jimbadou Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ε, τα γνωστα! Δεν εχεις ανοικτα τα data (κυριως) & το gps αν δεν τα χρειαζεσαι, αν θελεις κατεβαζεις λιγο την φωτεινοτητα της οθονης, ή ακομα καλυτερα, βαζεις την εξοικονομηση ενεργειας... Υπαρχει ακομα η δυνατοτητα μπλοκαρισματος εφαρμογων που ανοιγουν αυτοματα και τρεχουν στο background ή "παγώματός" τους (π.χ. Greenify & Titanium Backup αντιστοιχα). Ενας αλλος τροπος ειναι μια custom rom με τα αναλογα "πειραγματα" απο τον developer ωστε να κραταει λιγο παραπανω η μπαταρια... Mην περιμενεις ομως θαυματα, οι μπαταριες αυτων των συσκευων δεν "λενε" και πολλα πραγματα, οσο και να τις "μεγαλωνουν" οι εταιρειες... η εξοικονομηση ενεργειας προτεινετε να ειναι παντα ενεργοποιημενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Μόλις βγήκε νέο update!!! Ήρθε και σε εμένα, VODAP 102 , αλλά δυστυχώς no Sense 6.0 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Μόλις βγήκε νέο update!!! Μου ήρθε κι εμένα. Την έκανες; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Μου ήρθε κι εμένα. Την έκανες; Αντί να μας λέτε ότι ήρθε update δεν παίρνετε κανένα screenshot να δούμε τις αλλαγές; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Αντί να μας λέτε ότι ήρθε update δεν παίρνετε κανένα screenshot να δούμε τις αλλαγές; Τίποτα bouss. Βελτιώσεις συστήματος λέει. [ATTACH]45022[/ATTACH] Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Πάντως είναι αρκετά προχωρημένη έκδοση. Το δικό μου που είναι ελληνικό έχει την 4.19. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Πάντως είναι αρκετά προχωρημένη έκδοση. Το δικό μου που είναι ελληνικό έχει την 4.19. Κι εμένα που είναι γερμανικό Vodafone 4.19 είναι. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Βεβαιως και την εκανα! Καθε αναβαθμιση καλοδεχουμενη! Πιο γρηγορο το βλεπω το κινητο γενικα παντως... Αψεγαδιαστο και παντα...απο τα καλυτερα κινητα ακομη και σημερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 καλησπερα παιδια! μια ερωτηση.μου πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια στο htc. καμια λιση-προταση? Όταν λες γρήγορα Πόσο εννοείς;Γιατί άλλο 2 ώρες και άλλο 8.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 η εξοικονομηση ενεργειας προτεινετε να ειναι παντα ενεργοποιημενη? Αν δεν σε χαλαει η χαμηλη φωτεινοτητα της οθονης οσο ειναι ενεργοποιημενη, ναι, δεν ειναι κακο... Την ειχα κι εγω για καποιο διαστημα, ας πουμε οτι ειδα καααααααποια βελτιωση, αλλα τωρα τελευταια την απενεργοποιησα και το εχω "χυμα", χωρις τετοιες ιστοριες... Εχω καταλαβει αυτο που εγραψα αρχικα, οτι ΔΕΝ μπορεις να πετυχεις και πολλα... Μονο την οθονη να σκεφτεις που ειναι μεγαλη και full hd και θα καταλαβεις ποση ενεργεια χρειαζεται...! Εγω που δεν το σβηνω την νυχτα, μου κραταει κουτσα-στραβα μεχρι το βραδυ, οποτε πριν πεσω για υπνο το βαζω στην πριζα... Αν εν τω μεταξυ το εχω "ξεσκισει", ισως χρειαστει και νωριτερα φορτιση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Τα καναδικα πήραν σήμερα Sense 6. Δεν αργεί και για εμάς Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ξέρουμε αν πήραν double tap? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ξέρουμε αν πήραν double tap? Δεν έχει MLG δυστυχώς.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Τότε θα παραμείνει η απλή και σίγουρη λύση του elementalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Τότε θα παραμείνει η απλή και σίγουρη λύση του elementalx Είμαι 99% σίγουρος ότι κάποιος θα καταφέρει να το κάνει port στο M7 χωρίς να χρειάζεται custom kernel και xposed.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Είμαι 99% σίγουρος ότι κάποιος θα καταφέρει να το κάνει port στο M7 χωρίς να χρειάζεται custom kernel και xposed.. Απο οτι γνωρίζω για double tap χρειάζεται να εχει τέτοια τεχνολογία η οθόνη αλλιώς μένει η συσκευή πάντα ξύπνια για να γίνει αυτο οπότε μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και γι αυτο δεν το κάνουν. Νομιζω δεν θα γίνει ποτε στο m7 γιατί το είχα διαβάσει και για κάποια Lg αλλα μονο στο G2 γίνεται εχει τέτοια δυνατότητα το hardware της οθόνης. Ενδιαφέρομαι να πάρω την συσκευή αλλα σε σχέση με το m8 ειναι και αυτο ένα μείον που ειναι αρκετά χρήσιμο για μένα και πάω περισσότερο προς το m8. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 με TWRΡ μπορώ να κάνω το κινητό να το βλέπει ο υπολογιστής σαν μονάδα αποθήκευσης? γιατί έκανα την πατάτα και ξήλωσα την ρομ. Και θέλω να περάσω ρομ για να την φλασάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Απο οτι γνωρίζω για double tap χρειάζεται να εχει τέτοια τεχνολογία η οθόνη αλλιώς μένει η συσκευή πάντα ξύπνια για να γίνει αυτο οπότε μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και γι αυτο δεν το κάνουν. Νομιζω δεν θα γίνει ποτε στο m7 γιατί το είχα διαβάσει και για κάποια Lg αλλα μονο στο G2 γίνεται εχει τέτοια δυνατότητα το hardware της οθόνης. Ενδιαφέρομαι να πάρω την συσκευή αλλα σε σχέση με το m8 ειναι και αυτο ένα μείον που ειναι αρκετά χρήσιμο για μένα και πάω περισσότερο προς το m8. Μετα την αναβαθμιση σε Κιτ-κατ των συσκευων LG αυτη η τεχνολογια χρησιμοποιητε και στο L9 II που εχει διαφορετικη οθονη απο το G2 ....Νομιζω οτι δεν θεμα τεχνολογιας οθονης.....Βεβαια εχει και το Knock on τα προβλημματα του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Μετα την αναβαθμιση σε Κιτ-κατ των συσκευων LG αυτη η τεχνολογια χρησιμοποιητε και στο L9 II που εχει διαφορετικη οθονη απο το G2 ....Νομιζω οτι δεν θεμα τεχνολογιας οθονης.....Βεβαια εχει και το Knock on τα προβλημματα του.... Χρειάζεται να εχει τέτοια τεχνολογία η οθόνη ψαξτο λιγο να δεις και θα καταλάβεις. Εχει γίνει με άλλες συσκευές με kernel αλλα καταναλώνει μπαταρία δηλαδή χωρίς πολυ χρήση η συσκευή βγάζει 8-9 ώρες και το έχουν κάνει έτσι μονο για το εφέ. Δεν λέω για knock code. Μονο για double tap λέω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Παιδιά μου ήρθε η 4.4.2 στο HTC one max τι λέτε να την βάλω ? Θα χω κανα θέμα με την sd ? το morelocale δουλεύει στην 4.4.2 ? Edited May 12, 2014 by elessar86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 http://s23.postimg.org/q4xtbbbff/uvysa4uz.jpg Καλή προσθήκη το extreme power saving mode για κάτι ώρες που μένεις με ελάχιστη μπαταρία επειδή ξέχασες να φορτίσεις. Τουλάχιστον να κάνεις τα βασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Καλή προσθήκη το extreme power saving mode για κάτι ώρες που μένεις με ελάχιστη μπαταρία επειδή ξέχασες να φορτίσεις. Τουλάχιστον να κάνεις τα βασικά. Ώπα, sense 6 είδα. Τι προελεύσεως είναι η συσκευή σου; Edited May 13, 2014 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δεν ήρθε σε εμένα δυστυχώς. Στο xda το ανέβασε κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Και η t mobile ακόμα στο 4.3 και εγκλωβισμένοι να μη μπορούμε να κάνουμε s off... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μια βοηθεια! Εβαλα την καινουργια viper πριν λιγο και παω να επαναφερω το backup μεσω της εφαρμογης της htc για να μην βαζω μια μια τις εφαρμογες και μου βγαζει αυτο...Ξερει κανεις πως μπορω να τα επαναφερω; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts