gsir Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 στο dialer λεω οχι στο πληκτρολόγιο.. δηλαδή οταν παταω καποιο απο τα νουμερα για να παρω τηλ κανει αυτοματα και μια γρήγορη αναζήτηση αντι να παω και να ψαχνω επαφες για τον dialer σου λεω κι εγω :D Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλησπέρα στην εκλεκτή παρέα . Υπάρχει τελικά κάποιος που άλλαξε τα covers του HTC one ,να μας ενημερώσει για το κόστος ? Βασικά ενδιαφέρομαι για το μπροστινό μέρος στο οποίο έχω κάνει μερικές εκνευριστικες γρατζουνιές.... Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εμένα τα βγάζει κανονικά όπως λες. Μήπως έχεις την γλώσσα συστήματος στα αγγλικά; Μάλλον αυτό συμβαίνει. Στα αγγλικά που το έχω, το πληκτρολόγιο δεν αλλάζει στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλησπέρα στην εκλεκτή παρέα . Υπάρχει τελικά κάποιος που άλλαξε τα covers του HTC one ,να μας ενημερώσει για το κόστος ? ΒασικάΒασικά ενδιαφέρομαι για το μπροστινό μέρος στο οποίο έχω κάνει μερικές εκνευριστικες γρατζουνιές.... Ευχαριστώ ! Θα με ενδιέφερε και μενα κατι τέτοιο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Εμένα τα βγάζει κανονικά όπως λες. Μήπως έχεις την γλώσσα συστήματος στα αγγλικά; Το έχουμε ξαναπεί αυτό. Για να δουλέψει θέλει γλώσσα συστήματος ελληνικά (Ελλάδα). Όσα έιναι εισαγωγής έχουν τα ελληνικά αλλά όχι τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Είναι θέμα Rom. Edited January 16, 2014 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μόλις μου έγινε ship το one από expansys... Για στείλτε μου την σελίδα που όταν βάζεις το imei σου δείχνει πότε κατασκευάστηκε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx?ct=zh-CN Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Δεν το βγάζει... Ζητάει και το s/n... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εμενα όπως έδειξε αυτή η σελίδα, είναι κατασκευασμένο στις 14 / 5 / 2013. Άρα δεν είναι από τις νέες παρτίδες όπως νόμιζα. Πως μπορώ να τσεκάρω αν έχει τα δύο μικρόφωνα για την ηχογράφηση του βίντεο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 μονο με ιμει μου το βγαζει..και χωρα προελευσης και ημερομηνια κατασκευης..ισως ειναι αρκετα καινουργια παρτιδα..δοκιμασε και το sndeep.info Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx?ct=zh-CN Εμενα γραφει (801e) Greece. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 2013/11/25 HTC One (801e) Αυτα βγαζει...Χωρα οχι... Αρα ειναι κατασκευης τελος Νοεμβριου... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εμενα γραφει (801e) Greece. κανε copy το λινκ στον chrome και πατα να στο μεταφράσει σε αγγλικα..βαλε μετα imei και sn και περιμενε..θα σου βγαλει και προελευση και ημερομηνια.. @galanakop μια χαρα ειναι Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 κανε copy το λινκ στον chrome και πατα να στο μεταφράσει σε αγγλικα..βαλε μετα imei και sn και περιμενε..θα σου βγαλει και προελευση και ημερομηνια.. @galanakop μια χαρα ειναι Επίσης με την μετάφραση sales germany Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 κανε copy το λινκ στον chrome και πατα να στο μεταφράσει σε αγγλικα..βαλε μετα imei και sn και περιμενε..θα σου βγαλει και προελευση και ημερομηνια.. @galanakop μια χαρα ειναι Μου βγαζει Ελλαδα και ημερομηνια 25/04/2013 Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 αν εχεις ελληνικο τηλεφωνο καλα στο βγαζει.. Επίσης με την μετάφραση sales germany οποτε γερμανικο unbranded τελευταιας κοπης..πες μας εντυπωσεις οταν σου ερθει.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 αν εχεις ελληνικο τηλεφωνο καλα στο βγαζει.. Ναι, απο Cosmote το εχω παρει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Αύριο λογικά θα είναι εδώ οπότε θα τα πούμε σχετικώς... Ελπίζω να μην δω πάλι τα ίδια χάλια στην κάμερα. (Δεξιά και αριστερά της φωτογραφίας μου είχε θολούρα )... Βέβαια εκείνο ήταν του πρώτου μήνα κυκλοφορίας... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Αύριο λογικά θα είναι εδώ οπότε θα τα πούμε σχετικώς... Ελπίζω να μην δω πάλι τα ίδια χάλια στην κάμερα. (Δεξιά και αριστερά της φωτογραφίας μου είχε θολούρα )... Βέβαια εκείνο ήταν του πρώτου μήνα κυκλοφορίας... Δεν παίζει αυτό πια , το έχουν διορθώσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Αύριο λογικά θα είναι εδώ οπότε θα τα πούμε σχετικώς... Ελπίζω να μην δω πάλι τα ίδια χάλια στην κάμερα. (Δεξιά και αριστερά της φωτογραφίας μου είχε θολούρα )... Βέβαια εκείνο ήταν του πρώτου μήνα κυκλοφορίας... Μπα, Οκτωβρίου είναι το δικό μου και δεν έχει τέτοιο θέμα. Αναμένουμε εντυπώσεις σε σχέση με το πρώτο που είχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Βίντεο σε ποια ανάλυση τραβάτε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 ΠΑΙΔΙΑ εκανα αυτο και εστειλα εκει. πατησα σν.και ιμαι. ενω στο κουτι γραφει htc one 801 n. εδω μου εβγαλε αλλα. Model: HTC One (801e) Sales: Austria Release date: 07/10/2013 γιατι;; η αποδ και το κουτι λενε 801n Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 ΠΑΙΔΙΑ εκανα αυτο και εστειλα εκει. πατησα σν.και ιμαι. ενω στο κουτι γραφει htc one 801 n. εδω μου εβγαλε αλλα. Model: HTC One (801e) Sales: Austria Release date: 07/10/2013 γιατι;; η αποδ και το κουτι λενε 801n Κι εμένα έτσι είναι, κάποιο λάθος κάνει το site μη σε ανησυχεί. Ότι λέει το κουτί είναι το σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Κι εμένα έτσι είναι, κάποιο λάθος κάνει το site μη σε ανησυχεί. Ότι λέει το κουτί είναι το σωστό. εβαλα τωρα το cid getter. και μου λεει htc_102 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδιά μια ερώτηση το δικό μου δεν έχει developers option στο μενού από που θα μπω για debugging;;; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts