bouss Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Για όσους χρησιμοποιουσατε για lock screen την "παραγωγικοτητα" με την 4.2 τωρα παρατήρησα στην 4.3 ότι μέσα στις ρυθμίσεις-->ασφαλεια-->ρυθμίσεις ειδοποιήσης μπορείς να ρυθμίσεις τι θα εμφανίζεται στη lock screen, email, ημερολογιο κλπ Ήταν ένα από τα δύο μου παράπονα για την 4.3. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Δε μου λέτε, τι version έχετε στα Google Play Services; Στο Οne GE έχω ακόμα την 4.0.30, ενώ στα Νexus 7 έχω την 4.0.34. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Εγώ στο note έχω την 4.4.21 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Δε μου λέτε, τι version έχετε στα Google Play Services; Στο Οne GE έχω ακόμα την 4.0.30, ενώ στα Νexus 7 έχω την 4.0.34. 4.0.34 στο One. 4.0.33 στο tablet Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Δε μου λέτε, τι version έχετε στα Google Play Services; Στο Οne GE έχω ακόμα την 4.0.30, ενώ στα Νexus 7 έχω την 4.0.34. 4.0.34 εχω εγω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Εγώ 4.0.34 Android 4.3 - Sense 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Δευτέρα έστειλα στην Arvato Γερμανίας το HTC ONE μου για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την κάμερα. Τρίτη το παρέλαβαν,Τετάρτη ασχολήθηκαν μαζί του και Παρασκευή τέλειωσε η επισκευή και έφυγε. Σήμερα Σάββατο το παρέλαβα επισκευασμένο και η κάμερα λειτουργεί κανονικά! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 απο που το ειχες αγοράσει; σου αλλαξαν τη καμερα; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Αγορασμένο απο δεύτερο χέρι με αποδειξη amazon.de Έτυχε να είμαι Γερμανία και προτίμησα να το στείλω εδώ παρά όσο ήμουν στην Ελλάδα. Στην αναφορά αναφέρει ότι αλλάξαν τα παρακάτω: 1,Camera, SHARP 4MPixel 2.Copper Foil 3.Sponge 4.Rubber 5.Poron Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Αγορασμένο απο δεύτερο χέρι με αποδειξη amazon.de Έτυχε να είμαι Γερμανία και προτίμησα να το στείλω εδώ παρά όσο ήμουν στην Ελλάδα. Στην αναφορά αναφέρει ότι αλλάξαν τα παρακάτω: 1,Camera, SHARP 4MPixel 2.Copper Foil 3.Sponge 4.Rubber 5.Poron Έκανες πολλή καλή επιλογή. Εδώ θα το άλλαζαν με κάποιο άλλο refurbished όπου θα είχε είτε το ίδιο, είτε κάποιο άλλο πρόβλημα. Δυστυχώς η ανταλλαγή ακούγεται καλή ιδέα αλλά επειδή αλλάζεται με άλλο που ήταν προβληματικό ή που είχε κάποιο άλλο πρόβλημα, καταλήγεις να παίρνεις μια συσκευή συνήθως με ελάττωμα. Μακάρι να ασχολούνταν και η arvato με την επισκευή της συσκευής. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Επίσης θυμάμαι το σημείο που εφάπτεται η οθόνη με το αλουμίνιο στα δεξιά ήταν αρκετά τραχύ. Πλέον είναι smooth. Μου καθάρισαν και τα ηχεία από σκόνη! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 αρα θεμα hardware η καμερα απ οτι καταλαβα... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 1000% hardware. Ακόμη και με φλας ή χαμηλό ISO εμφανιζόταν το πρόβλημα Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Έχετε δοκιμάσει με otg να βάλετε στικακι μεγαλύτερο από 4 giga;εμένα μου γράφει ότι είναι άδειο και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω...Μόνο το τεσσάρι μπορώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Έχετε δοκιμάσει με otg να βάλετε στικακι μεγαλύτερο από 4 giga;εμένα μου γράφει ότι είναι άδειο και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω...Μόνο το τεσσάρι μπορώ.. Έχω ένα 8 που το βλέπει κανονικά. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Έκανες πολλή καλή επιλογή. Εδώ θα το άλλαζαν με κάποιο άλλο refurbished όπου θα είχε είτε το ίδιο, είτε κάποιο άλλο πρόβλημα. Δυστυχώς η ανταλλαγή ακούγεται καλή ιδέα αλλά επειδή αλλάζεται με άλλο που ήταν προβληματικό ή που είχε κάποιο άλλο πρόβλημα, καταλήγεις να παίρνεις μια συσκευή συνήθως με ελάττωμα. Μακάρι να ασχολούνταν και η arvato με την επισκευή της συσκευής. Εγώ το έστειλα στην αντιπροσωπεία εδώ, και επιδιόρθωσαν τη δική μου συσκευή, δεν μου έδωσαν refurbished. Είχε χαλάσει η κάμερα, πιθανότατα αντικατέστησαν το camera module (δεν νομίζω ότι σε καμιά αντιπροσωπεία να μπορούν να επισκευάσουν τα ίδια τα camera modules, απλά τα αντικαθιστούν) Με ΑΡΒΑΤΟ απευθείας δεν μίλησα, μόνο με το τηλεφωνικό κέντρο της HTC μίλησα (0080044127482, ίσως το κέντρο να είναι στο εξωτερικό, αλλά μιλάνε ελληνικά) Η επισκευή πήρε περίπου 15 μέρες, και η συσκευή πήγε και ήρθε με κούριερ με δική τους χρέωση. Δεν έχει κάποιο τρόπο στο ίντερνετ να βλέπεις την πρόοδο της επισκευής, αλλά μπορείς να παίρνεις το παραπάνω τηλ και να σου λέει. Μπορεί με την HTC να είμαι δυσαρεστημένος που πουλάει high end devices με τόσο προβλήματα (και δεν πρόκειται να ξαναπάρω HTC αν δεν σοβαρευτούν, παρόλο που όλα τα smartphones που είχα μέχρι τώρα ήταν HTC), αλλά με το σέρβις μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Η καινούργια κάμερα παρουσιάζει μωβ πέπλο; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Η καινούργια κάμερα παρουσιάζει μωβ πέπλο; Όχι, ούτε η προηγούμενη παρουσίαζε μωβ πέπλο. Το πρόβλημα δεν ήταν το μωβ πέπλο ή τα καμένα πίξελ που έχουν οι περισσότεροι, αλλά ότι κόλλαγε η εφαρμογή της κάμερας, σαν να μην μπορούσε να ανοίξει την κάμερα, και δεν έδειχνε εικόνα. Αρχικά αυτό το έκανε περιστασιακά και με μια επανεκκίνιση της συσκευής επανερχόταν, αλλά μετά κόλλησε και δεν λειτουργούσε καθόλου η κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 το μονο μου παραπονο απ το one αυτο ειναι, οτι παρουσιαζει το μωβ πεπλο αλλα επειδή το παρουσιάζει σε συνθήκες που ουτως η αλλως θα τραβηξω με φλας δε μπαινω στη ταλαιπωρια να το παω για service. χωρια του οτι η συσκευη μου ειναι αψογη, δε θελω να καταλήξω με καμια refurbished η με κανα αλλο "κουσουρι" που μπορει να αφησει το service... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 το μονο μου παραπονο απ το one αυτο ειναι, οτι παρουσιαζει το μωβ πεπλο αλλα επειδή το παρουσιάζει σε συνθήκες που ουτως η αλλως θα τραβηξω με φλας δε μπαινω στη ταλαιπωρια να το παω για service. χωρια του οτι η συσκευη μου ειναι αψογη, δε θελω να καταλήξω με καμια refurbished η με κανα αλλο "κουσουρι" που μπορει να αφησει το service... Δηλαδή υπάρχουν συσκευές που σε τίγκα σκοτάδι απλα δείχνουν μαύρο? και όλες οι υπόλοιπες έστω και λίγο μωβ να υπάρχει δικαιούνται επισκευής? Με άλλα λόγια, είναι υποκειμενικά τα κριτήρια αυτών στο service ή ακολουθούν πιστότατα κάποιο iso της εταιρείας? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Δηλαδή υπάρχουν συσκευές που σε τίγκα σκοτάδι απλα δείχνουν μαύρο? ... Ναι υπάρχουν. Είναι αυτές που δεν παρουσιάζουν το πρόβλημα του purple tint. Έτσι θα 'πρεπε να είναι εξαρχής όλες. Εμένα δεν είχε το πρόβλημα αυτό ούτε το πρώτο camera module που είχα ούτε το δεύτερο μετά από αντικατάσταση του module. (η αντικατάσταση έγινε γιατί είχε χαλάσει τελειώς) Η HTC προσπαθεί να χτυπήσει τις υψηλές κατηγορίες συσκευών με χαμηλά επίπεδα ελέγχου ποιότητας. Μάλλον δεν φαίνεται να καταφέρνει τίποτα ... ... και όλες οι υπόλοιπες έστω και λίγο μωβ να υπάρχει δικαιούνται επισκευής? Με άλλα λόγια, είναι υποκειμενικά τα κριτήρια αυτών στο service ή ακολουθούν πιστότατα κάποιο iso της εταιρείας? Αυτό θα πρέπει να το δοκιμάσεις για να το επιβεβαιώσεις :-) Αν σου πουν ότι δεν μπορεί να φτιαχτεί εντός εγγύησης, ή πληρώνεις για την επισκευή, ή πληρώνεις €20 για να την πάρεις χωρίς επισκευή λόγω κόστους ελέγχου. Μάλλον δεν αξίζει τον κόπο... Ακόμα και να είναι εντός εγγύησης η συσκευή, η εταιρία γνωρίζει ότι το 99% των χρηστών δεν θα μπουν στην διαδικασία του σέρβις (και να μην έχουν την συσκευή για 2 εβδομάδες) προκειμένουν να το επισκευάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Ναι υπάρχουν. Είναι αυτές που δεν παρουσιάζουν το πρόβλημα του purple tint. Έτσι θα 'πρεπε να είναι εξαρχής όλες. Εμένα δεν είχε το πρόβλημα αυτό ούτε το πρώτο camera module που είχα ούτε το δεύτερο μετά από αντικατάσταση του module. (η αντικατάσταση έγινε γιατί είχε χαλάσει τελειώς) Η HTC προσπαθεί να χτυπήσει τις υψηλές κατηγορίες συσκευών με χαμηλά επίπεδα ελέγχου ποιότητας. Μάλλον δεν φαίνεται να καταφέρνει τίποτα ... Αυτό θα πρέπει να το δοκιμάσεις για να το επιβεβαιώσεις :-) Αν σου πουν ότι δεν μπορεί να φτιαχτεί εντός εγγύησης, ή πληρώνεις για την επισκευή, ή πληρώνεις €20 για να την πάρεις χωρίς επισκευή λόγω κόστους ελέγχου. Μάλλον δεν αξίζει τον κόπο... Ακόμα και να είναι εντός εγγύησης η συσκευή, η εταιρία γνωρίζει ότι το 99% των χρηστών δεν θα μπουν στην διαδικασία του σέρβις (και να μην έχουν την συσκευή για 2 εβδομάδες) προκειμένουν να το επισκευάσουν. Κατάλαβα. Αν κάποιος από εδώ μπήκε στη διαδικασία του service για το μωβ πέπλο (για το οποίο η αρβάτο το δέχτηκε) και έχει κρατήσει δείγματα φωτογραφιών πριν το πάει, αν θέλει και δεν του κάνει κόπο, εδώ ή στο τόπικ των φωτογραφιών, ας τις δημοσιεύσει. Αν ήδη έχει γίνει συγχωρέστε με και link me it. Και όσο μικρότερο ήταν το διαφαινόμενο πρόβλημα και έγινε αποδεκτό ακόμη καλύτερα. Έτσι για οποιον θέλει να μπει στη διαδικασία θα έχει ένα μέτρο σύγκρισης. Αλήθεια, δικαιούμαστε να το στείλουμε σε αντίστοιχη arvato εξωτερικού? λέω τώρα.... Edited November 24, 2013 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 +1 στο παραπάνω post. Θέλω κι εγώ να δω τι θεωρείται προβληματικό και τι όχι από την εταιρία τώρα που είμαι στα πρόθυρα αγοράς του. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Απ' ότι έχω δει στο xda, τα purple tints φτιάχνονται εντός εγγύησης (είναι θέμα hardware, δεν φτιάχνεται με software) Εδώ η HTC στέλνει η ίδια courier, άρα το βασικό που χάνεις είναι ο χρόνος. Και το screen protector που μάλλον πρέπει να βγει για να το ανοίξουν (μετά σου βάζουν ένα της πλάκας) Παίρνεις όμως ως δώρο το πολυδιαφημισμένο zero gap (αν δεν το είχε η συσκευή σου από την αρχή) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Απ' ότι έχω δει στο xda, τα purple tints φτιάχνονται εντός εγγύησης (είναι θέμα hardware, δεν φτιάχνεται με software) Εδώ η HTC στέλνει η ίδια courier, άρα το βασικό που χάνεις είναι ο χρόνος. Και το screen protector που μάλλον πρέπει να βγει για να το ανοίξουν (μετά σου βάζουν ένα της πλάκας) Παίρνεις όμως ως δώρο το πολυδιαφημισμένο zero gap (αν δεν το είχε η συσκευή σου από την αρχή) :-) Δηλαδη μπορουε να τις το στειλουμε πισω και να μας το φτιαξει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts