Katsour66 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Αν έχεις hboot 1.44 μπορείς να προχωρήσεις σε s-off οπότε μετά αλλάζεις το cid σε ένα ευρωπαϊκό (of HTC_102) περνάς ένα custom recovery με το οποίο φλασαρεις την odex της 2.24.401.2, ξαναπερνας stock recovery με fastboot και είσαι έτοιμος για μελλοντικά updates εκει που με εκανες να νιωσω ωραια και οτι υπαρχει ελπίδα, ειδα οτι ειναι hboot 1.54...... Μπορω παρ' όλα αυτα να προχωρήσω σε Soff? αν δεν υπαρχει θεμα, μπορεις να μου postαρεις 3-4 λινκς εδω για το πως θα κανω ολα τα παραπανω που λες? Γιατι π.χ. για το s-off βρηκα 2-3 τροπους, αλλα δεν ξερω ποιος ειναι ο καλυτερος κτλ. Θα ηταν σουπερ αν μπορουσες να μου δωσεις 3-4 links απο xda, youtube κτλ ωστε να το κανω με την σειρα (να πω σε αυτο το σημειο, οτι εχω rootαρει, soffαρει, flashαρει με roms κτλ το htc sensation xe, οποτε δεν ειμαι εντελως ασχετος με το αθλημα :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Με hboot 1.54 δυστυχώς προς το παρόν το ξεχνάς Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Με hboot 1.54 δυστυχώς προς το παρόν το ξεχνάς πολυ κριμα, πραγματικα... Αν τυχει και δεις να πεφτει καποιο update οτι καταφεραν το s-off και στο 1.54, εχε το στο μυαλο σου (οσο μπορεις βεβαια) να με ενημερωσεις εδω ή με κανενα m. Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου :) Εχω αλλο ενα περιεργο προβλημα ρε παιδια. Εγω στο πριν το HTC One, ειχα ενα Sensation XE, και ενω εχω μπει κανονικα στο playstore με το νεο κινητο μου και κατεβαζω apps κτλ, οταν παω στο playstore στο PC μου, επιμένει οτι εχω το Sensation XE και αν προσπαθησω να κανω install apps απο το PC προφανώς και δεν μπαινουν στο κινητο μου Στα settings φαινεται μοναχα το XE, οταν κανω uncheck το visibility μου λεει στο PC οτι δεν εχω android device και ενω κανω logout, κανω εγκατάσταση στο ONE απο 1-2 apps, οταν ξανακανω login στο PC συνεχιζει και μου λεει ή οτι δεν εχω device ή οτι εχω μονο το Sensation XE. Το κορυφαιο ειναι οτι μου δειχνει τα apps που κατεβασα στο One , συν τα apps που προσπαθησα να εγκαταστήσω απο το PC κα ιτα οποια για προφανείς λογους δεν εφτασαν ποτε στο κινητο μου :mad::mad::mad: Ειναι καποιο γνωστο bug?? Ή κανω καποια τρομερη noobια και δεν βλεπω καποιο add new device button?? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Παιδια να σας ρωτησω κατι;έχετε τικαρισμενη την επιλογή 'αναγκαστική χρήση της gpu' στο κινητό σας;στα προηγούμενα μου τηλέφωνα που ήταν galaxy της σειράς s το είχα και έβλεπα μια μικρή διαφορα..εδώ χρειαζετε;ή να το αφήσω ως έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Παιδια εδω και 3 μερες ανευ λογου αφορμης και αιτιας το κινητο ξεφωρτιζει ταχυτατα..... Και τι εννοω..... Το φωρτιζω προχθες το απογευμα στο 100% και το αφηνω διπλα στο γραφειο μου οπως παντα οταν βρισκομαι στο σπιτι. ΕΕΕΕ.... μεσα σε 2 ωρες απο 100% η μπαταρια εφτασε στο 84%, και εχω τα παντα ολα κλειστα Wifi, Data, Bluetoth, συγχρονισμους κ.τ.λ. Να πω επισης οτι μεσα σε αυτες τις 2 ωρες δεν ανοιξα ουτε καν την οθονη.... τιποτα..... το τηλεφωνο ηταν σε sleep mode με το Power Save ενεργοποιημενο. Το ξαναφωρτισα σημερα το πρωι για να το ξανατσεκαρα αλλη μια να δω τι παιζει... Παλι τα ιδια μου κανει, μεσα σε 30 λεπτα η μπαταρια εχει φτασει στο 95%... Ενω μεχρι και προχθες οταν το τηλεφωνο ειναι σε sleep mode με το Power Save ενεργοποιημενο, για να πεσει απο το 100% στο 99% επρεπε να περασουν τουλαχιστον 4-5 ωρες... Δεν εχω εγκαταστησει κατι καινουργιο οσον αφορα εφαρμογη-προγραμμα στο τηλεφωνο εδω και 10 μερες. Ουτε εχω αλλαξει καποιες ρυθμισεις στην συσκευη.... τι γινεται ρε παιδιαααααα ????? Edited September 29, 2013 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 εχω μια ερωτηση παιδια η οποια μπορει να ειναι χαζη ή να εχει απαντηθει, αλλα θα την κανω. Εχω ενα HTC One με vodafone branding, που με ψηλοενοχλει μεν επειδ "υπαρχει", αλλα τουλαχιστον δεν μου αλλαζει τα φωτα οπως παλιοτερα ενα της t-mobile. Θα θελα ομως να ξερω αν υπαρχει τροπος να το σβήσω απο το One?? Να πω σε αυτο το σημειο, οτι δεν με ενδιαφέρει να βαλω rom πανω, θα θελα κανονικα της HTC αλλα χωρις το branding. Υπαρχει καποιος τροπος?:blink: Γενικα θα με ενδιέφερε αυτο για να μπορω να παιρνω τα updates του στυλ 4.3 σαν ανθρωπος κι εγω. Οποιαδηποτε λύση θα μου προσέφερε την Stock sense εμπειρια χωρις branding ωστε να παίρνω τα updates, θα ηταν σ-ο-υ-π-ε-ρ Αυτή εδώ είναι completely stock: [sYSTEM DUMP][20.08.2013] HTC One *STOCK* ROM | 2.24.401.8 | Jelly Bean | HTC Sense 5 Επίσης γράφει: "With odexed version you can download and flash OTA from HTC (you need stock boot.img and recovery.img as well)" Αλλά μπορείς να βάλεις κατευθείαν μια ελαφρώς customized 4.3 ROM όπως αυτή: [ROM] Android Revolution HD 22.0 ONLINE | High Quality & Performance | Android 4.3 Jelly Bean | 3.22.1540.1 | Sense 5 Toolbox 2.1.1 Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader μέσω HTCDEV.COM Αλλά άμα μπεις στην διαδικασία του ξεκλειδώματος του bootloader και εγκατάστασης Custom Recovery για εγκατάσταση Custom ROM, παύουν να σε ενδιαφέρουν τα OTA. Με 1-2 μέρες καθυστέρηση σε σχέση με το ΟΤΑ θα κατεβάζεις από web την custom rom της επιλογής σου και θα την εγκαθιστάς. Και γω vodafone CID έχω, δεν με πείραζε το logo ή οι εφαρμογές, αλλά το ότι βγάζουν updates με μεγάλη καθυστέρηση (και αν βγάλουν) οπότε το unlocking είναι μονόδρομος. Εδώ και δυο μέρες έχω την παραπάνω Android Revolution HD 3.22.1540.1 , φαίνεται να δουλεύει οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ρε παιδια να ρωτησω κατι;Βιντεο-κληση δεν γινεται να κανουμε;;Ή ειναι μπροστα στα ματια μου και δεν το βλεπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Αυτή εδώ είναι completely stock: [sYSTEM DUMP][20.08.2013] HTC One *STOCK* ROM | 2.24.401.8 | Jelly Bean | HTC Sense 5 Επίσης γράφει: "With odexed version you can download and flash OTA from HTC (you need stock boot.img and recovery.img as well)" Αλλά μπορείς να βάλεις κατευθείαν μια ελαφρώς customized 4.3 ROM όπως αυτή: [ROM] Android Revolution HD 22.0 ONLINE | High Quality & Performance | Android 4.3 Jelly Bean | 3.22.1540.1 | Sense 5 Toolbox 2.1.1 Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader μέσω HTCDEV.COM Αλλά άμα μπεις στην διαδικασία του ξεκλειδώματος του bootloader και εγκατάστασης Custom Recovery για εγκατάσταση Custom ROM, παύουν να σε ενδιαφέρουν τα OTA. Με 1-2 μέρες καθυστέρηση σε σχέση με το ΟΤΑ θα κατεβάζεις από web την custom rom της επιλογής σου και θα την εγκαθιστάς. Και γω vodafone CID έχω, δεν με πείραζε το logo ή οι εφαρμογές, αλλά το ότι βγάζουν updates με μεγάλη καθυστέρηση (και αν βγάλουν) οπότε το unlocking είναι μονόδρομος. Εδώ και δυο μέρες έχω την παραπάνω Android Revolution HD 3.22.1540.1 , φαίνεται να δουλεύει οκ. Έχω δοκιμάσει 3-4 από τις δημοφιλέστερες ROM. Πραγματικά και για τουλάχιστον τα δικά μου γούστα η επιστροφή μου προχθές στη ARHD με εξέπληξε θετικά. Για την ακρίβεια είναι ό, τι καλύτερο. Συνιστώ ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει stock look αλλά και με μικρά προαιρετικά customizations. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ρε παιδια να ρωτησω κατι;Βιντεο-κληση δεν γινεται να κανουμε;;Ή ειναι μπροστα στα ματια μου και δεν το βλεπω; Γίνεται με το Google Hangouts (ή βάζεις το skype) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ρε παιδια να ρωτησω κατι;Βιντεο-κληση δεν γινεται να κανουμε;;Ή ειναι μπροστα στα ματια μου και δεν το βλεπω; το android δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση δικτύου. αυτό το εισηγαγε μόνο η samsung στα κινητα της Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ναι μαλλον αυτο που λεει ο gsir εννοω.Βιντεο κληση μεσω δικτυου...ΟΚ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Αυτή εδώ είναι completely stock: [sYSTEM DUMP][20.08.2013] HTC One *STOCK* ROM | 2.24.401.8 | Jelly Bean | HTC Sense 5 Επίσης γράφει: "With odexed version you can download and flash OTA from HTC (you need stock boot.img and recovery.img as well)" Αλλά μπορείς να βάλεις κατευθείαν μια ελαφρώς customized 4.3 ROM όπως αυτή: [ROM] Android Revolution HD 22.0 ONLINE | High Quality & Performance | Android 4.3 Jelly Bean | 3.22.1540.1 | Sense 5 Toolbox 2.1.1 Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader μέσω HTCDEV.COM Αλλά άμα μπεις στην διαδικασία του ξεκλειδώματος του bootloader και εγκατάστασης Custom Recovery για εγκατάσταση Custom ROM, παύουν να σε ενδιαφέρουν τα OTA. Με 1-2 μέρες καθυστέρηση σε σχέση με το ΟΤΑ θα κατεβάζεις από web την custom rom της επιλογής σου και θα την εγκαθιστάς. Και γω vodafone CID έχω, δεν με πείραζε το logo ή οι εφαρμογές, αλλά το ότι βγάζουν updates με μεγάλη καθυστέρηση (και αν βγάλουν) οπότε το unlocking είναι μονόδρομος. Εδώ και δυο μέρες έχω την παραπάνω Android Revolution HD 3.22.1540.1 , φαίνεται να δουλεύει οκ. αυτο ειναι και μενα το μεγαλο μου προβλημα, αλλιως δεν με πειραζε καθολου. θα ψαχτω για την ρομ που μου ειπες αφου λες οτι λειτουργει σωστα. Μπαταρια κτλ κομπλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παιδια εδω και 3 μερες ανευ λογου αφορμης και αιτιας το κινητο ξεφωρτιζει ταχυτατα..... Και τι εννοω..... Το φωρτιζω προχθες το απογευμα στο 100% και το αφηνω διπλα στο γραφειο μου οπως παντα οταν βρισκομαι στο σπιτι. ΕΕΕΕ.... μεσα σε 2 ωρες απο 100% η μπαταρια εφτασε στο 84%, και εχω τα παντα ολα κλειστα Wifi, Data, Bluetoth, συγχρονισμους κ.τ.λ. Να πω επισης οτι μεσα σε αυτες τις 2 ωρες δεν ανοιξα ουτε καν την οθονη.... τιποτα..... το τηλεφωνο ηταν σε sleep mode με το Power Save ενεργοποιημενο. Το ξαναφωρτισα σημερα το πρωι για να το ξανατσεκαρα αλλη μια να δω τι παιζει... Παλι τα ιδια μου κανει, μεσα σε 30 λεπτα η μπαταρια εχει φτασει στο 95%... Ενω μεχρι και προχθες οταν το τηλεφωνο ειναι σε sleep mode με το Power Save ενεργοποιημενο, για να πεσει απο το 100% στο 99% επρεπε να περασουν τουλαχιστον 4-5 ωρες... Δεν εχω εγκαταστησει κατι καινουργιο οσον αφορα εφαρμογη-προγραμμα στο τηλεφωνο εδω και 10 μερες. Ουτε εχω αλλαξει καποιες ρυθμισεις στην συσκευη.... τι γινεται ρε παιδιαααααα ????? Πέρασε κάποιο πρόγραμμα που τσεκάρει μπαταρία και δες τι θα σου πει. Eγώ χρησιμοποιώ το GSam. Δες εκεί τι σου τρώει μπαταρία μήπως βγάλεις άκρη. Σήμα έχεις καλό εκεί που είναι το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Πέρασε κάποιο πρόγραμμα που τσεκάρει μπαταρία και δες τι θα σου πει. Eγώ χρησιμοποιώ το GSam. Δες εκεί τι σου τρώει μπαταρία μήπως βγάλεις άκρη. Σήμα έχεις καλό εκεί που είναι το κινητό; Θα βαλω το προγραμμα και θα το παρακολουθησω φιλος. Το σημα στο σπιτι μου ειναι καμπανα, φενεται αλλωστε και απο την πρασινη γραμμη στη φωτο που ανεβασα. Οπως και εαν εχει μιλαω για μια αλλαγη στην συμπεριφορα της μπαταριας κινητου στον ιδιο χωρο, δεν ειναι π.χ. οτι αλλαξα σπιτι και ξαφνικα πεφτει η μπαταρια.... Δειται τη σημερινη μετρηση, απο το 58% που ηταν, εφτασε μετα απο 6 ωρες στο 37%, και οπως βλεπετε δεν εχω ακουμπησει ουτε καν το τηλεφωνο... Μεχρι και προχθες, σε 6 ωρες πληρης αδρανειας θα εχανε μονο 2% μπαταρια. http://i44.tinypic.com/ji2xxv.png Edited September 30, 2013 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) 3,5% την ώρα πάντως δεν είναι πολύ, ιδικά με wifi / data on και διάφορα push. Το 2% ανα 6 ώρες ήταν κάπως εξωπραγματικό. [edit] μπερδεύτηκα λίγο, wifi δείχνει ότι είναι on αλλά το γράφημα δεν το αναφέρει! το έχεις ανοιχτό ή οχι; τα data? Edited September 30, 2013 by morpheous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) 3,5% την ώρα πάντως δεν είναι πολύ, ιδικά με wifi / data on και διάφορα push. Το 2% ανα 6 ώρες ήταν κάπως εξωπραγματικό. [edit] μπερδεύτηκα λίγο, wifi δείχνει ότι είναι on αλλά το γράφημα δεν το αναφέρει! το έχεις ανοιχτό ή οχι; τα data? Το WiFI ειναι ανοιχτα για να ποσταρω την φωτο στο φορουμ. Αν δεις την ωρα στην φωτο λεει 12:29, εγω παραθετω τη χρηση της μπαταριας στο χρονικο διαστημα 06:00-12:00. Στο γραφημα που παραθετω το τηλεφωνο ειναι σε κατασταση πληρης αδρανειας με τα παντα ολα ""Wifi, data, Bluettoth, οθονη"" κλειστα... Και εχασε φιλε morpheous μεσα σε 6 ωρες 21% μπαταρια. Δηλαδη 3.5% ανα ωρα. Edited September 30, 2013 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το WiFI ειναι ανοιχτα για να ποσταρω την φωτο στο φορουμ. Αν δεις την ωρα στην φωτο λεει 12:29, εγω παραθετω τη χρηση της μπαταριας στο χρονικο διαστημα 06:00-12:00. Στο γραφημα που παραθετω το τηλεφωνο ειναι σε κατασταση πληρης αδρανειας με τα παντα ολα ""Wifi, data, Bluettoth, οθονη"" κλειστα... Και εχασε φιλε morpheous μεσα σε 6 ωρες 21% μπαταρια. Δηλαδη 3.5% ανα ωρα. είναι πολύ δεδομένου ότι τα έχεις όλα κλειστά. κάνε μία επαναφορά όλων των ρυθμίσεων και διαγραφή όλων των δεδομένων και πέρασε από την αρχή πάλι τα προγράμματά σου.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Κοίτα, λόγοι πιθανοί εκτός από το πρόβλημα στην μπαταρία είναι είτε να ψάχνει σήμα κτλ (που από ότι λες είσαι ΟΚ), είτε πολλή οθόνη που εσύ το έχεις κλειστό, είτε κάτι να τρέχει συνέχεια από κάτω. Γι' αυτό βάλε το app που σου είπα (έχει κι άλλα, αλλά πιστεύω για αρχή αυτό σου αρκεί) και δες τι σου τρώει την μπαταρία. Οι τιμές είναι υψηλές για wi-fi/data off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheous Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Το WiFI ειναι ανοιχτα για να ποσταρω την φωτο στο φορουμ. Αν δεις την ωρα στην φωτο λεει 12:29, εγω παραθετω τη χρηση της μπαταριας στο χρονικο διαστημα 06:00-12:00. Στο γραφημα που παραθετω το τηλεφωνο ειναι σε κατασταση πληρης αδρανειας με τα παντα ολα ""Wifi, data, Bluettoth, οθονη"" κλειστα... Και εχασε φιλε morpheous μεσα σε 6 ωρες 21% μπαταρια. Δηλαδη 3.5% ανα ωρα. ναι χωρίς data ή wifi είναι πολύ. Εμένα μόνο με σήμα χάνει εκεί στο 1,5-1,8 την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδιά ήρθε σε κανέναν ενημέρωση για αναβάθμιση σε 4.3 ? Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδιά ήρθε σε κανέναν ενημέρωση για αναβάθμιση σε 4.3 ? htc_203 εδω. περιμενω ακομη... Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδιά ήρθε σε κανέναν ενημέρωση για αναβάθμιση σε 4.3 ? Σε μένα έχει έρθει αλλά είναι us001. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα έχει δοθεί γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παίδες στο antutu μου εβγαλε 26.455 ειναι καλα? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παίδες στο antutu μου εβγαλε 26.455 ειναι καλα? E ναι. Εκεί βγάζει και το δικό μου περίπου, αλλά από περιέργεια και μόνο το δοκίμασα. Δεν ξέρω αν είναι καλό μέτρο σύγκρισης γενικά τα benchmarks. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Μπορει καποιος να μου πει αν μπορεις να βαλεις στο blinkfeed το news ποστ απο το facebook λογαριασμο σου? Σε μια επισκεψη που εκανα για να το δω απο κοντα, δε μου εβγαζε πουθενα στα settings του blinkfeed το facebook... Μονο το twitter. Επισης η αντιπροσωπεια εχει πει ποτε θα δωθει επισημα η αναβαθμιση σε 4.3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts