Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έρωτας τα ηχεία. Είναι το μόνο που μου λείπει πολύ την τελευταία βδομάδα που μεταπηδησα από One σε Nexus 5

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με 3G δεν έχω δει ποτέ κάτω από 4 ώρες οθόνη. Χθες με μιάμιση ώρα ομιλία, είχα 4 ακριβώς. Στο nexus θα είχα 3 ώρες λογικά, αν και λόγω χειρότερου σήματος ίσως και λιγότερο. Με το nexus πόση οθόνη είχες και γενικά κάθε πότε το φορτιζες;

Στο νέξους 3ωρο έφτανα με το ζόρι. Βέβαια μεγάλο θέμα είναι το σπίτι μου το οποίο έχει πολύ κακό σήμα. Με το N4 σε wifi ήμουν περίπου στις 4-4,5 ώρες και με 3g 2-2,5 ώρες. Κάθε βράδυ οπωσδήποτε φόρτιση, και πολλές φορές και το μεσημέρι.

Πάντως με το Nexus 5 2 μέρες που το έχω φτου φτου 2 φορές 4 ώρες και κάτι έβγαλα

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

Να σου πω κι άλλο;

Μπορείς να βάλεις και φώτο για background στα μηνύματα :-)

Ωωωω, τα λένε αυτά κύριε Μακ :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καινούριο είναι το δικό μου. Ούτε στην πρίζα δεν είχε μπει :p Απλά γενικότερα μου έκανε εντύπωση το ότι έφαγε 8% σε 2 ώρες. Σκέφτομαι ότι με έναν παρόμοιο ρυθμό αν είχα πέσει για ύπνο με ανοιχτά δεδομένα θα έτρωγε περίπου 30%. Με power save mode χτες που κοιμήθηκα πάντως έφαγε 7% σε 10 ώρες το οποίο το βρίσκω πιο νορμαλ.

Με 3g πόσες ώρες οθόνης έχετε περίπου; Αν το τσεκάρετε βέβαια. Γιατί ήρθα από νεξους 4 (με ενδιάμεση στάση στο g2 που είναι εκτός συναγωνισμού η μπαταρία του) με σκοπό να δω βελτίωση.

Αυτό που λες δεν στέκει με την καμία..

1ον η μπαταρία σου είναι ακόμα άστρωτη,

2ον τις πρώτες μέρες είναι λογικό να υπάρχει περισσότερη κατανάλωση μέχρι να σεταριστει το κινητό, να κάνει τους συγχρονισμούς κλπ..

Να ξέρεις ότι η μπαταρία αποδίδει τα μέγιστα μετά από 5-6 φορτίσεις κι επίσης μετά το πρώτο 24ωρο το κινητό θα δουλεύει λιγότερο, που σημαίνει ότι θα καίει και λιγότερο.

Συμπέρασμα, "ξεκολα" με τη μπαταρία και κοίτα να χαρείς το κινητάκι που είναι ότι πιο ολοκληρωμένο κυκλοφορεί σήμερα στο android.

Φιλικά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Για αντιγραφή-backup των sms είναι καλύτερα μέσα από τις ρυθμίσεις ή με κάποια εφαρμογή, ούτως ώστε να μεταφέρω τα μηνύματα σε άλλη συσκευή;
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Εγώ πάντως για τα sms χρονια τώρα χρησιμοποιώ το sms backup & restore και το έχω ρυθμίσει για να τα κάνει και backup στο dropbox μου

My Smarphones after Siemens SX1

ΗTC P3300, HTC HD Mini, Lenovo S1, Lenovo S2, HTC Desire X, Samsung Galaxy S3, Lenovo K900, HTC One, Lenovo S650, Lenovo S860, HTC One E8, HTC One ME

Στο κινητό έχουμε blacklist; Να μπλοκάρει όταν παίρνουν με απόκρυψη; Νομίζω κάπου είχα δει την επιλογή, αλλά δε μπορώ να τη βρω.

Για αντιγραφή-backup των sms είναι καλύτερα μέσα από τις ρυθμίσεις ή με κάποια εφαρμογή, ούτως ώστε να μεταφέρω τα μηνύματα σε άλλη συσκευή;

Αν είναι να τα μεταφέρεις σε άλλη συσκευή χρησιμοποίησε καλύτερα το sms backup and restore. Είναι πολύ καλό.

Έρωτας τα ηχεία. Είναι το μόνο που μου λείπει πολύ την τελευταία βδομάδα που μεταπηδησα από One σε Nexus 5

Κατά τ'άλλα, μια μικρή σύγκριση οne n5; Γιατί έδωσες το οne;

Στο κινητό έχουμε blacklist; Να μπλοκάρει όταν παίρνουν με απόκρυψη; Νομίζω κάπου είχα δει την επιλογή, αλλά δε μπορώ να τη βρω.

Αν το βρεις, πεσ'το και σ'εμενα, γιατι δεν εχω καταφερει να μπλοκαρω αποκρυψεις... Βασικα δεν ξερω και αν γινεται...

Χρησιμοποιω το Blacklist (https://play.google.com/store/apps/details?id=org.baole.app.blacklist) και απλα μπλοκαρω νουμερα που δεν γουσταρω... Για αποκρυψη δεν εχω βρει επιλογη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν το βρεις, πεσ'το και σ'εμενα, γιατι δεν εχω καταφερει να μπλοκαρω αποκρυψεις... Βασικα δεν ξερω και αν γινεται...

Χρησιμοποιω το Blacklist (https://play.google.com/store/apps/details?id=org.baole.app.blacklist) και απλα μπλοκαρω νουμερα που δεν γουσταρω... Για αποκρυψη δεν εχω βρει επιλογη...

Για να μπλοκάρεις νούμερα από τον κατάλογο σου ή κάποιο που θες, η επιλογή βρίσκεται τελικά στον dialer. Άνοιξε τον, πατάς τις 3 τελείες, μετά blocked contacts και πατάς το +. Σου δίνει 2 επιλογές εκεί, να διαλέξεις από τις επαφές σου ή να βάλεις εσύ έναν αριθμό.

Για απόκρυψη δεν πρέπει να υπάρχει τελικά.

Για να μπλοκάρεις νούμερα από τον κατάλογο σου ή κάποιο που θες, η επιλογή βρίσκεται τελικά στον dialer. Άνοιξε τον, πατάς τις 3 τελείες, μετά blocked contacts και πατάς το +. Σου δίνει 2 επιλογές εκεί, να διαλέξεις από τις επαφές σου ή να βάλεις εσύ έναν αριθμό.

Για απόκρυψη δεν πρέπει να υπάρχει τελικά.

Ναι, σωστα... Το ειχα δει κι εγω... Βασικα απο τις αποκρυψεις θελω να γλυτωσω, αλλα τελος παντων...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, σωστα... Το ειχα δει κι εγω... Βασικα απο τις αποκρυψεις θελω να γλυτωσω, αλλα τελος παντων...

To AVAST, το κάνει

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avast.android.mobilesecurity

Μπα... Δεν θα ηθελα να ανακατευτω με anti-virus... Σ'ευχαριστω, παντως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπα... Δεν θα ηθελα να ανακατευτω με anti-virus... Σ'ευχαριστω, παντως!

Αφού στην εφαρμογή που μου έστειλες λέει ότι έχει επιλογή να μπλοκάρει κλήσεις από απόκρυψη. Ή ψάχνεις για άλλη καλύτερη;

Αφού στην εφαρμογή που μου έστειλες λέει ότι έχει επιλογή να μπλοκάρει κλήσεις από απόκρυψη. Ή ψάχνεις για άλλη καλύτερη;

Χμμμ...... Μαλλον κατι δεν εψαξα καλα!!!! :lol::lol::lol:

Θα το ξανακοιταξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-----------------------------

Πωωωωωωωω πωωω.... στραβωμαρααα..... γερασα!!! :p:p:p

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμμμ...... Μαλλον κατι δεν εψαξα καλα!!!! :lol::lol::lol:

Θα το ξανακοιταξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-----------------------------

Πωωωωωωωω πωωω.... στραβωμαρααα..... γερασα!!! :p:p:p

Λέω κι εγώ :D

Την έβαλα στο wishlist κάποια στιγμή να τη βάλω.

Το ποστάρω κι εδώ μιας και είμαστε από τους λίγους που έχουμε 4.4.2 και άμεσα ενδιαφερόμενοι.

https://docs.google.com/presentation/d/1r3VlhZIZVSufZlAeICJet6QBtyAF7z06_ysl1kUKME4/mobilepresent?pli=1#slide=id.p

Αυτός ο οδηγός είναι για να τρέχει κανονικά το wakelock detector χωρίς root σε 4.4.2.

Κάθε φορά που θα κάνετε reboot θα χρειάζεται να επαναλαμβάνετε τα βήματα, αλλά ειναι γνωστό ότι στο HTC one δεν κάνουμε ποτέ reboot :D, άρα κανένα πρόβλημα.

Δυστυχώς δε μπορώ να το τεσταρω γιατί το adb λέει device offline όταν βάζω την πρώτη εντολή. Δεν έχω και σύνδεση ίντερνετ στο pc για να κάνω update μήπως φταίει αυτό. Όποιος το δοκιμάσει ας ενημερώσει.

Edited by karx

Πήρα για 2η φορά το One και πραγματικά τέτοια συσκευή δεν υπάρχει.

Ποιότητα κατασκευής, οθόνη, ήχος, sense, κλπ... Όπως σχεδόν σε όλες της τις συσκευές ή HTC είναι πρωτοπόρος...

Η μπαταρία παλεύεται, γιατί ο ανταγωνισμός πια δίνει περισσότερα.

Αχ να είχε και καλύτερη κάμερα, δεν θα είχε ανταγωνισμό...

Δεν καταλαβαίνω γιατί έμεινε εκεί. Η τεχνολογία στα ultrapixels είναι πίσω; Ή πιστεύουν ότι τα 4 είναι αρκετά; Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Η HTC ήθελε να δείξει ότι It's not all about megapixels. Η τεχνολογία ultra pixel δουλεύει μια χαρά και ο κύριος στόχος της (καλύτερες Low light photos) επιτυγχάνεται μια χαρά. Απλά έπρεπε να επενδύσει τουλάχιστον σε 8mp κατ εμέ καθώς με τα 4 χάνεται πολύ λεπτομέρεια ακόμα και στο παραμικρό zoom in

Η HTC ήθελε να δείξει ότι It's not all about megapixels. Η τεχνολογία ultra pixel δουλεύει μια χαρά και ο κύριος στόχος της (καλύτερες Low light photos) επιτυγχάνεται μια χαρά. Απλά έπρεπε να επενδύσει τουλάχιστον σε 8mp κατ εμέ καθώς με τα 4 χάνεται πολύ λεπτομέρεια ακόμα και στο παραμικρό zoom in

Επίσης μην ξεχνάμε κάτι βασικό, η HTC παραδοσιακά θέλει να βγάζει μόνη της τα μάτια της. Διότι άν είχε δώσει μια 8άρα ultrapixel (που εδώ κάνει παπάδες η 4άρα) δεν θα συζητάγαμε τώρα για S4 , S5 και G2, G3 κλπ κλπ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Σωστά, αλλά επειδή η HTC βγάζει smartphones και δεν είναι απλά εταιρεία ανάπτυξης τεχνολογίας, θεωρώ ότι θα έπρεπε να το χειριστεί διαφορετικά, όπως λες τουλάχιστον με 8αρα κάμερα.

Ναι, συμφωνώ και με τον Γιάννη

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Προφανώς δεν είχε έτοιμη την τεχνολογία για την 8 άρα. Και αν έχεις επενδύσει χρόνο και χρήμα στην ultra pixel τεχνολογία δεν την κρατάς πίσω 1 χρόνο για να βάλεις κάτι άλλο. Και αν αυτό το κάτι άλλο είναι κάτι που δεν έχει αναπτυχθεί επαρκώς δεν ξέρεις και αν θα είναι αρκετά καλό.

Τέλος πάντων όπως και να έχει, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ την κάμερα την χρησιμοποιουσα όσο είχα το One ελάχιστα και όταν την χρησιμοποιουσα ήμουν ικανοποιημένος και μου άρεσαν αρκετά και τα highlight videos που έβγαζε αυτόματα το πρόγραμμα

Προφανώς δεν είχε έτοιμη την τεχνολογία για την 8 άρα. Και αν έχεις επενδύσει χρόνο και χρήμα στην ultra pixel τεχνολογία δεν την κρατάς πίσω 1 χρόνο για να βάλεις κάτι άλλο. Και αν αυτό το κάτι άλλο είναι κάτι που δεν έχει αναπτυχθεί επαρκώς δεν ξέρεις και αν θα είναι αρκετά καλό.

Τέλος πάντων όπως και να έχει, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ την κάμερα την χρησιμοποιουσα όσο είχα το One ελάχιστα και όταν την χρησιμοποιουσα ήμουν ικανοποιημένος και μου άρεσαν αρκετά και τα highlight videos που έβγαζε αυτόματα το πρόγραμμα

Μια χαρά είναι η κάμερα , δεν έχω κανένα θέμα και μάλιστα έχω εκτυπώσει αρκετές . Απλά στον πόλεμο των αριθμών, είναι πίσω. :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παντως με το swiftkey μου γραφει εως 355 χαρακτηρες (5 sms) και μετα γυριζει σε MMS. Με το στοκ πληκτρολογιο γραφει κανονικα 160 χαρακτηρες. Μηπως θελει καμια ρυθμιση το swiftkey;
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.