D_Angelos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 [ATTACH]40886[/ATTACH]είναι λογικό αυτό;20 ώρες;πολλές μου φαίνονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Με τα sms τι γίνεται παιδία; Αν αλλάξω σε 7 bit την κωδικοποίηση, θα στέλνει 160 χαρακτήρες; Λογικά όμως μετά θα τα βλέπει με κεφαλαία ο παραλήπτης, σωστά; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Έτσι κι αλλιώς πάντως δε γίνεται από καμία συσκευή να στείλεις 160 χαρακτήρες με πεζή γραφή (μικρά) μιας και αυτό είναι περιορισμός δικτύου ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Έτσι κι αλλιώς πάντως δε γίνεται από καμία συσκευή να στείλεις 160 χαρακτήρες με πεζή γραφή (μικρά) μιας και αυτό είναι περιορισμός δικτύου ;) Οπότε αν γυρίσω σε 7 bit θα βλέπει κεφαλαία ο παραλήπτης, και θα εχω 160 χαρακτήρες; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Οπότε αν γυρίσω σε 7 bit θα βλέπει κεφαλαία ο παραλήπτης, και θα εχω 160 χαρακτήρες; Εγώ έτσι το έχω και μου δίνει κανονικά 160. Εν τω μεταξύ , τώρα μόλις ανακάλυψα ότι μπορείς στα μηνύματα να αλλάξεις τα χρώματα. Έχει καμιά δεκαριά επιλογές . Ωωωωω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εγώ έτσι το έχω και μου δίνει κανονικά 160. Εν τω μεταξύ , τώρα μόλις ανακάλυψα ότι μπορείς στα μηνύματα να αλλάξεις τα χρώματα. Έχει καμιά δεκαριά επιλογές . Ωωωωω Μακάρι να είχα κι εγώ την επιλογή για 7bit στα μηνύματα, μ'αρέσει πολύ η εφαρμογή της HTC :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εγώ έτσι το έχω και μου δίνει κανονικά 160. Εν τω μεταξύ , τώρα μόλις ανακάλυψα ότι μπορείς στα μηνύματα να αλλάξεις τα χρώματα. Έχει καμιά δεκαριά επιλογές . Ωωωωω Εμένα πάντως και με 7 και με 16 bit, 70 χαρακτήρες μου βγάζει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εμένα πάντως και με 7 και με 16 bit, 70 χαρακτήρες μου βγάζει. Πως γίνεται αυτό; Μήπως είναι και κάποια άλλη ρύθμιση πουχρειάζεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Πως γίνεται αυτό; Μήπως είναι και κάποια άλλη ρύθμιση πουχρειάζεται; Όποιος ξέρει ας μας πει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλώς σας βρήκα. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το G2 ήρθα εδώ που ήθελα να έρθω από την πρώτη στιγμή που είχα δει το One σε φωτογραφία. Το έχω και περιμένει στο κουτί μέχρι αύριο που έρχονται θήκες κλπ γιατί είμαι λίγο psycho σε αυτά. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Όποιος ξέρει ας μας πει. Στο Kitkat δεν γίνεται, με την default εφαρμογή SMS της HTC τουλάχιστον. Είτε τσεκάρεις το "Support SMS special accent characters" είτε όχι, ορισμένα γράμματα αλλάζουν το όριο των χαρακτήρων από 160 σε 70. Π.χ. αν γράφεις το γράμμα "Γ", σου δείχνει ότι μπορείς να στείλεις 160. Αν βάλεις ένα "Α", πάει στα 70. Και το keyboard της HTC είναι γενικότερα προβληματικό στα SMS, γιατί δεν μπορείς να γράψεις πεζά και τονισμένα γράμματα. Δηλαδή τελικά στέλνεις μόνο κεφαλαία, και μόνο 70 χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Στο Kitkat δεν γίνεται, με την default εφαρμογή SMS της HTC τουλάχιστον. Είτε τσεκάρεις το "Support SMS special accent characters" είτε όχι, ορισμένα γράμματα αλλάζουν το όριο των χαρακτήρων από 160 σε 70. Π.χ. αν γράφεις το γράμμα "Γ", σου δείχνει ότι μπορείς να στείλεις 160. Αν βάλεις ένα "Α", πάει στα 70. Και το keyboard της HTC είναι γενικότερα προβληματικό στα SMS, γιατί δεν μπορείς να γράψεις πεζά και τονισμένα γράμματα. Δηλαδή τελικά στέλνεις μόνο κεφαλαία, και μόνο 70 χαρακτήρες. Μια χαρά πεζά και τονισμένα γράφει. Δεν είναι θέμα του πληκτρολογίου αυτό που λες. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Μια χαρά πεζά και τονισμένα γράφει. Δεν είναι θέμα του πληκτρολογίου αυτό που λες. Κι εγώ πάντως με htc keyboard , με 160 στέλνω. Βέβαια έχω την 4,3 ακόμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Κι εγώ πάντως με htc keyboard , με 160 στέλνω. Βέβαια έχω την 4,3 ακόμη. Κι εγω με την 4.3 είμαι αλλά 160 χαρακτήρες δε βλέπω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Μια χαρά πεζά και τονισμένα γράφει. Δεν είναι θέμα του πληκτρολογίου αυτό που λες. Στο kitkat που έχω, το HTC Sense Input στο SMS application έχει λοκαρισμένο το CAPS LOCK, και γράφει μόνο κεφαλαία. (για ελληνικά μιλάω πάντα) Αυτό ισχύει μόνο για το HTC keyboard προφανώς, τα άλλα πληκτρολόγια δεν έχουν locked τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Κι εγω με την 4.3 είμαι αλλά 160 χαρακτήρες δε βλέπω. Όταν βάζεις κωδικοποίηση 7bit δε σου βγάζει 160; Εμένα μου βγάζει κανονικά Συνέχισε την ανάγνωση.... Στο kitkat που έχω, το HTC Sense Input στο SMS application έχει λοκαρισμένο το CAPS LOCK, και γράφει μόνο κεφαλαία. (για ελληνικά μιλάω πάντα) Αυτό ισχύει μόνο για το HTC keyboard προφανώς, τα άλλα πληκτρολόγια δεν έχουν locked τίποτα. Τί κωδικοποίηση έχει; Edited February 5, 2014 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Τί κωδικοποίηση έχει; Στο 4.4 και στο 4.4.2 δεν έχει επιλογή για κωδικοποίηση. Έχει την επιλογή "Support SMS special accent characters" που έγραψα παραπάνω. http://i.imgur.com/G0YjVTp.jpg Αλλά σε ξεκινάει από 160 χαρακτήρες και κλειδωμένο σε κεφαλαία μόνο, αλλά στην πορεία μπορεί να γίνουν 70, αναλόγως τι γράμματα χρησιμοποιήσεις :-) Edited February 5, 2014 by Nikos2k5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Όταν βάζεις κωδικοποίηση 7bit δε σου βγάζει 160; Εμένα μου βγάζει κανονικά Οχι δεν μου βγάζει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εμένα πάντως και με 7 και με 16 bit, 70 χαρακτήρες μου βγάζει. Πως γίνεται αυτό; Μήπως είναι και κάποια άλλη ρύθμιση πουχρειάζεται; Βασικα εγω εχω παρατηρησει οτι με την 7-bit κωδικοποιηση που εχω,γραφω κανονικα 160 χαρακτηρες.Τωρα στον παραληπτη πως πανε (μικρα ή κεφαλαια εννοω) να σας πω την αληθεια μου δεν το ξερω.Ομως αν βαλω καποια φατσουλα και ολα αυτα που εχει τοτε αμεσως μου γυριζει στους 70 χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Για τέταρτη ή πέμπτη φορά. Είναι θέμα από που είναι η συσκευή. Η ελληνική συσκευή καρφώνει τα κεφαλαία και γράφει κανονικά 160 χαρακτήρες. Οι ξένες ό,τι και να κάνεις, 70 χαρακτήρες θα πάρει. Όλα αλλάζουν όταν αλλάξει η γλώσσα από ελληνικά (ελλάδα) σε κάτι άλλο, ακόμα κι ας λέει ελληνικά. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλώς σας βρήκα. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το G2 ήρθα εδώ που ήθελα να έρθω από την πρώτη στιγμή που είχα δει το One σε φωτογραφία. Το έχω και περιμένει στο κουτί μέχρι αύριο που έρχονται θήκες κλπ γιατί είμαι λίγο psycho σε αυτά. :lol: Με γεια Αντώνη! Χαίρομαι που το πήρες τελικά. Είπαμε ευαίσθητο, αλλά μην το αφήσεις και στο κουτί μέχρι να έρθουν οι θήκες :D Να το χαρείς και λίγο γυμνό αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Για τέταρτη ή πέμπτη φορά. Είναι θέμα από που είναι η συσκευή. Η ελληνική συσκευή καρφώνει τα κεφαλαία και γράφει κανονικά 160 χαρακτήρες. Οι ξένες ό,τι και να κάνεις, 70 χαρακτήρες θα πάρει. Όλα αλλάζουν όταν αλλάξει η γλώσσα από ελληνικά (ελλάδα) σε κάτι άλλο, ακόμα κι ας λέει ελληνικά. Άρα τελικά δεν είναι θέμα από που είναι η συσκευή αλλά αυτό που καθορίζει τη συμπεριφορά είναι μόνο η επιλογή της γλώσσας συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Με γεια Αντώνη! Χαίρομαι που το πήρες τελικά. Είπαμε ευαίσθητο, αλλά μην το αφήσεις και στο κουτί μέχρι να έρθουν οι θήκες :D Να το χαρείς και λίγο γυμνό αν είναι. Μόνο όταν θα το βγάζω και θα το βάζω στην θήκη σε στιγμές που ξέρω ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει ζημιά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Μόνο όταν θα το βγάζω και θα το βάζω στην θήκη σε στιγμές που ξέρω ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει ζημιά :p Τελικά κι εγώ τη θήκη μόνιμα την έχω. Ωραίο το pouch για να χαίρεσαι το κινητό, αλλά δε βολεύει το βάλε βγάλε, κυρίως όταν είσαι έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Πάντα θήκη σιλικόνης προσωπικά. Απλά για την προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts