gnt Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Πρώτη πλήρης αποφόρτιση της μπαταρίας. Mixed results. Θα τρέξω άλλες 2 πλήρεις φορτίσεις/αποφορτίσεις για να σιγουρευτώ. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nato Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Καλημέρα στην παρέα του htc, επειδή ψήνομαι κι εγώ (χρηστης iphone4), πήγα μια βόλτα από το πλαίσιο και το χάζεψα... Το κινητό απλά δεν παίζεται από εμφάνιση, χρηστικότητα και ταχύτητα σε σχέση με s4 και sonyZ, σίγουρα η επόμενη επιλογή μου... Και εγώ φίλε μου το 4αρη είχα και χαίρομαι πολύ που το άλλαξα. Δεν θα το μετανιώσεις επ ουδενί. Είναι πολύ μπροστά το εργαλείο, το 6αρι ίσως και το φτάσει........ Edited July 16, 2013 by nato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Txevo Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλησπέρα παιδιά!εχω ένα πρόβλημα καθώς αγόρασα πριν κανά 2μηνο το Htc one απο skroutzomagazo κ αν κατάλαβα καλα ειναι μοντέλο vodafone!το θέμα ειναι ότι ενώ to update έχει δωθει κ απο την vodafone κ πολλοί κάτοχοι το έχουν πάρει σε μένα δεν εμφανίζεται με τίποτα η αναβάθμιση όσες φορές κ αν προσπαθώ!αν ξέρει κανείς κάτι να βοηθήσει εχει καλώς αλλιώς δεν πειράζει ούτως η άλλως το κινητό ειναι super! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Ακριβώς όπως τα λες, @nato μιας που τα είχε μαζεμένα εκεί έπαιξα και με το ip5 το οποίο μου φάνηκε απλά πιο γρήγορο από αυτό που ήδη έχω, όλα αυτά τα χρόνια ήμουν σε ios (από ip2G), καιρός λοιπόν για αλλαγή και κατά την ταπεινή μου άποψη η συγκεκριμένη συσκευή είναι και η κατάλληλη για την μετάβαση σε android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Παιδές εγώ είμαι στην 5η ή 6η μέρα μετά την αναβάθμιση και η μπαταρία είναι αισθητά χειρότερη..Αύριο που έχω ρεπό θα κάτσω να το ψάξω λίγο γιατί δεν βγάζω μέρα.Σήμερα το άνοιξα κατά τις 10 παρά το πρωί και έχει κλείσει από μπαταρία εδώ και 2 ώρες.. Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) για τη μπαταρια δεν εχω βγαλει ξεκαθαρο συμπερασμα ακομα αλλα επειδη παρατηρω τις θερμοκρασιες νομιζω οτι εχουν βελτιωθει και αυτες! ορίστε κι ένα screenshot απο 72% σε 33. αν και δεν εχω κλησεις εχει καλη οθονη. το κινητο εχει κανει 4 φορτισεις συνολο και μια μονο μετα το hard reset που εκανα μετα την αναβαθμιση σε 4.2.2 http://i44.tinypic.com/2d17q53.png Edited July 16, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του καινούριου firmware. Δε φταίει η ROM. Αυτονομία τη βλέπω πάνω-κάτω ίδια με πριν, αυτό που είναι χειρότερο είναι οι αυξημένες θερμοκρασίες στα παιχνίδια και στο συνεχόμενο browsing. Εκεί που έχουμε κερδίσει, το κινητό είναι πιο γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 θα διαφωνησω με τις θερμοκρασιες. συγκεκριμενα με το παιχνιδι despicable me στη 4.1.2 με κανα 20λεπτο παιχνιδι επιανε 40+ βαθμους. πριν λιγο με το ιδιο παιχνιδι και την ιδια ωρα παιχνιδου δεν ανεβηκε απ τους 36 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Με την 4.2.2 εχω μόνιμο το ''υπηρεσιες google'' (στη χρηση της μπαταρίας) στο 20 τοις εκατο, κατι που πριν την αναβάθμιση δεν το είχα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 μηπως εχεις ξεχασει κανα συγχρονισμο ανοιχτο; εχεις battery drain η απλα στο εμφανιζει στα stats? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 μηπως εχεις ξεχασει κανα συγχρονισμο ανοιχτο; εχεις battery drain η απλα στο εμφανιζει στα stats? Απλά το εμφανίζει στα στατιστικά. Ο συγχρονισμός ναι ειναι ανοιχτός. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 αν δεν εχεις battery drain και το ποσοστο δεν αυξανεται συνεχως δεν εχεις θεμα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Έβαλα σήμερα τον nova launcher και είδα ότι η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα.. Φταίει ο nova ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 ο nova είναι.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Να επισημάνω πως σε εμένα μετά την αναβάθμιση, ενεργοποιήθηκε από μόνο του το LTE δίκτυο και χρειάστηκε να το απενεργοποιήσω ξανά. Το λέω για αυτούς που βλέπουν αυξημένο battery drain μήπως είναι από αυτό. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Καλημερα παίδες. Αγόρασα χτες ενα one να ασχοληθω λίγο. Ομως δεν βλεπει καινουρια αναβάθμιση και εχει 4.1.2. Δεν έχει κυκλοφορήσει για ολα ακομα? Υπαρχει περιπτωση να χρειαζεται να το συνδεσω με pc και να μην το βλεπει OTA? Edited July 17, 2013 by asmodeus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Καλημερα παίδες. Αγόρασα χτες ενα one να ασχοληθω λίγο. Ομως δεν βλεπει καινουρια αναβάθμιση και εχει 4.1.2. Δεν έχει κυκλοφορήσει για ολα ακομα? Υπαρχει περιπτωση να χρειαζεται να το συνδεσω με pc και να μην το βλεπει OTA? Δεν έχει κυκλοφορήσει για όλα. Δες το CID σου πάντως για να μάθεις αν θα έπρεπε να είχες πάρει. Ο Nova καίει ελάχιστη μπαταρία, τον χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και δεν έχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση το κινητό. Αν είναι μεγάλη η διαφορά φταίει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Δεν έχει κυκλοφορήσει για όλα. Δες το CID σου πάντως για να μάθεις αν θα έπρεπε να είχες πάρει. Ο Nova καίει ελάχιστη μπαταρία, τον χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και δεν έχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση το κινητό. Αν είναι μεγάλη η διαφορά φταίει κάτι άλλο. Το CID είναι λέει T-MOB101 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Eίναι branded και αυτό ίσως προκαλέσει καθυστέρηση στα updates. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Έβαλα σήμερα τον nova launcher και είδα ότι η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα.. Φταίει ο nova ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ Ο Nova καίει ελάχιστη μπαταρία, τον χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και δεν έχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση το κινητό. Αν είναι μεγάλη η διαφορά φταίει κάτι άλλο. Είμαι κι εγώ στο τσακ ν'αγοράσω τον Nova Prime μιας και το Sense δε με ικανοποιεί. Ίσως το καθυστερήσω λίγο ακόμη, μιας και διαβάζω διαφορετικές αναφορές για τη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Είμαι κι εγώ στο τσακ ν'αγοράσω τον Nova Prime μιας και το Sense δε με ικανοποιεί. Ίσως το καθυστερήσω λίγο ακόμη, μιας και διαβάζω διαφορετικές αναφορές για τη μπαταρία. Παιδιά ο nova prime είναι απο τους μη ενεργοβορους launchers που υπάρχουν. Εγω σε note 2 πάντως δεν βλέπω το παραμικρό αλλα και στο thread που έχουμε για τους launchers το ιδιο αναφέρεται Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Την καλησπερα μου στην παρεα. Παιδια μολις τωρα εκανε και το δικο μου ONE την αναβαθμιση σε 4.2.2 Ειναι καλο να του κανω hard reset ? Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Την καλησπερα μου στην παρεα. Παιδια μολις τωρα εκανε και το δικο μου ONE την αναβαθμιση σε 4.2.2 Ειναι καλο να του κανω hard reset ? Οπωσδήποτε. :) Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Έχει δοκιμάσει κανένας Google Edition ROM; Με ψήνει να κρατήσω ένα nandroid backup της ARHD 12.1 που είμαι τώρα, αλλά γίνεται ένας χαμός με τις Google Edition custom roms και δε ξέρω ποια να διαλέξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Έχει δοκιμάσει κανένας Google Edition ROM; Με ψήνει να κρατήσω ένα nandroid backup της ARHD 12.1 που είμαι τώρα, αλλά γίνεται ένας χαμός με τις Google Edition custom roms και δε ξέρω ποια να διαλέξω.. δοκιμασα και την εβγαλα.πολυ αδεια...ηθελα sense. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts