ddr2 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Εκανα log out και εφυγε. Θα μου έρχονται όμως τωρα ειδοποιησεις? Οχι, δεν θα σου ερχονται. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 από εδώ το πήρα εγω ;) Ευχαριστώ, είχα κοιτάξει πιο παλιά αλλά θυμάμαι ότι είχε μόνο τον adaptor και όχι το OTG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Καλησπερα, εκανα S-Off το κινητο, φλασαρα το καινουριο firmware 2.24.401.x καθως και την Android Revolution HD 12.0, θα επανελθω με feedback. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Καλησπερα, εκανα S-Off το κινητο, φλασαρα το καινουριο firmware 2.24.401.x καθως και την Android Revolution HD 12.0, θα επανελθω με feedback. Ωραιος. Και εγώ έβαλα την ARHD 12 με τον kernel ElementalX αλλά δεν έχω αλλάξει ακόμη firmware ( 1.29 ) αλλά μέχρι στιγμής όλα ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Με το καινούριο firmware έχεις καλύτερο touch sensitivity. Πάντως έχω μια υποψία ότι η μπαταρία καταναλώνεται κατιτίς παραπάνω απ'ότι με το 1.29 και την 11.0. Τί παραπάνω σου δίνει ο ElementalX; Υ.Γ.: Παρόλο που είχα πάρει backup με το Titanium, τι χρονοβόρο που'ναι να στήνεις το κινητό απ'την αρχή και να φτιάχνεις και πάλι τους φακέλους... Όταν είχα βάλει την 11.0 επειδή έπρεπε να κατεβάσω και τις δικές μου εφαρμογές έφαγα ένα 3ωρο, σήμερα με το backup ένα 2ωρο! Και πάλι είναι υπερβολικά πολύς ο χρόνος, δε μπορώ να διαθέτω κάθε φορά ένα 2ωρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Με το καινούριο firmware έχεις καλύτερο touch sensitivity. Πάντως έχω μια υποψία ότι η μπαταρία καταναλώνεται κατιτίς παραπάνω απ'ότι με το 1.29 και την 11.0. Τί παραπάνω σου δίνει ο ElementalX; Υ.Γ.: Παρόλο που είχα πάρει backup με το Titanium, τι χρονοβόρο που'ναι να στήνεις το κινητό απ'την αρχή και να φτιάχνεις και πάλι τους φακέλους... Όταν είχα βάλει την 11.0 επειδή έπρεπε να κατεβάσω και τις δικές μου εφαρμογές έφαγα ένα 3ωρο, σήμερα με το backup ένα 2ωρο! Και πάλι είναι υπερβολικά πολύς ο χρόνος, δε μπορώ να διαθέτω κάθε φορά ένα 2ωρο... Μπορείς να παίρνεις system backup wallpaper και desktop από titanium για να μη ξανά στήνεις ξανά φακέλους και widgets :-) Όσο για τον elementalX kernel απλά έχεις κάποιες extra δυνατότητες όπως oc/uv cpu , sweep2wake & sweep2sleep , logo2menu κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Με το καινούριο firmware έχεις καλύτερο touch sensitivity. Πάντως έχω μια υποψία ότι η μπαταρία καταναλώνεται κατιτίς παραπάνω απ'ότι με το 1.29 και την 11.0. Τί παραπάνω σου δίνει ο ElementalX; Υ.Γ.: Παρόλο που είχα πάρει backup με το Titanium, τι χρονοβόρο που'ναι να στήνεις το κινητό απ'την αρχή και να φτιάχνεις και πάλι τους φακέλους... Όταν είχα βάλει την 11.0 επειδή έπρεπε να κατεβάσω και τις δικές μου εφαρμογές έφαγα ένα 3ωρο, σήμερα με το backup ένα 2ωρο! Και πάλι είναι υπερβολικά πολύς ο χρόνος, δε μπορώ να διαθέτω κάθε φορά ένα 2ωρο... δεν χρειαζεται να τα σβηνεις ολα καθε φορα που περνας ρομ.να το κανεις μονο οταν βαζεις αλλη ρομ,οταν βαζεις αλλη εκδοση της ρομ που ηδη εχεις δεν ειναι απαραιτητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Μπορείς να παίρνεις system backup wallpaper και desktop από titanium για να μη ξανά στήνεις ξανά φακέλους και widgets :-) Όσο για τον elementalX kernel απλά έχεις κάποιες extra δυνατότητες όπως oc/uv cpu , sweep2wake & sweep2sleep , logo2menu κτλ. Μπορεις να μου εξηγησεις λιγο πως γινεται αυτο που αναφερεις μεσα απο το Titanium; Λιγο που το κοιταξα δεν εβγαλα ακρη. δεν χρειαζεται να τα σβηνεις ολα καθε φορα που περνας ρομ.να το κανεις μονο οταν βαζεις αλλη ρομ,οταν βαζεις αλλη εκδοση της ρομ που ηδη εχεις δεν ειναι απαραιτητο Ναι σωστα, απλα με το φλασαρισμα του καινουριου firmware γινεται full wipe θελοντας και μη. Αν και αρκετες φορες, ακομη και με αναβαθμιση της ιδιας ROM παρατηρουνται δυσλειτουργιες και χρειαζεται clean install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Backup all system data και εκεί θα βρεις το DESKTOP και το WALLPAPER επιλογές για να παρεις backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Backup all system data και εκεί θα βρεις το DESKTOP και το WALLPAPER επιλογές για να παρεις backup Το Wallpaper το ειδα, το Desktop oμως δεν υπαρχει.http://img.tapatalk.com/d/13/07/07/y6u9yha6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/07/07/enuderub.jpg Δες εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Αα μαλιστα, ειναι σαν HTC Sense (DESKTOP). Το εχεις δοκιμασει λειτουργει οκ? Να φανταστω το desktop κρατα τη διαταξη στο App drawer (συμπεριλαμβανομενων των φακελων), και το Wallpaper τα wallpapers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 ευχάριστα νέα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 ευχάριστα νέα Να ενημερώσω οτι προς το παρόν το s-off της revone δεν δουλεύει στην 4.2.2 ,αναμένεται update . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Διαβαζω στο XDA οτι το S-Off καταναλωνει μπαταρια γιατι καθε ωρα στελνει καποια notifications. Ισχυει αυτο; Με το S-Off, το καινουριο firmware, και την καινουρια custom ROM, εχω σιγουρα μεγαλυτερη καταναλωση απο πριν αλλα επειδη τα εκανα ολα μαζι δε μπορω να καταλαβω τι φταιει τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Πάω να συνδεθω μέσω 3g και δε συνδέεται.. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Πάω να συνδεθω μέσω 3g και δε συνδέεται.. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Επικοινώνησε με τον παροχο σου να σου στείλει τις ρυθμίσεις. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 (edited) Έχω COSMOTE και λέει δεν είναι δυνατό να το στείλει και λέω μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι από το κινητό... Edited July 7, 2013 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Έχω COSMOTE και λέει δεν είναι δυνατό να το στείλει και λέω μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι από το κινητό... Δοκίμασε να τις βάλεις μόνος σου ,ψάξε στο google να τις βρεις . Δες εδώ http://www.naviphone-hellas.gr/showthread.php?t=649 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Διαβαζω στο XDA οτι το S-Off καταναλωνει μπαταρια γιατι καθε ωρα στελνει καποια notifications. Ισχυει αυτο; Με το S-Off, το καινουριο firmware, και την καινουρια custom ROM, εχω σιγουρα μεγαλυτερη καταναλωση απο πριν αλλα επειδη τα εκανα ολα μαζι δε μπορω να καταλαβω τι φταιει τωρα.. συγγνωμη αλλα αυτο ειναι η μεγαλυτερη μπαρουφα που εχω ακουσει μετα απο το οτι η νεα ερτ θα λειτουργει στα προτυπα του bbc.η περισσοτερη καταναλωση οφειλεται μαλλον στο νεο firmware.αν σε ενοχλει γυρνα στην προηγουμενη εκδοση(που ηταν ηδη πολυ καλη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Προφανώς δεν υπάρχει λόγος για συγνώμη, κι εγώ δε γνώριζα, κι απλά μετέφερα το τι γράφεται από μια μερίδα χρηστών του XDA. Άρα αφήνω το S-Off. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 παίδες επειδή αύριο μεθαύριο κάνω παραγγελία θέλω να ρωτήσω ξανά τον τελευταίο μου ενδοιασμό. καθαρά και μόνο από άποψη κάμερας θα ξενερώσω ως πρωην κατοχος s3 η θα κινείται στα ίδια περίπου επίπεδα; δε προκειται να παω στη samsung οποια κι αν ειναι η απάντηση απλά θέλω να μαι προετοιμασμένος :cool: Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Εβαλα την 2.24 OTA με το νεο firmware και στη συνεχεια εβαλα την ARHD 12. Το κινητο γενικα ειναι πιο smooth, χωρις lag και η μπαταρια με την δευτερη φορτιση νομιζω οτι εστρωσε και ειναι σαν το 1.29. Σκεφτομαι να βαλω την viper τωρα για customization αλλα βλεπω οτι ακομα δεν εχει την 2.24, η βαση της ειναι η 2.19 οποτε θα περιμενω λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 παίδες επειδή αύριο μεθαύριο κάνω παραγγελία θέλω να ρωτήσω ξανά τον τελευταίο μου ενδοιασμό. καθαρά και μόνο από άποψη κάμερας θα ξενερώσω ως πρωην κατοχος s3 η θα κινείται στα ίδια περίπου επίπεδα; δε προκειται να παω στη samsung οποια κι αν ειναι η απάντηση απλά θέλω να μαι προετοιμασμένος :cool: Δε θα ξενερωσεις γιατι στις περισσοτερες συνθηκες η καμερα του One είναι καλυτερη απο του S3. Υπαρχουν και διαφορα συγκριτικα reviews online να δεις. Παντως αν παιρνεις το One για την καμερα του και μονο τοτε καλυτερα παρε μια φωτογραφικη και οχι smartphone :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 όχι ούτε καν το one το παίρνω πρώτα για τη κατασκευή του και να πάω σε κάτι διαφορετικό από το touchwiz. η κάμερα έρχεται μετά :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts