Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα δικά μου στατς μετά από 4 φορτίσεις.

4 ώρες Screen Time και 2 μέρες;;;!!!! Wow!! Σε ζηλεύω!! :P

129026.png?1640591734

αξιζει η αγορα του 64gb με 495 ευρω απο οτι την αγορα του 32gb απο εδω;Επισης το 64gb εχει ελληνικα;

ευχαριστω πολυ

Αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα φίλε μου, αν πιστεύεις ότι δεν αρκούν τα 32. Ελληνικά έχουν όλα, δεν υπάρχει θέμα.

Να ξέρεις απλά ότι θα έχεις θέμα με την εγγύηση εδώ γιατί δεν είναι ευρωπαϊκό.

Εγώ αγόρασα από το USA Store το 32αρι σε τιμή γύρω στα 250 Ευρώ πιο φτηνά από ότι εδώ.

Απλά ξέρω ότι ρισκάρω αν πάθει κάτι να μπλέκω με τους εδώ.

αξιζει η αγορα του 64gb με 495 ευρω απο οτι την αγορα του 32gb απο εδω;Επισης το 64gb εχει ελληνικα;

ευχαριστω πολυ

Έχε υπ'όψιν σου ότι δε θα έχεις και 4G-LTE αν είσαι στην Ελλάδα. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είναι θέμα διαφορετικού Hardware η Software. Ίσως τώρα που έχουμε S-Off γίνει κάποια πρόοδος πάνω στο θέμα.

Ερώτηση, μήπως τελικά το HTC Sense καταναλώνει πάνω απ'το κανονικό μπαταρία; Σε όσα βίντεο είδα στο YouTube καθώς και στη δικιά μου συσκευή, το Sense είναι πρώτο στη λίστα με τις εφαρμογές που καταναλώνουν μπαταρία μέσα στα Power Settings.

Αν βάζαμε έναν 3rd party launcher θα είχαμε καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας;

129026.png?1640591734

Ερώτηση, μήπως τελικά το HTC Sense καταναλώνει πάνω απ'το κανονικό μπαταρία; Σε όσα βίντεο είδα στο YouTube καθώς και στη δικιά μου συσκευή, το Sense είναι πρώτο στη λίστα με τις εφαρμογές που καταναλώνουν μπαταρία μέσα στα Power Settings.

Όχι δεν καταναλώνει παρόλο που λέει έτσι. Στο δικό σου screenshot άμα δεις top app usage έχει ο kernel αυτό σημαίνει ότι κάτι κρατούσε την συσκευή awake για πολύ ώρα και είχες πολλά wakelocks.

Δεν έδωσα τόσα λεφτά για ένα από τα καλύτερα Android κινητά για ν'αρχίσω να απενεργοποιώ από εδώ κι από'κει για να κερδίσω 2-3 ώρες αναμονής παραπάνω. Καθόμουν με το 5αρι μου που με την ίδια ακριβώς χρήση με το One έβγαζε τουλάχιστον τον διπλάσιο χρόνο χρήσης!!

Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Σε τι επίπεδα χρήσης/αναμονής κυμαίνεται η μπαταρία σου τώρα, ποια ROM έβαλες, αν είναι σταθερό το κινητό, κι ότι άλλο νομίζεις πως χρειάζεται να ξέρουμε.

Μήπως θα ήταν καλύτερο να το πας μια βόλτα εκεί που το αγόρασες η στο service μπας και είναι πρόβλημα της μπαταρίας της συγκεκριμένης συσκευής? Οι χρόνοι που σου βγάζει η μπαταρία σου με τη χρήση που λες ότι κάνεις είναι τρομερά απογοητευτικοί.

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Κάνε εγκατάσταση το Better Battery Stats και δες τα wakelocks. Μάλλον κάτι εμποδίζει τη συσκευή απο το να μπει σε deep sleep.

Οχι φυσιολογικά είναι. Από αυτά που είδα μάλλον έχεις πολλά wakelocks (δηλαδή ξυπνάει συνέχεια η συσκευή).

Βέβαια και τα παιχνίδια είδα ότι σου τρώνε αρκετή μπαταρία, δεν ξέρω πόσο φυσιολογικό είναι γιατί δεν παίζω καθόλου από το κινητό μου και δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

Αγόρασα και το Better Battery Stats. Που ακριβώς πρέπει να τσεκάρω στην εφαρμογή για τα Wakelocks γιατί έχει 2 τύπους απ'αυτά..;

Στα Display settings έχει μια επιλογή Sleep. Αυτή ήταν στο Auto. Μήπως παίζει ρόλο κι αυτό; Βασικά τι ακριβώς κάνει αυτό το Sleep;

Edited by bill_viper

129026.png?1640591734

Στα Display settings έχει μια επιλογή Sleep. Αυτή ήταν στο Auto. Μήπως παίζει ρόλο κι αυτό; Βασικά τι ακριβώς κάνει αυτό το Sleep;

Σε πόση ώρα θα σβήνει η οθόνη αν παραμείνει ανενεργή.

1) Note 8

2) Note III

μου ειπε καποιος πως απο μπαταρια το κινητο δεν...δηλαδη του βγαζει μιση μερα max.εγω ομως που κοιταω το φορουμ εδω βλεπω πως με μετρια χρηση βγαζει 1-2 μερες...τι ισχυει;

μου ειπε καποιος πως απο μπαταρια το κινητο δεν...δηλαδη του βγαζει μιση μερα max.εγω ομως που κοιταω το φορουμ εδω βλεπω πως με μετρια χρηση βγαζει 1-2 μερες...τι ισχυει;

Eχω ποσταρει screenshot απο battery stats πιο πανω... :)

μια μερα τη βγαζει με πολυ χρηση wifi και λιγη LTE.

Εκανα καποιες ρυθμησεις βαση αυτου (εκτος απο το calibration )τα αποτελεσματα αυριο!!!

Α επισης να πω πως το lux auto brightness app (δωρεαν) ειναι φοβερο και οι ρυθμiσεις που δειχνει η φωτο ειναι στο modify linked samples.Τελος απο το wizard βαλτετο στο dynamic.

Edit: Το Snapdragon™ BatteryGuru στις 10 μερες που το ειχα δεν ειδα καμια βελτιωση μονο που ειδα πολλα wakelocks!!!!

Edited by aegina24

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Μπήκα κι εγώ στη σκοτεινή πλευρά του φλασαρίσματος. Πλέον το One τρέχει την Android Revolution HD 11.0. Για να δούμε τί μέλλει γενέσθαι...θα επανέλθω με feedback.

129026.png?1640591734

Μπήκα κι εγώ στη σκοτεινή πλευρά του φλασαρίσματος. Πλέον το One τρέχει την Android Revolution HD 11.0. Για να δούμε τί μέλλει γενέσθαι...θα επανέλθω με feedback.

Ωραίος :) Δώστου χρόνο 3 φορτίσεις και θα δεις διάφορα.

Πάντως ακούγονται Πολυ καλά λόγια στα φόρουμ για τη συγκεκριμένη ρομ. Ενημέρωσε μας για τις εντυπώσεις σου

Πες μας σου φάνηκε δύσκολο το φλασαρισμα???

HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8

Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge

iPhone 3Gs ,iPad mini

Oneplus 2 , Oneplus X

Meizu MX5 :clap:

Κ ενας οδηγος στα ελληνικα δεν θα εβλαπτε

Θα έλεγα για unlock,s-off, lock και s-on που για αυτούς που δεν ξέρουν αγγλικά ζορίζει (εκτός και αν κάτσουν στα αυγά τους :lol: ).Το φλασάρισμα custom rom είναι δευτερεύουσα διαδικασία (αποψή μου) και προυποθέτει να έχεις περάσει στο σκοτεινό κόσμο (που είπε και ο Βασίλης).Αν βρώ λίγο χρόνο θα γράψω κάτι στα ελληνικά στο thread και πάντα με τη διαδικασία unlock-lock του Revone

@Akis θα το παλεψω :)

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Θα έλεγα για unlock,s-off, lock και s-on που για αυτούς που δεν ξέρουν αγγλικά ζορίζει (εκτός και αν κάτσουν στα αυγά τους :lol: ).Το φλασάρισμα custom rom είναι δευτερεύουσα διαδικασία (αποψή μου) και προυποθέτει να έχεις περάσει στο σκοτεινό κόσμο (που είπε και ο Βασίλης).Αν βρώ λίγο χρόνο θα γράψω κάτι στα ελληνικά στο thread και πάντα με τη διαδικασία unlock-lock του Revone

Ωραιος μακαρι να το κανεις

Εχετε να προτεινετε κανενα καλο πληκτρολογιο εκτος απο το stock και το swype?
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Εχετε να προτεινετε κανενα καλο πληκτρολογιο εκτος απο το stock και το swype?

Το Swiftkey είναι αρκετά δημοφιλές, πάντως εγώ με το stock γράφω πολύ γρήγορα (διορθώνει όλα τα λάθη).