Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε, τα γνωστα! Δεν εχεις ανοικτα τα data (κυριως) & το gps αν δεν τα χρειαζεσαι, αν θελεις κατεβαζεις λιγο την φωτεινοτητα της οθονης, ή ακομα καλυτερα, βαζεις την εξοικονομηση ενεργειας...

Υπαρχει ακομα η δυνατοτητα μπλοκαρισματος εφαρμογων που ανοιγουν αυτοματα και τρεχουν στο background ή "παγώματός" τους (π.χ. Greenify & Titanium Backup αντιστοιχα).

Ενας αλλος τροπος ειναι μια custom rom με τα αναλογα "πειραγματα" απο τον developer ωστε να κραταει λιγο παραπανω η μπαταρια...

Mην περιμενεις ομως θαυματα, οι μπαταριες αυτων των συσκευων δεν "λενε" και πολλα πραγματα, οσο και να τις "μεγαλωνουν" οι εταιρειες...

η εξοικονομηση ενεργειας προτεινετε να ειναι παντα ενεργοποιημενη?

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου ήρθε κι εμένα. Την έκανες;

Αντί να μας λέτε ότι ήρθε update δεν παίρνετε κανένα screenshot να δούμε τις αλλαγές;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Αντί να μας λέτε ότι ήρθε update δεν παίρνετε κανένα screenshot να δούμε τις αλλαγές;

Τίποτα bouss. Βελτιώσεις συστήματος λέει. [ATTACH]45022[/ATTACH]

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως είναι αρκετά προχωρημένη έκδοση. Το δικό μου που είναι ελληνικό έχει την 4.19.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Πάντως είναι αρκετά προχωρημένη έκδοση. Το δικό μου που είναι ελληνικό έχει την 4.19.

Κι εμένα που είναι γερμανικό Vodafone 4.19 είναι.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βεβαιως και την εκανα! Καθε αναβαθμιση καλοδεχουμενη! Πιο γρηγορο το βλεπω το κινητο γενικα παντως... Αψεγαδιαστο και παντα...απο τα καλυτερα κινητα ακομη και σημερα!!!

καλησπερα παιδια! μια ερωτηση.μου πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια στο htc. καμια λιση-προταση?

Όταν λες γρήγορα Πόσο εννοείς;Γιατί άλλο 2 ώρες και άλλο 8..

η εξοικονομηση ενεργειας προτεινετε να ειναι παντα ενεργοποιημενη?

Αν δεν σε χαλαει η χαμηλη φωτεινοτητα της οθονης οσο ειναι ενεργοποιημενη, ναι, δεν ειναι κακο... Την ειχα κι εγω για καποιο διαστημα, ας πουμε οτι ειδα καααααααποια βελτιωση, αλλα τωρα τελευταια την απενεργοποιησα και το εχω "χυμα", χωρις τετοιες ιστοριες...

Εχω καταλαβει αυτο που εγραψα αρχικα, οτι ΔΕΝ μπορεις να πετυχεις και πολλα... Μονο την οθονη να σκεφτεις που ειναι μεγαλη και full hd και θα καταλαβεις ποση ενεργεια χρειαζεται...!

Εγω που δεν το σβηνω την νυχτα, μου κραταει κουτσα-στραβα μεχρι το βραδυ, οποτε πριν πεσω για υπνο το βαζω στην πριζα... Αν εν τω μεταξυ το εχω "ξεσκισει", ισως χρειαστει και νωριτερα φορτιση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα καναδικα πήραν σήμερα Sense 6. Δεν αργεί και για εμάς

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ξέρουμε αν πήραν double tap?

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ξέρουμε αν πήραν double tap?

Δεν έχει MLG δυστυχώς..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Τότε θα παραμείνει η απλή και σίγουρη λύση του elementalx

Είμαι 99% σίγουρος ότι κάποιος θα καταφέρει να το κάνει port στο M7 χωρίς να χρειάζεται custom kernel και xposed..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Είμαι 99% σίγουρος ότι κάποιος θα καταφέρει να το κάνει port στο M7 χωρίς να χρειάζεται custom kernel και xposed..

Απο οτι γνωρίζω για double tap χρειάζεται να εχει τέτοια τεχνολογία η οθόνη αλλιώς μένει η συσκευή πάντα ξύπνια για να γίνει αυτο οπότε μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και γι αυτο δεν το κάνουν.

Νομιζω δεν θα γίνει ποτε στο m7 γιατί το είχα διαβάσει και για κάποια Lg αλλα μονο στο G2 γίνεται εχει τέτοια δυνατότητα το hardware της οθόνης.

Ενδιαφέρομαι να πάρω την συσκευή αλλα σε σχέση με το m8 ειναι και αυτο ένα μείον που ειναι αρκετά χρήσιμο για μένα και πάω περισσότερο προς το m8.

Nokia 8800 Scirocco

με TWRΡ μπορώ να κάνω το κινητό να το βλέπει ο υπολογιστής σαν μονάδα αποθήκευσης? γιατί έκανα την πατάτα και ξήλωσα την ρομ. Και θέλω να περάσω ρομ για να την φλασάρω.

Απο οτι γνωρίζω για double tap χρειάζεται να εχει τέτοια τεχνολογία η οθόνη αλλιώς μένει η συσκευή πάντα ξύπνια για να γίνει αυτο οπότε μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και γι αυτο δεν το κάνουν.

Νομιζω δεν θα γίνει ποτε στο m7 γιατί το είχα διαβάσει και για κάποια Lg αλλα μονο στο G2 γίνεται εχει τέτοια δυνατότητα το hardware της οθόνης.

Ενδιαφέρομαι να πάρω την συσκευή αλλα σε σχέση με το m8 ειναι και αυτο ένα μείον που ειναι αρκετά χρήσιμο για μένα και πάω περισσότερο προς το m8.

Μετα την αναβαθμιση σε Κιτ-κατ των συσκευων LG αυτη η τεχνολογια χρησιμοποιητε και στο L9 II που εχει διαφορετικη οθονη απο το G2 ....Νομιζω οτι δεν θεμα τεχνολογιας οθονης.....Βεβαια εχει και το Knock on τα προβλημματα του....

Μετα την αναβαθμιση σε Κιτ-κατ των συσκευων LG αυτη η τεχνολογια χρησιμοποιητε και στο L9 II που εχει διαφορετικη οθονη απο το G2 ....Νομιζω οτι δεν θεμα τεχνολογιας οθονης.....Βεβαια εχει και το Knock on τα προβλημματα του....

Χρειάζεται να εχει τέτοια τεχνολογία η οθόνη ψαξτο λιγο να δεις και θα καταλάβεις.

Εχει γίνει με άλλες συσκευές με kernel αλλα καταναλώνει μπαταρία δηλαδή χωρίς πολυ χρήση η συσκευή βγάζει 8-9 ώρες και το έχουν κάνει έτσι μονο για το εφέ.

Δεν λέω για knock code. Μονο για double tap λέω.

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά μου ήρθε η 4.4.2 στο HTC one max τι λέτε να την βάλω ? Θα χω κανα θέμα με την sd ? το morelocale δουλεύει στην 4.4.2 ? Edited by elessar86

http://s23.postimg.org/q4xtbbbff/uvysa4uz.jpg

Καλή προσθήκη το extreme power saving mode για κάτι ώρες που μένεις με ελάχιστη μπαταρία επειδή ξέχασες να φορτίσεις. Τουλάχιστον να κάνεις τα βασικά.

Καλή προσθήκη το extreme power saving mode για κάτι ώρες που μένεις με ελάχιστη μπαταρία επειδή ξέχασες να φορτίσεις. Τουλάχιστον να κάνεις τα βασικά.

Ώπα, sense 6 είδα. Τι προελεύσεως είναι η συσκευή σου;

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Και η t mobile ακόμα στο 4.3 και εγκλωβισμένοι να μη μπορούμε να κάνουμε s off...

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Μια βοηθεια!

Εβαλα την καινουργια viper πριν λιγο και παω να επαναφερω το backup μεσω της εφαρμογης της htc για να μην βαζω μια μια τις εφαρμογες και μου βγαζει αυτο...Ξερει κανεις πως μπορω να τα επαναφερω;

Ευχαριστω πολυ