Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, επειδή (μάλλον) χάλασαν τα official ακουστικά του M7, να φανταστώ ότι τα HTC RC-E295 είναι αυτά που περιέχονται με το κινητό?
The more things change, the more they stay the same...

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, επειδή (μάλλον) χάλασαν τα official ακουστικά του M7, να φανταστώ ότι τα HTC RC-E295 είναι αυτά που περιέχονται με το κινητό?

Beats audio δεν είχε το M7;

Ένας φίλος που το έχει τα είχα δει

Nokia 8800 Scirocco

Beats audio δεν είχε το M7;

Ένας φίλος που το έχει τα είχα δει

Δεν ειχε beats audio(που τετοια τυχη :P) και αυτα στο λινκ νομιζω ειναι τα στοκ

Δεν ειχε beats audio(που τετοια τυχη :P) και αυτα στο λινκ νομιζω ειναι τα στοκ

Έ όχι και που τέτοια τύχη...

Μιλάμε για το μέγιστο μαρκετινίστικο προιόν όταν μιλάμε για beats ακουστικά....:rolleyes:

Έ όχι και που τέτοια τύχη...

Μιλάμε για το μέγιστο μαρκετινίστικο προιόν όταν μιλάμε για beats ακουστικά....:rolleyes:

δε νομιζω να με χαλαγε ομως να ερχεται με τετοια ακουστικα, οσο και μαρκενιτιστικο προιον και αν ειναι :P

Εγώ την άλλαξα μόνος μου, πρέπει να την είχα πάρει γύρω στα 15€.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Εγώ την άλλαξα μόνος μου, πρέπει να την είχα πάρει γύρω στα 15€.

μονος;; εγω φοβαμαι να του κανω εγχειρηση...θα μου μεινει στα χερια :P

Είχα αλλάξει LCD panel και το πίσω housing οπότε άλλαξα και την μπαταρία! Παρολαυτα επειδή μπαίνει "νυστέρι" Είναι καλό να αλλάξει και το πίσω housing μαζί Γιατί σίγουρα θα γίνουν μερικά σημαδακια! Όταν πήρα το m8 το έδωσα στην αδερφή μου και κατάφερε να το σπάσει πάλι οπότε το έκανα gold μπροστά και αυτό πίσω :p

Είχα αλλάξει LCD panel και το πίσω housing οπότε άλλαξα και την μπαταρία! Παρολαυτα επειδή μπαίνει "νυστέρι" Είναι καλό να αλλάξει και το πίσω housing μαζί Γιατί σίγουρα θα γίνουν μερικά σημαδακια! Όταν πήρα το m8 το έδωσα στην αδερφή μου και κατάφερε να το σπάσει πάλι οπότε το έκανα gold μπροστά και αυτό πίσω :p

Σε ένα βίντεο στο YouTube αυτός που το άνοιξε έλεγε ότι η πρώτη φορά είναι δύσκολη κι ότι από εκείνα πέρα είναι πολύ απλή διαδικασία (σχετικά δηλαδή με την πρώτη φορά). Ισχύει;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Περίπου ισχύει. Είχε και adhesive το housing η οποία με τα βάλε βγάλε έχασες τις ιδιότητες της, παρολαυτα είναι σφιχτά δεμενα μεταξύ τους

Έχω ένα θέμα με συγκεκριμένο ρουτερ πολλές σελίδες στο browser δε μου τις ανοίγει κάποια λύση;

Μάρκα / μοντέλο ρούτερ;

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Έχω ένα θέμα με συγκεκριμένο ρουτερ πολλές σελίδες στο browser δε μου τις ανοίγει κάποια λύση;

Κατεβασε απο το play store το "DNset".Θα εισαι οκ(λογικα)

Μάρκα / μοντέλο ρούτερ;

Νομίζω ZTE της forthnet αν δε κάνω λάθος

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατεβασε απο το play store το "DNset".Θα εισαι οκ(λογικα)

Θα το δοκιμάσω πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;

Νομίζω ZTE της forthnet αν δε κάνω λάθος

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα το δοκιμάσω πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;

Στις ρυθμίσεις του router, Αpplication ->DNS service->DNS-> σε κάποια επιλογή θα βρεις τέσσερα κενά πεδία. Τα πρώτα δυο τα ονομάζει IPv4 (πρώτα η ονομασία αυτή και μετά κενό πεδίο για κάθε ένα ξεχωριστά.). Σε αυτά τα δύο γράψε τα IP των DNS servers της Google: 8.8.8.8 και 8.8.4.4 και μετά πατάς Submit (ή ότι έχει για επιβεβαίωση).

Λογικά θα πρέπει να δουλέψει μετά από αυτό. Αν δουλέψει δεν χρειάζεσαι την εφαρμογή DNSet

Edited by Lippi

Στις ρυθμίσεις του router, Αpplication ->DNS service->DNS-> σε κάποια επιλογή θα βρεις τέσσερα κενά πεδία. Τα πρώτα δυο τα ονομάζει IPv4 (πρώτα η ονομασία αυτή και μετά κενό πεδίο για κάθε ένα ξεχωριστά.). Σε αυτά τα δύο γράψε τα IP των DNS servers της Google: 8.8.8.8 και 8.8.4.4 και μετά πατάς Submit (ή ότι έχει για επιβεβαίωση).

Λογικά θα πρέπει να δουλέψει μετά από αυτό. Αν δουλέψει δεν χρειάζεσαι την εφαρμογή DNSet

Το έχω κάνει ήδη αυτό για να δουλέψουν κάποιες άλλες εφαρμογές αλλά δε διόρθωσε τον browser οπότε μάλλον χρειάζομαι το dnset πως ακριβώς το χρησιμοποιώ;

Το έχω κάνει ήδη αυτό για να δουλέψουν κάποιες άλλες εφαρμογές αλλά δε διόρθωσε τον browser οπότε μάλλον χρειάζομαι το dnset πως ακριβώς το χρησιμοποιώ;

Το κατεβάζεις και ανοίγεις την εφαρμογή. Αν θέλεις να είναι ενεργό πάντα πατάς τη σχετική επιλογή στην αρχική σελίδα. Είναι απλούστατο.

Οκ πρέπει να έφτιαξε ευχαριστώ μια άλλη ερώτηση μου έχει εμφανιστεί στο notification bar ένας κύκλος με μια λοξή γραμμή μέσα τι ακριβώς σημαίνει;

Όσο τρέχει η DNSet πρέπει να σου βγάλει ένα κλειδί στην μπάρα (αριστερά από τις ενδείξεις δικτύου κλπ) που σημαίνει ότι έισαι σε VPN. Αυτό το σύμβολο δεν το έχω δει.

Οκ πρέπει να έφτιαξε ευχαριστώ μια άλλη ερώτηση μου έχει εμφανιστεί στο notification bar ένας κύκλος με μια λοξή γραμμή μέσα τι ακριβώς σημαίνει;

Μόλις το ανακάλυψα γιατί μου συνέβη κάτι παρόμοιο. Μου εμφάνισε ένα Αστέρι. Όταν πατήσεις το Volume μια φορά σου εμφανίζει ένα Pop up με τίτλο Ringtone και κάτω από τη συρόμενη μπάρα έχει τρεις επιλογές προτεραιότητας: "Νone" οπότε σου εμφανίζει το κύκλο με τη λοξή γραμμή, "Priority" πότε σου εμφανίζει το αστέρι και "All" που δεν σου εμφανίζει κάτι.

• 4 weeks later...

Καλημέρα,

Μόλις βρήκα update στα 190mb περίπου!

Ξέρουμε τι είναι?

Βελτίωση ασφαλείας και συστήματος λέει!

Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το δεύτερο stagefright fix. To M8 για παράδειγμα ακόμα δεν το έχει. Μάλλον γιατί θα είχαν σκοπό να το βάλουν μέσα στο update για marshmallow.