Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι αλλά το πρώτο που έκανα ήταν της original...

Το backup της original (stock υποθετω οτι εννοεις) μπορεις να το εχεις... (θα γυρισεις ποτε σε Sense 5.5? εγω οχι!)

Αν ομως εννοεις οτι εχει μεσα το πρωτο "στησιμο" της custom rom, ΟΚ αλλα τι το θελεις? Αν εγινε π.χ. τον Μαρτιο κι εσυ τωρα εχεις βαλει "της Παναγιας τα ματια" μεσα, τι το χρειαζεσαι? Αυτο που θελεις ειναι η rom οπως δουλευε ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ καποιο update, ωστε αν στραβωσει κατι να γυρισεις πισω & να ξαναβρεθεις ακριβως στο ιδιο σημειο. Αν ειναι να γυρισεις 2-3 μηνες πισω, τι να το κανεις...

Αν καταλαβα καλα... :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα, μπορεί να μου προτείνει κάποιος χρήστης του HTC One M7 ένα bluetooth headset ποιοτικό που να συνεργάζεται καλά με το κινητό; Δυστυχώς αγόρασα το Plantronics Marque 2 (M165) με το οποίο η ποιότητα είναι χάλια *από την μεριά του συνομιλητή μου όχι αυτό που ακούω εγώ* (μηδενική ευκρίνεια ήχου, εξωτερικοί θόρυβοι, ρομποτική φωνή κλπ) και φταίει το HTC γιατί σε άλλα κινητά που το δοκίμασα είναι άψογο. :(

Samsung HM1200, συνεργάζεται άψογα. Στα 25€ το πήρα από Πλαίσιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το backup της original (stock υποθετω οτι εννοεις) μπορεις να το εχεις... (θα γυρισεις ποτε σε Sense 5.5? εγω οχι!)

Αν ομως εννοεις οτι εχει μεσα το πρωτο "στησιμο" της custom rom, ΟΚ αλλα τι το θελεις? Αν εγινε π.χ. τον Μαρτιο κι εσυ τωρα εχεις βαλει "της Παναγιας τα ματια" μεσα, τι το χρειαζεσαι? Αυτο που θελεις ειναι η rom οπως δουλευε ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ καποιο update, ωστε αν στραβωσει κατι να γυρισεις πισω & να ξαναβρεθεις ακριβως στο ιδιο σημειο. Αν ειναι να γυρισεις 2-3 μηνες πισω, τι να το κανεις...

Αν καταλαβα καλα... :lol:

Μιλάω για την stock.Μπορεί και να μην την έχω καν στο pc.Στο κινητο δεν υπαρχει σιγουρα.Αν γινει καμια στραβή και πρεπει να το επαναφερω οπως ηταν οταν το πηρα,δεν χρειαζομαι αυτο το backup;

Μιλάω για την stock.Μπορεί και να μην την έχω καν στο pc.Στο κινητο δεν υπαρχει σιγουρα.Αν γινει καμια στραβή και πρεπει να το επαναφερω οπως ηταν οταν το πηρα,δεν χρειαζομαι αυτο το backup;

Οχι ακριβως! Θα πρεπει να το ξερουταρεις/ξανακλειδωσεις κλπ.κλπ. Ετσι θα γινει οπως οταν το πηρες... Το nandroid backup που πηρες στην stock rom σου, ηταν με την custom recovery... ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι ακριβως! Θα πρεπει να το ξερουταρεις/ξανακλειδωσεις κλπ.κλπ. Ετσι θα γινει οπως οταν το πηρες... Το nandroid backup που πηρες στην stock rom σου, ηταν με την custom recovery... ;)

Ωραία!Σ΄ευχαριστώ πολύ.

Καλημερα σας.

Εχω ενα προβληματακι και αν μπορει καποιος να βοηθησει....Εχω περασει την viper one με αναβαθμισμενο TWRP σε 2.6.3.3....

Ειχα κρατησει ενα backup μεσω recovery της καταστασης του τηλεφωνου οταν ειχα την sense 5.5.

Επειδη ηθελα να δοκιμασω την stock sense6 επανηρθα στην αρχικη κατασταση του τηλεφωνου σε sense 5.5 αλλα με ξεκλειδωτο bootloader και ρουτ....

Μου βγαζει την αναβαθμιση σε sense6 και την κατεβαζω κανονικα....Οταν ομως παταω για εγκατασταση με βαζει σε recovery και παει να ξεκινησει η εγκατασταση αλλα σταματαει και μου βγαζει το αρχικο μενου του recovery. Κανω τα wipe και βρισκω την αναβαθμιση στο μενου downloads ....Ενω ξεκιναει και απο εκει η εγκατασταση μου βγαζει failed .....

Τι μπορει να συμβαινει και τι αλλο μπορω να κανω????

Δοκιμασα και στις 2 εκδοσεις του TWRP που εχω....και 2.6.3.0 και 2.6.3.3

Ευχαριστω εκ των προτερων....

Καλημερα σας.

Εχω ενα προβληματακι και αν μπορει καποιος να βοηθησει....Εχω περασει την viper one με αναβαθμισμενο TWRP σε 2.6.3.3....

Ειχα κρατησει ενα backup μεσω recovery της καταστασης του τηλεφωνου οταν ειχα την sense 5.5.

Επειδη ηθελα να δοκιμασω την stock sense6 επανηρθα στην αρχικη κατασταση του τηλεφωνου σε sense 5.5 αλλα με ξεκλειδωτο bootloader και ρουτ....

Μου βγαζει την αναβαθμιση σε sense6 και την κατεβαζω κανονικα....Οταν ομως παταω για εγκατασταση με βαζει σε recovery και παει να ξεκινησει η εγκατασταση αλλα σταματαει και μου βγαζει το αρχικο μενου του recovery. Κανω τα wipe και βρισκω την αναβαθμιση στο μενου downloads ....Ενω ξεκιναει και απο εκει η εγκατασταση μου βγαζει failed .....

Τι μπορει να συμβαινει και τι αλλο μπορω να κανω????

Δοκιμασα και στις 2 εκδοσεις του TWRP που εχω....και 2.6.3.0 και 2.6.3.3

Ευχαριστω εκ των προτερων....

Εχεις custom recovery, γι'αυτο. "Βλεπει" οτι υπαρχει αναβαθμηση, την κατεβαζει, αλλα οταν παει να την εγκαταστησει τρωει πορτα. Το ειχα δοκιμασει κι εγω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχεις custom recovery, γι'αυτο. "Βλεπει" οτι υπαρχει αναβαθμηση, την κατεβαζει, αλλα οταν παει να την εγκαταστησει τρωει πορτα. Το ειχα δοκιμασει κι εγω...

Και πως γινεται να ....ανοιξουμε την πορτα????

Απεγκαθιστουμε το TWRP ???

Η' αφηνουμε τους πειραματισμους και μενουμε σε οποια custom rom μας αρεσει?????

Την... "ολικη επαναφορα" δεν την εχω κανει ποτε, οποτε αφηνω οποιον αλλο φιλο γνωριζει καλυτερα να σε βοηθησει.

Η τελευταια σου προταση ομως με βρισκει απολυτα συμφωνο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

το τελευταίο

οι custom roms θα είναι πάντα μήνες μπροστά από όποια στοκ ρομ είναι διαθέσιμη για τη συσκευή σου

Επειδη ειχα κανει ολικη επαναφορα για να το στειλω για σερβις και μπορει να σου βγαλει το λαδι,η τελευταια σου προταση ειναι η καλυτερη επιλογη..

Με πεισατε......Αλωστε δεν ειμαι και για πολλους πειραματισμους....;)

Παω λοιπον σε τριτη custom rom για δοκιμη....Eragon για οσους πρωτειμανε το μαυρο.....

Με πεισατε......Αλωστε δεν ειμαι και για πολλους πειραματισμους....;)

Παω λοιπον σε τριτη custom rom για δοκιμη....Eragon για οσους πρωτειμανε το μαυρο.....

Αφου βλεπω δοκιμαζεις πολλες ρομ γραψε κανα συγκριτικο review αν μπορεις με την αποψη σου :)

Κατέβασα σήμερα το clean master.Οι απόψεις διίστανται.Κάνει τίποτα;

αυτό που κάνει είναι ότι καθαρίζει το κινητό από σκουπίδια (cookies, cashe, obsolete apk κλπ).

Οπως και το pc καλό είναι να καθαρίζεις το κινητό από τέτοια σκουπίδια. Προσωπική άποψη είναι ότι δεν χρειάζεται να το κάνεις συνέχεια. Ειδικά στο HTC που έχει χώρο 32γβ για εφαρμογές φωτο μουσική κλπ δεν έχεις τόσο συχνά την ανάγκη για να καθαρίζεις σκουπίδια για να κάνεις χώρο. Επίσης κάποιες φορές η cache και τα thumbnails βοηθούν το κινητό να είναι πιο γρήγορο (σε επαλαμβανόμενα tasks, apps Κλπ). Επίσης η ραμ στο αντρόιντ έχει πλέον καλή διαχείριση, και τουλάχιστον στο δικό μου δεν έχει μείνει ποτέ. (το clean master καθαρίζει και την ραμ).

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

αυτό που κάνει είναι ότι καθαρίζει το κινητό από σκουπίδια (cookies, cashe, obsolete apk κλπ).

Οπως και το pc καλό είναι να καθαρίζεις το κινητό από τέτοια σκουπίδια. Προσωπική άποψη είναι ότι δεν χρειάζεται να το κάνεις συνέχεια. Ειδικά στο HTC που έχει χώρο 32γβ για εφαρμογές φωτο μουσική κλπ δεν έχεις τόσο συχνά την ανάγκη για να καθαρίζεις σκουπίδια για να κάνεις χώρο. Επίσης κάποιες φορές η cache και τα thumbnails βοηθούν το κινητό να είναι πιο γρήγορο (σε επαλαμβανόμενα tasks, apps Κλπ). Επίσης η ραμ στο αντρόιντ έχει πλέον καλή διαχείριση, και τουλάχιστον στο δικό μου δεν έχει μείνει ποτέ. (το clean master καθαρίζει και την ραμ).

Έτσι όπως τα λες είναι. Εγώ το χρησιμοποιώ στο gpad και η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να το βγάλω. Σβήνει την cache με αποτέλεσμα οποία εφαρμογή και να ανοίξω μετά να αργεί για να ξαναδημιουργήσει την cache που μόλις σβήστηκε. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Σήμερα πήρα το τηλ σε μαύρο χρώμα. Αλλά ελληνικά δεν έχει και πάω να μπω στο morelocale2. Αλλά όταν πατάω greek λέει ότι morelocale is not granted a change configuration. Τι πρέπει να κάνω; Ρωτάω γιατί είμαι λίγο άσχετος με το όλο θέμα

Παιδιά, εσείς έχετε πάρει την επίσημη αναβάθμιση για το Sense 6;

Vodafone Γερμανίας. Όχι. Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει να κάνει τόσο με το brand όσο με τη χώρα. Έχει κανείς γερμανικό και την έχει πάρει;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Vodafone Γερμανίας. Όχι. Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει να κάνει τόσο με το brand όσο με τη χώρα. Έχει κανείς γερμανικό και την έχει πάρει;

Δεν νομίζω να την έχει πάρει κανείς. Μα γιατί δεν την δίνουν σε όλους; Οι Αμερικάνοι την πήραν... :mad:

Δεν νομίζω να την έχει πάρει κανείς. Μα γιατί δεν την δίνουν σε όλους; Οι Αμερικάνοι την πήραν... :mad:

Άγνωστο. Κάτι πήρε το μάτι μου ότι βρήκαν ψιλομπάγκς και σταμάτησαν το ρολάρισμα για λίγο. Οπότε έχουμε μια επιπλέον καθυστέρηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άγνωστο. Κάτι πήρε το μάτι μου ότι βρήκαν ψιλομπάγκς και σταμάτησαν το ρολάρισμα για λίγο. Οπότε έχουμε μια επιπλέον καθυστέρηση.

Τον Αύγουστο θα την πάρουμε στο τέλος... Μήπως άκουσες αν λύνει το πρόβλημα με το μοβ στη κάμερα όταν είναι χαμηλό το ISO;

Σήμερα πήρα το τηλ σε μαύρο χρώμα. Αλλά ελληνικά δεν έχει και πάω να μπω στο morelocale2. Αλλά όταν πατάω greek λέει ότι morelocale is not granted a change configuration. Τι πρέπει να κάνω; Ρωτάω γιατί είμαι λίγο άσχετος με το όλο θέμα

Τρέχεις ένα adb instance, σύνδεεις το κινητό με usb debugging on και δίνεις permissions.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Τον Αύγουστο θα την πάρουμε στο τέλος... Μήπως άκουσες αν λύνει το πρόβλημα με το μοβ στη κάμερα όταν είναι χαμηλό το ISO;

Το μωβ στην κάμερα είναι hardware πρόβλημα οπότε αμφιβάλλω. Πολλά παιδιά από εδώ πήγαν στην αντιπροσωπεία και την άλλαξαν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τρέχεις ένα adb instance, σύνδεεις το κινητό με usb debugging on και δίνεις permissions.

Σόρυ που κουράζω αλλά θα ήθελα κάποια περισσότερη λεπτομέρεια. Το θέμα είναι όταν ανοίγω το adb και το flashboot τι πρέπει να βάλω εκεί που αναβοσβήσει ο κέρσορας;