pathfinder1983 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 παιδες μηπως γνωριζει κανεις πως γινεται να αποθηκευει τα βιντεο κατευθειαν στη memory ..γιατι απο μονο του τα σωζει στη μνημη του τηλεφωνου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Μπες στην φωτογραφική και πάτα ιδιότητες , κάτω κάτω στο storage επέλεξε την sd. Edit:Γίνεται ότι λαμβάνουμε από bluetooth να αποθηκεύεται αυτόματα στην κάρτα μνήμης;Δεν βρήκα κάτι.. Edited September 22, 2013 by TypeRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinder1983 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 ποπο ρε φιλε δε τ ειχα προσέξει οτι κατεβαίνει κάτω στο μενού! :lol: επίσης εχει ενα anti flicker με 50 hz 40κτλ αυτο τι κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Δεν έχω ιδέα , στο αυτόματο το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Επαναφορά Εργοστασιακής ROM - UnRoot για Acer Liquid E2 Οι οδηγίες περιέχουν την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης (1.023.00) για το E2 DUAL SIM. Χρειαζόμαστε Υπολογιστή με Windows Tην ROM που θα κατεβάσετε από ΕΔΩ Την συσκευή ΑΠΕΝΕΡΓΟΠOΙΗΜΕΝΗ 1.Αφού κατεβάσουμε την ROM την ξεzipαρουμε και τρέχουμε την εφαρμογή "EUU". ΠΡΟΣΟΧΗ δεν συνδέουμε ΑΚΟΜΗ το κινητό!! 2.Πατάμε το κουμπάκι "Upgrate Now" και ανοίγει το Step 1, απλά περιμένουμε να τελειώσει την εγκατάσταση των απαραίτητων drivers. 3.Στο Step 2 μας ζητάει να συνδέσουμε την συσκευή η οποία υπενθυμίζω πως πρέπει να είναι απενεργοποιημένη. 4.Περιμένουμε να κάνει τα δικά του, θα πάρει κάνα 10λεπτο υπολογίστε. 5.Αφού τελειώσει βγάζουμε καλώδιο και μπαταρία, επανατοποθετούμε μπαταρία και ανοίγουμε. ΑΥΤΑ! Με αυτή την αναβάθμιση δεν θα χάσετε καμιά εφαρμογή ή ρυθμίσεις, αλλα αν έχετε root θα το χάσετε. Αν θέλετε καθαρή εγκατάσταση συνδυάστε τον παραπάνω οδηγό με "factory reset". Edited September 25, 2013 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) Root/UnRoot για Acer Liquid E2 Για να αποκτήσουμε δικαιώματα υπερχρήστη στην συσκευή είναι πανεύκολο με την εγκατάσταση μιας και μόνο εφαρμογής. Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις. 1.Κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε την αυτή την εφαρμογή (xda link) 2.Ανοίγουμε την εφαρμογή και επιλέγουμε "install Super SU" 3.Πατάμε το κουμπάκι που λεει "Boromir" 4.Επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι! Για να κάνουμε UnRoot την συσκευη απλως επιλέγουμε "unroot" αντι για "install Super SU". Edited September 25, 2013 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Με την εφαρμογή αυτή μπορεί να μπει Ελληνική γλώσσα ? Τι κερδίζει ο χρήστης ? Να τα εξηγούμε αν είναι εύκολο για να γνωρίζουν (και) οι (υποψήφιοι) κάτοχοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) Αυτή η εφαρμογή δεν κάνει μαγικά, απλώς κάνει αυτό που λέει: αλλάζει την περιοχή σε Ελλάδα και εξαναγκάζει όσες εφαρμογές έχουν διαθέσιμη γλώσσα τα ελληνικά να είναι στα ελληνικά. Τώρα αν δεν έχει διαθέσιμα η εφαρμογή την ελληνική γλώσσα, λόγω του ότι δεν μεταφράστηκε από τον προγράμματιστη, απλά το δείχνει στα αγγλικά. Υπάρχει ενημέρωση για το αν θα πάρει kit-kat? Είχα γράψει για την εφαρμογή morelocale2. Οι ρυθμίσεις και ορισμένες ενσωματωμένες εφαρμογές δεν έχουν Ελληνικά. Για μένα δεν είναι σπουδαίο πρόβλημα αυτό. Αν θες να μάθεις τι είναι root και τι μπορείς να κάνεις με αυτό, ψάξε στο Google, υπάρχουν χιλιάδες άρθρα. Edited September 28, 2013 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Root/UnRoot για Acer Liquid E2 Για να αποκτήσουμε δικαιώματα υπερχρήστη στην συσκευή είναι πανεύκολο με την εγκατάσταση μιας και μόνο εφαρμογής. Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις. 1.Κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε την αυτή την εφαρμογή (xda link) 2.Ανοίγουμε την εφαρμογή και επιλέγουμε "install Super SU" 3.Πατάμε το κουμπάκι που λεει "Boromir" 4.Επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι! Για να κάνουμε UnRoot την συσκευη απλως επιλέγουμε "unroot" αντι για "install Super SU". ευχαριστούμε ότι πιο χρήσιμο εχει ειπωθεί εδω μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 έχει αντιχαρακτικό γυαλί η οθόνη? το δοκίμασε κανείς χωρίς ζελατίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Δεν έχω ιδέα , από την πρώτη στιγμή το έχω με μεμβράνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 αν το πάρω από το γαλλικό άμαζον θα έχω πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuko Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Πριν μερικές ώρες παρέλαβα απ' το γαλλικό Άμαζον, όλα καλά. Δεν έχω προλάβει να τσεκάρω πολλά πράγματα, περισσότερες εντυπώσεις αργότερα ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Πόσο το πήρες , 170; Βλέπω στο expansys έχουν το μαύρο 210 από 200 που ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuko Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Τελική με μεταφορικά μέσα 193 ευρώ. ( ήταν 10 ευρώ τα μεταφορικά ) Δεν πρόσεξα αν έχει ελληνικό μενού, πάντα αγγλικό χρησιμοποιώ. Ελληνικό πληκτρολόγιο έχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Μια χαρά. Ελληνικό μενού δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Υπενθυμίζω ότι όποιος έχει επαγγελματικό αφμ από expansys μπορεί να το πάρει 170€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 έχει αντιχαρακτικό γυαλί η οθόνη? το δοκίμασε κανείς χωρίς ζελατίνα? Δεν υπάρχει πραγματικά αντιχαρακτική οθόνη, αν δεν θέλεις να δεις γρατσουνιές δεν στο συνιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuko Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κινητό με ζελατίνες. Παίρνεις μια θήκη και δε χρειάζεται τίποτα άλλο, δεν έχω γρατζουνίσει ποτέ συσκευή. Τώρα αν αφήνεις νύχια ή το δίνεις σε γυναίκες..κλάφτο από τώρα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Εννοείται πως έχω και θήκη , αλλά για extra προστασία και screen protector:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuko Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Παιδιά, ελληνικά sms 160 χαρακτήρων μόνο με κάποια εφαρμογή απ το Play Store μπορούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikozzr Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Εγώ το handcent sms έχω εγκαταστήσει και έχει κανονικά 160 χαρακτήρες! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Η με το greek keyboard και πατώντας το κουμπάκι sms,μπορείς να γράψεις 160 χαρακτήρες στην default εφαρμογή.Σε rooted κινητό υπάρχει και η λύση του gravitybox Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuko Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Τα handcent και Greek Keyboard τα είχα και σε άλλο κινητό παλιότερα, έλεγα μήπως υπήρχε καμια λύση χωρίς έξτρα εφαρμογές. Έγινε παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Πάντως το κινητάκι..τα κωλοαξίζει τα 193 που μου βγήκε σύνολο. Κατευχαριστημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Αν κάνεις τη συσκευή σου root δοκίμασε και το gravity box, αν δουλέψει, αξίζει και με το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts