Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3η συνεχομενη μερα που το ξυπνητηρι δεν λειτουργει...

Το κανει οταν εχει μεινει κλειστη η οθονη για μεγαλο χρονικο διαστημα ( πανω απο 6 ωρες).

Θα δοκιμασω να βαλω σε προτεραιοτητα τη εφαρμογη του κινητου και να μην κλεισω απο τα recent apps την εφαρμογη οπως συμβουλευουν καποιοι στο xda και θα ξαναδοκιμασω.

Επισης τα πληκτρα που δεν υπακουουν στο double tap αρκετες φορες παρατηρησα οτι γινεται μονο το πρωι οταν η συσκευη ειναι αρκετα πιο κρυα σε σχεση με τη θερμοτητα των χεριων μου και πως ακομα και τα χνοτα μου ενεργοποιουν τα πληκτρα!

Το ειχα παρατηρησει και παλιοτερα αλλα το ειχε ξεχασει... :shifty:

Με το να βαλω το χερι μου πανω στην οθονη του κινητου για 10 δευτερολεπτα η οθονη παιρνει τη θερμοκρασια απο το χερι μου και σταματαει τα τρελα της! :D

Lollipop είσαι έτσι;

Βασικά αν είναι απαραίτητο να ξυπνάς κατέβασε κάποιο άλλο alarm clock να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Το timely βλέπω οι περισσότεροι να λειτουργούν.

Τώρα αυτό με την οθόνη και τα πληκτρα να ενεργοποιούνται με τα χνώτα πρώτη φορά το ακούω. :p

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρόσεξε κανείς την πολύ βελτιωμένη συμπεριφορά στην αναμονή σε 3g δίκτυο είτε με ανοικτά είτε με κλειστά τα δεδομένα; Ισχύει για όλους ή μόνο σε μένα (οπότε μου έκανε τη ζημία κάποια εφαρμογή);
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Πρόσεξε κανείς την πολύ βελτιωμένη συμπεριφορά στην αναμονή σε 3g δίκτυο είτε με ανοικτά είτε με κλειστά τα δεδομένα; Ισχύει για όλους ή μόνο σε μένα (οπότε μου έκανε τη ζημία κάποια εφαρμογή);

Παίζει να έχεις δίκιο. Την Κυριακή συνέβη αυτό σε μένα. Ήμουν έξω με τα data ανοιχτά αλλά χωρίς να το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα και είχε πολύ καλή απόδοση.

Απλά θέλω να το τσεκάρω ξανά πάντως.

Lollipop είσαι έτσι;

Βασικά αν είναι απαραίτητο να ξυπνάς κατέβασε κάποιο άλλο alarm clock να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Το timely βλέπω οι περισσότεροι να λειτουργούν.

Τώρα αυτό με την οθόνη και τα πληκτρα να ενεργοποιούνται με τα χνώτα πρώτη φορά το ακούω. :p

Χαχα εγω να δεις ποσο εντυπωση μου εκανε! :lol:

Μαλλον καποιο προβλημα εχουν τα πληκτρα και ειναι πολυ ευαισθητα...

Ποιος το ξανατρεχει στο σερβις...

Σχετικα με το ξυπνητηρι θα κατεβασω το Timely γιατι δεν ειμαι για πειραματα. :cry:

Δεν μπορεσα να παρατηρησω κατι γιατι ειμαι συνεχεια με 4G λογω του οτι μονο αυτο πιανει στην περιοχη μου. Παντως η αναμονη με 4G παραμενει η ιδια.

Edited by Nippon

Είναι αρκετά βελτιωμένη η απόδοση της μπαταρίας σε 3g και μια και μετα το upgrade στην 5.02 δεν έκανα reset οπότε έχω τα ίδια apps και μόνιμα είμαι σε 2g/3g (κινούμενος στην ίδια περιοχή πάντα με την 4.4) μπορώ να πώ οτι η μπταρία μου κρατάει γύρω στο 20% παραπάνω απο τη 4.4.(με περίπου την ίδια χρήση (κατα εκτιμηση βέβαια)).

μετατο ξυπνητηρι παρατηρησα και αλλο bug με την ενδειξη της μπαταριας..ειχε σταματησει στο 30% και μετα απο χρηση wi-fi εσβησε χωρις καμια προειδοποιηση

μετατο ξυπνητηρι παρατηρησα και αλλο bug με την ενδειξη της μπαταριας..ειχε σταματησει στο 30% και μετα απο χρηση wi-fi εσβησε χωρις καμια προειδοποιηση

Μην ξεχνάς μετά από την αναβάθμιση και τα πιθανά reset (αν έκανες) η μπαταρία θα πρέπει να ξαναπάρει μέτρα. Σου προτείνω να κάνεις μια πλήρη αποφόρτιση και μετά μια πλήρη φόρτιση. Αν το πρόβλημα παραμείνει σου έχω δυσάρεστα νέα για την μπαταρία...

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Σας εχει τυχει με την Lollipop καποιες ειδοποιησεις (κλησεις, μηνυματα, email, fb κτλ) μερικες φορες, ενω εχετε επιλεξει να εχουν ηχο κανονικα, να δονει μονο το κινητο και να μην ακουγεται ο ηχος της ειδοποιησης ?

Μου το εχει κανει τις τελευταιες μερες μερικες φορες :worry:

Δεν δειχνει να αλλαζει κατι ουτε με restart... :X

Μου έχει ακυρώσει την εισαγωγή pin για να ξεμπλοκάρει το κινητό από airplane mode. Ολα αυτά μετά την αλλαγή σε lollipop. Είναι bug της συσκευής μου, του lollipop ή θέμα κάποιας νέας ρύθμισης? Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Θέμα της HTC είναι γιατί το πρωτοπαρουσίασε το M8 όταν πήρε την 4.4.4...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μου έχει ακυρώσει την εισαγωγή pin για να ξεμπλοκάρει το κινητό από airplane mode. Ολα αυτά μετά την αλλαγή σε lollipop. Είναι bug της συσκευής μου, του lollipop ή θέμα κάποιας νέας ρύθμισης?

Να σου πώ την αλήθεια έγω το βρήκα βολικό μια και βαριόμουν να βάζω το PIN κάθε φορά:p

Μου έχει ακυρώσει την εισαγωγή pin για να ξεμπλοκάρει το κινητό από airplane mode. Ολα αυτά μετά την αλλαγή σε lollipop. Είναι bug της συσκευής μου, του lollipop ή θέμα κάποιας νέας ρύθμισης?

Δεν με πειράζει (τόσο) αρκεί να μην είναι η συσκευή μου που το κάνει.

Σε συνέχεια όμως των παρατηρήσεων, βλέπω πως το home buton δεν ανταποκρινεται πάντα. Παράδειγμα σε παιχνίδι, δεν το κλείνει με τίποτα παρά μόνο αν το κλείσω με το back (όταν το επιτρέπει το παιχνίδι τουλάχιστον π.χ farm hroes saga).

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Αυτό με το airplane mode το παρατήρησα και στο δικό μου τηλέφωνο και από ότι διάβασα λίγο σε διάφορα άρθρα είναι θέμα του lollipop και όχι κάποιο bug.

3η συνεχομενη μερα που το ξυπνητηρι δεν λειτουργει...

Το κανει οταν εχει μεινει κλειστη η οθονη για μεγαλο χρονικο διαστημα ( πανω απο 6 ωρες).

Θα δοκιμασω να βαλω σε προτεραιοτητα τη εφαρμογη του κινητου και να μην κλεισω απο τα recent apps την εφαρμογη οπως συμβουλευουν καποιοι στο xda και θα ξαναδοκιμασω.

Επισης τα πληκτρα που δεν υπακουουν στο double tap αρκετες φορες παρατηρησα οτι γινεται μονο το πρωι οταν η συσκευη ειναι αρκετα πιο κρυα σε σχεση με τη θερμοτητα των χεριων μου και πως ακομα και τα χνοτα μου ενεργοποιουν τα πληκτρα!

Το ειχα παρατηρησει και παλιοτερα αλλα το ειχε ξεχασει... :shifty:

Με το να βαλω το χερι μου πανω στην οθονη του κινητου για 10 δευτερολεπτα η οθονη παιρνει τη θερμοκρασια απο το χερι μου και σταματαει τα τρελα της! :D

Μα αφού θα το άκουγα το κέρατο, δεν υπάρχει περίπτωση να χτύπησε και να το έκλεισα.

Ο λόγος που το κινητό είναι 2 μέτρα μακριά από το κρεββάτι είναι για να σηκωθώ και όχι να το κλείσω εν' μέσω 3ου ονείρου.

Μία φορά μου το έχει κάνει.

Ας ελπίσουμε πως θα έρθει update.

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Μα αφού θα το άκουγα το κέρατο, δεν υπάρχει περίπτωση να χτύπησε και να το έκλεισα.

Ο λόγος που το κινητό είναι 2 μέτρα μακριά από το κρεββάτι είναι για να σηκωθώ και όχι να το κλείσω εν' μέσω 3ου ονείρου.

Μία φορά μου το έχει κάνει.

Ας ελπίσουμε πως θα έρθει update.

Χαχα μακαρι να στο εκανε μονο μια φορα και να στρωσει μετα. Αμα θελεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο κατεβασε το Timely, λειτουργει αψογα.

Ενα τελευταιο update με την 5.1 πρεπει να το παρουμε οπωσδηποτε...

Εμένα πάντως χτυπάει μόνο αν η εφαρμογή βρίσκεται στη λίστα των recent apps. Αν δεν βρίσκεται τότε κοιμάσαι μέχρι ότι ώρα θέλεις και φτιάχνεις επιδερμίδα. :p

Εγώ είχα ένα σκαλωμα με τα recent apps (νομίζω αναφέρθηκε κι εδώ) και σήμερα χωρίς να πειράξω απολύτως τίποτα, είναι και πάλι smooth σε αυτό το κομμάτι.

Εμένα σταμάτησε να μου ανανεώνει το facebook στο blinkfeed. Αλλά από ότι διαβάζω πρέπει να φταίει το facebook. Πάντως λύση δεν βρήκα.

Σε συνέχεια των προβλημάτων, το home button κολλάει και δεν ανταποκρινεται πουθενά. Λύνεται, μόνο με restart. Υπάρχει τρόπος να γυρίσω πίσω πριν το lollipop? Δεν βλέπω κάτι καλύτερο πουθενά. Μόνο χειρότερα. Δεν ξέρω αν στη μπαταρία γίνεται καλύτερη διαχείριση.

Σε συνέχεια των προβλημάτων, το home button κολλάει και δεν ανταποκρινεται πουθενά. Λύνεται, μόνο με restart. Υπάρχει τρόπος να γυρίσω πίσω πριν το lollipop? Δεν βλέπω κάτι καλύτερο πουθενά. Μόνο χειρότερα. Δεν ξέρω αν στη μπαταρία γίνεται καλύτερη διαχείριση.

Μήπως δεν έκανες reset ή επανέφερες κανένα backup; Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Φυσικά ακόμα δεν το χρησιμοποίησα σαν ξυπνητήρι, ούτε χρησιμοποιώ το BlinkFeed για Facebook (οπότε δεν ξέρω αν υφίστανται αυτά τα προβλήματα), αλλά τέτοια προβλήματα δεν έχω. Σε μένα το update ήταν άψογο (2 επαναφορές, μια πριν το update μια μετά έκανα και στήσιμο από την αρχή) και βελτίωσε κατά πολύ την μπαταρία. Τόσο σε αναμονή σε 3g όσο και τώρα με οθόνη μόνο με WiFi.

Μήπως δεν έκανες reset ή επανέφερες κανένα backup; Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Φυσικά ακόμα δεν το χρησιμοποίησα σαν ξυπνητήρι, ούτε χρησιμοποιώ το BlinkFeed για Facebook (οπότε δεν ξέρω αν υφίστανται αυτά τα προβλήματα), αλλά τέτοια προβλήματα δεν έχω. Σε μένα το update ήταν άψογο (2 επαναφορές, μια πριν το update μια μετά έκανα και στήσιμο από την αρχή) και βελτίωσε κατά πολύ την μπαταρία. Τόσο σε αναμονή σε 3g όσο και τώρα με οθόνη μόνο με WiFi.

Το πρόβλημα με το Home button το παρατήρησα αμέσως μετά την εγκατάσταση. Ποτέ (ουσιαστικά) δεν είχα πρόβλημα με το συγκεκριμένο κουμπί, αλλά τώρα που το σκέφτομαι το κινητό δούλευε σχεδόν άψογα παντού. Σήμερα το πρωί προχώρησα σε hard reset και του έβαλα λίγα πράγματα να μην το φορτώσω. Το πρόβλημα επανεμφανίσθηκε και μάλιστα χειρότερο. Δεν βλέπω τίποτα καλύτερο ούτε ως προς την εμφάνιση των menus ούτε ως προς την ταχύτητα που ήταν αλλωστε flawless. Η μπαταρία είναι κάτι σημαντικό φυσικά. Αν όμως παρουσιασθεί έντονα το πρόβλημα του home, και δε λυθεί με 2ο hard reset, υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στην πριν τη lollipop εποχή?

Το πρόβλημα με το Home button το παρατήρησα αμέσως μετά την εγκατάσταση. Ποτέ (ουσιαστικά) δεν είχα πρόβλημα με το συγκεκριμένο κουμπί, αλλά τώρα που το σκέφτομαι το κινητό δούλευε σχεδόν άψογα παντού. Σήμερα το πρωί προχώρησα σε hard reset και του έβαλα λίγα πράγματα να μην το φορτώσω. Το πρόβλημα επανεμφανίσθηκε και μάλιστα χειρότερο. Δεν βλέπω τίποτα καλύτερο ούτε ως προς την εμφάνιση των menus ούτε ως προς την ταχύτητα που ήταν αλλωστε flawless. Η μπαταρία είναι κάτι σημαντικό φυσικά. Αν όμως παρουσιασθεί έντονα το πρόβλημα του home, και δε λυθεί με 2ο hard reset, υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στην πριν τη lollipop εποχή?

Χωρίς s-off δύσκολα.

Δε χτύπησε και μένα το ξυπνητήρι για 1η φορά και κατέβηκε το timely απευθείας..ελπίζω να φτιαχτεί.. Επίσης κάποτε στο κινητό το ξυπνητήρι χτυπούσε ακόμα και αν το έκλεινε ενώ τώρα πρέπει να το έχεις ανοικτό...κρίμα.

Ποτέ δεν χτυπάγε όταν ήταν κλειστή η συσκευή. Μην λέμε υπερβολές

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Ποτέ δεν χτυπάγε όταν ήταν κλειστή η συσκευή. Μην λέμε υπερβολές

Χτυπούσε επί jb

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]