Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την εντύπωση ότι το sense θα το δώσει μαζί με την 4.4
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://android-revolution-hd.blogspot.se/2014/01/more-details-about-htc-m8.html

Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η απουσία των capacitive.

Εικάζω ότι το κάνουν για να μεγαλώσουν την οθόνη χωρίς να αλλάξουν το μέγεθος.

Κατά τα άλλα αλλαγές στον επεξεργαστή, κάμερα (για να μην χτυπάνε άσχημα τα 4MP στο καταναλωτικό κοινό), γερή άνοδος στην μπαταρία, μεγαλύτερη οθόνη και Sense 6. Μια που δεν αλλάζω κινητά τόσο συχνά, δεν ξέρω αν αξίζει το upgrade αλλά ελπίζω να πάει ακόμα καλύτερα από το One.

Αν τα χαρακτηριστικά είναι αυτά, δεν φαίνονται ουσιώδη για να αλλάξει κάποιος το ONE πληρώνοντας τη διαφορά.

Aν παρουσιαστεί εντός διμήνου, και κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, και καινούργιο το ONE κάνει τότε €400, μεταχειρισμένο θα κάνει 20%-25% πιο κάτω, και το ONE+ κάνει €600, η διαφορά θα είναι κοντά €300 για να το αλλάξεις, και ίσως κοντά €350 με τα περιφερειακά του (θήκες/skin, screen protector, cradle).

Ο καλύτερος επεξεργαστής δεν θα φαίνεται στη χρήση, το ΟΝΕ είναι ήδη ταχύτατο.

Το microSD δεν είναι πλέον το χαρακτηριστικό που ψάχνει κάποιος, ιδιαίτερα με την άνοδο που έχει η αποθήκευση σε cloud.

To Sense 6 δεν ξέρω τι καλύτερο έχει από το Sense 5.5 (εκτός από μεγαλύτερο αριθμό :-) ), αλλά ότι και αν είναι, λογικά θα βγει rom update και για το ONE.

Η διάρκεια της μπαταρίας λογικά θα είναι καλύτερη (26% περισσότερη χωρητικότητα για αύξηση εμβαδού οθόνης 13%), αλλά από μόνο του είναι αρκετό?

Καλό θα είναι το Μ8, αλλά τίποτα ριζοσπαστικό σε σχέση με το Μ7. Μάλλον πάμε για το Μ9 :-)

Κι εγώ έτσι πιστεύω. Περισσότερο θα είναι για να φέρει κόσμο στην ΗΤC από άλλες εταιρίες.

Ήδη το One κέρδισε πολλά "βραβεία" και πήρε καλές κριτικές και αρκετός κόσμος που δεν το έχει, το εκτιμά σαν συσκευή.

Αν λοιπόν το One+ είναι καλύτερο σε πράγματα όπως π.χ. μπαταρία ή κάμερα θα είναι ευκαιρία να φέρει κι άλλον κόσμο στην ΗΤC.

Από εκεί και πέρα τα GB της RAM και oι διαφορές στους επεξεργαστές είναι γι' αυτούς που έχουν ακόμα lag σε κινητά με φοβερά specs.

Το One δεν είχε τέτοια θέματα.

Παιδιά μη βιάζεστε. Ακόμα κι όταν μια εταιρία δίνει για δοκιμή κάποιες συσκευές δεν τις δίνει πλήρεις. Γνωρίζοντας ότι ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου κρατάνε πράγματα κρυφά.

Άλλωστε μιλάνε για δύο τουλάχιστον πρωτότυπα που το ένα έχει δίπλα φλας και το άλλο διπλούς φακούς (έναν για μέρα, έναν για νύχτα). Η προσθήκη sd για μένα έχει μικρή αξία, κυρίως για να λέμε ότι έχει κι απ' αυτό και σίγουρα θα βοηθήσει στο μάρκετινγκ.

Τα πλήκτρα στην οθόνη είναι μια καλή ιδέα για ελαχιστοποίηση του μεγέθους (κι επιτέλους πλήρης εναρμόνιση με τις οδηγίες της Google), αρκεί να δουλεύουν σωστά. Αν και η αλήθεια είναι ότι τα 2 κουμπιά φέτος ήταν ό,τι πιο βολικό είχα σε συσκευή αφού έπιαναν ικανό χώρο το καθένα, δεν τα μπέρδευες πότε και έκαναν σωστά όλες τις λειτουργίες (μόνο που έμεναν αναμμένα τη νύχτα όταν έβλεπες βίντεο).

Ας μην μπουν στη λούμπα του 2Κ και η htc όλο και κάτι θα έχει σαν άσσο στο μανίκι της. Πρόπερσι ήταν το imagechip, πέρσι τα ηχεία, η ultrapixel (κι ας μην έπιασε όσο θα έπρεπε) και η κατασκευή. Έχουν τον τρόπο να δώσουν κάτι που να αξίζει.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

καλησπερα σας κ καλη χρονια,μετα απο μια μεγαλη απογοητευση που ειχα με το galaxy s4,σκεφτομαι πραγματικα να αγορασω το one,αλλα φοβαμαι με οτι εχω διαβασει για προβληματα που εβγαλαν,οτι επεζε το πλαισιο κ με την καμερα,που μπορω να το αγορασω και να ειναι μια χαρα σε θεματα κατασκευης?ειμαι απο επαρχια.σας ευχαριστω.να το παραγγειλω κατευθειαν απο εξω? Edited by giorgossam

οι τελευταιες παρτιδες δεν εχουν θεμα φιλε μου..αυτα που ακουσες ηταν στις τελειως πρωτες παρτιδες..τσεκαρε λιγο το θεμα με τη διαθεσιμοτητα του τηλεφωνου και θα δεις πως μπορεις να ξερεις αν ειναι απο τις τελευταιες παρτιδες και απο που να αγοράσεις

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

οι τελευταιες παρτιδες δεν εχουν θεμα φιλε μου..αυτα που ακουσες ηταν στις τελειως πρωτες παρτιδες..τσεκαρε λιγο το θεμα με τη διαθεσιμοτητα του τηλεφωνου και θα δεις πως μπορεις να ξερεις αν ειναι απο τις τελευταιες παρτιδες και απο που να αγοράσεις

καποιο αξιοπιστο μαγαζι?να εχει τελευταιες παρτιδες?

θεωρω πλεον πως τα γνωστα μαγαζια εχουν ολα καινουργιες παρτιδες..αμα δεις ομως σε λιγα υπαρχει αποθεμα http://www.skroutz.gr/s/2958503/HTC-One-32GB.html εγω μαλλον birdphone θα διαλεγα απο σκρουτζ αφου πρωτα μιλουσα στο τηλεφωνο μαζι τους και τους ζητουσα αν γινοταν να μου δωσουν serial number

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

θεωρω πλεον πως τα γνωστα μαγαζια εχουν ολα καινουργιες παρτιδες..αμα δεις ομως σε λιγα υπαρχει αποθεμα http://www.skroutz.gr/s/2958503/HTC-One-32GB.html εγω μαλλον birdphone θα διαλεγα απο σκρουτζ αφου πρωτα μιλουσα στο τηλεφωνο μαζι τους και τους ζητουσα αν γινοταν να μου δωσουν serial number

οποτε το s/n να ειναι πανω απο 35,σωστα?

Τα καινούργια serial διαφέρουν. Απο 39 και πανω.. Ας ποσταρουν κάποια παιδιά που το πήραν πρόσφατα να δεις τι παίζει..

- Oneplus 12

Τα καινούργια serial διαφέρουν. Απο 39 και πανω.. Ας ποσταρουν κάποια παιδιά που το πήραν πρόσφατα να δεις τι παίζει..

δλδ..fa39....

Ναι αλλά όπως σου πα υπάρχουν κάποια πιο καινούργια serial που αρχίζουν διαφορετικά, δεν θυμάμαι πως. Ο makinen νομίζω θα μας πει η ο karx που το πήραν πρόσφατα..

- Oneplus 12

HT35 έχει το δικό μου αγορασμένο πριν ένα μήνα. Τώρα πόσο καιρό το έχει το μαγαζί ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ναι αλλά όπως σου πα υπάρχουν κάποια πιο καινούργια serial που αρχίζουν διαφορετικά, δεν θυμάμαι πως. Ο makinen νομίζω θα μας πει η ο karx που το πήραν πρόσφατα..

οποτε αναμενουμε να μας πουνε,κ εαν ειναι μια χαρα οι συσκευες.ευχαριστω παιδια.

Δε νομίζω να γίνεται εκτός αν προσθέτεις μόνος σου όλες τις λεξιες. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το στοκ της HTC ή swiftkey. Και τα 2 είναι καλύτερα, το θέμα ποιο θα σου αρέσει περισσότερο και ποιο θα σε βολέψει. Δυστυχώς το στοκ της Google υπολείπεται πολύ όπως λες σε λεξικό. Από χθες που έχω της HTC βλέπω ότι είναι φοβερό. Γρήγορο, πολύ καλό swipe και μεγάλο λεξικό. Μπράβο και σ'αυτό το θέμα στην HTC.

Στα SMS, όταν είναι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, εμφανίζει μόνο κεφαλαία. Αυτό αλλάζει?

Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Αν εμφανίζονται μικρά το κάθε μήνυμα θα είναι από 160, 70 χαρακτήρες.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Αν εμφανίζονται μικρά το κάθε μήνυμα θα είναι από 160, 70 χαρακτήρες.

Στα Settings -> Text Messages (SMS), έχει μια ρύθμιση "SMS characters" που την περιγράφει ως "Support SMS special accent characters"

Ανεξαρτήτως αν είναι επιλεγμένη αυτή η ρύθμιση ή όχι, στα SMS το HTC Keyboard, όταν είναι γυρισμένο στα ελληνικά, αφήνει μόνο κεφαλαία ελληνικά (ενώ λατινικά αφήνει και μικρά και κεφαλαία)

Tο Google Keyboard άφηνε και μικρά και κεφαλαία ελληνικά.

Για αυτή την ρύθμιση λες ή για κάποια άλλη?

Δυστυχώς ούτε κι εγώ έχω βρει ρύθμιση να μην τα κάνει κεφαλαία. Η πλάκα είναι ότι επειδή είναι σουηδικό δεν έχω 160 χαρακτήρες στα μηνύματα αλλά και πάλι τα κάνει κεφαλαία, άσχετα με τη ρύθμιση.

Όσο για το σειριακό αριθμό που λέτε, το δικό μου ξεκινάει από 3Α, Οκτώβρης του 13 δηλαδή.

Edited by karx

απο expancys εχει παρει κανεις?η αλλο καταστημα που να εχει καινουργια παρτιδα?ειμαι απο επαρχια κ γ αυτο ρωταω.μονο με παραγγελεια μπορω κ γ αυτο θελω να ειμαι σιγουρος απο που να το αγορασω,σας ευχαριστω ολους.

Edited by giorgossam

το δικο μου ειχα παρει απο expansys τον Ιουνη και ειχα παρτιδα fa35. απο κει και περα δε ξερω τι παιζει με τις παρτιδες απο εκει..

- Oneplus 12

το δικο μου ειχα παρει απο expansys τον Ιουνη και ειχα παρτιδα fa35. απο κει και περα δε ξερω τι παιζει με τις παρτιδες απο εκει..

απο θεματα κατασκευης ειναι μια χαρα?απο καμερα?απο το ελληνικο expancys?θα παρω κ το birdphone τηλεφωνο να μου πει παρτιδα.η καποιος εαν εχει αγορασει το One απο το birdphone Τωρα τελευταια?

Edited by giorgossam

απο καμερα οχι. μου εμφανισε purple tint. αλλα ηταν και παλιοτερη παρτιδα. το expansys ειναι αψογο συν οτι παιρνεις και unbranded αλλα η τιμη του ειναι τσιμπημενη. δεν υπαρχει ελληνικο expansys απλα ελληνικο site και ελληνικη υποστηριξη. το τηλεφωνο απο αγγλια νομιζω θα ερθει που ειναι η εδρα του expansys μεσα σε 2 μερες με dhl..

- Oneplus 12

πατα παρατεταμενα στην αρχικη οθόνη και απο τερμα πανω δεξια πατα την οθονη με το +

- Oneplus 12

Αν θέλετε μικρά πηγαίνετε ρυθμίσεις sms και τικαρετε κωδικοποίηση 16 bit Unicode και όχι 7 bit που είναι προεπιλεγμένο.. Όμως για να μην μπερδευόμαστε σε όλες τις συσκευές.. σε όλους τους ελληνικούς παρόχους τα μηνύματα πάνε κεφάλαια 160 χαρακτήρες ή μικρά 70 χαρακτήρες.. Και μικρά να γράφετε εσείς ας πούμε σε κάποιο Xperia η galaxy στον άλλον πάνε κεφάλαια εκτός κι αν πάνε με 70 χαρακτήρες και χρεώνεται δίπλα.. οπότε για μένα καλά κάνει η HTC και σου δείχνειτο μήνυμα όπως θα πάει.. το ίδιο νομίζω κάνουν και τα IPhone..