Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω πρόβλημα όποιος μπορει να βοηθήσει! Το one αρχισε να κανει restart μονο του και οταν ξανανοιγει ειναι "κολλημενο" στις 15 του μηνα, δηλαδη μου δειχνει ως πιο προσφατες κλησεις αυτες που εγιναν στις 15/3, μπαινει μονο του σε fast boot (γρηγορη εκκινηση) και ο,τι αρχεια και αν περασω στο κινητο μετα απο restart εξαφανιζονται, επισης εαν διαγραψω καποια εφαρμογη μετα απο restart εμαφνιζεται ξανα σα να μη διαγράφηκε ποτε. Δοκιμασα να μπω σε RUU mode αλλα το κινητο κανει απλα restart. Φλασαρω stock recovery, δειχνει να το γραφει κανονικα αλλα υπαρχει ακομη η custom recovery. Δοκίμασα με το Guru_Reset_M7_2.24.401.8.zip τελειωνει η εγκατασταση αλλα το κινητο ειναι αθικτο, δεν εχει επαναφερθει τιποτα. Τωρα κατεβαζω και το ruu.exe μηπως γινει κατι. Καμμια ιδεα;

Το τηλ ηταν t-mob101-> Super CID & μετα με ruu zip σε χχ.401.χ Δουλευε ΟΚ ενα μηνα τωρα

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ένα HTC ONE που τρέχει Sense 6: https://www.youtube.com/watch?v=IeZNkGY59bU

Αν δεν είναι fake, μάλλον θα έχουμε το Sense 6 πολύ νωρίτερα απ'ότι περιμέναμε, ίσως μέχρι το τέλος του μήνα να το δούμε σε custom roms.

Αν δεν είναι fake, μάλλον θα έχουμε το Sense 6 πολύ νωρίτερα απ'ότι περιμέναμε, ίσως μέχρι το τέλος του μήνα να το δούμε σε custom roms.

Στο blinkfeed το είδες;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

παίζει να κυκλοφορήσει το Μ8 με Sense 6? γιατί αν ναι βλέπω να έχεις δίκιο για τέλη του μηνός

Στο blinkfeed το είδες;

όχι, δεν θυμάμαι πως έφτασα στο βίντεο

αλλά φαίνεται να είναι όντως το sense 6

πιο επίπεδο και με χρώματα στο πάνω μέρος

Εδώ έχει και άλλο ένα βίντεο, αλλά δεν φαίνεται σε ποια συσκευή είναι: https://www.youtube.com/watch?v=E3B0WbRqgd8

παίζει να κυκλοφορήσει το Μ8 με Sense 6? γιατί αν ναι βλέπω να έχεις δίκιο για τέλη του μηνός

Το Μ8 ναι σίγουρα θα έχει Sense 6

Απλά για το Μ7 αναμενόταν να υπάρχει ρομ με Sense 6 το καλοκαίρι και μετά

Αν τα βίντεο είναι αληθινά, τότε υπάρχει ήδη έτοιμη ρομ

Και λογικά μετά την παρουσίαση του Μ8 στις 25/3, οι cookers θα έχουν το οκ να χρησιμοποιήσουν το base

όχι, δεν θυμάμαι πως έφτασα στο βίντεο

αλλά φαίνεται να είναι όντως το sense 6

πιο επίπεδο και με χρώματα στο πάνω μέρος

Εδώ έχει και άλλο ένα βίντεο, αλλά δεν φαίνεται σε ποια συσκευή είναι: https://www.youtube.com/watch?v=E3B0WbRqgd8

Το πέτυχα το βίντεο στην κοινότητα του one στο Google+ και η αλήθεια είναι οτι ψήθηκα πολύ

[sIGPIC][/sIGPIC]

οπότε μετά τις 25/3 να αναμένουμε Sense 6? :)

Λογικά ναι

(αλλά όχι απαραίτητα για τις στοκ ρομ)

οπότε μετά τις 25/3 να αναμένουμε Sense 6? :)

Δεν νομιζω οτι θα το δωσουν τοσο συντομα σε εμας. Θα πρεπει να προωθησουν το Μ8. Σε κανα 2μηνο το κουβεντιαζουμε.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Λογικά ναι

(αλλά όχι απαραίτητα για τις στοκ ρομ)

εγώ που είμαι με custom rom παίζει να το πάρω πιο νωρίς από τις stock τότε.

Δεν νομιζω οτι θα το δωσουν τοσο συντομα σε εμας. Θα πρεπει να προωθησουν το Μ8. Σε κανα 2μηνο το κουβεντιαζουμε.

Αν μιλάς για στοκ, ίσως και παραπάνω από δίμηνο.

εγώ που είμαι με custom rom παίζει να το πάρω πιο νωρίς από τις stock τότε.

Ναι, απ' ότι έχει φανεί στο παρελθόν, οι custom rom cookers έχουν το base των νέων ρομ πολύ νωρίτερα από τότε που αρχίζουν τα OTA updates.

Απ'οτι εχω καταλαβει, εχοντας root-αρει την συσκευη, αρα εχοντας custom recovery δεν ειναι δυνατο να εγκατασταθουν updates λειτουργικου...

Να υποθεσω οτι ουτε το Sense θα μπορεσει να αναβαθμιστει? Προφανως θα ερθει "μονο του", χωρις καποια αναβαθμηση του λειτουργικου...

Αν ειναι ετσι (που λογικα ετσι θα πρεπει να ειναι), υπαρχει τροπος να βρεθει το αρχειο και να φλασαριστει, ή θα πρεπει να καταφυγουμε σε custom ρομ? (ή βεβαια να το ξανακανουμε stock)...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απ'οτι εχω καταλαβει, εχοντας root-αρει την συσκευη, αρα εχοντας custom recovery δεν ειναι δυνατο να εγκατασταθουν updates λειτουργικου...

Να υποθεσω οτι ουτε το Sense θα μπορεσει να αναβαθμιστει? Προφανως θα ερθει "μονο του", χωρις καποια αναβαθμηση του λειτουργικου...

Αν ειναι ετσι (που λογικα ετσι θα πρεπει να ειναι), υπαρχει τροπος να βρεθει το αρχειο και να φλασαριστει, ή θα πρεπει να καταφυγουμε σε custom ρομ? (ή βεβαια να το ξανακανουμε stock)...

νομίζω αν δεν έχει πειραχτεί ο kernel, ότι μπορείς να πάρεις κανονικά τα updates. αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιο παιδί :)

νομίζω αν δεν έχει πειραχτεί ο kernel, ότι μπορείς να πάρεις κανονικά τα updates. αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιο παιδί :)

Πριν καιρο ειχα διαβασει στο forum οτι κατεβαινει το update αλλα δεν εγκαθισταται... Ισως να κανω λαθος, ακομα δεν τα "πολυκατεχω" τα κολπακια του One... :lol:

Παντως kernel δεν εχω πειραξει ακομα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο xda εχουν προτεινει καθαριστικο οθονης και μαντηλακι για τον καθαρισμο του πλαστικου(Use screen cleaner and a microfiber cloth. Spray the screen cleaner on the cloth first and then use it to wipe down the phone.).Αν θες δοκιμασε το και πες μας τι εγινε.

Ετυχε σημερα να βρισκομαι στα Jumpo οπου πουλουσαν υγρα μαντηλακια αλλα για χρηση σε οθονες...Τα πηρα για να δοκιμασω..Δεν περιμενα να δω διαφορα...Και ομως :X Το καθαρισε μια χαρα.Εγινε και παλι ασπρο!!!! :cool:

Ναι, χρειάζεται να έχεις το στοκ recovery.img και boot.img

To Sense στις Sense based roms δεν αναβαθμίζεται ξεχωριστά, δεν είναι ένα απλό modification, πάει με τη ρομ μαζί, άρα δεν μπορεί να υπάρξει ως ξεχωριστό αρχείο και να φλασαριστεί.

Μπορείς όμως να βάλεις μια βελτιωμένη custom rom, ή αν δεν θες καμία βελτίωση σε σχέση με την στοκ, να βάλεις την αντίστοιχη αυτής εδώ της ρομ που είναι τελείως στοκ όταν πάρουν την αντίστοιχη ρομ με το Sense 6: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224752

Το παθαινετε και εσείς συχνά να υπερθερμενεται το κινητό? Σε περίπτωση που φορτίζει στο αυτοκίνητό..(με φορτιστή δικό του)..με ανοιχτό GPS και δεδομένα γίνεται φωτιά και αναβοσβήνει και το λαμπάκι του.. Και έχει συμβεί αρκετές φορές.. η και γενικά Μετά από χρήση αρκετή και χωρίς απαραίτητα να ανοίγουν ταυτόχρονα όλα.. Μετά από λίγο ζεματαει.. δηλ. Το καλοκαίρι θα πάρει φωτιά? Με αλλά κινητά πάντως και με ίδια χρήση δεν το είχα αυτό.. τόσο πολύ..

Μου το κάνει κι εμένα αυτό με τον φορτιστή της HTC.. Πέρυσι το καλοκαίρι όμως που το είχα με φορτιστή LG δεν το έκανε.

Υποθέτω ότι είναι λόγω τον περισσότερων amper που βγάζει ο φορτιστής της HTC.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Το παθαινετε και εσείς συχνά να υπερθερμενεται το κινητό? Σε περίπτωση που φορτίζει στο αυτοκίνητό..(με φορτιστή δικό του)..με ανοιχτό GPS και δεδομένα γίνεται φωτιά και αναβοσβήνει και το λαμπάκι του.. Και έχει συμβεί αρκετές φορές.. η και γενικά Μετά από χρήση αρκετή και χωρίς απαραίτητα να ανοίγουν ταυτόχρονα όλα.. Μετά από λίγο ζεματαει.. δηλ. Το καλοκαίρι θα πάρει φωτιά? Με αλλά κινητά πάντως και με ίδια χρήση δεν το είχα αυτό.. τόσο πολύ..

Μου το κάνει κι εμένα αυτό με τον φορτιστή της HTC.. Πέρυσι το καλοκαίρι όμως που το είχα με φορτιστή LG δεν το έκανε.

Υποθέτω ότι είναι λόγω τον περισσότερων amper που βγάζει ο φορτιστής της HTC.

Οταν το κινητο φορτιζει ειδικα απο φορτιστες αυτοκινητου που ειναι ταχυφορτιστες και ταυτοχρονα εχεις ανοιχτη οθονη, GPS που εχει μεγαλη καταναλωση ειναι λογικο να θερμαινεται το κινητο γιατι ο φορτιστης δινει full, το κινητο καταναλωνει αρκετη ενεργεια και εχουμε και απωλειες που μετατρεπονται σε θερμοκρασια.

Αν το κινητο δεν εχει ανοιχτη την οθονη δεν θερμαινεται στις ιδιες συνθηκες.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Ο φορτιστής δεν είναι HTC είναι καλής ποιότητας 1ah έξοδος.. Όσο δηλ. και ο δικός του.. Πάντως γενικά θερμαίνεται πολύ εύκολα.. Το GPS το δουλεύω με δεδομένα και μπορεί να τύχει να μιλήσω με το Bluetooth αυτοκινήτου.. Δηλ. Καθημερινότητα κάποιου που δουλεύει εξωτερικά.. πωλήσεις κτλ. Θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να δούλευε απροβλημάτιστη η ναυαρχίδα παγκοσμίως..των κινητών..Κάτι δηλ. Που Που έκανα πριν με χαμηλότερης ποιότητας συσκευές Xperia s , zr .. Αυτό που σκέφτηκα τώρα και θα δοκιμάσω.. Είναι να βγάλω από Οικονομία μπαταριας το να χρησιμοποιεί λιγότερο επεξεργαστή Μήπως και ζορίζεται λιγότερο.. θα ενημερώσω..

Ο φορτιστής δεν είναι HTC είναι καλής ποιότητας 1ah έξοδος.. Όσο δηλ. και ο δικός του.. Πάντως γενικά θερμαίνεται πολύ εύκολα.. Το GPS το δουλεύω με δεδομένα και μπορεί να τύχει να μιλήσω με το Bluetooth αυτοκινήτου.. Δηλ. Καθημερινότητα κάποιου που δουλεύει εξωτερικά.. πωλήσεις κτλ. Θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να δούλευε απροβλημάτιστη η ναυαρχίδα παγκοσμίως..των κινητών..Κάτι δηλ. Που Που έκανα πριν με χαμηλότερης ποιότητας συσκευές Xperia s , zr .. Αυτό που σκέφτηκα τώρα και θα δοκιμάσω.. Είναι να βγάλω από Οικονομία μπαταριας το να χρησιμοποιεί λιγότερο επεξεργαστή Μήπως και ζορίζεται λιγότερο.. θα ενημερώσω..

Έχε στο νου σου ότι είναι και αλουμίνιο οπότε τη νιώθεις και περισσότερο τη θερμότητα. Βγαίνει πιο εύκολα προς τα έξω δηλαδή στο χέρι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα προς ενημέρωση όλων των φίλων πήρα τηλέφωνο μόλις τώρα την HTC για να ρωτήσω το έχει γίνει με την αναβάθμιση 4.4.2 (σας έχω πρήξει το ξέρω

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα προς ενημέρωση όλων των φίλων πήρα τηλέφωνο μόλις τώρα την HTC για να ρωτήσω το έχει γίνει με την αναβάθμιση 4.4.2 (σας έχω πρήξει το ξέρω) και μου είπαν ότι για κάποιο λόγο σταμάτησαν την κυκλοφορία της και θα την ξανά βγάλουν σύντομα.Έχω cid 304.Αυτά.Άρα όσοι δεν την έχουν πάρει ακόμα wait.
DESIRE S 2.3.3 :p

Σήμερα βγήκε η τελική 4.4.2 με build number 4.19.401.11

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.