Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και μενα γαλλικο unbranded ειναι απο expansys και ακομα δεν ηρθε..δεν την βιαζομαι κιολας..galanakop σε βλέπω να αφήνεις το note στο σπιτι :p

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και μενα γαλλικο unbranded ειναι απο expansys και ακομα δεν ηρθε..δεν την βιαζομαι κιολας..galanakop σε βλέπω να αφήνεις το note στο σπιτι :p

Χαχαχα...

Αυτό εκ τον πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει γιατί παντα έχω δυο νούμερα που δουλεύω ταυτόχρονα...

Εκείνο που θα το φάει η μαρμαγκα και θα βγαίνει μόνο για φωτο πλεον είναι το 1020...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μόλις το πήρα και γω HTC ONE Gold. Πανέμορφο. Με ελληνική γλώσσα στο μενού κανονικά και έκανε αναβάθμιση σε 4.4.2. Το μέταλο πίσω όμως όσο όμορφο είναι, τόσο προσοχή θέλει...

Ποιάς χώρας είναι; Γιατί εμένα στο Gold δεν ήρθε ακόμη. Λογικά το δικό μου είναι Αγγλικό (από Expansys). Βάλτου μια θήκη της Poetic ή της Nillkin (μαύρες που ταιριάζουν τέλεια) και είσαι ΟΚ!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ποιάς χώρας είναι; Γιατί εμένα στο Gold δεν ήρθε ακόμη. Λογικά το δικό μου είναι Αγγλικό (από Expansys). Βάλτου μια θήκη της Poetic ή της Nillkin (μαύρες που ταιριάζουν τέλεια) και είσαι ΟΚ!

Πώς βλέπω την χώρα?

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλομιλητο και καλοδουλευτο!το πηρε το ματι το χρυσο και σε καποιο καταστημα του σκρουτζ; απο που το πηρες αν επιτρέπεται;

Απο e shop... Παράδοση στην Πάτρα...

Εγώ θα προτιμούσα μια clear η black που να είναι πάρα πολύ λεπτή ...

Αν έχετε κάτι υπόψη στειλτε μου ενα λινγκ...

Λοιπόν, έκανα το factory reset και δεν παρατήρησα καμία τρελή διαφορά. Είναι λίγο πιο γρήγορο, ίσως όμως να είναι placebo. Βέβαια είχα κάνει factory reset στην 4.3 που λογικά βοήθησε για να κάτσει καλά η 4.4.2.

Αγόρασα το κινητό με 4.3 και αφού έκανα τις εγκαταστάσεις μου έκανα αναβάθμιση σε 4.4.2. Χρειάζεται να κάνω factory reset και εγκατάσταση απο την αρχή?

υπαρχει τροπος η εφαρμογη που οταν μας καλουν απο σταθερο βγαζει απο ποια περιοχη ειναι?

Αγόρασα το κινητό με 4.3 και αφού έκανα τις εγκαταστάσεις μου έκανα αναβάθμιση σε 4.4.2. Χρειάζεται να κάνω factory reset και εγκατάσταση απο την αρχή?

Εγώ από 4.1.2 έφτασα στην 4.4.2 χωρίς factory reset. Όλα καλά

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μόνο καλό μπορεί να του κάνει ένα factory reset ειδικά όταν αλλάζει το firm...

Αλλά από την άλλη αν σου λειτουργεί απροβλημάτιστα δοκίμασε να το δεις δύο τρείς μέρες και μετά αποφασίζεις μιας και το έχεις σεταρει στα μέτρα σου...

Edit...

Ποσο μα πόσο έχει φτιάξει η κάμερα του ρε παιδιά...

Θυμάμαι ένας από τους λόγους που το είχα δώσει τότε ήταν η κάμερα του...

1ον είχε αυτή την θολούρα δεξιά και αριστερά και 2ον αργούσε στο φοκους...

Πλέον όλα τέλεια...

Ελπίζω και εύχομαι το καινούργιο m8 να είναι μια καλή συνέχεια και όλοι μας θα είμαστε ευχαριστημένοι...

Edited by galanakop

Όσοι κάνετε factory reset μπορείτε να κάνετε backup με το HTC backup. Αποθηκεύει σχεδόν τα πάντα (ρυθμίσεις του κινητού, home screen, app drawer, κωδικούς WiFi) και τα κάνει upload στο dropbox ή στο Google drive.

Η επιλογή βρίσκεται στις ρυθμίσεις, backup and reset, πατάτε εκεί που λέει backup account και επιλέγετε της HTC.

Όσοι κάνετε factory reset μπορείτε να κάνετε backup με το HTC backup. Αποθηκεύει σχεδόν τα πάντα (ρυθμίσεις του κινητού, home screen, app drawer, κωδικούς WiFi) και τα κάνει upload στο dropbox ή στο Google drive.

Η επιλογή βρίσκεται στις ρυθμίσεις, backup and reset, πατάτε εκεί που λέει backup account και επιλέγετε της HTC.

Αυτό κάνει backup και τα δεδομένα των εφαρμογών;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό κάνει backup και τα δεδομένα των εφαρμογών;

Όχι, αλλά αυτό το κάνεις με το helium, ή μέσα από την εφαρμογή αν έχει αυτή τη δυνατότητα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Γιατί εδώ μέσα που έχουμε γεμίσει ειδικούς, θα είχαμε λες άλλα αποτελέσματα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Υποθέτω ότι κάνουμε factory reset για να σβηστούν όλα τα cashe από τις εφαρμογές τις οποίες τρέχαμε και πιθανώς να δημιουργούσαν κάποιο μικρό πρόβλημα ή καθυστέρηση στη συσκευή μας από την στιγμή που μετά από αυτή τη διαδικασία ξαναπερναμε τις εφαρμογές μας ποιός ο λόγος για factory reset;
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Το ενδιαφέρον είναι ότι πρόκειται για blind test οπότε βγαίνει τόσο το bias του reviewer όσο και του ψηφοφόρου. Το θέμα είναι κατά πόσα βγήκαν "σωστά" οι φωτό από αυτόν που τις έβγαλε. Εγώ θα ψήφιζα νομίζω το G2 έτσι που τα βλέπω με εξαίρεση τη 2η.

Πάντως νομίζω ότι ειδικά στη 2η φαίνεται ότι στο iPhone είτε γίνεται αυτόματα κάποιο post-processing, είτε από default είναι over-saturated οι φωτογραφίες. Κάτι που φαίνεται ευχάριστα στον μέσο θεατή που θα πει "την καλύτερη κάμερα την έχει το αιφόν".

Απογοητευτικές οι φωτό του S4.

Καλημέρα παιδιά,

Τελευταίο διάστημα έχω σχεδόν πάντα ανοιχτό το 3g. Παρόλο που στο Play store έχω δηλώσει να κάνει αναβάθμιση αυτόματα μόνο από wifi, πρόσεξα σήμερα ότι μου αναβάθμισε σήμερα απο 3g το twitter και έναν explorer. Είμαι σε stock.

Συγγνωμη βρε παιδια, αλλα καπου το εχω χασει το θεμα... Για ποιο λογο συγκρινουμε καμερες στο συγκεκριμενο thread?

Kαι κατι αλλο: Υπαρχει περιπτωση καποιος που ειχε την ΓΝΩΣΗ και την ΑΠΟΨΗ να επιλεξει το One ή καποιο αλλο Android αυτης της κατηγοριας, να πει: "Α, τι καλη καμερα που εχει το iPhone, θα παρω κι εγω ενα"!!!

Πολυ απλα θα ειχε ηδη αγορασει και δεν θα διαβαζε τεχνολογικα forums, αφου θα ηταν απολυτα σιγουρος οτι ειχε αγορασει την καλυτερη συσκευη (αν καταλαβαινετε τι εννοω!)...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις απόλυτο δίκιο, έτσι ακριβώς είναι αλλά εν μέρει καταλαβαίνω την πίκρα όλων όσων έχουν δουλέψει το One και ξέρουν περί τίνος πρόκειται όταν διαβάζουμε ειδήσεις περί κλεισίματος και πώλησης της HTC... Ακριβώς γιατί δεν έχει μάρκετινγκ και βγαίνει ο κάθε άσχετος και λέει το μακρύ και το κοντό του.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Έχεις απόλυτο δίκιο, έτσι ακριβώς είναι αλλά εν μέρει καταλαβαίνω την πίκρα όλων όσων έχουν δουλέψει το One και ξέρουν περί τίνος πρόκειται όταν διαβάζουμε ειδήσεις περί κλεισίματος και πώλησης της HTC... Ακριβώς γιατί δεν έχει μάρκετινγκ και βγαίνει ο κάθε άσχετος και λέει το μακρύ και το κοντό του.

Και παλι, τι σχεση εχει αυτο με την ποιοτητα της καμερας? Αν κλεισει η HTC, εκλεισε... Τι να κανουμε? Μετοχοι της ειμαστε?

Καποια αλλη εταιρεια θα υπαρξει να βγαζει αξιολογα Android smartphones... Σιγα το προβλημα...

(τελος το off-topic!!!:p )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και παλι, τι σχεση εχει αυτο με την ποιοτητα της καμερας? Αν κλεισει η HTC, εκλεισε... Τι να κανουμε? Μετοχοι της ειμαστε?

Καποια αλλη εταιρεια θα υπαρξει να βγαζει αξιολογα Android smartphones... Σιγα το προβλημα...

(τελος το off-topic!!!:p )

Μετά την πώληση της Motorola στένεψαν οι επιλογές.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Συγγνωμη βρε παιδια, αλλα καπου το εχω χασει το θεμα... Για ποιο λογο συγκρινουμε καμερες στο συγκεκριμενο thread?

Τι εννοείς για ποιον λόγο; Είναι ένα συγκριτικό άρθρο για την κάμερα του κινητού, στο τόπικ του κινητού.

Δεν κατάλαβα τι σε παραξένεψε. Σχετικό λινκ είναι.

Αν έχεις διαβάσει για το κινητό και τις απόψεις τρίτων που δεν το έχουν πιάσει στα χέρια τους θα καταλάβαινες.

Το δε σχόλιό μου για το iPhone δεν είχε να κάνει με την επιλογή του ως κινητό αν δεν το κατάλαβες. Αυτό που είπα είναι ότι στατιστικά ο πολύς κόσμος όταν βλέπει υπερκορεσμένες φωτό τείνει να τις επιλέγει ως καλύτερες. Αυτό το ξέρουν κάποιες εταιρείες που πιστεύω ότι το εκμεταλλεύονται. Γενικό σχόλιο ήταν.

Τι εννοείς για ποιον λόγο; Είναι ένα συγκριτικό άρθρο για την κάμερα του κινητού, στο τόπικ του κινητού.

Δεν κατάλαβα τι σε παραξένεψε. Σχετικό λινκ είναι.

Αν έχεις διαβάσει για το κινητό και τις απόψεις τρίτων που δεν το έχουν πιάσει στα χέρια τους θα καταλάβαινες.

Το δε σχόλιό μου για το iPhone δεν είχε να κάνει με την επιλογή του ως κινητό αν δεν το κατάλαβες. Αυτό που είπα είναι ότι στατιστικά ο πολύς κόσμος όταν βλέπει υπερκορεσμένες φωτό τείνει να τις επιλέγει ως καλύτερες. Αυτό το ξέρουν κάποιες εταιρείες που πιστεύω ότι το εκμεταλλεύονται. Γενικό σχόλιο ήταν.

Πολύ σωστά, η μεγαλύτερη παραπληροφορηση έρχεται από άτομα που δεν το έχουν πιάσει πότε στα χέρια τους.

Πιστεύω ότι σε κάτι αντίστοιχο εδώ μέσα, θα γελάσουμε πολύ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Σχετικά νωπές οι μνήμες από κάποιον σε ένα νήμα που αφορούσε την HTC που έλεγε ότι το sense είναι άθλιο και βαρύ αλλά κατόπιν μας είπε ότι δεν είχε πιάσει ποτέ συσκευή της στα χέρια του
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p