Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί. Ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να απενεργοποιησω την δόνηση όταν απαντάει κάποιος στην κλήση.

Θα σου φανεί λίγο περίεργο αλλά πρέπει να πας Ρυθμίσεις - Ηχος και να απενεργοποιήσεις το Δόνηση (ανάδραση με δόνηση για κλήσεις). Λέω οτι είναι περίεργο γιατί αν το κάνεις αυτό τότε δε θα μπορείς να έχεις ταυτόχρονα ήχο και δόνηση όταν χτυπάει το τηλέφωνο.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέλω να κάνω Ρουτ το κινητό με το revone και έχω την 4.1.2 άλλα αν περιμένω την αναβάθμιση σε 4.2.2 και κάνω μετά το Ρουτ με revone γίνεται ή όχι ακόμα; γιατί θα ήθελα και κάποια επιπλέον που έχει η αναβάθμιση όπως το κουμπί του home που έχει και τις επιλογές τώρα...

Θέλω να κάνω Ρουτ το κινητό με το revone και έχω την 4.1.2 άλλα αν περιμένω την αναβάθμιση σε 4.2.2 και κάνω μετά το Ρουτ με revone γίνεται ή όχι ακόμα; γιατί θα ήθελα και κάποια επιπλέον που έχει η αναβάθμιση όπως το κουμπί του home που έχει και τις επιλογές τώρα...

Μπορείς να κάνεις s-off με revone και μετά να πας στην 4.2.2 το s-off δεν χάνεται .

Samsung galaxy s21+

ξερει κανεις πως προσθετω μια ακομα καρτελα στην οθονη μου?! εχω 5 και χρειαζομαι και αλλη...

επισεις το συστημα εξηπνης κλησης δεν μου λειτουργει για τις επαφες που ειναι γραμενες στα ελληνικα, εχει καποιος κατι να προτεινει?

ξερει κανεις πως προσθετω μια ακομα καρτελα στην οθονη μου?! εχω 5 και χρειαζομαι και αλλη...

επισεις το συστημα εξηπνης κλησης δεν μου λειτουργει για τις επαφες που ειναι γραμενες στα ελληνικα, εχει καποιος κατι να προτεινει?

Μπορείς να φτιάξεις φακέλους.

Αν και θεωρώ μείον το ότι έχει περιορισμό στις 5 καρτέλες.

Έχουμε φτάσει σε τεχνολογίες και ταχύτητες τρελές και μένουμε εκεί.

Για το 2ο μήπως η γλώσσα σου είναι Αγγλικά ;

Όταν το είχα Αγγλικά, ούτε εμένα λειτουργούσε και αναγκάστηκα να το γυρίσω Ελληνικά.

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Καλημερα σας,

Εχω ενα HTC One απο γερμανια. Δεχ εχει ελληνικη γλωσσα , ξερετε πως μπαινει?

Εβαλα το morelocale2 αλλα βγαζει το error που σας στελνω.

Καμια προταση ?

Παιδες, πως ενεργογποιω το 3G/4G στην συσκευη; Θα πρεπει να επικοινωνησω και με τον παροχο για να μου στειλει settings?

Στο gmaps χρειαζεται να εχω ενεργοποιημενο το GPS ή μονο και με το δικτυο κανει δουλεια;

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Παιδες, πως ενεργογποιω το 3G/4G στην συσκευη; Θα πρεπει να επικοινωνησω και με τον παροχο για να μου στειλει settings?

Στο gmaps χρειαζεται να εχω ενεργοποιημενο το GPS ή μονο και με το δικτυο κανει δουλεια;

Κανονικά αυτόματα γίνεται το 3G βάζοντας την SIM μέσα, δεν χρειάστηκε να περάσω κάτι άλλο. Αν δεν σου έχει γίνει επικοινώνησε με την εταιρεία σου.

Στους χάρτες της Google μπορείς να δουλεύεις και χωρίς GPS, απλά με το GPS συνήθως έχει μεγαλύτερη ακρίβεια.

Εμένα όταν άνοιξα το 4g μου ήρθε μήνυμα για τις ρυθμίσεις...

Καλημερα σας,

Εχω ενα HTC One απο γερμανια. Δεχ εχει ελληνικη γλωσσα , ξερετε πως μπαινει?

Εβαλα το morelocale2 αλλα βγαζει το error που σας στελνω.

Καμια προταση ?

Μηπως ξερετε αλλο τροπο?

Μπορείς να φτιάξεις φακέλους.

Αν και θεωρώ μείον το ότι έχει περιορισμό στις 5 καρτέλες.

Έχουμε φτάσει σε τεχνολογίες και ταχύτητες τρελές και μένουμε εκεί.

Για το 2ο μήπως η γλώσσα σου είναι Αγγλικά ;

Όταν το είχα Αγγλικά, ούτε εμένα λειτουργούσε και αναγκάστηκα να το γυρίσω Ελληνικά.

Το ίδιο θέμα έχω με γλώσσα τηλεφώνου τα Αγγλικά. Πραγματικά όμως, χθες τόλμησα να γυρίσω τη γλώσσα στα Ελληνικά και πόνεσαν τα μάτια μου με τις μεταφράσεις. Μέχρι και τις ρυθμίσεις των εφαρμογών (π.χ. στον Νοva) μου τα γύρισε στα Ελληνικά...χάθηκα...και μετά από λίγο και πάλι Αγγλικά, κατέβασα και το Go SMS Pro για να μπορώ να στέλνω sms με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες.

129026.png?1640591734

Κι εγώ δεν μπορώ καθόλου το μενού στα ελληνικά. Οι μεταφράσεις με σκοτώνουν.

Τι εννοείτε "έξυπνη κλήση;"

Λάμπρο στην περιγραφή του MoreLocale λέει αυτό:

* NOTICE *

After 4.2 new Jelly Bean, The protection level definition of CHANGE_CONFIGURATION has been changed.

If you're able to use development tools, you can grant the permission manually by 'pm' command.

If you have SuperUser privilege on your device. MoreLocale 2 could get the permission automatically.

You can select more locales via this app.

Προφανώς πρέπει να το κάνεις εσύ από ότι καταλαβαίνω.

Κι εγώ δεν μπορώ καθόλου το μενού στα ελληνικά. Οι μεταφράσεις με σκοτώνουν.

Τι εννοείτε "έξυπνη κλήση;"

Λάμπρο στην περιγραφή του MoreLocale λέει αυτό:

Προφανώς πρέπει να το κάνεις εσύ από ότι καταλαβαίνω.

Η συσκευη δεν ειναι ροοτ απο οσο ξερω. Τι ειναι το pm command, πως το κανω???

Η συσκευη δεν ειναι ροοτ απο οσο ξερω. Τι ειναι το pm command, πως το κανω???

Διάβασε εδω

Samsung galaxy s21+

Λοιπόν παιδιά μπορώ να επιβεβαιώσω οτι αν η μπαταρία πιάσει 50 βαθμούς Κελσίου και το κινητό φορτίζει τότε σταματάει να φορτίζει και το λαμπάκι αναβοσβήνει πορτοκαλί. Μου συνέβει ξανά τώρα καθώς την ώρα που φόρτιζε, ένα παιχνίδι έκανε download διάφορα αρχεία. Στο σπίτι, χωρίς aircondition :)

Να ρωταω κάτι για να καταλάβω.. Το s off το σχέση έχει με το Ρουτ ή το ξεκλειδωμα του bootloader; για να γίνουν τα 2 τελευταία χρειάζεται s off;

Ευχαριστώ πολύ

Καλημερα συμφορουμιτες,

Υστερα απο πολλαπλα φλασαρισματα ρομς,κερνελς & Google Edition στο S4 για να το δω να πηγαινει οπως πρεπει εκανα την μεταβαση στο ONE και...απολαμβανω το android οπως θα επρεπε. Το κινητο ειναι απλα κοσμημα και συναμα εργαλειο.Πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια με android σκεφτομαι ακομα και το ρουταρισμα σε αυτο το κινητο.Απο γαλλικο expansys αγορα με το που τα ανοιξα ηρθε αναβθαμιση σε 4.2.2 αμεσως.Ελληνικα εχει κανονικα.

Μπραβο στην htc παντως. :cool:

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Να ρωταω κάτι για να καταλάβω.. Το s off το σχέση έχει με το Ρουτ ή το ξεκλειδωμα του bootloader; για να γίνουν τα 2 τελευταία χρειάζεται s off;

Ευχαριστώ πολύ

Δε χρειάζεται S-Off για να κάνεις Root η να ξεκλειδώσεις τον Bootloader, είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Καλημερα συμφορουμιτες,

Υστερα απο πολλαπλα φλασαρισματα ρομς,κερνελς & Google Edition στο S4 για να το δω να πηγαινει οπως πρεπει εκανα την μεταβαση στο ONE και...απολαμβανω το android οπως θα επρεπε. Το κινητο ειναι απλα κοσμημα και συναμα εργαλειο.Πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια με android σκεφτομαι ακομα και το ρουταρισμα σε αυτο το κινητο.Απο γαλλικο expansys αγορα με το που τα ανοιξα ηρθε αναβθαμιση σε 4.2.2 αμεσως.Ελληνικα εχει κανονικα.

Μπραβο στην htc παντως. :cool:

με γεια με γεια :D κανε αν θέλεις όταν βρεις χρόνο ένα μικρο συγκριτικο πως ήταν η μεταβαση απο s4 σε one γιατί πολλά παιδιά ρωτάνε και βρίσκονται μεταξύ αυτών των δύο. όσο πιο αντικειμενικό μπορείς :)

Edited by gsir

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Λοιπόν είχα ένα θεματάκι με την μπαταρία σήμερα κ θέλω τα φώτα σας. Αφού αγόρασα το battery widget reborn και το εγκατέστησα είδα ότι σαν να τραβάει πολύ μπαταρία αλλά δεν έδωσα σημασία. Μετά βάζω το τηλ να φορτίσει και ξαφνικά εκεί που ήταν στο 85% πήγε σε 2 λεπτά στο 100% κ το λαμπάκι πράσινο. Ωχ, λεω. Κάνω ένα restart το τηλ και βλέπω οτι τώρα το ποσοστό είναι στο 82%. Μετά μπαίνω στο battery widget reborn και έλεγε οτι κάθε 8 λεπτά πέφτει 1% η μπαταρία. Περισσότερο με προβληματίζει το ότι πήδηξε έτσι το ποσοστό στο 100%... Να κάνω κάποιο calibration στην μπαταρία και αν ναι πως γίνεται;

Ευχαριστώ!

Υπάρχει τρόπος να βάλουμε όποια εφαρμογή θέλουμε εμείς στις θέσεις των default στη lockscreen;

Χρησιμοποιώ το Handcent SMS και θέλω να προσθέσω αυτή αντί της stock στη lockscreen.

129026.png?1640591734

Υπάρχει τρόπος να βάλουμε όποια εφαρμογή θέλουμε εμείς στις θέσεις των default στη lockscreen;

Χρησιμοποιώ το Handcent SMS και θέλω να προσθέσω αυτή αντί της stock στη lockscreen.

Βάλε το handcent sms στο γραμμή της home screen αντί της stock εφαρμογής και θα στο δείχει και στη lock screen. Σε εμένα τουλάχιστον που έχω επιλογή lock screen την "productivity" μου δείχνει αυτές που έχω και στη home screen

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Βάλε το handcent sms στο γραμμή της home screen αντί της stock εφαρμογής και θα στο δείχει και στη lock screen. Σε εμένα τουλάχιστον που έχω επιλογή lock screen την "productivity" μου δείχνει αυτές που έχω και στη home screen

Ξέχασα ν'αναφέρω ότι έχω Νova Prime launcher...και μάλλον αυτό φταίει που δε μπορώ να το κάνω.

129026.png?1640591734

δες κι εδω

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Προσωπικά περιμένω τη στιγμή (ελπίζω να έρθει) που οι devs θα ασχοληθούν να αφαιρέσουν το blinkfeed από την αρχική οθόνη. Όχι μόνο το θεωρώ άχρηστο, αλλά και χρήσιμο να ήθελα να το κάνω, χωρίς τροποποίηση των πηγών ενημέρωσης έστω, δεν κάνουμε τίποτα. :blink: