vassman1974 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Τελικά τι γράφει σε σας στην οθόνη, 4G ή LTE? Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Τελικά τι γράφει σε σας στην οθόνη, 4G ή LTE? Cosmote γραφει 4g Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Cosmote γραφει 4g Εμένα πάλι σε Cosmote γράφει LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το ΟΡΓΙΟ η πωλητρια στη Vodafon οταν πηγα να παρω Micro Sim μου ειπε οτι για να βαλω στο τηλεφωνο καρτα 4G και να σερφαρω σε 4LT δυκτια πρεπει να κανω αλλο συμβολαιο που να εχει πακετα δεδομενων για 4LT δυκτια. Τα 300MB που εχετε ειναι για 3G δυκτια, για να σερφαρεται με 4LT πρεπει να κανουμε νεο συμβολαιο μου ειπε.... και εγω το βοδι την πιστεψα. Ετσι πηρα μια 3G Micro Sim. Παιδια τα 4LT δυκτια τι ταχυτητες πιανουν ? Εχουν τοσο μεγαλη διαφορα απο τα 3G ? Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Εμένα πάλι σε Cosmote γράφει LTE. 4G δεν γράφει ποτέ? Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ποτέ δε το'χει γράψει, ούτε στην Αθήνα όταν το αγόρασα, ούτε στην επαρχιακή πόλη που μένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ποτέ δε το'χει γράψει, ούτε στην Αθήνα όταν το αγόρασα, ούτε στην επαρχιακή πόλη που μένω. γενικα ασχετα με αυτο που πιστευουμε οτι ειναι το ιδιο το LTE ειναι ελαφρα καλυτερο απο το 4G οχι προς εμας αλλα κυριως για τους παροχους(μεγαλυτερη εμβελεια κτλ).Google it.ολος ο καινουργιος εξοπλισμος που μπαινει τωρα ειναι LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ποτέ δε το'χει γράψει, ούτε στην Αθήνα όταν το αγόρασα, ούτε στην επαρχιακή πόλη που μένω. Το δικό μου, cosmote, 4G γράφει. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Γνωριζει καποιος αν τελικα θα διατεθει στα ηδη αγορασμενα το pure andr ?&με ποιο τροπο θα γινει αυτο?(πχ μεσω update?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Full backup πως περνουμε παιδια? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το δικό μου, cosmote, 4G γράφει. Και εδω 4G συνεχως ( Cosmote) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rosbou Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Καλησπερα ειμαι και εγω εδω και μια εβδομαδα κατοχος του απιστευτου htc one Black και θελω να ρωτησω για να κανω μετατροπη απο mkv στο κινητο ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα (εγω δουλευω και εχω 2 Full ενοειτε Any Video Converter Ultimate και ImTOO Video Converter Ultimate) ποιο προτεινετε εσεις και γενικα τι αναλυσεις να τις βαζω για σουπερ εικονα-ηχο.αυτα Edited June 16, 2013 by Rosbou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Full backup πως περνουμε παιδια? Εγώ παίρνω με το super backup. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Full backup πως περνουμε παιδια? Χρησιμοποιώ την stock εφαρμογή αλλά με HTC Account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Full backup πως περνουμε παιδια? Εγώ παίρνω με το super backup. Χρησιμοποιώ την stock εφαρμογή αλλά με HTC Account. HTC Backup for HTC One https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.backup&hl=en Edited June 15, 2013 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 HTC Backup for HTC One https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.backup&hl=en Yup, υπάρχει προεγκατεστημένη στο One. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Yup, υπάρχει προεγκατεστημένη στο One. :) Πως παιρνεις backup απο εκει, δεν βλεπω καμια επιλογη. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πως παιρνεις backup απο εκει, δεν βλεπω καμια επιλογη. Settings --> Backup&Reset και διαλέγεις HTC Backup αντί για Google (δεν μπορείς να τα έχεις και τα δύο) Χρειάζεται να κάνεις HTC account σε περίπτωση που δεν έχεις. Mετά πας εκεί που λέει backup history και κάνεις backup now (αλλιώς το κάνει αυτόματα) Αν μπορείς κανείς να το συγκρίνει με το backup της Google γιατί δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα και το σκέφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Settings --> Backup&Reset και διαλέγεις HTC Backup αντί για Google (δεν μπορείς να τα έχεις και τα δύο) Χρειάζεται να κάνεις HTC account σε περίπτωση που δεν έχεις. Mετά πας εκεί που λέει backup history και κάνεις backup now (αλλιώς το κάνει αυτόματα) Αν μπορείς κανείς να το συγκρίνει με το backup της Google γιατί δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα και το σκέφτομαι. Οκ ευχαριστω. Κατι αλλο να ρωτησω, εχει παρει κανενας απο cosmote συσκευη? Ειναι branded οι συσκευες της cosmote? Το ρωταω για τυχον αναβαθμιση σε 4.2.2. Επειδη θα παρω μια συσκευη απο cosmote, τι να προσεξω? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Οκ ευχαριστω. Κατι αλλο να ρωτησω, εχει παρει κανενας απο cosmote συσκευη? Ειναι branded οι συσκευες της cosmote? Το ρωταω για τυχον αναβαθμιση σε 4.2.2. Επειδη θα παρω μια συσκευη απο cosmote, τι να προσεξω? Όχι δεν είναι και απ' όσο θυμάμαι ποτέ δεν ήταν. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 To google now ξέρει κανείς που βρίσκεται και πως ενεργοποιείται? Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 To google now ξέρει κανείς που βρίσκεται και πως ενεργοποιείται? Πατώντας παρατεταμένα το home button δεν στο βγάζει ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πατώντας παρατεταμένα το home button δεν στο βγάζει ? Την αναζήτηση βγάζει. Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 To google now ξέρει κανείς που βρίσκεται και πως ενεργοποιείται? Σε μένα έχει ένα εικονίδιο με το g γαλάζιου χρώματος. Δες μήπως είναι στο Google folder του app drawer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Την αναζήτηση βγάζει. Γύρνα τη γλώσσα στ' αγγλικά και ξαναδοκίμασε ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts