Nikos2k5 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Under the hood δε διαφωνώ ότι είναι σημαντικές οι αλλαγές στο android. Επειδή την έχω στο nexus 4 την 4.4, Ένας απλός χρήστης δεν πρόκειται να καταλάβει καμιά διαφορά, αυτό εννοούσα. Στο sense όλο και κάτι θα δει ή θα φέρει μερικές βελτιώσεις. Όντως ο απλός χρήστης δεν θα δει διαφορές στο kitkat, και γω έχω 4.4 στο ONE και δεν έχει εμφανείς διαφορές. ... Όπως και να έχει καλό είναι να δίνουν τις αναβαθμίσεις android οι κατασκευαστές. Σήμερα μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλες οι αλλαγές, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει ξανά το αντίστοιχο 2.3*>4.0. Για τις αναβαθμίσεις του ONE, η HTC έχει αναφέρει ότι θα τις δίνει γρήγορα, τουλάχιστον για την έκδοση GPE. Στην καθυστέρηση της HTC σε σχέση με την Google, προστίθεται και η καθυστέρηση των carriers αν έχεις branded unlocked. Επειδή πάντως η HTC έχει παράδοση να μην αναβαθμίζει τις συσκευές για πολύ καιρό, η λύση συνήθως είναι οι custom roms. Και όσον αφορά το kitkat, υπάρχουν εδώ και καιρό custom roms με την έκδοση 4.4 με Sense 5.5 και εντός των ημερών θα βγουν με το 4.4.2 με Sense 5.6 Μιας και είμαι φαν του customization, προσωπικά θα ήθελα σε κάθε αλλαγή να είχε και βελτιωμένο intetface. Για βελτιωμένο customization στο interface, καλύτερα να προσθέσεις ένα launcher σαν το APEX ή το NOVA. Θα σου δώσουν δυνατότητες customization που ποτέ δεν θα έχει το stock android ή το sense. Επιπλέον modifications μπορείς να έχεις εγκαθιστώντας το Xposed Framework και προσθέτοντας τα modules που θες μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Καλησπέρα Φίλε μου, το κινητό είναι πανέμορφο!!! Πανέμορφο... Από πού το πήρες αν επιτρέπεται? Πώς νιώθεις με το χρώμα αυτό; Η θήκη πώς λέγεται? Από πού την πήρες? Από ότι διαβάζω δεν έχει ελληνικό menu ε; Σε ενδιαφέρει να του βάλεις; Αν "Ναι" Πώς θα το κάνεις; Το πήρα από Expansys, το χρώμα είναι τέλειο, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό (έχω και το μαύρο και είναι και εκείνο υπέροχο) και νομίζω θα αποκτήσει και συλλεκτική αξία. Η θήκη είναι της Poetic και λόγω της ματ υφής της δεν κάνει σημάδια και βοηθά πολυ στο κράτημα (δεν γλιστράει). Την πήρα απο Amazon.co.uk. Ελληνικό μενού έχει κανονικά, βάζοντας το morelocale2. Μπορεί να έχει και απο τη μάνα του, απλά δε το έψαξα γιατί όλα τα κινητά μου τα έχω με αγγλικό μενού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Το sense 5.6 τι αλλαγές φέρνει; Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και δε βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 συμπαγες πληκτρολογιο εχει το Htc one? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 συμπαγες πληκτρολογιο εχει το Htc one? Τι είναι το συμπαγές πληκτρολόγιο? Το sense 5.6 τι αλλαγές φέρνει; Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και δε βρήκα κάτι. Δεν ξέρω. Κάπου το πήρε το μάτι μου σε ένα νήμα μιας custom rom που το ανέφερε ένας developer, απαντώντας αν η 4.4.2 θα είχε το Sense 6. Δεν είναι σίγουρο ότι ισχύει. Και δεν υπάρχει καθόλου αρίθμηση 5.6 στη λίστα αναβαθμίσεων που έχει διαρρεύσει: http://www.androidheadlines.com/wp-content/uploads/2014/01/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA1.png Και να υπάρξει πάντως, ας μην περιμένουμε τίποτα ουσιώδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Τι είναι το συμπαγές πληκτρολόγιο? πχ στο 2 να εχεισ adc στο 3 def κλπ σαν κλασσικο πληκτρολογιο κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Δεν ξέρω. Κάπου το πήρε το μάτι μου σε ένα νήμα μιας custom rom που το ανέφερε ένας developer, απαντώντας αν η 4.4.2 θα είχε το Sense 6. Δεν είναι σίγουρο ότι ισχύει. Και δεν υπάρχει καθόλου αρίθμηση 5.6 στη λίστα αναβαθμίσεων που έχει διαρρεύσει: http://www.androidheadlines.com/wp-content/uploads/2014/01/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA1.png Και να υπάρξει πάντως, ας μην περιμένουμε τίποτα ουσιώδες. Οκ, γιατί πρώτη φορά το είδα όταν το ανέφερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Μόλις ανακάλυψα ότι οι ειδοποιήσεις του ημερολογίου δεν λειτουργούν! Πάντα χρησιμοποιώ το Business Calendar Pro (paid) ως ημερολόγιο. Ενώ σε όλες τις άλλες συσκευές μου λάμβανα τις ειδοποιήσεις μου κανονικά (από το Business, παρακάμπτοντας τις ειδοποιήσεις της native εφαρμογής), στο One εμφανίζεται μεν το pop-up, αλλά με κενή τη λίστα ειδοποιήσεων (μόνο το πλαίσιο και τα πλήκτρα Snooze/Dismiss εμφανίζονται). Προσπαθώντας να βρω λύση, εγκατέστησα άλλα ημερολόγια, χωρίς αποτέλεσμα. Έφθασα στο σημείο να κάνω hard reset τη συσκευή και να δω τη συμπεριφορά του native ημερολογίου. Αποτέλεσμα: ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Συμβαίνει και σε εσάς αυτό ή κάνω κάτι λάθος; Πώς διορθώνεται; Ευχαριστώ! Edited January 26, 2014 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 συμπαγες πληκτρολογιο εχει το Htc one? Μέχρι την 4.2.2 είχε, πλέον δεν έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 ... πχ στο 2 να εχεισ adc στο 3 def κλπ σαν κλασσικο πληκτρολογιο κινητου α κατάλαβα ποιο λες Μπορείς να βάλεις άλλο πληκτρολόγιο, π.χ. το MultiLing Keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 α κατάλαβα ποιο λες Μπορείς να βάλεις άλλο πληκτρολόγιο, π.χ. το MultiLing Keyboard αν εχεις το συγκεκριμενο πληκτρολογιο μηπως μπορεις να μου πεις που μπορω να βρω την ρυθμιση για συμπαγες πληκτρολογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 αν εχεις το συγκεκριμενο πληκτρολογιο μηπως μπορεις να μου πεις που μπορω να βρω την ρυθμιση για συμπαγες πληκτρολογιο? Πας στα Settings -> Languange & Keyboard και ενεργοποιείς το πληκτρολόγιο MultiLing (ή τρέχεις την εφαρμογή, και πατάς την πρώτη επιλογή που λέει "1. Enable Multiling") Πας σε κάποιο σημείο που είναι να γράψεις ώστε να σου εμφανίσει το πληκτρολόγιο, και στο notification bar έχει ένα εικονίδιο "Choose Input Method", από το οποίο επιλέγεις το MultiLing. Στο MultiLing τώρα, κάτω αριστερά έχει ένα κουμπί [123]. Το πατάς παρατεταμένα και εμφανίζονται οι επιλογές για τα διάφορα είδη πληκτρολογίου που έχει το MultiLing, και από αυτά επιλέγεις την τρίτη επιλογή της τελευταίας σειράς που είναι ένα εικονίδιο σαν δυο πληκτρολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Βρε παιδια, οταν είμαι σε εξωτερικό χώρο και με καλουνε, ο φωτισμός πέφτει παρα πολυ και σχεδόν δεν βλέπω ποιος με καλεί. Συμβαίνει και σε κανεναν αλλον κάτι τέτοιο; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Εμένα πέφτει πολύ ο φωτισμός όταν το έχω στο αυτόματο Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Εμένα πέφτει πολύ ο φωτισμός όταν το έχω στο αυτόματο Κι εγω στο αυτόματο το έχω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Κι εγω στο αυτόματο το έχω. Εγώ την έβγαλα την αυτόματη φωτεινότητα, διότι δεν μ΄ άρεσε ο τρόπος που δούλευε. Αργεί λιγάκι να προσαρμοστεί , αλλά όπως λές οταν κάποιος σε παίρνει και είσαι έξω μέχρι να την ανεβάσει , έχεις βγάλει τα μάτια σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Σήμερα δοκίμασα όλους τους launchers και τελικά ξαναγύρισα στου sense. Τέτοιο πράγμα πρώτη φορά με κινητό. Θα νομίζουν ότι δεν ασχολούμαι καθόλου με κινητά που όλα είναι στοκ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Το HTC chekin service, που μου τραβάει μπαταρία ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνει; Έχει σχέση μήπως με τον καιρό του sense που έχω ανοιχτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Το HTC chekin service, που μου τραβάει μπαταρία ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνει; Έχει σχέση μήπως με τον καιρό του sense που έχω ανοιχτό; http://androidsecuritytest.com/features/internet-security/ports-and-agents/upload-agents/htc-checkin/ HTC Checkin is the service responsible for “checking in” to HTC. Recovery/Boot/Kernel Logs, Apps Updated/Crashed and mobile data amounts are sent off automatically. The service also checks for Over-The-Air Updates. Δεν φαίνεται απαραίτητη, δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση σε 4.4.2! Το κινητό είναι Nordic. [ATTACH]40565[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση σε 4.4.2! Το κινητό είναι Nordic. [ATTACH]40565[/ATTACH] Άντε με το καλό! Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 καλως την και στην ευρωπη!γαλλικο unbranded εδω ακομα τιποτα :D Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Την υπόσχεση της πάντως την τήρησε. Μπράβο στην HTC. Την έδωσε πολύ γρήγορα σε σχέση με τη Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Έτσι παιδιά τέλος Γενάρη είχε πει και το έκανε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μόλις ήρθε το εργαλείο σε μαύρο χρώμα... Καινούρια παρτίδα και είναι όντως πανέμορφο... Είναι η δεύτερη φορά που το παίρνω μιας και την πρώτη είχα τα γνωστά προβλήματα με την κάμερα. Πλεον όλα τέλεια... Μου κατεβάζει τώρα μια ενημέρωση 761.71mb 3.63.111.3 Λέτε να είναι η 4.4.2??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts