Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που λες greek search αν κατάλαβα σωστά θέλει γλώσσα συστήματος ελληνικά (Ελλάδα). Εκεί ενεργοποιούνται και οι 160 χαρακτήρες στο μήνυμα.

Δεν λέω αυτό ίσως να είναι αυτό που λες ελληνική ρομ..αλλά και γλώσσα συστήματος ελληνικά έχω και 160 χαρακτήρες έχω στα μηνύματα.. λέω στις κλήσεις όταν πάμε να καλέσουμε μας δίνεται η δυνατότητα κάτω αριστερά να πατήσουμε πληκτρολόγιο και εκεί δεν έχω ελληνικά επιλογή ίσως η 4.3 να μην το έχει για αυτό δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση ..

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν λέω αυτό ίσως να είναι αυτό που λες ελληνική ρομ..αλλά και γλώσσα συστήματος ελληνικά έχω και 160 χαρακτήρες έχω στα μηνύματα.. λέω στις κλήσεις όταν πάμε να καλέσουμε μας δίνεται η δυνατότητα κάτω αριστερά να πατήσουμε πληκτρολόγιο και εκεί δεν έχω ελληνικά επιλογή ίσως η 4.3 να μην το έχει για αυτό δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση ..

Ότι υπάρχει, υπάρχει... Στα μηνύματα λέει 160 γράμματα. Μόλις γράψεις το πρώτο γράμμα μήπως πέφτει στα 70 ακόμα κι αν είναι κεφαλαίο;

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ξέρει κανείς πως να κάνω τα capacitive buttons να κλείνουν μετά από λίγο γιατί όταν παίζω παιχνίδια ή βλέπω καμία ταινία με ενοχλεί...

Ότι υπάρχει, υπάρχει... Στα μηνύματα λέει 160 γράμματα. Μόλις γράψεις το πρώτο γράμμα μήπως πέφτει στα 70 ακόμα κι αν είναι κεφαλαίο;

Δεν έχω προβλημα με τα μηνύματα γιατί στο stock sms Πρόγραμμα δεν με αφήνει να γραψω με μικρα μόνο κεφάλαια..οποτε δεν ξέρω τι γίνεται με τους 160 χαρακτήρες..έχω κατεβασει handset sms.. και γράφει κανονικά 160.. μακάρι να δούλευα τα stock αλλά.. κάτι τελευταίο ρε παιδιά δεν βγαινει η αυτόματη διόρθωση..γράφει ότι λέξεις θέλει ώρες ώρες..

Δεν έχω προβλημα με τα μηνύματα γιατί στο stock sms Πρόγραμμα δεν με αφήνει να γραψω με μικρα μόνο κεφάλαια..οποτε δεν ξέρω τι γίνεται με τους 160 χαρακτήρες..έχω κατεβασει handset sms.. και γράφει κανονικά 160.. μακάρι να δούλευα τα stock αλλά.. κάτι τελευταίο ρε παιδιά δεν βγαινει η αυτόματη διόρθωση..γράφει ότι λέξεις θέλει ώρες ώρες..

Ήθελες να σε αφήνει να γράφεις με μικρά (που σε αφήνει αν αλλάξεις την κωδικοποίηση); Οι περισσότεροι παραπονιούνται που δεν γράφει μόνο κεφαλαία για τους 160 χαρακτήρες. Τέλος πάντων. Αυτό που ζητάς είναι ρυθμίσεις, γλώσσα&πληκτρολόγιο, HTC sense input, συνθέτες, πρόβλεψη λέξεων.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Τελικά το πληκτρολόγιο στις "κλήσεις" βγαίνει με ελληνικά αν έχεις ελληνικά γλώσσα συστήματος;

Θυμάμαι που είχε ξανασυζητηθεί και τώρα είδα τη φωτογραφία που έβαλες.

Τελικά το πληκτρολόγιο στις "κλήσεις" βγαίνει με ελληνικά αν έχεις ελληνικά γλώσσα συστήματος;

Θυμάμαι που είχε ξανασυζητηθεί και τώρα είδα τη φωτογραφία που έβαλες.

Ναι αυτο εννοω το πληκτρολογιο στις κλησεις!! Εχω Ελληνικα(Γερμανιας) γλωσσα συστηματος δεν εχω ουτε Ελληνικα(Αγγλιας)επιλογη και φυσικα ουτε σκετο ελληνικα.. μετα αλλες επιλογες ειναι Ελληνικα(Αυστρια) Ελληνικα(Πολωνια) κτλ δεν εχω ελπιδα? η υπαρχει καποιο app που μου λυνει το θεμα?

Ναι αυτο εννοω το πληκτρολογιο στις κλησεις!! Εχω Ελληνικα(Γερμανιας) γλωσσα συστηματος δεν εχω ουτε Ελληνικα(Αγγλιας)επιλογη και φυσικα ουτε σκετο ελληνικα.. μετα αλλες επιλογες ειναι Ελληνικα(Αυστρια) Ελληνικα(Πολωνια) κτλ δεν εχω ελπιδα? η υπαρχει καποιο app που μου λυνει το θεμα?

Μάλλον χρειάζεσαι rom που όχι μόνο να έχει ελληνικά αλλά να προορίζεται και για την Ελλάδα (δηλαδή να έχει γλώσσα συστήματος ελληνικά (Ελλάδα). Έτσι μόνο δουλεύουν σωστά και τα μηνύματα με 160 χαρακτήρες.

Καλημέρα,

διαβάζω οτι πολύς κόσμος έχει θέμα με την 4.4 (nexus κινητά) με το tethering. Όσοι το έχετε βάλει στα HTC τι λέει; Μπορείτε να κάνετε internet tethering?

Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγω τι είναι αυτό το tethering?

Οκ το βρήκα!

Edited by flampouras

Μπακαλιστικα μετατρεπεις το κινητό σου σε ρουτερ. Εχωντας πακέτο δεδομένων ίντερνετ στο κινητό σου ανοίγεις τα δεδομένα σου και ενεργοποιεις το tethering. Πλέον οποιοσδήποτε μπορεί να δει το κινητό σου όπως εσύ βλέπεις κάποιο WiFi όταν είσαι έξω. Βέβαια έχεις κωδικό για τη σύνδεση. Υπάρχει και το usb tethering για να "δωσεις" ίντερνετ στον υπολογιστή σου.. Edited by gsir

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Μπακαλιστικα μετατρεπεις το κινητό σου σε μόντεμ. Εχωντας πακέτο δεδομένων ίντερνετ στο κινητό σου ανοίγεις τα δεδομένα σου και ενεργοποιεις το tethering. Πλέον οποιοσδήποτε μπορεί να δει το κινητό σου όπως εσύ βλέπεις κάποιο WiFi όταν είσαι έξω. Βέβαια έχεις κωδικό για τη σύνδεση. Υπάρχει και το usb tethering για να "δωσεις" ίντερνετ στον υπολογιστή σου..

Κατι αλλο τώρα,πως καταφέρνεις και έχεις 5+ ώρες οθόνη;Αυτή τη στιγμή ειμαι με 7% και 4:15 οθόνη.Ομολογώ πάντως οτι εγω είδα μεγάλη διαφορά με την 4.3

Δεν έχω πάντα 5 ώρες οθόνη. Συνήθως όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο τα έχω όλα κλειστά πλην wifi συν χειροκινητους συγχρονισμους και χρησιμοποιώ το tapatalk και κανω browsing τίποτα άλλο. Αυτό κάθε άλλο παρά σκληρή χρήση δεν τη λες...

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Δεν έχω πάντα 5 ώρες οθόνη. Συνήθως όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο τα έχω όλα κλειστά πλην wifi συν χειροκινητους συγχρονισμους και χρησιμοποιώ το tapatalk και κανω browsing τίποτα άλλο. Αυτό κάθε άλλο παρά σκληρή χρήση δεν τη λες...

Εγω σε αυτο που σ ειπα πριν κανα δυωρο gaming αλλα με εντελώς απλά γραφικά.Λίγο browsing και κανα fb instagram αυτα κυρίως.Wifi είμαι στις 7 ωρες.Αυτοματους συγχρονισμους και εγω κλειστούς τους εχω.Και κατι αλλο,την φωτεινότητα της οθόνης σε τι επίπεδο την έχεις;Εγω στην πρώτη μπαριτσα.

Τη φωτεινότητα την έχω πάντα στο αυτόματο..Μια χαρά τους βρίσκω τους χρόνους σου...

- Oneplus 12

Τη φωτεινότητα την έχω πάντα στο αυτόματο..Μια χαρά τους βρίσκω τους χρόνους σου...

Θα προσπαθήσω να την βάλω αυτόματη,με παρόμοια χρήση να δω τι θα κανω.Να και Ενα screenshot,μόλις το έβαλα στον φορτιστή.

http://www.pocket-lint.com/news/125501-pocket-lint-gadget-awards-2013-winners-announced

Pocket-lint βραβεία της χρονιάς. Τηλέφωνο της χρονιάς...Ποιό άλλο;

και χωρις sd και αποσπωμενη μπαταρία..

- Oneplus 12

πωωω κριμα ρε συ..τι να πεις..

- Oneplus 12

Δυστυχώς χθες μου έκλεψαν το δικό μου. :(

Μεγάλη γκαντεμιά. Πώς έγινε;

Στο samsung χωρίς να χρειάστηκε ποτέ βέβαια, υπάρχει μια υπηρεσία where is my phone αν το λέω καλά. Που είναι μία ελπίδα να βρεις μια άκρη. Καθώς και πρόγραμμα που όταν άλλαζε η sim έστελνε σε κάποια τηλέφωνα φίλων μυστικό sms το τηλέφωνο αυτού που το κάνει χρήση. Του είχα κάνει τεστ και δούλεψε. Υποστήριζαν δε, ότι επιβίωνε format... Υπάρχει κάποια αντίστοιχη υπηρεσία για τα HTC και κάποιο συμβατό πρόγραμμα που να δουλεύει καλά?
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Έχουν εξελιχθεί οι κλέφτες. Έβγαλαν την μπαταρία και δεν μπορώ να το κάνω locate.

Έχω λάβει όλες τις ενέργειες για να το εντοπίσω και αναμένω να ανοίξει κάποια στιγμή.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Έβγαλαν την μπαταρία.

Είναι το κορεάτικο, ή γίναν arvato όλα τα κλεφτρόνια?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Η πλάκα είναι ότι πρέπει να είναι από τα ελάχιστα GPE edition που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Πιο πολύ με εκνευρίζει ότι έγινε μέσα σε στρατιωτικό νοσοκομείο και εκτός από το δικό μου έκλεψαν και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Στο samsung χωρίς να χρειάστηκε ποτέ βέβαια, υπάρχει μια υπηρεσία where is my phone αν το λέω καλά. Που είναι μία ελπίδα να βρεις μια άκρη. Καθώς και πρόγραμμα που όταν άλλαζε η sim έστελνε σε κάποια τηλέφωνα φίλων μυστικό sms το τηλέφωνο αυτού που το κάνει χρήση. Του είχα κάνει τεστ και δούλεψε. Υποστήριζαν δε, ότι επιβίωνε format... Υπάρχει κάποια αντίστοιχη υπηρεσία για τα HTC και κάποιο συμβατό πρόγραμμα που να δουλεύει καλά?

Yπάρχουν διάφορα όπως

Νομίζω τα δυο τελευταία είναι τα πιο δυνατά.