Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ ενημέρωσα.. Εσείς με γράψατε.. Ο επόμενος που θα αναφερθεί εκτός θέματος θα έχει ποινή.

Ευχαριστώ και συνεχίζουμε στο θέμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

εν τελει το μαυρο δεν το αλλαζω!καλοδουλευτο!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Τα έβαλα δίπλα δίπλα με το μαύρο για να συγκρίνω τις οθόνες τους και ενώ του μαύρου έχει ψυχρά χρώματα (που μου αρέσουν περισσότερο), του χρυσού έχει θερμά, λες και της έχουν δώσει επίτηδες κιτρινωπή χροιά για να ταιριάζει καλύτερα με το "περυτίλιγμα"! Φυσικά και οι δύο οθόνες είναι εξαιρετικές...
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Αυτό που λες δε στέκει, είναι απίθανο να αλλάζουν τα χρώματα στην οθόνη ανάλογα με το περίβλημα... Είτε άλλο panel αφού είναι άλλη παρτίδα είτε κάτι πάει στραβά.

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Θέλω να ρωτήσω πώς στο One εμφανίζονται οι τελευταίες εφαρμογές που ανοίχτηκαν? Νόμιζα ότι δεν γίνεται γιατί λείπει το κουμπάκι με τα "2 τετραγωνάκια" που έχουν άλλες android συσκευές για αυτόν τον λόγο, αλλά σήμερα το πρωί κάτι πάτησα στην αρχική οθόνη και μου τις εμφάνισε, αλλά δεν ξέρω πως!!! Δεν κατάφερα να το ξανακάνω...!!!

Αυτό που λες δε στέκει, είναι απίθανο να αλλάζουν τα χρώματα στην οθόνη ανάλογα με το περίβλημα... Είτε άλλο panel αφού είναι άλλη παρτίδα είτε κάτι πάει στραβά.
Μάλλον δε το έθεσα σωστά. Όχι τα χρώματα, αλλά το λευκό της οθόνης έχει θερμή (κίτρινη) χροιά. Φυσικά, το καθένα μόνο του (μαύρο ή χρυσό) ικανοποιεί ούτως ή άλλως.
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Παιδιά εγώ έδωσα σήμερα το nexus5 και κράτησα το one. Πιστεύω να έρθει σύντομα η κιτκατ.....
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδιά εγώ έδωσα σήμερα το nexus5 και κράτησα το one. Πιστεύω να έρθει σύντομα η κιτκατ.....

Κατά τη γνώμη μου καλά έκανες. Το one είναι πιο πλήρες κινητό. Επειδή είχα όλα τα nexus να σου πω ότι οι αναβαθμίσεις δεν είναι τόσο σημαντικές όπως στα nexus. Όπως έχουν πει μερικά παιδιά που έχουν την 4.4, δεν έχει τίποτα συνταρακτικό. Τη μεγάλη διάφορα θα τη δεις όταν έρθει το sense 6.0.

Γι'αυτό μη δίνεις τόση σημασία στην έκδοση android, αν δε με νοιάζει πια εμένα που ήμουν φαν των nexus και των αναβαθμίσεων τότε όλοι μπορούν. Δεν είναι κιόλας ότι η HTC δε δίνει αναβαθμίσεις, απλά έρχονται λίγο πιο μετά.

Έχω βρει ένα μικρό bug στο πληκτρολόγιο του sense. Το κάνει πολύ συχνά, ξεκινώντας να γράψω μια λέξη, την πρώτη λέξη την βάζει στο τέλος. Δηλαδή μόλις γράψω την λέξη, πάει ο κέρσορας πριν την λέξη αντί για μετά κι έτσι αυτή αυτόματα τίθεται τελευταία.

Το έχει συναντήσει κάνεις άλλος;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Έχω βρει ένα μικρό bug στο πληκτρολόγιο του sense. Το κάνει πολύ συχνά, ξεκινώντας να γράψω μια λέξη, την πρώτη λέξη την βάζει στο τέλος. Δηλαδή μόλις γράψω την λέξη, πάει ο κέρσορας πριν την λέξη αντί για μετά κι έτσι αυτή αυτόματα τίθεται τελευταία.

Είσαι σίγουρος ότι δεν πατάς κάτι; Δε μου το έχει κάνει ποτέ.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ούτε κι εμένα μου έχει τύχει ποτέ αυτό. Μόνο να κάνει minimize, αν και νομίζω ότι κατά λάθος πατάω το back όταν πάω να αλλάξω γλώσσα.

Ούτε κι εμένα μου έχει τύχει ποτέ αυτό. Μόνο να κάνει minimize, αν και νομίζω ότι κατά λάθος πατάω το back όταν πάω να αλλάξω γλώσσα.

Το ίδιο νόμιζα κι εγώ αλλά το παρατήρησα και όντως το back πατάω...

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνει πάντα, οπότε δεν έχω πάρει χαμπάρι αν πατάω κάτι.

Αλλά αν μου λέτε ότι δεν το κάνει σε εσάς, τότε μάλλον κάτι θα πατάω. Υποψιάζομαι ότι ίσως είναι τα βελάκια που έχω βάλει να εμφανίζονται. Μήπως πατώντας το κενό, πατάω κατά λάθος το βέλος που σε πάει πίσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Αυτό είναι σίγουρα το παθαίνω και εγώ όλη την ωρα
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Απ' ότι λένε είναι θέμα ημερών

Κατά τη γνώμη μου καλά έκανες. Το one είναι πιο πλήρες κινητό. Επειδή είχα όλα τα nexus να σου πω ότι οι αναβαθμίσεις δεν είναι τόσο σημαντικές όπως στα nexus. Όπως έχουν πει μερικά παιδιά που έχουν την 4.4, δεν έχει τίποτα συνταρακτικό. Τη μεγάλη διάφορα θα τη δεις όταν έρθει το sense 6.0.

Γι'αυτό μη δίνεις τόση σημασία στην έκδοση android, αν δε με νοιάζει πια εμένα που ήμουν φαν των nexus και των αναβαθμίσεων τότε όλοι μπορούν. Δεν είναι κιόλας ότι η HTC δε δίνει αναβαθμίσεις, απλά έρχονται λίγο πιο μετά.

Οι αναβαθμίσεις του Android φαίνονται πιο σημαντικές από τις αναβαθμίσεις του Sense.

Πολλοί αναφέρονται στο Sense 6 αλλά στην ερώτηση τι βελτιώσεις έχει (πέρα από τον μεγαλύτερο αριθμό έκδοσης), δεν ξέρουν.

Οι βελτιώσεις του Kitkat θα φανούν στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα βελτιστοποιημένα APIs και λιγότερο στο σύστημα αυτό καθευατό.

Μέχρι τώρα, η σημαντικότερη αλλαγή του Sense 6 φαίνεται να είναι η χρήση on-screen buttons αντί των capacitive touch buttons. Αλλά στο υφιστάμενο ONE, αυτή η βελτίωση δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, γιατί έχει ήδη γραμμή με capacitive buttons. Για το νέο ONE που σχεδιάστηκε με αυτό εξαρχής, ναι θα είναι βελτίωση.

Ως προς την εμφάνιση, απ' ότι λένε θα χρησιμοποιεί τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων (μαύρο, γκρι, άσπρο) αλλά ορισμένες εφαρμογές θα έχουν χρώματα στο πάνω μέρος, π.χ. η εφαρμογή των SMS θα έχει μπλε. Αναφέρεται ότι θα έχει πιο καθαρή και ραφιναρισμένη εμφάνιση με προσοχή στις λεπτομέρειες, π.χ. ενιαίο στυλ στα εικονίδια των Settings, όπως επίσης και νέο interface στο blinkfeed.

Όλα αυτά δεν φαίνονται τόσο σημαντικές βελτιώσεις για να αποτελούν κριτήριο επιλογής, και σε κάθε περίπτωση απ' ότι φαίνεται δεν θα είναι διαθέσιμο πριν το φθινόπωρο.

Απ' ότι λένε είναι θέμα ημερών

Οι αναβαθμίσεις του Android φαίνονται πιο σημαντικές από τις αναβαθμίσεις του Sense.

Πολλοί αναφέρονται στο Sense 6 αλλά στην ερώτηση τι βελτιώσεις έχει (πέρα από τον μεγαλύτερο αριθμό έκδοσης), δεν ξέρουν.

Οι βελτιώσεις του Kitkat θα φανούν στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα βελτιστοποιημένα APIs και λιγότερο στο σύστημα αυτό καθευατό.

Μέχρι τώρα, η σημαντικότερη αλλαγή του Sense 6 φαίνεται να είναι η χρήση on-screen buttons αντί των capacitive touch buttons. Αλλά στο υφιστάμενο ONE, αυτή η βελτίωση δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, γιατί έχει ήδη γραμμή με capacitive buttons. Για το νέο ONE που σχεδιάστηκε με αυτό εξαρχής, ναι θα είναι βελτίωση.

Ως προς την εμφάνιση, απ' ότι λένε θα χρησιμοποιεί τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων (μαύρο, γκρι, άσπρο) αλλά ορισμένες εφαρμογές θα έχουν χρώματα στο πάνω μέρος, π.χ. η εφαρμογή των SMS θα έχει μπλε. Αναφέρεται ότι θα έχει πιο καθαρή και ραφιναρισμένη εμφάνιση με προσοχή στις λεπτομέρειες, π.χ. ενιαίο στυλ στα εικονίδια των Settings, όπως επίσης και νέο interface στο blinkfeed.

Όλα αυτά δεν φαίνονται τόσο σημαντικές βελτιώσεις για να αποτελούν κριτήριο επιλογής, και σε κάθε περίπτωση απ' ότι φαίνεται δεν θα είναι διαθέσιμο πριν το φθινόπωρο.

Under the hood δε διαφωνώ ότι είναι σημαντικές οι αλλαγές στο android. Επειδή την έχω στο nexus 4 την 4.4, Ένας απλός χρήστης δεν πρόκειται να καταλάβει καμιά διαφορά, αυτό εννοούσα. Στο sense όλο και κάτι θα δει ή θα φέρει μερικές βελτιώσεις. Όπως και να έχει καλό είναι να δίνουν τις αναβαθμίσεις android οι κατασκευαστές. Σήμερα μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλες οι αλλαγές, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει ξανά το αντίστοιχο 2.3*>4.0.

Μα για τους περισσότερους ή αναβάθμιση ενός OS είναι νέα εικονίδια και πιο smooth scrolling στις αρχικές οθόνες

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μα για τους περισσότερους ή αναβάθμιση ενός OS είναι νέα εικονίδια και πιο smooth scrolling στις αρχικές οθόνες

Μιας και είμαι φαν του customization, προσωπικά θα ήθελα σε κάθε αλλαγή να είχε και βελτιωμένο intetface.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλησπέρα Φίλε μου, το κινητό είναι πανέμορφο!!! Πανέμορφο... Από πού το πήρες αν επιτρέπεται? Πώς νιώθεις με το χρώμα αυτό; Η θήκη πώς λέγεται? Από πού την πήρες? Από ότι διαβάζω δεν έχει ελληνικό menu ε; Σε ενδιαφέρει να του βάλεις; Αν "Ναι" Πώς θα το κάνεις;

Edited by themis79