kostasb13 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ερωτημα...το background στην 4.3 lockscreen δεν μπορουμε να το αλλαξουμε? δεν βρισκω καποια επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ήρθε σε κάποιον που ενημέρωσε σε 4.3 prompt για extra 25 GB στο Google Drive; Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) παιδιά πως μπορουμε να παρουμε από το google drive τα 40gb? γιατί όταν συνδέομαι μου βγάζει αδύνατη η επαλήθευση της συσκευής και μου δίνει μόνο 15gb... μήπως δεν γίνεται αν είσαι root με custom rom? δεν υπάρχει κάποιο mod να βλέπει τη συσκευή νόμιμα για να τα πάρουμε? Edited October 25, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 παιδιά πως μπορουμε να παρουμε από το google drive τα 40gb? γιατί όταν συνδέομαι μου βγάζει αδύνατη η επαλήθευση της συσκευής και μου δίνει μόνο 15gb... μήπως δεν γίνεται αν είσαι root με custom rom? δεν υπάρχει κάποιο mod να βλέπει τη συσκευή νόμιμα για να τα πάρουμε? εχω διαβασει οτι οσοι εχουν unlocked bootloader (αρα και οι developer editions) δεν θα το παρουν το συγκεκριμενο upgrade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 O αδερφός μου έχει την 64 GB developer edition και εγώ την Google Edition, έχω πάρει καιρό την 4.3 αλλά μάλλον δεν πρόκειται να πάρω τα GB στο Drive. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 O αδερφός μου έχει την 64 GB developer edition και εγώ την Google Edition, έχω πάρει καιρό την 4.3 αλλά μάλλον δεν πρόκειται να πάρω τα GB στο Drive. εχω την εντύπωση οτι αυτη η προσφορά ισχύει για τα HTC Sense 5.5, και οχι τοσο για το 4.3 android. Εμεις με developer να δουμε ποτε θα τσιμπήσουμε το sense 5.5 :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Υπαρχει καποιος τροπος να ενεργοποιειται το bits audio στους ηχους κλησης? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 εχω την εντύπωση οτι αυτη η προσφορά ισχύει για τα HTC Sense 5.5, και οχι τοσο για το 4.3 android. Εμεις με developer να δουμε ποτε θα τσιμπήσουμε το sense 5.5 :confused: όσοι έχετε developer edition vanilla δε τρέχει το κινητό; sense 5.5 δε προκειται να παρεις γιατί απλα τρέχεις στοκ android Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 όσοι έχετε developer edition vanilla δε τρέχει το κινητό; sense 5.5 δε προκειται να παρεις γιατί απλα τρέχεις στοκ android Αυτό που λες είναι το Google Edition, το Developer αν δεν κάνω λάθος είναι με τα 64GB και Sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Χαρουμενος κατοχος εδω και 2 μερες και εγω! Εχω να πω οτι ημουν ετοιμος να παρω iphone5 εχοντας δοκιμασει αυτο το 4S και γενικοτερα οτι εχει κυκλοφορησει απο Android Iphone και Winphone εκτος απο HTC. Μετα απο δυο μερες χρησης αναρωτιεμαι... Ο κοσμος γιατι ασχολειτε με το S4??? :lol::lol::lol: By the way. Ενα σαπιο tint μοβμπλε σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ειναι το φυσιολογικο γνωστο προβλημα? Γιατι σε 0 φως η καμερα νομιζει οτι ειναι ολη ανοιχτο μωβ αντι των μωβ πινελιων που εχω δει στα internets οτι εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) εγω μαγκες το εδωσα...οχι γιατι δεν ημουν ευχαριστημενος αλλα πιστευω οτι το επομενο one θα διορθωσει ολα εκεινα τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε σχεδον ολοι...κατα ταλλα μετα το iphone fisrt generation ηταν το μονο που δεν αφηνα απο τα χερια μου...ελπιζω η htc νακουσει τις φωνες και να κανει το επομενο ακομα καλυτερο... Ασχετο....με το one max, butterfly s και htc mini υπαρχει αυτο με την καμερα; Χαρουμενος κατοχος εδω και 2 μερες και εγω! Εχω να πω οτι ημουν ετοιμος να παρω iphone5 εχοντας δοκιμασει αυτο το 4S και γενικοτερα οτι εχει κυκλοφορησει απο Android Iphone και Winphone εκτος απο HTC. Μετα απο δυο μερες χρησης αναρωτιεμαι... Ο κοσμος γιατι ασχολειτε με το S4??? :lol::lol::lol: By the way. Ενα σαπιο tint μοβμπλε σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ειναι το φυσιολογικο γνωστο προβλημα? Γιατι σε 0 φως η καμερα νομιζει οτι ειναι ολη ανοιχτο μωβ αντι των μωβ πινελιων που εχω δει στα internets οτι εχει. γιατι ασχολειται με το σ4;;;;απλο...κοιτα τι διαφημιση πεφτει στην σαμμυ οπως και στο μηλο και ο κοσμος παει εκει.... επισης πηγαινε σε ενα μεγαλο μαγαζι και πηγαινε για αξεσουαρ...δες τι εχει για μηλο και σαμμυ και μετα τα παιρνεις γιατι λες μηπως το κινητο δεν φτιαχτηκε στην γη ή ειναι απο αλλο πλανητη; δεν μιλαω για ebay και skroutz γιατι δεν ασχολουνται ολοι ή δεν μπορουν να περιμενουν... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 25, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Σοβαρα τωρα, χωρις να θελω να κανω διαφημιση του κινητου που πηρα, χε... αν ειναι htc nokia apple η οτι αλλο, τη δουλεια μου θελω να κανω χωρις να θελω να το πεταξω στον τοιχο. Πριν απο αυτο ειχα iphone5 (λογο δουλειας δοκιμαζω πανω κατω οτι θελω για οσο θελω) για 4 μηνες και ηταν το μονο που μου καλυψε ολες μου της απαιτησεις. Ταχυτητα, χρηστικοτητα office και cloud backup, απροβληματιστη λειτουργια. Η αλληθεια ειναι πως πιστευα οτι θα εκανα υποχωρηση και στα 3 πηγαινοντας απο ios σε android. To backup της google ειναι σαπιο, το S4(που πιστευα οτι ειναι οσο γρηγορο παει ενα android) μου εδεινε lag συνεχως και γενικα ολο προβλημα με καποιο setting θα ειχα ή εψαχνα μαιλ clients που καταλαβαιναν το τι συμαινει threaded view. Ο μονος λογος που πηρα HTC αντι για το S4 ηταν γιατι λεω "εεεεε ιδια σκτα θα ειναι αφου εχουν το ιδιο hardware, ας παρω HTC που μου αρεσει το UI και η εμφανιση περισσοτερο και ο ηχος με ενδιαφερει περισσοτερο απο την φωτογραφια κινητου" Ευχαριστη εκπληξη, που δε μου λειπει καθολου, το iphone5 και το nokia 800 που δεν καταφερα να το αποχωριστω 2 χρονια!!!! PS: Για να μην ειμαι τελειως αδικος, μου λειπει το VIP setting του iphone και τα settings για τη ληψη των attachments στα μαιλς του S4 Edited October 25, 2013 by Lied Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Αυτό που λες είναι το Google Edition, το Developer αν δεν κάνω λάθος είναι με τα 64GB και Sense. σόρυ τότε, νόμιζα ότι το και το developer edition τρεχει στοκ. θα μας πεις o gnt που εχει developer edition γιατι ασχολειται με το σ4;;;;απλο...κοιτα τι διαφημιση πεφτει στην σαμμυ οπως και στο μηλο και ο κοσμος παει εκει.... επισης πηγαινε σε ενα μεγαλο μαγαζι και πηγαινε για αξεσουαρ...δες τι εχει για μηλο και σαμμυ και μετα τα παιρνεις γιατι λες μηπως το κινητο δεν φτιαχτηκε στην γη ή ειναι απο αλλο πλανητη; δεν μιλαω για ebay και skroutz γιατι δεν ασχολουνται ολοι ή δεν μπορουν να περιμενουν... έτσι ακριβως οπως τα λεει ο hgemwn. κι εγώ που ειχα ρωτήσει σε public για αξεσουαρ μου απαντησαν μόνο samsung και apple. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Πανευτυχής κάτοχος και εγώ απο σήμερα!! Ουτε ουρανιο τόξο η κάμερα ούτε κενά στη συσκευή!!! Όλα τέλεια!!! Μου έδωσε και 25GB στο dropbox!!!!!! Τέτοια χαρά για κινητό μόνο όταν πήρα το iPhone 3GS το 2009!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Eγώ έχω το Google Edition = stock android, ο αδερφός μου, όντας Android developer, έχει το developer edition που έχει Sense και 64 GB storage. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Με ψήνει τωρα να ξαναflashρω μια ευρωπαϊκή ruu για να έχω το sense 5.5. Το κάνω εύκολα αλλάζοντας μόνο CId τωρα που είμαι Soff και με unlocked bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Με ψήνει τωρα να ξαναflashρω μια ευρωπαϊκή ruu για να έχω το sense 5.5. Το κάνω εύκολα αλλάζοντας μόνο CId τωρα που είμαι Soff και με unlocked bootloader? Βάλε supercid (11111111) να παίρνει τα πάντα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εδω ειναι πια HTC θα παρουν και πια οχι το promo των 25/50 GB http://slinks.eu/1chSmtN Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Άλλαξα 2 λεπτά CID και αναβαθμίστηκα :p Επίσης πήρα το promo των 25GB στο Drive με το που το άνοιξα μετά το update :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Λογικα θα πρέπει πρώτα να flashαρω την Europe Ruu σωστά? Γιατί εγώ την αμερικανική developers edition αυτή την στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Άλλαξα 2 λεπτά CID και αναβαθμίστηκα :p Επίσης πήρα το promo των 25GB στο Drive με το που το άνοιξα μετά το update :) Αλλαζει ευκολα το cid αν ειναι να το κανω και εγω , εχω αγγλικο sim free. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Αλλαζει ευκολα το cid αν ειναι να το κανω και εγω , εχω αγγλικο sim free. Ευχαριστω. Εγώ ακολούθησα αυτές τις οδηγίες ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2317536 ) αλλα αντί για SuperCID έβαλα HTC__032 (ανατολική Ευρώπη) που έχει ήδη λάβει την αναβάθμιση.Κάνε οτι λέει το link, reboot, σύνδεση σε WiFi και θα στη βρεί με τη μία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Να φανταστώ με custom Rom 4.3 και sense 5.5 δεν παίρνεις τα δωρεάν gb στο drive; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 παιδια όσοι κάνατε την αναβαθμιση υποστηριζεται flash to focus απο την συσκευη; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 παιδια όσοι κάνατε την αναβαθμιση υποστηριζεται flash to focus απο την συσκευη; ναι αν εννοεις το να πατας για φοκους κ να ανοιγει το φλας στο σκοταδι.. Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts