Nikos2k5 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Παντως με το swiftkey μου γραφει εως 355 χαρακτηρες (5 sms) και μετα γυριζει σε MMS. Με το στοκ πληκτρολογιο γραφει κανονικα 160 χαρακτηρες. Μηπως θελει καμια ρυθμιση το swiftkey; Ελληνικά έχεις ως γλώσσα συστήματος? Ίσως να μην γίνεται καθόλου να γράψεις 160 με το swiftkey. Αν πάντως θέλεις να απενεργοποιήσεις το γύρισμα σε MMS (εφόσον το πρόγραμμά σου έχει δωρεάν SMS αλλά όχι δωρεάν MMS), υπάρχει νομίζω μια σχετική ρύθμιση στο Sense Toolbox Ή πιστεύουν ότι τα 4 είναι αρκετά; Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω... Προφανώς μπορούσε να προσφέρει μια κανονική κάμερα 8MP ή και παραπάνω. Αλλά επέλεξε να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό διαφημίζοντας μια κάμερα καλή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και με το zoe Αυτά δεν μπορούσε τεχνικά να τα κάνει με 8MP. Kαι μάλλον ακόμα δεν μπορεί, γιατί και το M8 μάλλον και αυτό έχει 4MP (αν και διπλή κάμερα, για καλύτερη εστίαση ίσως) Τα 4MP είναι αρκετά αν δεν κάνεις zoom/crop, γιατί πλέον ο κόσμος δεν πολυεκτυπώνει και δεν υπάρχουν πολλές οθόνες σε οποιοδήποτε είδος συσκευής (smartphones, tablets, pc, tvs) με μεγαλύτερη ανάλυση. Τώρα σιγά σιγά ξεκινάνε τηλεοράσεις με μεγαλύτερη ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ελληνικά έχεις ως γλώσσα συστήματος? Ίσως να μην γίνεται καθόλου να γράψεις 160 με το swiftkey. Αν πάντως θέλεις να απενεργοποιήσεις το γύρισμα σε MMS (εφόσον το πρόγραμμά σου έχει δωρεάν SMS αλλά όχι δωρεάν MMS), υπάρχει νομίζω μια σχετική ρύθμιση στο Sense Toolbox Δεν βρηκα κατι που να απενεργοποιει τα MMS. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Δεν βρηκα κατι που να απενεργοποιει τα MMS. http://repo.xposed.info/module/com.langerhans.one κάπου στα features γράφει Disable SMS -> MMS conversion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Παιδιά στην lock screen δεν μπορώ να βάλω φωτο δική μου;Δεν είμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλημέρα σας, ξέρετε/ακούσει εάν τα προβλήματα με την οθόνη/ηχεία που είχαν διαφορά ύψους εαν διορθώθηκαν με τις καινούργιες παρτίδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλήμερα..ναι αυτά που αναφέρεις αναφέρθηκαν στις πολύ πρώτες παρτίδες. Δεν υπάρχουν πια.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλήμερα..ναι αυτά που αναφέρεις αναφέρθηκαν στις πολύ πρώτες παρτίδες. Δεν υπάρχουν πια.. Σε ευχαριστώ, μίλησα και με την htc για το θέμα των dead pixel και μου είπαν πως έστω και ένα να έχει στις πρώτες 7 ημέρες στο αλλάζουν στο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αυτό το snapdragon battery guru το έχει δοκιμάσει κανείς; Από περιέργεια όχι ότι έχω κάποιο θέμα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 καλησπερα φιλοι μου το βρισκω με αυτην την παρτιδα s/n SH3A,να το παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αυτό το snapdragon battery guru το έχει δοκιμάσει κανείς; Από περιέργεια όχι ότι έχω κάποιο θέμα. το είχα δοκιμάσει εγώ..μπορει να ηταν και Placebo αλλά σαν να μου φάνηκε πως ελάχιστα βελτίωσε τη διάρκεια της μπαταρίας.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 το είχα δοκιμάσει εγώ..μπορει να ηταν και Placebo αλλά σαν να μου φάνηκε πως ελάχιστα βελτίωσε τη διάρκεια της μπαταρίας.. Λογικά θα βελτιώνει γιατί απ' ο,τι είδα κόβει κάποιους συγχρονισμούς και δραστηριότητες εφαρμογών ανάλογα με τη χρήση αλλά φοβάμαι μήπως επηρεάζει τις ειδοποιήσεις και χρειάζεται 5-6 μήνες για να διαπιστώσω ποιες κόβει και πότε... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Λογικά θα βελτιώνει γιατί απ' ο,τι είδα κόβει κάποιους συγχρονισμούς και δραστηριότητες εφαρμογών ανάλογα με τη χρήση αλλά φοβάμαι μήπως επηρεάζει τις ειδοποιήσεις και χρειάζεται 5-6 μήνες για να διαπιστώσω ποιες κόβει και πότε... Εγώ είναι η μόνη συσκευή όπου το κράτησα γιατί είδα βελτίωση . Τώρα με ειδοποιήσεις δεν είχα μέχρι τώρα κάποιο θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εγώ είναι η μόνη συσκευή όπου το κράτησα γιατί είδα βελτίωση . Τώρα με ειδοποιήσεις δεν είχα μέχρι τώρα κάποιο θέμα. Gmail δουλεύει κανονικά δηλαδή ή το έβαλες σαν εξαίρεση; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 καλησπέρα και από μένα. από αύριο επισήμως και εγώ στην οικογένεια του One:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Gmail δουλεύει κανονικά δηλαδή ή το έβαλες σαν εξαίρεση; Δεν τι χρησιμοποιώ κι έτσι τι έχω στο minimum. Yahoo που χρησιμοποιώ μου έρχονται κανονικά. Κανε μια δοκιμή στην τελική και βλέπεις τι παίζει. Αξίζει να την δοκιμάσεις, γιατί εγώ έβγαλα 1 ώρα οθόνη παραπάνω περίπου. Έβγαζα 2,5 και τώρα είμαι κοντά στις 3,5, με την δική μου χρήση πάντα που έχω και πολύ ομιλία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Δεν τι χρησιμοποιώ κι έτσι τι έχω στο minimum. Yahoo που χρησιμοποιώ μου έρχονται κανονικά. Κανε μια δοκιμή στην τελική και βλέπεις τι παίζει. Αξίζει να την δοκιμάσεις, γιατί εγώ έβγαλα 1 ώρα οθόνη παραπάνω περίπου. Έβγαζα 2,5 και τώρα είμαι κοντά στις 3,5, με την δική μου χρήση πάντα που έχω και πολύ ομιλία. Οκ τότε. Θα της ρίξω ένα τεστ Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Κυκλοφόρησε και η 4.4.2 για τα Developer Edition και τα ξεκλείδωτα από Αμερική (που είχαν πάρει 4.4 τον Δεκέμβριο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Παιδιά στην lock screen δεν μπορώ να βάλω φωτο δική μου;Δεν είμαι root δες μήπως μπορείς να βάλεις ένα widget που να δείχνει φώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 καλησπερα φιλοι μου,πριν λιγο εκανα την παραγγελεια απο το birdphone με s/n SH3A..απο οτι εψαξα,λενε οτι ειναι παρτιδα οκτωβριου.πιστευω να μην εχει τα γνωστα θεματα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Για βοηθάτε γιατί κόλλησε το μυαλό μου. Στον στοκ browser Η μαύρη μπάρα πάνω ,όταν πατήσετε πάνω στην οθόνη ,εξαφανίζεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Μια πραγματικά αξιέπαινη κίνηση της HTC. Θυμάμαι την κουβέντα που είχαμε πρόσφατα για την ΗΤC σε άλλο τόπικ που την έκραζαν για το κακό μάρκετινγκ. Αυτές είναι ωραίες διαφημίσεις και με νόημα: Ορίστε ποια ομάδα θα υποστηρίζουμε στην Ισπανία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Για βοηθάτε γιατί κόλλησε το μυαλό μου. Στον στοκ browser Η μαύρη μπάρα πάνω ,όταν πατήσετε πάνω στην οθόνη ,εξαφανίζεται; Δε σ' έπιασα. Όταν βρίσκεσαι σε μια από τις οθόνες ή κάπου αλλού; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Παρά πολύ καλή, αλλά δεν είναι πιασαρικη όπως λέμε. Είναι άλλο επίπεδο κυριολεκτικά. ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε σ' έπιασα. Όταν βρίσκεσαι σε μια από τις οθόνες ή κάπου αλλού; Είμαι στην σελίδα του myphone ας πούμε. Είναι full screen ή όχι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή η mod για να ανοίγει η οθόνη με διπλό tap στην οθόνη??? Όπως το lg g2 για όσους ξέρουν... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή η mod για να ανοίγει η οθόνη με διπλό tap στην οθόνη??? Όπως το lg g2 για όσους ξέρουν... Ποστ #347 του Νίκου στο θέμα με τις τροποποιήσεις. Πρέπει να αλλάξεις κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts