Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανα log out και εφυγε. Θα μου έρχονται όμως τωρα ειδοποιησεις?

Οχι, δεν θα σου ερχονται.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

από εδώ το πήρα εγω ;)

Ευχαριστώ, είχα κοιτάξει πιο παλιά αλλά θυμάμαι ότι είχε μόνο τον adaptor και όχι το OTG

Καλησπερα, εκανα S-Off το κινητο, φλασαρα το καινουριο firmware 2.24.401.x καθως και την Android Revolution HD 12.0, θα επανελθω με feedback.

129026.png?1640591734

Καλησπερα, εκανα S-Off το κινητο, φλασαρα το καινουριο firmware 2.24.401.x καθως και την Android Revolution HD 12.0, θα επανελθω με feedback.

Ωραιος. Και εγώ έβαλα την ARHD 12 με τον kernel ElementalX αλλά δεν έχω αλλάξει ακόμη firmware ( 1.29 ) αλλά μέχρι στιγμής όλα ΟΚ

Με το καινούριο firmware έχεις καλύτερο touch sensitivity. Πάντως έχω μια υποψία ότι η μπαταρία καταναλώνεται κατιτίς παραπάνω απ'ότι με το 1.29 και την 11.0.

Τί παραπάνω σου δίνει ο ElementalX;

Υ.Γ.: Παρόλο που είχα πάρει backup με το Titanium, τι χρονοβόρο που'ναι να στήνεις το κινητό απ'την αρχή και να φτιάχνεις και πάλι τους φακέλους...

Όταν είχα βάλει την 11.0 επειδή έπρεπε να κατεβάσω και τις δικές μου εφαρμογές έφαγα ένα 3ωρο, σήμερα με το backup ένα 2ωρο! Και πάλι είναι υπερβολικά πολύς ο χρόνος, δε μπορώ να διαθέτω κάθε φορά ένα 2ωρο...

129026.png?1640591734

Με το καινούριο firmware έχεις καλύτερο touch sensitivity. Πάντως έχω μια υποψία ότι η μπαταρία καταναλώνεται κατιτίς παραπάνω απ'ότι με το 1.29 και την 11.0.

Υ.Γ.: Παρόλο που είχα πάρει backup με το Titanium, τι χρονοβόρο που'ναι να στήνεις το κινητό απ'την αρχή και να φτιάχνεις και πάλι τους φακέλους...

Όταν είχα βάλει την 11.0 επειδή έπρεπε να κατεβάσω και τις δικές μου εφαρμογές έφαγα ένα 3ωρο, σήμερα με το backup ένα 2ωρο! Και πάλι είναι υπερβολικά πολύς ο χρόνος, δε μπορώ να διαθέτω κάθε φορά ένα 2ωρο...

Μπορείς να παίρνεις system backup wallpaper και desktop από titanium για να μη ξανά στήνεις ξανά φακέλους και widgets :-)

Όσο για τον elementalX kernel απλά έχεις κάποιες extra δυνατότητες όπως oc/uv cpu , sweep2wake & sweep2sleep , logo2menu κτλ.

δεν χρειαζεται να τα σβηνεις ολα καθε φορα που περνας ρομ.να το κανεις μονο οταν βαζεις αλλη ρομ,οταν βαζεις αλλη εκδοση της ρομ που ηδη εχεις δεν ειναι απαραιτητο

Μπορείς να παίρνεις system backup wallpaper και desktop από titanium για να μη ξανά στήνεις ξανά φακέλους και widgets :-)

Όσο για τον elementalX kernel απλά έχεις κάποιες extra δυνατότητες όπως oc/uv cpu , sweep2wake & sweep2sleep , logo2menu κτλ.

Μπορεις να μου εξηγησεις λιγο πως γινεται αυτο που αναφερεις μεσα απο το Titanium; Λιγο που το κοιταξα δεν εβγαλα ακρη.

δεν χρειαζεται να τα σβηνεις ολα καθε φορα που περνας ρομ.να το κανεις μονο οταν βαζεις αλλη ρομ,οταν βαζεις αλλη εκδοση της ρομ που ηδη εχεις δεν ειναι απαραιτητο

Ναι σωστα, απλα με το φλασαρισμα του καινουριου firmware γινεται full wipe θελοντας και μη.

Αν και αρκετες φορες, ακομη και με αναβαθμιση της ιδιας ROM παρατηρουνται δυσλειτουργιες και χρειαζεται clean install.

129026.png?1640591734

Backup all system data και εκεί θα βρεις το DESKTOP και το WALLPAPER επιλογές για να παρεις backup

Το Wallpaper το ειδα, το Desktop oμως δεν υπαρχει.http://img.tapatalk.com/d/13/07/07/y6u9yha6.jpg

129026.png?1640591734

Αα μαλιστα, ειναι σαν HTC Sense (DESKTOP). Το εχεις δοκιμασει λειτουργει οκ?

Να φανταστω το desktop κρατα τη διαταξη στο App drawer (συμπεριλαμβανομενων των φακελων), και το Wallpaper τα wallpapers?

129026.png?1640591734

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Να ενημερώσω οτι προς το παρόν το s-off της revone δεν δουλεύει στην 4.2.2 ,αναμένεται update .

Samsung galaxy s21+

Διαβαζω στο XDA οτι το S-Off καταναλωνει μπαταρια γιατι καθε ωρα στελνει καποια notifications.

Ισχυει αυτο;

Με το S-Off, το καινουριο firmware, και την καινουρια custom ROM, εχω σιγουρα μεγαλυτερη καταναλωση απο πριν αλλα επειδη τα εκανα ολα μαζι δε μπορω να καταλαβω τι φταιει τωρα..

129026.png?1640591734

Πάω να συνδεθω μέσω 3g και δε συνδέεται.. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;

Επικοινώνησε με τον παροχο σου να σου στείλει τις ρυθμίσεις.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Έχω COSMOTE και λέει δεν είναι δυνατό να το στείλει και λέω μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι από το κινητό... Edited by D_Angelos

Έχω COSMOTE και λέει δεν είναι δυνατό να το στείλει και λέω μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι από το κινητό...

Δοκίμασε να τις βάλεις μόνος σου ,ψάξε στο google να τις βρεις .

Δες εδώ http://www.naviphone-hellas.gr/showthread.php?t=649

Samsung galaxy s21+

Διαβαζω στο XDA οτι το S-Off καταναλωνει μπαταρια γιατι καθε ωρα στελνει καποια notifications.

Ισχυει αυτο;

Με το S-Off, το καινουριο firmware, και την καινουρια custom ROM, εχω σιγουρα μεγαλυτερη καταναλωση απο πριν αλλα επειδη τα εκανα ολα μαζι δε μπορω να καταλαβω τι φταιει τωρα..

συγγνωμη αλλα αυτο ειναι η μεγαλυτερη μπαρουφα που εχω ακουσει μετα απο το οτι η νεα ερτ θα λειτουργει στα προτυπα του bbc.η περισσοτερη καταναλωση οφειλεται μαλλον στο νεο firmware.αν σε ενοχλει γυρνα στην προηγουμενη εκδοση(που ηταν ηδη πολυ καλη)

Προφανώς δεν υπάρχει λόγος για συγνώμη, κι εγώ δε γνώριζα, κι απλά μετέφερα το τι γράφεται από μια μερίδα χρηστών του XDA.

Άρα αφήνω το S-Off. :)

129026.png?1640591734

παίδες επειδή αύριο μεθαύριο κάνω παραγγελία θέλω να ρωτήσω ξανά τον τελευταίο μου ενδοιασμό. καθαρά και μόνο από άποψη κάμερας θα ξενερώσω ως πρωην κατοχος s3 η θα κινείται στα ίδια περίπου επίπεδα; δε προκειται να παω στη samsung οποια κι αν ειναι η απάντηση απλά θέλω να μαι προετοιμασμένος :cool:

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εβαλα την 2.24 OTA με το νεο firmware και στη συνεχεια εβαλα την ARHD 12.

Το κινητο γενικα ειναι πιο smooth, χωρις lag και η μπαταρια με την δευτερη φορτιση νομιζω οτι εστρωσε και ειναι σαν το 1.29. Σκεφτομαι να βαλω την viper τωρα για customization αλλα βλεπω οτι ακομα δεν εχει την 2.24, η βαση της ειναι η 2.19 οποτε θα περιμενω λιγο

παίδες επειδή αύριο μεθαύριο κάνω παραγγελία θέλω να ρωτήσω ξανά τον τελευταίο μου ενδοιασμό. καθαρά και μόνο από άποψη κάμερας θα ξενερώσω ως πρωην κατοχος s3 η θα κινείται στα ίδια περίπου επίπεδα; δε προκειται να παω στη samsung οποια κι αν ειναι η απάντηση απλά θέλω να μαι προετοιμασμένος :cool:

Δε θα ξενερωσεις γιατι στις περισσοτερες συνθηκες η καμερα του One είναι καλυτερη απο του S3. Υπαρχουν και διαφορα συγκριτικα reviews online να δεις. Παντως αν παιρνεις το One για την καμερα του και μονο τοτε καλυτερα παρε μια φωτογραφικη και οχι smartphone :p

όχι ούτε καν το one το παίρνω πρώτα για τη κατασκευή του και να πάω σε κάτι διαφορετικό από το touchwiz. η κάμερα έρχεται μετά :p

- Oneplus 12