Lippi Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Update για τα HTC one m7 t-mobile se 5.02 (7.18.111.22) Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Violator83 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Μου ήρθε και εμένα χθες!Δεν παρατήρησα διαφορές!Αν και έχω την εντύπωση ότι πάει λίγο πιο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spontios Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Δηλαδή δεν υπάρχει σε καμία των περιπτώσεων αντικατάσταση με ανώτερο από m7?Εχω φίλο που αφού έστειλε το HTC one X,τον πήραν και του είπαν να διαλέξει ένα κινητό με 200 ευρώ περίπου κ μόλις τους είπε ότι παραβιάζουν τους όρους εγγύησης κ όπως γράφουν κ οι όροι ότι θα πρέπει να αντικατασταθεί με ένα όμοιο η' ανώτερο του έστειλαν το επόμενο κ καινούργιο μοντέλο HTC one m7. Edit:3/7/2015 μίλησα με την εταιρία που έστειλε το HTC one m7 για service με το γνωστό μωβ θέμα στην κάμερα κ μου είπαν ότι αύριο η Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου,όταν ρώτησα ποια παρέμβαση έκαναν πάνω στο κιν.για να το φτιάξουν μου απάντησε ότι άλλαξαν οθόνη,έχει κανείς ίδια εμπειρία γιατί από ότι έχω ψάξει συνήθως αλλάζουν το module της κάμερας εαν δεν κάνω λάθος,παρακαλώ οποίος ξέρει κάτι πάνω στο θέμα ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Σήμερα μου ήρθε ένα m7 από service και όντως αλλάξαν οθόνη, όπως και κάμερα και το πίσω καπάκι.. Βέβαια εγώ είχα θέμα και με το gps.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Eμένα δε μου άλλαξαν οθόνη πάντως.Εκτός κι αν μου βάλανε αυτοί καινούριο screen protector και δεν το πήρα χαμπάρι.:p Ούτε πίσω καπάκι μου άλλαξαν. Το module της κάμερας αλλάχτηκε μόνο και μου εξαφάνισαν ένα μικρό κενό που είχα ανάμεσα στα ηχεία και στην οθόνη. Μήπως αν τα δουν ταλαιπωρημένα στα αλλάζουν για να μη γκρινιάζουμε για την αναμονή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Μου ήρθε και εμένα χθες!Δεν παρατήρησα διαφορές!Αν και έχω την εντύπωση ότι πάει λίγο πιο γρήγορα μου ήρθε και έμενα το μεσημέρι 200 και κατι Mb .Διορθώσεις συστήματος έλεγε..M7 ελληνικό Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 μου ήρθε και έμενα το μεσημέρι 200 και κατι Mb .Διορθώσεις συστήματος έλεγε..M7 ελληνικό Επειδή έχω κι εγώ ελληνικό και δε μου ήρθε κάτι μπορείς να στείλεις την έκδοση λογισμικού που έχεις; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Αρ. Λογισμικού 7.19.401.22 έκδοση Android 5.0.2 Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Αρ. Λογισμικού 7.19.401.22 έκδοση Android 5.0.2 Αυτήν έχω κι εγώ και την έχω εδώ και αρκετό καιρό. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Δεν ξέρω τι να πω....Σε εμένα ήρθε εχθές !!! Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash3 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Παιδιά έστειλα το κινητό στην Αρβάτο 13 Ιουνίου και ακόμα τίποτα. Πήρα τηλ πριν 10 μέρες και μου είπανε ότι το έστειλαν Γερμανία. Αυτοί που είχαν πει 3 με 4 εβδομάδες θα χρειαστεί. Ξέρει κανείς πόσο περίπου χρόνο θέλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Την 1 φορά εμένα έκανε περίπου 20 μέρες. Την 2η αφού τους έκραξα άσχημα πήγε και γύρισε Γερμανία σε λιγότερο από 1 εβδομάδα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Εγώ το έστειλα στις 23 Ιουνίου και προχθές μου είπαν ότι μάλλον την άλλη εβδομάδα θα έρθει. Κι εμένα Γερμανία. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Εγω το πήγα στην arvato για το μωβ πέπλο στις 8 Ιουλίου και στις 13 παρέλαβα (αντικατάσταση συσκευής) Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Προφανώς είναι ελληνική η συσκευή σου. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Προφανώς είναι ελληνική η συσκευή σου. Ναι Ελληνική Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Είδα σήμερα ενός φίλου το HTC m7 και ήταν λίγο ξεσκισμενο. Φορούσε μια αοσπ ρομ η οποία απ ότι κατάλαβα δεν κάθεται καλά και δεν αναγνωρίζει την σιμ(ιμει έχει). Μπορείτε να μου πείτε κάποιον τρόπο για επαναφορά σε στοκ της htc, είτε με φλασαρισμα είτε μέσω recovery μιας και έχει το twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Η συσκευή πραγματικά πετάει.2 ετών τηλέφωνο..1gb ελεύθερη ram ενώ τρέχουν άπειρα από πίσω.Συγχαρητήρια στην HTC για τα m7 και m8.Το m9 δε το δούλεψα.Μακάρι το 10 να είναι αυτό που περιμένουν όλοι επιτέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Είδα σήμερα ενός φίλου το HTC m7 και ήταν λίγο ξεσκισμενο. Φορούσε μια αοσπ ρομ η οποία απ ότι κατάλαβα δεν κάθεται καλά και δεν αναγνωρίζει την σιμ(ιμει έχει). Μπορείτε να μου πείτε κάποιον τρόπο για επαναφορά σε στοκ της htc, είτε με φλασαρισμα είτε μέσω recovery μιας και έχει το twrp Κάποιος για εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Κάποιος για εδώ; Ψαξε να βαλεις καλυτερα καμια αλλη ρομ που ειναι κοντα σε στοκ, και πιο ευκολα θα ειναι απο την επιστροφη σε στοκ και θα ειναι και λιγο καλυτερα, γιατι οσο stock rom και να ειναι ειναι παντα λιγο "πειραγμενες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Ψαξε να βαλεις καλυτερα καμια αλλη ρομ που ειναι κοντα σε στοκ, και πιο ευκολα θα ειναι απο την επιστροφη σε στοκ και θα ειναι και λιγο καλυτερα, γιατι οσο stock rom και να ειναι ειναι παντα λιγο "πειραγμενες" Μπορείς να με στείλεις κάποια ρομ σταθερή να φλασαρω άμα είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Δες στο XDA την android revolution, αλλά είμαι από κινητό και δε μπορώ να στείλω λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας σας παρακαλώ: Αξίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο να αγοραστεί τώρα ως καινούργιο για τη σύζυγο? Σε τι τιμή παίζει τώρα....? Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας σας παρακαλώ: Αξίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο να αγοραστεί τώρα ως καινούργιο για τη σύζυγο? Σε τι τιμή παίζει τώρα....? Ευχαριστώ ! διατηρει την αιγλη και τη χρησιμοτητα του....180-200 μεταχειρισμενο...ναι να το παρεις... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας σας παρακαλώ: Αξίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο να αγοραστεί τώρα ως καινούργιο για τη σύζυγο? Σε τι τιμή παίζει τώρα....? Ευχαριστώ ! Απλά να έχεις κατά νου ότι η συσκευή δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί πάνω από την κατά τ' άλλα, αξιόλογη 5.0.2. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts