το που πας να ξεκινήσεις αγώνα κλείνει η εφαρμογή - δεν με ενδιαφέρει και τόσο οπότε δεν ασχολούμαι. Έχει επεκταθεί όμως το redraw και σε πιο ελαφριές εφαρμογές όπως μετά απο browsing με την stock εφαρμογή, αλλά όχι πάντα. Δεν ξέρω αν φταίει που δεν του κάνω επανεκκινήσεις. Για την ώρα είναι ακόμα υποφερτό και εφόσον περιμένουμε σχετικά άμεσα να έρθει η 4.4.2 θα κάνω τότε factrory reset, μην το στήσω απο την αρχή ξανά.

moto x??(10 ch)

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

moto x??(10 ch)

Τζατζίκι;;; (άσχετα ρωτάς, άσχετα απαντάω)

Εδώ και 3 μέρες κάθε τόσο και σε ανύποπτο χρόνο αρχίζει και κουνιέται η οθόνη δεξιά αριστερά σαν κάποιος να την ακουμπάει στο κάτω μέρος και να κουνάει πολύ γρήγορα το δάχτυλο. Το κάνει για λίγη ώρα και μετά κολλάει τελείως το digitizer και τα κουμπιά κάτω, αλλά η συσκευή δουλεύει κανονικά. Μετά το σοκ είτε με επανεκκίνηση είτε με κλείδωμα για λίγη ώρα επανέρχεται αλλά μια λωρίδα στο κάτω μέρος του digitizer δε δουλεύει. Μετά από ώρες δουλεύει κανονικά πάλι μέχρι να το ξανακάνει. Δεν ξέρω αν είναι software η hardware.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

χτυπητη. αφου καταλαβαινεις γιατι ρωτάω. τελοσπαντων, τωρα ανέφερες τα χαζα που σου κάνει η οθονη πριν ειπες οτι ειχες καποια glitches. οπως και να χει το ιδιο επαθε το g2 την προηγουμενη βδομαδα και ηταν hw. δεν ξερω σιγουρα για το one. ειχα περασει τοτε και το fw απο την αρχη και ολα.

τρεμοπαιζε η οθονη στα καλα του καθουμενου, καπως ετσι http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2332181&d=1382038145

Edited by gsir

- Oneplus 12

χτυπητη. αφου καταλαβαινεις γιατι ρωτάω. τελοσπαντων, τωρα ανέφερες τα χαζα που σου κάνει η οθονη πριν ειπες οτι ειχες καποια glitches. οπως και να χει το ιδιο επαθε το g2 την προηγουμενη βδομαδα και ηταν hw. δεν ξερω σιγουρα για το one. ειχα περασει τοτε και το fw απο την αρχη και ολα.

τρεμοπαιζε η οθονη στα καλα του καθουμενου, καπως ετσι http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2332181&d=1382038145

Sorry με πιάνει η βλακεία που και που. Οχι κάτι τέτοιο. Ολόκληρη η οθόνη παίζει για λίγα δευτερόλεπτα. Και μετά δε νιώθει τίποτα. Όταν μετά από λίγο αρχίζει να δουλεύει για λίγες ώρες μια λωρίδα στο digitizer δεν δουλεύει. Και μετά διορθώνεται χωρίς να κάνω κάτι.

σε καταλαβαινω σ εχουν πιασει τα δαιμονια κι εγώ ετσι ημουν την προηγουμενη βδομαδα..εχω τραβηξει βιντεακι απο την οθονη του g2 οταν την επιανε προβλημα..αμα θες το ανεβαζω dropbox να το δεις..

- Oneplus 12

σε καταλαβαινω σ εχουν πιασει τα δαιμονια κι εγώ ετσι ημουν την προηγουμενη βδομαδα..εχω τραβηξει βιντεακι απο την οθονη του g2 οταν την επιανε προβλημα..αμα θες το ανεβαζω dropbox να το δεις..

Αν δεν βαριέσαι. Προσπαθώ κι εγώ να το παρω στο βίντεο για το σέρβις αλλά ακόμα δεν κατάφερα να συμβεί και να έχω δίπλα μου άλλη συσκευή έτοιμη.

στο στελνω μολις ανεβει σε pm..

- Oneplus 12

Η HTC στην αρβάτο δεν το έστειλε λογικά το δικό σου;

Ναι η αρβατο εχει αναλαβει το σερβις της htc

η επικοινωνια με την htc ειναι απλη και γρηγορη

μπορει το call center να ειναι στο εξωτερικο αλλα μιλανε ελληνικα και βλεπουν την προοδο της επισκευης που καταχωρουν στην αρβατο

οσον αφορα την επισκευη αυτη καθεαυτη, εμενα στη αρβατο μου αλαξαν camera module και μου το επεστρεψαν σε 2 εβδομαδες