Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλημερα,

τωρα τελευταια οταν ανοιγω τα δεδομενα του κινητου αργει πολυ να παρει ιντερνετ (περιοχη αθηνα παροχος cosmote).

δεν ανοιγει βεβαια το σηματακι διπλα στην μπαταρια του ιντερνετ ουτε εχει ιντερνετ το κινητο,φτεει λετε ο παρχος η ειναι θεμα του κινητου?

1. άλλο κινητό με κοσμοτέ δίπλα στο δικό σου έχει σήμα; (ή καλύτερα πιάνει γρήγορα στο κλείσιμο-άνοιγμα των data?)

2. δοκίμασες σε διαφορετικές περιοχές και εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα; (μπορεί να έχει θέμα η περιοχή σου, πολύ κίνηση στην κυψέλη, πρόβλημα στην κεραία του παρόχου κλπ κλπ)

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα, εκανα encrypt το κινητο...η ρομ του ειναι μαμα....και οτι ανανεωσεις έχουν περάσει αυτόματα....πως μπορω να βγάλω το encryption?

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Έχω το εξής πρόβλημα με τις επαφές και το facebook. Τις έχω συνδέσει κανονικά και τις έχω βάλει ως φωτογραφία κάθε επαφής να παίρνει την φωτογραφία από το προφίλ του facebook. Ενώ αρχικά το κάνει, μετά από λίγο (σε επόμενο συγχρονισμό) οι φωτογραφίες μερικών επαφών (κυρίως των περισσότερων από αυτές που έχω καλέσει!!!) "σβήνουν", ενώ στο facebook οι φωτογραφίες υπάρχουν κανονικά. Και όταν πάω να επιλέξω φωτογραφία επαφής πάλι, στην επιλογή facebook δεν εμφανίζεται η φωτογραφία. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Επίσης έχει μια επιλογή στις επαφές για κατέβασμα μεγάλης φωτογραφίας μόνο ή κάπως έτσι... Έχει καμία σχέση αυτή η ρύθμιση? Ευχαριστώ

εχω και εγω το ιδιο προβλημα και απλα το πηρα αποφαση οτι δεν συμπαθει τις επαφες μου!

εχω και εγω το ιδιο προβλημα και απλα το πηρα αποφαση οτι δεν συμπαθει τις επαφες μου!

Και στο Μ8 είδα έχουν το ίδιο πρόβλημα... Άρα κάτι πρέπει να παίζει με την τελευταία αναβάθμιση... :mad:

Παίδες haxsync και τέλος.. Προσωπικά ησύχασα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και κανένα 2μηνο, τυχαίνει να παίρνω τηλ. να φαίνεται ότι ο αλλος δεν έχει σήμα(σε εμένα δε χτυπάει ποτέ), παρόλα αυτά χτυπάει κανονικά στον άλλο,το σηκώνει και δεν ακούω ή ακούει τπτ.....παίρνοντας καπάκι μιλάμε κανονικά. Φαίνεται σαν bug.... και είναι λίγο εκνευριστικό η αλήθεια είναι....:mad:

Υ.Γ. Επίσης έχω παρατηρήσει όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, αργεί να πάρει internet, έχοντας full σήμα και δίκτυο cosmote.

Αυτό το είχα κι εγώ για ένα διάστημα. Έπαιρνα, το σήκωνε ο άλλος και δεν άκουγε κανείς τίποτα.

Αυτό το είχα κι εγώ για ένα διάστημα. Έπαιρνα, το σήκωνε ο άλλος και δεν άκουγε κανείς τίποτα.

"Διορθώθηκε" μόνο του? Έκανες κάτι?

Αλλαξτε δίκτυο,Κάντε επανεκκίνηση και μετά βάλτε ξανά στο auto που λογικά εκεί είναι τώρα.Σε μένα έτσι φτιάχτηκαν τέτοια θέματα.

Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό, αλλά δεν έδινα σημασία καθώς δεν ήξερα ότι ήταν γενικευμένο πρόβλημα. Έχω παρατηρήσει ότι το κάνει κυρίως όταν είμαι σε 3G δίκτυο και πολύ σπάνια όταν είμαι σε 2G. Το κινητό είναι εντελώς "μαμά", οπότε δεν παίζει να είναι θέμα κάποιας ROM.

Δεν έκανα τίποτα. Το παράξενο είναι ότι μου το έκανε μόνο στην Πάτρα. Μαζί με άλλο ένα θέμα. Δεν κρατούσε σταθερό ίντερνετ σε H. Δηλαδή τα δύο βελάκια ήταν μαύρα ενώ έγραφε H και καθυστερούσε υπερβολικά να μπει. Μόνο στην Πάτρα αυτά. Εδώ Θεσσαλονίκη όλα οκ. Περίεργα πράγματα.

[ATTACH]49663[/ATTACH]καλησπέρα πήρα αυτή την αναβάθμιση σήμερα γνωρίζει κανείς τι διαφορές έχει από την προηγούμενη και αν διορθώνει την μπαταρία που ήταν χάλια. Δεν πρόλαβα να διαβάσω το changelog

καλησπέρα, εκανα encrypt το κινητο...η ρομ του ειναι μαμα....και οτι ανανεωσεις έχουν περάσει αυτόματα....πως μπορω να βγάλω το encryption?

Ξερει κάποιος..μπορεί να βοηθησει?Ευχαριστω

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Εκανα σημερα τιν αναβαθμιση σε 4.4.3 ολα καλα κανενα θεμα εκτος απο την τρεχουσα τοποθεσια στο καιρο!Μου βγαζει μια περιοχη διπλα εκει που μενω!Τι μπορει να ειναι?Εβγαλα και ξαναεβαλα το widget αλλα τιποτα

Να ρωτήσω κάτι. Όταν κάνω επανεκκίνηση το κινητό, στη συνέχεια κάνει μόνο του επανεκκίνηση καμία 6-7 φορές μέχρι να σταματήσει και να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά. Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλο;

Υπάρχει λόγος να κρατάω το bootmanager εφόσον έχω το greenify;Το ίδιο δεν κάνουν στην ουσία;Μόνο που το bootmanager δεν επιτρέπει να εκκινησουν οι εφαρμογές κατά το power on, ενώ το greenify τις τερματίζει αφού ανοίξει το κινητό και μετά.Σωστά;

Εχει δοκιμασει κανεις σας cm11 (4.4.4).Εχει τιποτα προβληματα;

Την εχω δοκιμασει, αν και απλα την ειδα και την εβγαλα (δεν μπορω να αποχωριστω το Sense...) δεν διαπιστωσα προβληματα, τουλαχιστον οχι αμεσα ορατα. Χθες εβαλα την Cyanogen του Oneplus One και ενω ειναι ολοϊδια με την "σκετη", για καποιο λογο μου φανηκε πιο "αερατη"...! :p

Προσωπικα, αν αλλαζα ποτε το Sense, θα εβαζα SlimKat........ Σκετη "μπομπα" (αν και δεν ειμαστε στο σωστο topic)...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή για να καταλάβω υπάρχει περίπτωση να δούμε βελτίωση στο μέλλον στι θέμα αυτονομία με κάποιο τρόπο;
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

4.4.3 (6.14.111.2) για τα Τ-mobile. :D

Εδεησαν τελικά και την έδωσαν οι Γερμανοί. Έχουμε και λεμε: file manager και extreme power saving επιτέλους!!!

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...