bouss Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ναι βρε. Αυτό το ξέρω. Δεν ξέρω γιατί τα βγάζει όλα σα να είναι λανθασμένα. Θα πατήσεις πάνω εκεί που λέει ορθογραφικός έλεγχος (στο κείμενο όχι τον διακόπτη) και θα επιλέξεις ελληνικά. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Θα πατήσεις πάνω εκεί που λέει ορθογραφικός έλεγχος (στο κείμενο όχι τον διακόπτη) και θα επιλέξεις ελληνικά. Αυτός είσαι! Σωστός! Έβαλα γλώσσα πληκτρολογίου ώστε να ακολουθεί τις αλλαγές γλώσσας όταν γράφω. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Αυτός είσαι! Σωστός! Έβαλα γλώσσα πληκτρολογίου ώστε να ακολουθεί τις αλλαγές γλώσσας όταν γράφω. Σωστός. Δεν είχα πάει επάνω να δω ότι έχει αυτήν την επιλογή. Κάτι έμαθα κι εγώ. ☺ Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ρε παίδες, η μπλε έκδοση που είχε κυκλοφορήσει, έπαιζε σε δύο βερσιόν; τα αμερικανικά μοντέλα βλέπω στο YouTube είναι πολύ σκούρα ενώ τα ευρωπαϊκά πιο προς το τιρκουαζ φέρνουν. Έχει κανείς εμπεριστατωμένη άποψη? Από Αμερική ποιες εκδόσεις θα είναι πλήρως συμβατές γιατί το σκούρο μου αρέσει πιο πολύ? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ρε παίδες, η μπλε έκδοση που είχε κυκλοφορήσει, έπαιζε σε δύο βερσιόν; τα αμερικανικά μοντέλα βλέπω στο YouTube είναι πολύ σκούρα ενώ τα ευρωπαϊκά πιο προς το τιρκουαζ φέρνουν. Έχει κανείς εμπεριστατωμένη άποψη? Από Αμερική ποιες εκδόσεις θα είναι πλήρως συμβατές γιατί το σκούρο μου αρέσει πιο πολύ? Και εγώ έχω αυτήν την εντύπωση,Ότι παίζουν 2 μπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μη βγάλεις άλλη SIM. Πάρε ένα ανταπτοράκι για να βάζεις την ίδια SIM σε κινητό που παίρνει μεγαλύτερη Και μια ερώτηση δική μου. Στο sense 6 ο ορθογραφικός έλεγχος μου υπογραμμίζει όλες τις ελληνικές λέξεις. Γιατί; Πρόσεχε σε ποιο κινητό θα το βάλεις! Πέθαναν ΠΟΛΛΆ Ν8 έτσι, από ανταπτορα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Καλημέρα. Εχω συνδέσει με bluetooth speaker το κινητό. Pair κανονικά. Οι κλήσεις περνάνε απο αυτό. Ανοίγω το car radio που και αυτό είναι bluetooth και μπορεί να συνδέεται κανονικά με τηλέφωνο. Απλά δεν είναι τόσο καλό όσο το ανεξάρτητο, για αυτό και αγόρασα το δεύτερο. Ελα μου ντε όμως που το κινητό, ενώ είναι συνδεδεμένο με το ένα μου ζητάει να εισάγω τον κωδικό για να γίνει Pair και με το car radio? Πως συμβαίνει αυτό? Ένα speaker έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με 2 τηλέφωνα. Ένα τηλέφωνο πως είναι δυνατό, να ζητάει τουλάχιστον, να συνδεθεί με 2 speakers? (το βλέπει λανθασμένα σαν συσκευή πχ σαν ένα smartphone?) Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Καλημέρα, μάλλον σου ζητάει να επιβεβαιώσεις ότι θέλεις να κάνεις pair με νέα συσκευή (car audio) που δεν είναι paired μέχρι τώρα. Υποθέτω για να το αποθηκεύσει και να μην το ζητάει κάθε φορά. Για το αν μπορεί να συνδεθεί με 2 bt συσκευές μπορεί να παίζει και το profile της κάθε σύνδεσης. Πχ σύνδεση για μεταφορα data (πχ music streaming mp3 από το κινητό στο car audio) και σύνδεση φωνής (ομιλία). Κάνε ένα τσεκ. Δεν χάνεις τπτ. Τo profile της κάθε σύνδεσης φαίνεται στο γραναζι διπλα από κάθε συσκευή που έχεις κάνει pair. Edited June 25, 2014 by Lippi Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Καλησπέρα, εδώ και τρεις-τέσσερις μερες το κινητό μου δεν μπορεί να πέσει sleep mode και δεν ξέρω γιατί. Μέσα στο βράδυ, ενώ δεν είναι συνδεδεμένο με WiFi κτλ, πρέπει να χάνει σταθερά 2 με 3% την ώρα. Το έπαθε κάποιος άλλος Αυτός? Δεν φταίει η Sense 6 την οποία την έχω βάλει εδώ και πολύ καιρό και ήταν όλα κομπλέ. Ρίξτε και μια ματιά στην φώτο οπου γράφει καθαρά ότι το κινητό είναι συνέχεια awake ξανασηκωνω άλλη μια το τελευταίο μου μήνυμα γιατί δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα λύση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εγώ έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό ότι το κινητό ακόμη και με WiFi καίει! Το WiFi κλείνει μόνο του και ενεργοποιείται Μετά από λίγο. Επίσης αν πατήσω χειροκίνητα να συνδεθεί σε γνωστό δίκτυο ζητάει πάλι κωδικό ενώ είναι αποθηκευμένο. Αν το αφήσω αυτόματα όμως θα συνδεθεί μόνο του. Καμία ιδέα; να το στείλω αρβατο; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 ξανασηκωνω άλλη μια το τελευταίο μου μήνυμα γιατί δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα λύση :( έχεις δει με το wakelock detector τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εντάξει πλέον είμαι πεπεισμένος οτι μιλάμε για 2 διαφορετικές συσκευές.. Γιατί έτσι ρε γμτ.. Και το κακό είναι οτι το Αμερικάνικο που είναι πιο σκούρο είναι υπέροχο. Τι κάνουμε τώρα; :( Στο ebay υπάρχουν μερικά, αλλά θα παίζουν; Πέρνουν Ευρωπαϊκή ΡΟΜ ή όπως λέγεται; http://s30.postimg.org/p8hxywlcx/M7_Blue_US.jpg http://s30.postimg.org/8jgi2zorl/M7_Blue_EU.jpg Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 ξανασηκωνω άλλη μια το τελευταίο μου μήνυμα γιατί δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα λύση :( Βάλε να σου δείχνει μόνο cpu Wakelocks και ανέβασε εικόνα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) http://www.ebay.com/itm/HTC-One-Blue-32gb-At-t-factory-Unlocked-Brand-New-/321441918699?pt=Cell_Phones&hash=item4ad76e6eebhttp://www.ebay.com/itm/HTC-One-Blue-32gb-At-t-factory-Unlocked-Brand-New-/321441918699?pt=Cell_Phones&hash=item4ad76e6eeburl]http://www.ebay.com/itm/HTC-One-Blue-32gb-At-t-factory-Unlocked-Brand-New-/321441918699?pt=Cell_Phones&hash=item4ad76e6eebQUOTE=fantomas_ktm;5469559]Εντάξει[/url] πλέον είμαι πεπεισμένος οτι μιλάμε για 2 διαφορετικές συσκευές.. Γιατί έτσι ρε γμτ.. Και το κακό είναι οτι το Αμερικάνικο που είναι πιο σκούρο είναι υπέροχο. Τι κάνουμε τώρα; :( Στο ebay υπάρχουν μερικά, αλλά θα παίζουν; Πέρνουν Ευρωπαϊκή ΡΟΜ ή όπως λέγεται; http://s30.postimg.org/p8hxywlcx/M7_Blue_US.jpg http://s30.postimg.org/8jgi2zorl/M7_Blue_EU.jpg το εψαχνα και εγω σε μπλε...νομιζω μηπως ειναι verizon εκδοση..με factory unlocked ισως να δουλευει εδω http://www.ebay.com/itm/HTC-One-Blue-32gb-At-t-factory-Unlocked-Brand-New-/321441918699?pt=Cell_Phones&hash=item4ad76e6eeb Edited June 25, 2014 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANTELH Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 συγνώμη για την ενόχληση υπάρχει κάποιο λινκ για να πουλήσω το κινητό μου διότι άλλαξα και πήγα στο dual; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Βάλε να σου δείχνει μόνο cpu Wakelocks και ανέβασε εικόνα :) το ειχα βαλει στην προηγουμενη αναρτηση αλλα απ οτι ειδα δεν το σηκωσε οταν εκανα quote! εδω ειναι η εικονα :) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=46466&d=1403507480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Βρε αυτό το είδα :) πάτα στον δίσκο πάνω Και επέλεξε cpu wakelocks Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 http://www.ebay.com/itm/HTC-One-Blue-32gb-At-t-factory-Unlocked-Brand-New-/321441918699?pt=Cell_Phones&hash=item4ad76e6eeb Θα το biddάρω και ο θεός βοηθός. Και 4g να μην έχει μικρό το κακό. . Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Σύμφωνα με το blog της HTC το Μ7 θα πάρει και το επόμενο update του Android (L).!!! :) Βέβαια άντε να δούμε πότε θα πάρουμε sense 6 όσοι έχουμε t-mob :( Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Σύμφωνα με το blog της HTC το Μ7 θα πάρει και το επόμενο update του Android (L).!!! :) Βέβαια άντε να δούμε πότε θα πάρουμε sense 6 όσοι έχουμε t-mob :( Εγώ βαρέθηκα να περιμένω και πέρασα την Revolution. Ή μπαταρία είναι πολύ καλλυτερη από stock αλλά και πάλι νομίζω πέφτει γρήγορα... Σύμφωνα με το blog της HTC το Μ7 θα πάρει και το επόμενο update του Android (L).!!! :) Βέβαια άντε να δούμε πότε θα πάρουμε sense 6 όσοι έχουμε t-mob :( Σύμφωνα με το blog της HTC το Μ7 θα πάρει και το επόμενο update του Android (L).!!! :) Βέβαια άντε να δούμε πότε θα πάρουμε sense 6 όσοι έχουμε t-mob :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Στα 300€ καινούριο και σε σπάνιο χρώμα (μπλε σκούρο) αξίζει η συσκευή; Τώρα που ανακοινώθηκε οτι θα πάρει και το νέο android όταν βγει; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Στα 300 είναι τα μεταχειρισμένα. Οπότε ναι αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Στα 300€ καινούριο και σε σπάνιο χρώμα (μπλε σκούρο) αξίζει η συσκευή; Τώρα που ανακοινώθηκε οτι θα πάρει και το νέο android όταν βγει; Αξίζει και με το παραπάνω!ειναι από τις καλύτερες συσκευές στο android και δεν υπολείπεται σε ταχύτητα από τις τελευταίες ναυαρχίδες ίσα ισα κιόλας που σε μερικές βάζει τα γυαλιά έστω και με snap600 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Thx παίδες! Μάλλον θα το χτυπήσω γιατί χο πωλητής δέχτηκε να αφαιρέσει το global shipping policy και ξεφορτώθηκα 80$ τελωνείο. Βέβαια από 22 $ έκανε την αποστολή 40 $ αλλά ας όψεται... :@ Σύνολο στην πόρτα μου αν όλα πάνε καλά 400 $ δλδ 300 €. Factory unlocked κλπ κλπ. Κάποιοι άλλοι λένε κ για good/bad ESN αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό. Το δικό μου σαν καινούργιο δεν θα έχει θεμα φαντάζομαι. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 μεταξυ αυτου κ του s4 τι να προτιμησω?παντως το s3 που εχω δεν με εχει αφησει ενθουσιασμενο.κακο touch κ μετρια ποιοτητα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts